A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

A két gyerek este 5-kor elaludt, este nem akartak felkelni. 16 órát aludtak. :shock: Gyakrabban kéne őket uncsi bábelőadásra vinni. :lol:

Nikici,
Változott?? :shock: :shock: :shock: Eddig csak egyetlen esetről olvastam, amikor egy szervátültetett májból őssejtek épültek be egy gyerek csontvelőjébe, megváltoztatva az ABO csoportját. Azt, hogy az Rh faktor változhat, még nem hallottam (nem, mintha ez lenne a mérvadó, tudom) Ezt az esetet mint egy egyedi orvosi csodát taglalta a cikk, mivel a vércsoport és az Rh faktor genetikailag meghatározott. Tudom, hogy hülye kérdés, de nem lehet, hogy elnézték? :shock: :shock: :shock: Vagy esetleg Chimera szindróma? Az végülis megmagyarázná, sokkal valószínűbbnek érzem. Most felkeltetted az érdeklődésemet. :lol: :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Tegnap délelőtt megjött a kombi kiságyunk :D ! Itt voltak barátaink (két pár), és mivel a fiúk a kertben kutyáztak, a két csajszival elkezdtük összerakni :wink: ! Aztán úgy belejöttünk, hogy nem engedtük át a pasiknak, pedig bazi nehéz volt szerelni, mert a leírás egy forintot nem ért, szóval kirakóztunk egy darabig, vajon mi hová való :? . De 4 óra alatt megcsináltuk, és olyan büszke vagyok magunkra :lol: :lol: :lol: ! Nem vagyok tőle elájulva, és az is tuti, hogy heverőnek már nem ezt fogjuk használni :? , de amúgy pofás, és ki fog minket szolgálni :wink: .
Tök jól bírtam amúgy, kicsit utána keményedtem, de beültem a kádba, nekem az nagyon jó rá, meg vettem be magnéziumot, és elmúlt :D! A poipsimban kicsit izomlázam van, de olyan rég éreztem ilyesmit, hogy rendesen jólesik :twisted: :lol: :lol: !

Ja, és tegnap itt volt a keresztlányunk is, mindent végigellenőrzött, ami a kisbabáé :D , még a babakocsiba is beült, és mentünk pár tesztkört az udvaron! Hát, bazijó ez a kocsi :D !!! Alig volt érezhető a 15 kilós gyerek a kocsiban, baromi könnyen tolható, nagyon jól fordul.... Imádom :D ! Nyilván majd élesben több is kiderül róla, de azért egy 2,5 éves gyerekelég jó tesztalany sztem :wink: ! Ja, és Csenge szerint nagyon kényelmes, és szeretni fogja a kisbaba (éééédesem) :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

No, jó hír, egy darabig nem nyávogok, mert hatott a gyógyszer, már megint visszaállt a sima köhögés, orrfújás fázis, rosszul nem vagyok. :wink:

Nikici!

Megváltozhat a vércsoport????? :shock: :shock: Most ez komoly??? :shock: Ilyenről még nem hallottam... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Tabait, jobbulást, de vigyázz, mi is kicsit visszaestünk.
És egy tipp, ne terhesen tanítsátok a gyereket kétkerekű bicajozni. Már leszakad a méhem a sok futkosástól, pedig apával váltva rohangásztunk, de egyszerűen nem mer Norbi egyedül menni, ha nem fogjuka nyakát, leteszi a lábát.

Ezt a vércsoporváltozást nem hallottam még. Volt már 3 konkrét vércsopi meghatározós vérvételem az előző terhességeknél, ott csak annyi szerepelt, hogy A+ és kész, mégis itt vagyok.

Lorca, jó a videó! Azért nálunk nem volt ennyire brutál, Martin sokkal óvatosabb volt, de hallom Te is közben ugrásra készen álltál a kamera mögött. Ma ebédnél Norbi mellettem ült és simogatt a pocimat, olyan édi volt :lol: . Autóra visszatérve, addig oké, amíg saját övvel kötöd az ülésbe, de nálunk már Norbit is lassan kikerül ebből és a kocsi övével kell rögzíteni. Isofixes ülésünk van, az középre sehová sem köthető be + még odébb sem lehet csúsztatni emiatt 5 centit, de biztonságos és egy ütközésnél nem taszítja hátba a gyereket, nekem ez a szempont. Magasító pedig még korai Martinnak, abból is isofixeset vennék - vagy szétszedjük Norbi mostaniját. Aaahhhh. Nehéz ügy. De bőr nem marad a kezemen, mire végigkapcsolom őket, az tuti.

Sillia, még a kardiológiádat visszaolvatam, de nem reagáltam, ez borzasztó, kiakasztó és szemétség. Több szalonképes jelző nem jut most eszembe :twisted: . Én 18 hetesen voltam ismerős dokinál és másnapra berendelt echora is, mert zörejt hallott -életemben először, pedig gyári hiba, nem a terhességtől. Most vannak szép színes képeim a szivecskémről. Voltam már rosszmájú, de azért alapjában jószívű vagyok :D !

Babakocsi: nálunk Martin érthető okokból 1 3/4 évesen kiszállt -mint ahogy a rácsos ágyból is- és gyalogolt hősiesen, nagy ritkán felállt a vázra. Norbi 2 éves koráig királykodott, ő nehezebben jött ki, de már nem tologattam tovább a sejhaját, jött a tél mozognia kellett.

Na megyek vasalni, itt egy rakás ovis ágynemű.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Orrszívó: nekem mind a 3-al elektromos orrszívónk volt a pesztonka féle, és én teljesen megvoltam vele elégedve. Pedig elég sokat használtuk, de nekünk teljesen jól kiszívta az orrváladékot, és egyszer sem romlott el. Most is ezt fogom használni.

Hepatitis. Nekem az AFP-vel vették le, és az AFP után jött meg rá kb 2 hétre, szóval nekem már régóta megvan.

Nikici én a neonato kádat vettem állvánnyal, majd holnap lefényképezem és megmutatom. Most már elfáradtam.

Ma egész nap függönymosásban voltam, anyu meg ablakot tisztított. Még hátra van az emelet. 13 ablak. Jaj, nem egyszerű.
Délelőtt meg főztem, aztán délután még volt idő és elmentünk a bauhausba is nézelődni, de főleg képeket vettünk. Mert a költözés óta még csupaszak voltak a falak nagy része.

Jövőhéten meg megvesszük, vagy rendeljük a gyerek bútort is, ha nincs raktáron akkor 8 hét mire megjön kb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! :)

Eredetileg későbbre terveztük, de arra gondoltunk, hogy inkább most adjuk el a jó kis IKEA-s, 3 személyes kanapénkat, ami nagyon jó szolgálatot tett idáig, de mivel nem kihúzhatós már nem maradhat ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ).

Kép

Milyen oldalakon érdemes meghirdetni?

Köszi a tippet! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.29 19:33-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszi az orrszívós véleményeket!A statisztikát követve a porszívós mellett döntöttünk.

Ez a hétvége hamar elszállt,holnap visszatérek,végig olvaslak komótosan Titeket!Ezt vegyétek fenyegetésnek! :lol:
Amúgy észrevettem h most nem volt olyan nagy a termés,a szép idő gondolom Titeket is kicsalogatott a gép elöl.. :wink: 8)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

200907?-a z www.auxx.hu vagy a www.zsibvasar.hu , ezeken az oldalakon nincs még egyenlőre jutalék számítás.A vatera meg a teszvesz nagyon drága lett.Most módosítottak.Eddig én is ott hirdettem, de befejeztem velük.Nagyon el vannak szállva.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timcike81! :)

Köszönöm szépen! :D

Kép
Kép
200907?

Tegnap végignéztem egy műsort, ami az osztrák Josef Fritzlről szólt. Ő tartotta fogva a lányát, aki szült neki 7 gyereket, 24 éven keresztül. Most reggel bekapcsolva híreket hallom, hogy egy másik pszichopatát is letartóztattak. A kolumbiai pasi lánya 20 évig raboskodott és szült 11 gyereket. Rég kezdődött ilyen pocsékul a napom. Lassan megyek is mosogatni...ezen a napon már nem sokat lehet nekem rontani.

Gabi1,
Jóóóó sok ablak. :shock: Nekünk sem egy garzonunk van, de csak 4 ablak van, amin függöny van. Én még azokat is utálom pucolni, amióta apával együtt lakunk, én nem is tisztítom a felsőket. :wink: Csak nehéz rávenni, valahogy neki sincs hozzá kedve.

Agmano,
Én a barátosném bicaját törve tanultam, szülői segítség nélkül biciklizni. A te verziódhoz képest igencsak szülőkímélő. :lol:
Nem véletlen azért, hogy csak 8 mp a videó. :twisted: Meg az sem, hogy Szabi egy nagyon edzett gyerek. Én régebben azt hittem, hogy jó dolog a kicsinek lenni a családban. Micsoda naivitás részemről. :lol:
A kocsink lassan kamaszodik, így isofix az nincs benne. Nati kb fél évvel fiatalabb Norbinál, de én egy darabig még biztos az ötpontos ülésben tartom, legalábbis amíg lehet. 18 kg-ig jó, most kb 16, talán egy év még benne van. :? Ő lesz terveim szerint középen, ott meg aztán végképp nem akarnék az ülésövvel szenvedni. Egy kicsit azért aggódok, hogy három gyerek fogja egymást gyilkolni a hátsó ülésen. Az első hetekben talán benyomom magam a hátsó ülésre, bébi pedig elől ül, de az sem épp az ideális megoldás. Pláne, ha a saját kényelmemt tartom szem előtt. :lol:

Vatera:
Ezeken az oldalakon van jutalékszámítás? :shock: Látszik, hogy csak angol oldalakon szoktam vásárolni. Most vettem egy helyes babakocsit lábzsákkal, esővédővel, hordozót adapterrel kb 3500 Ft-ért. 8) Élőben egyértelmű okok miatt még nem láttam, de legrosszabb esetben is megéri, mivel csak az adapter megér ennyit. A többi az csak a bónusz. Már csak haza kell hozatni tesómmal.

Tabati,
Remélem azért a "sima köhögés, orrfújás fázis" is hamar elmúlik. :wink: Élvezd ki ezt a fantasztikus tavaszt. :lol:

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Lorca

Fantasztikus tavasz? Hol? Merre???
Én majdnem megfagytam hajnalban amíg Áfonya pisilt, hideg permetet fújkált az arcomba a szél :evil:

007

Tudom, nekem semmi sem elég jó :D
Vendég

Sillia,
Tegnap beszéltem egy Fülöp szigeteken lakó ismerőssel, mondta, hogy kitört a nyár, a jövő hónaptól már kezdődik a strandszezon. 8)
Nem vagyok hajlandó megadni magam az időjárás zsarnokságának! Nézem a naptárt, tavasz van és kész! :lol:

Kép KépKép
lorca

Szép jó regelt kismamik!
Nem voltam pár napig,mert eléggé összegyűltek a gondok a párommal,
de szerencsére már minden visszaállt a régi kerékvágásba és így újjult
erővel újra itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi1!
nagyon sajnálom a kiskutyát,de örülök,hogy már jobban van szegényke!!!

Mini!
nagyon édes a kislánykád.biztos tök jó volt bekukucskálni...
már én is nagyon várom a szombatot és végre láthatjuk a kiscsajt...

Toxo:
hát én se tudok róla,hogy csináltak volna,de amdj megnézem a papírjaimat.

Hepatitis:
én is a 18hetes uh után két héttel már megkatam az eredményt...

az én kislányom tegnap rúgta ki a ház oldalát,szinte szó szerint.
egész nap pörgött.még este is.alig bírtam elaludni annyira bogiezott...
és ha jól érzem ma folytatja :lol: :lol: :lol:

máris dobok egy táblát...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

lorca!

"ezen a napon már nem sokat lehet nekem rontani. "
Nehogy azt hidd! Ha a szomszéd a fejedre robbantja a házat, akkor lesz garantáltan sz@r napod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ablakbpucolás nálunk úgy megy, hogy enyém a keret, mert az Apa rühelli takarítani, de az üveget ő csinálja. Előbbi általában nem túl koszos, utóbbit pedig ugyanolyan ablakpucolóval nyomatjuk, mint amilyennel a kocsik szélvédőjét szokták lemosni. Pikk-pakk megvan és nagyon szépen dolgozik. :wink: 8) 8) 8) (18 ablak plusz az ajtók :wink: )

"Nem vagyok hajlandó megadni magam az időjárás zsarnokságának! Nézem a naptárt, tavasz van és kész"
Ez a beszéd! :P :P :P :P :P :P :P :P

tabati!

Éljen a jobbulás, csak így tovább! :D

csibe83!

Akkor ez volt az oka, hogy mostanában nem repültek olyan alacsonyan a táblák...! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Már megjártam a Klinikát, visszavittem a vérnyomás mérő monitort. Hamarabb ott voltam, mint ahogy megbeszéltük és csak azért kellett várnom 3/4 órát, mert elkerültük egymást a dokival. Annyire jellegtelenül néz ki, hogy én nem ismertem meg utcai ruhában, ő meg nem vett észre. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Hétvégén 2 dologra csodálkoztam rá:
1. Már nem gyártanak Crepto WC papírt
2. Apa haverja segített összerakni az ágyat és kért kávét. Én meg elkívántam tőle a maradékot. :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: Jól felhígitottam tejjel, és annnnnnnnnnyira jól esett, hogy csak na. :oops: :oops: :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.30 08:47-kor.

Kép
Kép
200907?

Kisütött a nap :D :D :D :D :D :D
Vendég

Lemondott a 11 órási tanítványom. :evil: Igaz, így is marad 4 másik mára, úgyhogy unatkozni azért nem fogok.

007,
Pedig a Crepto a kedvenc ablakpucoló wc papírom volt. 8) Most áttérhetek a Rossmannos gazdaságosra...
Nekem a vérnyomásom kávéval szokott amolyan 95/70 lenni, úgyhogy nyomoztam az ügyben. :D Kb 6 egység koffein (=6 bögre hosszúkávé) az, ami még minden további nélkül belefér. A főzött kávé illatától oda vagyok, de szerencsére elég lusta ahhoz, hogy ne csináljak magamnak. :lol:
Belmagasságunk 3.9 és van olyan belső térelválasztó, ami fullra üveg, plafonig. :twisted: Ráadásul konyhai, közel a tűzhelyhez. Robi imádja. :lol: Van azért nekünk is még pár ablakunk, de a lichthoffra nyílnak, soha nem nyitjuk ki és tejüveg, ráadásul apával felrakattam egy hőszigetelő réteget a két ablakszárny közé. Azokat bojkottálom pucolás szempontjából. :twisted:
én nem ismertem meg utcai ruhában - még hogy nem a ruha teszi az ember. :lol:

Sillia,
Na ugye megmondtam, hogy tavasz van. 8) Itt is próbálkozik a napocska. :)

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

200907? -nagyon szívesen! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Boo,
Azt hiszem, pánikroham törne rám, ha nem tudnék kifizetni 3 havi albidíjat előre. :shock:
Nekem általános iskolai osztálytársamat erőszakolta meg az apja rendszeresen, évekig. Sem az anyja, sem az öccse nem vettek észre semmit, az iskolában sem tűnt fel semmi. Csak a nővére tudta már akkor, ő sem véletlenül költözött el mihelyst csak tehette.
Szörnyű belegondolni, mit tesz valakivel a terrorizálás. Most, felnőtt fejjel mellettem nem sokszor aludna el. Egy póknál nagyobb állatot még nem pusztítottam el, de látni, hogy a gyerekem egy pincében kamaszodik úgy, hogy soha nem látta a napfényt...biztos találkozna egy kés a torkával.
Én még azon is ki tudok akadni, amikor valaki a gyerekével ordibál, ne adj Isten leken neki egy taslit. :?

Azt hiszem, szerencsém, hogy az én védőnőm maga is egy elég dundi, három gyerekes nő. Ilyen 8 kg-os hízáson egyáltalán nem akad ki. :lol:

Most már egy hónapja van meg a szívhallgató kütyünk. Döbbenet, hogy mennyit erősödött azóta, a kütyü már szinte szárazon is felkapja a szívhangokat. Azért tök jó érzés, hogy bmikor megbizonyosodhatok, hogy még mindig 150-nel nyomul. :lol:

Kép KépKép
lorca

l
Eger

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:23-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:23-kor.
Vendég

boo! :)

Kilókkal ne foglalkozz! Lehet, hogy 8 kiló jött rád, de tényleg vékony vagy még így is. És nem győzöm eleget ismételni, hogy a súlygyarapodás nem azt jelenti, hogy annyi plusz zsírt halmoztál fel!!! Majd biztos nem fogsz enni este 6 után, amikor tök későn esel haza az asztrológiáról... Változtatni lehet az étrendeden, de parázni nem kell.

lorca! :)

Ezt se értettem sosem, hogy hogyan létezik az, hogy nem veszi észre a gyerek környezete, hogy baj van.
Először is, normális esetben ilyen nem történik egy gyerekkel. De ha mégis, akkor kell, hogy legyen valaki, akivel olyan a kapcsolata és megoszthatja vele. Tegyük fel, hogy nincs ilyen, mert ez is előfordul. De ha az anyja nem veszi észre és ő nem fordul hozzá, akkor a KETTEJÜK kapcsolatával is baj van, nem az erőszak az egyetlen probléma abban a családban!

czigka! :)

:x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Én ezt a toprongy Fritzl-t módszeresen addig kínoznám, amíg majdnem bele nem pusztul, hagynám, hogy kicsit felépüljön, és kezdeném elölről!!!!! :evil: :evil: Pedig alapvetően nagyon rosszul viselem az erőszakot, és nem gondolnám, hogy bármire is megoldás, de erre igen :twisted: ! Bár igaziból kétlem, hogy magam el tudnám ezt végezni (mégiscsak emberből vagyok), szóval nekem csak annyi a kívánságom, hogy az életfogytig tartó bűntetését a többi rab között kelljen leélnie, és ne kaphasson magánzárkát :twisted: ! A börtönben szeretik, a pedokat, gyermekgyilkosokat, ilyesmit :twisted: :twisted: !

Boo!

8 kiló nem is sok!!! Persze nem mindegy mennyi idő alatt, de sztem abszolút nem gáz :roll: :D ! A csokit amúgy sem baj, ha kicsit visszábbveszed, mert nem egészséges, ráadásul bazi nehéz leszokni :roll: :lol: :lol: ! Kenyernél is eleve jobb a barna, vagy rozs, szóval ezek igazából mindannyiunknak megszívlelendő dolgok :wink: ! Viszont én nem bírnám ki 6 után kaja nélkül :roll: ! Így is úgy vetődök rá a reggelimre, mint etióp a grillezett szöcskenyársra, pedig nekem jár fél szelet kenyér lefekvéskor a cukrom miatt. Alapvetően nem lett nagyobb a kajaigényem, viszont annyiban változott, hogy 3 óránál többet nem bírok ki kaja nélkül, mert úgy érzem éhenhalok, és a kisnyúl is olyan hisztit nyomat ilyenkor, hogy, leszakad a vesém :? ! Szóval nálunk ez nem menne :roll: ! Különben is jó az terhesen ha 13-15 órán keresztül nem kap kaját a szervezeted :roll: ? Szóval sztem egyél :twisted: :lol: ! Csak ennyi, hogy kevesebb csoki, meg rozsos barnakenyér (sztem eleve sokkal fincsibb :wink: )!

Lorca!

Azt hiszem, pánikroham törne rám, ha nem tudnék kifizetni 3 havi albidíjat előre.

:shock: :shock:
Te is ebben az országban élsz :roll: :roll: :roll: ????????? :lol:
Ugyanis, ha nincs, hát nincs :evil: ! És ezen a pánikroham legkevésbé sem segít :evil: :lol: !
Szerintem a magyar családok jórésze nem tudna ma kifizetni 3 havi lakbért előre zsebből (kb. 180-200 000) főleg úgy, ha most vettek a születendő babájuknak kocsit, kiságyat......kelengyét! :?
Ez nagyon szomorú, de így van!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tapasztalat megosztás következik. :idea:

Eddig Libero-t használtunk. Teljesen jól bejött, de úgy döntöttünk, hogy spórolás címszó alatt kipróbálunk még másokat is. Amiről még jót hallottunk az a DM-es Babylove, a lila(?) színű Tesco-s és a Huggies.
DM-esen már túl vagyunk. Annyival mondanám jobbnak a Libero-t, hogy ha teljesen pisis, akkor abban egyenletesen eloszlik, ellentétben a Babylove-val, ahol elől koncentrálódik és egy idő után már nem tud többet befogadni. Ha a Libero-ra 10 pontot adok, akkor erre 9-et.
Most a Tesco-sat teszteljük és ha ez is elfogyott, akkor jön a Huggies. 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Itt akép a kádról, és a pocakról. Most nincs időm visszaolvasni, mennem kell a gyerekekért. Majd délután írok is.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

dodi

ha már te megtetted én is bátorkodom ugyanezt

Lorca

Ezek szerint nekem folyamatos pánikrohamban kellene élnem, hiszen azon megy az állandó sakkozás hogy melyik csekket NE adjam fel az adott hónapban. És ebben nem érzem hibásnak magunkat. Mindketten közép és felső iskolát végzett több szakmával rendelkező dolgozó átlagemberek vagyunk.
Nekünk és még sok másoknak ez jutott.
Vendég

csatlakozom az előttem szólókhoz...de ha lenne sem írnám így....kicsit ERŐS volt ...szerintem :twisted:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Azért nálunk sem fenékig tejfel az élet. :lol: Apa cége becsődölt két hete, szakmájában elhelyezkedni szinte lehetetlen. Nem véletlenül tanítok itthon magasabb óraszámban, mint amennyit egy iskolában engedélyezett. :? Na jó, igazából szeretem is csinálni, nem akarok álságosan szenvedni. :lol: Ez a jövedelem viszont meg fog szűnni amit bébike megszületik, azaz két fizetés fog kiesni hamarosan.

Szerencsére lakás van, hitel nincs :wink:. A másik, hogy amikor kiköltöztem Angliába, a teljes nullán álltam. Idegen ország 19 évesen nyelvtudás nélkül, pénz nélkül, két nap múlva állás nélkül egy kifejezetten biztonsági játékost nevelt belőlem. Ahogy megfigyelhettétek, szinte alig van olyan, amiben ne a költségkímélőbb megoldást választanám, lehetőség szerint úgy, hogy a baba kényelmét maximálisan biztosítsam. :wink: Az első gyerekre összesen kb 150-200 e ment el, beleértve az orvosi hálapénzt és teljes staffírungot teherbeeséstől pár hónapos koráig, most eddig kb 60-70, amiben szintén benne van még a terhesvitaminom és a négyes teszt is, de belefért egy 10e-s szívhallgató kütyü is. Nem hiszem, hogy sokan lennének ez alatt. Ha ennél messzebbre nyújtózkodnék, akkor nekem sem lenne meg az a bizonyos tartalék.

Az tény, hogy anyagi gondok ellen nem a pánikroham a megoldás. De ki mondta, hogy ez egy reális vagy jóválasztás? :roll: Pont ez az, amit a legtöbb kapcsolat nem bír el és felőrli az embereket szerintem. :(

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Sillia:Zsirik edesek!Ugymegdogonyoznemszejjelszarraaa!!!

007:Jo kis segitotok volt a szereleshez!Csudapofa Mano!

Gabi:Biztato amit irtal kutyirol!Csak igy tovabb!

Boo:Szard le a 8 kilot!Annyira semmi nem latszik belole...

(Egyebkent barna kenyer ide,barna kenyer oda...en csak azt ettem,es megis hizlal,mivel eddig nem is ettem...Raadasul nem az itteni divatos elorecsomagolt gumikenyeret fogyasztjuk,hanem jo nehez,tomor,magos,feketet)

Dodi:Azert ilyen esetben rendesen megadnam a jofajta kinzast ezeknek az embereknek...remelhetoleg meg is fogjak kapni :evil: :evil: :evil: !

En mar nem "abban"az orszagban elek,de ott eltem,es nekem is gondot okozott napi tizenora munka mellett egyedul letenni az alberletekre a kauciot...Azert ez 12 even keresztul ment igy,es az embernek felemesztheti a tartalekait...ne is beszeljunk a hitelekrol.A semmibol igazan nehez felretenni,hogy az ember bebiztositsa magat...nekem sajna nem sikerult,pedig 32 evig probalkoztam,es ismerek meg sok ilyen csaladot sajnos.Ha eppen honaprol honapra sakkozik az ember a szamlakkal,akkor igazan nehez a megoldas...
Tobbedik gyerekkel is egyszerubb rakeszulni a babavarasra...Okes,en is sporolok,es szivesen vadaszok a neten masodkezbol cuccokat,szerintem nagy lehuzas az osszes bababolt.(ott is dolgoztam anno)Persze szuletes-halal-eskuvo....mind-mind ez a kategoria...
Es jo ha az embernek vannak ismerosei,akiktol kaphat alighasznalt babaruhat...mi is most kaptunk megint 2 zsakkal,es megszolalnak mind olyan minoseguek.
De azert 60-70 e-bol kihozni :shock: Le a kalappal!De ezt hogyan lehet?Azert vannak raktaraitok feltoltve babacuccokkal?Jatekokkal?
Mert azert en tenyleg nagy turkalofuggo vagyok,es itt is ezt teszem...hihetelen aron kapok meg markasabbnal markasabb rucikat,jatekokat,felszereleseket,de azert enyire nem egyszeru sok embvernek.SAJNOS :evil: !!!
(hozzatennem nekunk sem...a szules tobb mint 1 milla,es bajban vagyunk rendesen...)De ez nem idetartozik,minden megoldhato,de azert keves embernek van felreteve akar 300 e forintja....

Csajok!Tegnap elott valami tortent...a sarkam egy pontban szornyen faj,mintha szilankba leptem volna...Megneztem a talp reflexzonait,es a keresztcsontom dobta ki....Erre tegnap alig birtam labra allni,mert a farkcsontom kornyeken a jobb oldalon teljesen beallt a derekam.Lesugarzott egeszen a sarkamig...
Szereztunk egy kezi masszirozogepet,illoolajat,es probalkoztunk...persze egesznap fekves :( kivoltam elegge...
Ma mar jobb,de a sarkam meg mindig bazira faj...
Ez a tehetetlenseg,olvastam rola,keplekennye valnak a csontok,a szalagok...nagy fajdalommal(is)jarhat....es ez csak a szules utan valtozhat...
Na ez nem igazan hianyzik...

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Terhesen NEM masszírozunk talpat, mert nem hiányzik egy idő előtti szülés... A derekat, sajgó csontjaidat lehet, de azt is csak kímélettel. És próbáld tornáztatni, mozgatni finoman.

Kép
Kép
200907?

007:Felkeszult vagyok a termeszetes gyogymodokban!!! :wink: Derekmasszirozas volt!!!A sarkamat hagyjuk,mivel annak fajdalma mutatta meg hol is van a bibi :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

lorca is a SOTE-n szül, ami kintről elég nehezen menne... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nem haragszotok lányok, akkor azt javaslom, hogy szüntessük be ezt a vitát. 3 fajta ember van ugyanis:
-aki tud bánni a pénzzel
-aki nem tud bánni a pénzzel és
-akinek nincs...

(Halk megjegyzés: nyugaton sincs kóbászból a kerítés)

Kép
Kép
200907?

Boo:Jobbulast Neked!!!Lehet hogy kuldetek kremet,cserszomorces szajvizem is van! :wink:
Ha mi most otthon elnenk,aztan vegkep nagy szarban lennenk...teljesen aterzem a helyzetet...igy sem jobb most az ujrakezdes utani par honappal,de nem panaszkodom.
Lorca nem kint el,hanem pesten,csak volt par tapasztalata 19 :shock: evesen.De azert tenyleg nem kivitelezheto szerintem egy atlagos csaladban az amirol o irt.Az en anyum is egyedul nevelt 4 gyereket,es nem is tud hozzajarulni semmihez,meg is ertem.
Baszus azert rohadjanak meg azok akik elvarjak hogy "szaporodjon a nep"de az hogy mibol? :roll: :roll: :roll: :evil:
Nekunk most nagyon nem futna dolgokra ha nem lenne a kozelunkben egy babas csalad,hiaba kanada meg minden...persze szuloi hatter otthon sem segitseg,itt meg plane nem...
A szules nem minden esetben ingyenes,lasd:nalam.Nem veszik am figyelembe azt hogy a paromnak papirjai vannak,nekem masfel eve folyamatban,csak valaki elcseszte...de legalabb remelhetoleg kapunk hitelt.Nem beszelve az otthoni hitelrol...
Szerintem kevesen elnek 'normalisan"otthon...es para szinte minden nap...nemhogy meg masodallas,orul az ember ha egy van neki...
Itt is rebesgetik a valsagot....jaja,nem ket kocsi lesz,meg 3 nyaralas egy evben...azert van ahol a munka is sokkal kevesebb,de azert messze nem olyan szintu mint otthon.Talan azok erzik jobban,akiknek meg nincsen meg a megfelelo hatter...
Igazad van a takarekoskodassal...otthon azert nem jarhattam mindig el mindenhova,es meg kocsim sem volt...sajnos ez luxus, nagyon ugylatszik.Anyumnak sincsen effele luxusa :cry:

Ez igen szomoru,de azert mindenki megoldja valahogy...nem hinnem hogy barmelyik baba elete kevesebb lesz,mert nem a legujabb,legdragabb dolgok kozott cseperedik :wink: Nagyon rendes,lelkiismeretes mamik gyultek itt ossze,es okosan kezelik a helyzeteket :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok Kismamik!

Na megint jó sokat termeltetek,már visszaolvastam,de nagyon sok lenne reagálni mindenre!

Csak 1-2 dolog ami megmaradt!

Gabi!
Nagyon szupi a kád amit vettél,csak egyet nem értek hogy addig hová rakod a babát amíg lehajtod a pelenkázólapot???
Na és a pocak szép!
Kutyus jobban van???

Boo!
Ne aggódj a 8 kiló miatt,én már 10-nél tartok!

007!
Manó nagyon édes ahogy segít a képen!

Sillia!
Szupi a babajárgány!

Rólunk!
Minden okés,de pár napja kezdem érezni a pocakomat,és azt hiszem többet kell pihiznem!
De nem baj,most ki is használom,és azt is hogy mindenki kényeztet,már úgysem sokáig lesz ez így!
Nekiálltam Jázmin szobájában szortírozni,mivel nemsokára festjük és jön az új bútor is!
Hihetetlen mennyi szemét tud összegyülni!
A babakocsi nekünk is megvan és megjött a mózes is és most már összeraktam,majd rakok róla képet!
20140328174041

007:az biztos :wink: !

De nem vita ez,csak eszmecsere...Erzeseim szerint senki nem bantodott meg,es bantott meg senkit.Max.kulonbozo eleteket "kell"megelnunk,kulonbozo eselyekkel,kulonbozo helyen....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Szerintem sem szabad a kinti életet összehasonlítani az ittenivel. Főleg most ebben a helyzetben ami most van. Ez borzasztó, és azon töprengtem ma egész nap hogy egy átlagos család hogy a fenében fog megélni így amit most éppen kitaláltak. Miszerint csak 1 év a gyed, a gyes csökkentett. Szocpol, nem lesz, és a családit is befagyasztják. És különben is számítani kell rá hogy legalább 7000 munka nélküli lesz pluszba. Hát fogalmam sincs, és akkor még sok mindent nem is mondtam. Mert jó lehet vagdalkozni azzal hogy más külföldi országokban sincs gyes, meg gyed csak mondjuk 6 hónapig, na de könyörgöm kint az apa vígan eltartja a feleséget gyereket egy ember fizetéséből. sokkal magasabb színvonal stb. Na de mi hogy a fenében akarjuk követni külföldet mikor enni sincs mit az ország lakosainak nagy részének. Komolyan mondom eszement ami itt megy. Eddig is voltak éhező gyerekek, ezután még többen lesznek.

Bocs de ez most kikívánkozott belőlem.

Kép

gabi1

ancsurti! :)

MÉG lehet, hogy nem, de szeretnék elébe menni a dolgoknak... :roll: :roll: :roll: :roll:

Innoreumát lehet használni ilyenkor? :?:

Kép
Kép
200907?

gabi

én lemaradtam valamiről? 1 év lesz a GYED?? ez biztos? vagy csak terv?
mindig azt hiszem rosszabb hírek már nem jönnek de mindeig tévedek :(
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

moncsy hát simán egy kézzel le lehet hajtani a pelenkázót. Na de amikor megengedem a vizet a kádba akkor a gyerek úgy sincs a kezemben. Tehát akkor simán lehajtom. Aztán amikor kiveszem a kádból akkor rátekerem a törölközőt akkor utána egyik kezemben a gyerek, másikkal meg visszahajtom a lapot. De amúgy meg, nálunk apa mindig ott van a fürdetésnél főleg mikor ilyen picik, ki nem hagyná. Úgy hogy segítség is lesz ha kell.

Kép

gabi1

sillia! :)

Még csak terv.

Kép
Kép
200907?

sillia ezek amiket írtam Bajnai programjában szerepelnek, amit el is fogadtak. házon belül már megszavazták hogy ő legyen a miniszterelnök, a többi kiderül majd ha jól emlékszem jövőhéten hétfőn.

Kép

gabi1

Gabi:Teljesen egyetertek...itt azert latom am hogy ha rendben van az ember statusza,siman elvannak egy fizubol,ket kocsival,nyaralasokkal,egyebekkel...szornyen felhaborit am hogy itt is rengetegen sirnak,ismerek olyat aki nem par honapja van itt,hanem evek ota,szarik a vilagba,van bazi meno kocsija,es tud am sirni rendesen,hogy most nem utazhat floridaba,de azert ilyen hozzaallassal otthon ehenveszne...mert itt is szarik am dolgozni...
Rendes "atlagos"csaladok szepen elnek...elhetnenek...
De a "bezzeg nektek nyugaton konnyu"is helyenket nem helytallo,de az igaz hogy gyorsabban helyrejohet az ember...
Azert sajnalom ezt a nagy kulonbseget,rossz latni es atelni kozvetve...Jajj de szetosztanam azt a sok pazarlast a vilagban,ami itt megy...

Kép
Kép
ancsurti

de végül is tök mindegy ezek nélkül is éppen elég nagy sz@rban van az ország és vele együtt mi is akárhogy is nézzük sajnos.

Kép

gabi1

Gabi:jo hogy leirtad ezt az allvanyos kad hasznalatot.Amikor en ezekkel dolgoztam,meg nem lehajthatos volt,hanem "lerakos-felretevos"nem is ertettem pontosan....

Moncsy:Nem is csodalkozom hogy erzed a pocidat...mar neha nekem is megnehezedik....ha nagyobb seta van,vagy tobb a tennivalo...

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: