Sziasztok!
Sillia:Zsirik edesek!Ugymegdogonyoznemszejjelszarraaa!!!
007:Jo kis segitotok volt a szereleshez!Csudapofa Mano!
Gabi:Biztato amit irtal kutyirol!Csak igy tovabb!
Boo:Szard le a 8 kilot!Annyira semmi nem latszik belole...
(Egyebkent barna kenyer ide,barna kenyer oda...en csak azt ettem,es megis hizlal,mivel eddig nem is ettem...Raadasul nem az itteni divatos elorecsomagolt gumikenyeret fogyasztjuk,hanem jo nehez,tomor,magos,feketet)
Dodi:Azert ilyen esetben rendesen megadnam a jofajta kinzast ezeknek az embereknek...remelhetoleg meg is fogjak kapni

!
En mar nem "abban"az orszagban elek,de ott eltem,es nekem is gondot okozott napi tizenora munka mellett egyedul letenni az alberletekre a kauciot...Azert ez 12 even keresztul ment igy,es az embernek felemesztheti a tartalekait...ne is beszeljunk a hitelekrol.A semmibol igazan nehez felretenni,hogy az ember bebiztositsa magat...nekem sajna nem sikerult,pedig 32 evig probalkoztam,es ismerek meg sok ilyen csaladot sajnos.Ha eppen honaprol honapra sakkozik az ember a szamlakkal,akkor igazan nehez a megoldas...
Tobbedik gyerekkel is egyszerubb rakeszulni a babavarasra...Okes,en is sporolok,es szivesen vadaszok a neten masodkezbol cuccokat,szerintem nagy lehuzas az osszes bababolt.(ott is dolgoztam anno)Persze szuletes-halal-eskuvo....mind-mind ez a kategoria...
Es jo ha az embernek vannak ismerosei,akiktol kaphat alighasznalt babaruhat...mi is most kaptunk megint 2 zsakkal,es megszolalnak mind olyan minoseguek.
De azert 60-70 e-bol kihozni

Le a kalappal!De ezt hogyan lehet?Azert vannak raktaraitok feltoltve babacuccokkal?Jatekokkal?
Mert azert en tenyleg nagy turkalofuggo vagyok,es itt is ezt teszem...hihetelen aron kapok meg markasabbnal markasabb rucikat,jatekokat,felszereleseket,de azert enyire nem egyszeru sok embvernek.SAJNOS

!!!
(hozzatennem nekunk sem...a szules tobb mint 1 milla,es bajban vagyunk rendesen...)De ez nem idetartozik,minden megoldhato,de azert keves embernek van felreteve akar 300 e forintja....
Csajok!Tegnap elott valami tortent...a sarkam egy pontban szornyen faj,mintha szilankba leptem volna...Megneztem a talp reflexzonait,es a keresztcsontom dobta ki....Erre tegnap alig birtam labra allni,mert a farkcsontom kornyeken a jobb oldalon teljesen beallt a derekam.Lesugarzott egeszen a sarkamig...
Szereztunk egy kezi masszirozogepet,illoolajat,es probalkoztunk...persze egesznap fekves

kivoltam elegge...
Ma mar jobb,de a sarkam meg mindig bazira faj...
Ez a tehetetlenseg,olvastam rola,keplekennye valnak a csontok,a szalagok...nagy fajdalommal(is)jarhat....es ez csak a szules utan valtozhat...
Na ez nem igazan hianyzik...