Huhh, alig győzök visszaolvasni egy nap kihagyás után...
Julcsi, éhező gyerek parára: minden héten egyszer mérjük Adri pucér súlyát, hogy mennyit gyarapszik. Ma este 120 grammal kevesebbet mutatott a mérleg, mint egy hete!!!

na kész, teljesen magam alatt voltam, már gondolkoztam rajta, hogy lehet-e ilyenkor hívni a gyerekorvost. Tomi mondta, hogy mérjük le még egyszer. Végül még kettő lett belőle biztos ami biztos: elsőre valami rossz értéket mutatott a mérleg, a másik két mérés szerint valójában hízott szépen: már elértük az öt kilót!
Hugic, szóóóval simán lehet, hogy hülyeséget mér a mérleg.
Kaandi, nevetés ééédes
Zsuzsi, nálunk is leváltotta az infacol az édesköményteát... azóta Adri megtanult büfizni is, meg a kakival sincs olyan erőlködés, jön, aminek jönnie kell
Annyira híg a kaki, hogy kis fehéres-sárgás csomócskák sincsenek benne? Mert a kis csomóktól eltekintve nálunk is inkább folyékony a cucc.
Kívánom, hogy holnaptól szuperjó, békés napjaitok legyenek Lénával!!!
10 óra alvás: Adri sok napja már ennyit alszik éjjel, este kilenctől reggel hétig, vagy hatig. De mivel vidám napközben, mosolyog, rendesen eszik, rendesen gyarapszik, és általában csak estére nyűgösödik be, eszem ágában sincs kelteni éjjel, örülök, hogy ki tudom aludni magam. Ha gáz lenne ez a tíz óra, szerintem nem gyarapodna a súlya, és rengeteget sírna.
Panna, mászni még rengeteg ideje van Hannának, ne aggódj
BCG cikket nem mertem elolvasni, mert itt ugye kötelező, és nem akarom idegelni magam rajta.
Bjuti, nemááááá! Írd meg, ha valami nyomja a lelked!
Elif, jajdejó, hogy jelentkezel

Efe még mindig csodaszép!!!

ööö akarom mondani, csúnya, tudom, tudom, nem szabad azt mondani, hoyg szép
Andrea17, még egy elveszettnek hitt anyuci

Hanna aranyosan mosolyog
Bogi,

"csikoshasú vizimalac"

majdnem leestem a székről
Megint voltunk vendégségben, ott mindig megjavul a gyerek, édes volt, csevegett, mosolygott. Előtte fél órával fejezett be egy akkora üvöltést, hogy az apja totál kikészült tőle...