A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

hugic sztem is a mérleg idióta,már jártam én is így,h annyit,de annyit evett, nyelt rendesen, eltelt kb 30 perc.és hasonló mérés, de akkor ha a gyerek nem marad meg sehogy a mérés alatt. Csak 1x megijedtem én is,de rájöttem a következő ilyen esetnél. Összeraktam a képet, gyerek pattogott rajta, aztán félremért.... :shock:

Kép
kaandi

zümis én biztos nem metéltetném körbe,de ez én vagyok...

Kép
kaandi

Nyugodt SZép jó éjszakát Mindenkinek!
Álommano benézne hozzánk is??? Tök jó lenne, ha reggel jelentené mindenki,h milyen jót aludtunk! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Szép estét Lányok!!!

Andi: Boti gyönyörűséges!!!

Efe: Nemkülönben, látszik, hogy már most nagy kópé. :)

Gjéti: Ilyen bejelentkezés nem ér, sem Magadról, sem Oliról egy szó sem, egy kép sem... :wink:

Crocus: Ezek jó hírek! :D hasfájás elmúlóban? Nálunk (kopkopkop) egy hete nem volt...

Zsuzsi: Végső esetben nálunk is a babakocsi használ. AKár úgy is, hogy a konyhában tologatom. Ott végső esetben is elaludt eddig. Kitartást!!!

Nálunk már kint vannak a muskátlik az erkélyen, remélem nem lesz már fagy. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zümis: Én sem... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

CSajok, köszi a manót! Fenébe, az volt a baj, hogy a kis fickó a hordozóban rejtőzött, és csak nemrég tettem bele Lénát, ahol végre összetalálkoztak. Ha erre hamarabb gondolok, megkímélhettem volna magunkat a 10 óra óta tartó visítva üvöltéstől. És a síróversenyben is alul maradtam, pedig elhihetitek, küzdöttem a győzelemért rendesen, mégis... Iszonyú napon vagyunk túl(rem tényleg túl vagyunk). Részvétem másnak is, olvasom, hogy nem csak nálam. De ennyi sok sz@r anya nem lehet, akkor mégiscsak nem én vagyok a selejtes.

Hugic, de jó, én is nagy Kimi fan vagyok, vagyis leginkább voltam, nagyon kiábrándító volt az elmúlt év.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: Dehogy vagy selejtes, eszedbe se jusson!!!! Nagyon-nagyon szuper, melegszívű, együttérző, érzékeny Anya vagy!!! Én biztosan rád bíznám fenntartások nélkül az én kis Bogyeszomat!
Mondjuk 8 óra: :shock: :shock: :shock: Nagyon durva!!! :? Én háromtól is kiakadtam, asszem ez volt a maximum nálunk...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Álommanó ideért 8-ra tovább küldtem, de kérem vissza kb. éjfélre.
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
budabo

Julcsi :D , jöhet Bogyesz :D , úgy látszik, a másokéval könyebben boldogulok, szívesen megdögönyözném... :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Huhh, alig győzök visszaolvasni egy nap kihagyás után...

Julcsi, éhező gyerek parára: minden héten egyszer mérjük Adri pucér súlyát, hogy mennyit gyarapszik. Ma este 120 grammal kevesebbet mutatott a mérleg, mint egy hete!!! :shock: na kész, teljesen magam alatt voltam, már gondolkoztam rajta, hogy lehet-e ilyenkor hívni a gyerekorvost. Tomi mondta, hogy mérjük le még egyszer. Végül még kettő lett belőle biztos ami biztos: elsőre valami rossz értéket mutatott a mérleg, a másik két mérés szerint valójában hízott szépen: már elértük az öt kilót! :D
Hugic, szóóóval simán lehet, hogy hülyeséget mér a mérleg.

Kaandi, nevetés ééédes :)

Zsuzsi, nálunk is leváltotta az infacol az édesköményteát... azóta Adri megtanult büfizni is, meg a kakival sincs olyan erőlködés, jön, aminek jönnie kell :D
Annyira híg a kaki, hogy kis fehéres-sárgás csomócskák sincsenek benne? Mert a kis csomóktól eltekintve nálunk is inkább folyékony a cucc.
Kívánom, hogy holnaptól szuperjó, békés napjaitok legyenek Lénával!!!

10 óra alvás: Adri sok napja már ennyit alszik éjjel, este kilenctől reggel hétig, vagy hatig. De mivel vidám napközben, mosolyog, rendesen eszik, rendesen gyarapszik, és általában csak estére nyűgösödik be, eszem ágában sincs kelteni éjjel, örülök, hogy ki tudom aludni magam. Ha gáz lenne ez a tíz óra, szerintem nem gyarapodna a súlya, és rengeteget sírna.

Panna, mászni még rengeteg ideje van Hannának, ne aggódj :)
BCG cikket nem mertem elolvasni, mert itt ugye kötelező, és nem akarom idegelni magam rajta.

Bjuti, nemááááá! Írd meg, ha valami nyomja a lelked! :)

Elif, jajdejó, hogy jelentkezel :D Efe még mindig csodaszép!!! :D ööö akarom mondani, csúnya, tudom, tudom, nem szabad azt mondani, hoyg szép :wink: :lol:

Andrea17, még egy elveszettnek hitt anyuci :) Hanna aranyosan mosolyog :)

Bogi, :lol: "csikoshasú vizimalac" :lol: majdnem leestem a székről :lol:

Megint voltunk vendégségben, ott mindig megjavul a gyerek, édes volt, csevegett, mosolygott. Előtte fél órával fejezett be egy akkora üvöltést, hogy az apja totál kikészült tőle...

KépKép

KépKép
stelly

Köszönjük az ismételt kedves fogadtatást, a bókokat átadtam Efémnek, bele is pirult. :)

Hugic: nekem bármilyen mennyiségben írhatod a büfis tapasztalatokat, sőt kérlek hogy mindent ossz meg velem ezzel kapcsolatban, mert ez nálunk extra érzékeny kérdés. Én már lassan minden rezdülését kiismerem manómnak, egyszerűen muszáj, mert a következő kajcsi előtt is képes visszabukni az előző maradékát :(. Szóval ez a kaja, egy büfi és alvás nagyon nem játszik nálunk.
Ma itt volt anyum és nagyim, Efe akkorát büfizett, hogy mindenki meglepődött és mindezt pelenkázás, dajkálás, hason fektetés után, nagyim kezéből kaptam ki, amikor láttam az arcán hogy valami készül. Csak az a baj, hogy nem mindig tudok ilyen sikeres akciókat végrehajtani :(. Ma korábban olyan hányt szegény, hogy én kezdtem el bőgni, aztán hasra tettem, és kiderült mi volt a gond, vagy 5 percig egyfolytában jöttek a pukik, gyanus volt, hogy hányás után nagy a pocakja. Aztán aludt 3 órát, és farkaséhesen kelt, rekordmennyiséget evett, és a nagy büfit is ekkor sikerült elkapnom. Most megnyugodtam, de ez sajna mindig csak a következő etetésig tart. :(

Gjéti: Viszonzásul én is kérek képeket a te gyönyörűségedről! :)

kaandi: Vártam is már nagyon, hogy írj, de nem volt időm reklamálni :). Nyugodtan beugorhatsz, bár az utóbbi napok éjszakái után nappal olyan vagyok, mint a mosott kaki... :) De csak nem tart ez örökké. Most kiváncsi leszek, nemrég mentek el a nagyik, jól lefáradt csöppem, talán ma éjjel alszunk is valamit... Olyan jó volt nézni a dédink arcát, teljesen odáig volt Eféért. És most mondta, hogy az utolsó baba akit dajkált éppen én voltam a családban. :)

A gmailbe képtelen vagyok normálisan belépni, de nem adom fel, ki vagyok éhezve a gyönyörűséges babaképekre. :D

Jajj de irigykedem az éjszakákat átalvó babákért... :roll:

Kép
Kép
elif

Hugic: még azt elfelejtettem írni, hogy nekem amúgy is problémás a kezem, szóval ez a rengeteg kézmosás, mosogatás a sterilizáláshoz nekem is betett. :(
És a mérleget meg jól megvettük, de kajcsi méréshez egyáltalán nem használom mióta egyszer evés után kevesebbet mutatott mint előtte :D. Azóta csak súlygyarapodást nézünk vele néhány naponta.
Én naponta egyszer lefejek teljes mennyiséget, így látom mennyi van a cicikben és ezzel cserélgetve nekünk mindig van egy-1,5 evésnyi tejcsi a hűtőben, ha el kell ugranom valahová, vagy este néha kell egy kis pótlás akkor nagyon jól jön.

kaandi: Mi még nem sétálunk, török szokás szerint a 40 napot kell megvárnunk vele, de hamarosan letelik :), viszont belkonozni szoktunk egy picit ha süt a napocska, Efe azt nagyon szereti. :)

Kép
Kép
elif

Zümis, én nem metéltetném körbe!

Hugic, az a mérleg tuti, hogy rosszul mért! :?

Gerendai Zsu, már hogy lennél selejtes Anya? :shock: :? Nagyon szuper anyuci van, csak ma rossz napja volt szegény kicsi Lénának! :cry:

Kaki, nálunk is folyékony a cucc! :D
zsu83

Ölben séta :cry: fáradt vagyok, álmos vagyok, aludni akaroook :roll: De séta közben legalább elolvastalak titeket :)

Elif jó hogy jöttél, Efe nagyon jóképű :)

Gjéti bizony tessék képeket tenni! :)

Zsuzsi kitartást, mikor kivagyok mindig a karmában bízok (bár eszerint mostmár nagyon sok átaludt napnak-éjjelnek kellene jönnie...) A kinti séta valóban jót tehet! Ha alvás nem is lesz, a lelkednek számít!

Húúú, letettem végre szuszkát, meglátjuk meddig bírja.

Pandus ti szívtok még orrot éjjel? Ez borzasztó, főleg mikot elfelejtem bekészíteni a porszívót és éjjel kell szórakozni vele, de muszáj úgy szipákol szegény.

Na ledőlök, ha öt percre akkor öt percre. Hú de negatív vagyok. :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

stelly: én is próbálom humorral kezelni a dolgot :D .
Jó nektek hogy igy csavarogtok már. Mi még csak sétálni voltunk. Ma terveztem melóhelyes látogatás, de esőre áll, meg hát nem is tom.........majd elválik.

zetibaby: remélem reggelig aludtatok!!!.

Kép
budabo

Zetibaby: egy kis jó kedvre derítés!!! Még nem az igazi de alakul: Kép
Kép

És még belőlünk, bocsi :D
Kép

Kép

Kép
budabo

Zetibaby:
remélem tudtál piheni.
Zsu83:
Köszönjük a gyógypuszit...sokat segítet :P
Bubabo:
Gyönyörüséges Iringó,nagyon vagány a kis rózsaszin hajpántjába.Láttod lassan ö is mosolyog. :lol:
Nekem nem Rubint Rékás tornám van...ebbe egy idős dokinő és egy ápolonő segít helyesen megtanítani a baba maszást,és egy két jó tanács az alak viszanyeréséhez....De nem tudom felteni mert kéne egy tárhely,nem tud valaki????
Pár kép az én Drágámról!!!
Kép alváshoz készülve Kép anya vála a legkényelmesebb Kép amitöl elolvadok Kép Ő lenne az anyukám??? Kép séta után

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Jobb reggelt nekem legalábbis biztos..........
hát én nem tudom,h mit küldtetek ide? :shock: ,de nem álommanó volt az is biztos. Bocikám életében először -rem.utoljára- sírt már fél 1kor, f11-től.... :cry: , felvettem visszatettem,hamar megnyugodott,büfi,puki stb...., majd ezt még 1x vmivel később úgy 1 ó múlva, aztán jött a szokásos éhes vagyok 3 körül, majd a többire nem nagyon emlékszem,kicsit kómába voltam, de az ágyamba ragadtunk reggel 7 ig. Mint a mosott kaki, akin átment az úthenger stb... :oops: :cry: remélem a mai nap jobban alakul, mondjuk tegnap volt már némi előszele,kezdődött du 3-tól,ahogy írtam is....
Ja az előbb volt valami a szerverrel, elszállt amit írtam. :x

Füge bébi,tök cuki ezekkel a fejpántokkal!, Petra is nagyon édes a képeken!!! Hát igen a séta hatása....

Stelly,Ladmon: nálatok a 10 óra alvás közben meg sem nyekken,se nem nyöszörög semmi, csak alszik és kész???? Nagyon irígykedem miatta, bár nem tudom mire számíthatok, a nagyobbik fiam másfél éves koráig nem aludt át 1 éjszakát sem, a középső pedig közel 3 éves koráig volt rossz alvó.....SZERINTETEK???? SZerencsére optimista vagyok! :lol: Emlékszem a Daninál kicseréltük a kiságyát gyerekheverőre, attól kezdve épp az ellenkezője lett, du 5 óra alvás + éjjel egy mukk sem.....szuper volt,de Erikbabám,katasztrófa volt. (NÁLA hozzájárul valószínű a teljesen felfordult,elromlott családi állapotunk,sajnos,ebbe is biztos vagyok.) Most Bocinál pedig minden rendben,tehát jöhetne az alvós időszak már...! :lol: :lol:

Elif,ok, akkor 1x megleplek, fel vagytok tüntetve a csengőnél?

Kép
kaandi

Zsanci: Nagyon édes a Petra baba, köszi a dicséretet.
KaAndi: Sajnálom, hogy nem ért oda álom manó,és köszi. :D

Kép
budabo

Iringó is de édin mosolyog :D (egyforma autósülésünk van :))
Tényleg, a Fügén kívül becézitek még valahogy ezt a csini kislányt?

Hoztam én is mosolygós képet. Az egyik nagyon elmosódott, de hát jár mindene, ha vigyorog :D
Zsufi tett fel egy képet Marciról, hogy mennyi gondja van egy kisbabának, na Adri is csinált ilyen pózt a minap:

Ilyen sok gondom van:
Kép

Köszi anya a tejcsit:
Kép

Kiugrom a bőrömből, úgy örülök:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

BCG oltás - azt hiszem mi egy darabig még nem adatjuk be, legalábbis 1 éves koráig nem, amíg ki nem alakul a vér-agy gát. Itt egyébként az orvos azt mondta, hogy miután több gyermek halt meg az oltás miatti szövődményekben, mint magában a betegségben, úgy döntöttek, hogy eltörlik. Másrészt itt is azt állítják, hogy nem nyújt védettséget a betegség ellen. Mi is azért morfondíroztunk rajta nagyon, mert megyünk majd haza többször is, de hát otthon meg mindenki oltva van. Szóval szerintem várunk még 1 évet. De gondoljatok bele, itt már több mint 10 éve nem alkalmazzák!!!! Azért ennek biztos komoly oka van!!!! Nagy dilemma....
Egyébként aki aggódós, az tényleg ne olvassa el a cikket, mert engem is elgondolkoztatott nagyon a lehetséges szövődményekről szóló rész...

Fülbevaló: az én véleményem szerint egy ilyen pici babához valahogy még nem passzol a fülbevaló, annak ellenére, hogy anno én is pici baba voltam, amikor az elsőt kaptam. De ezt senki ne vegye magára, ezen a téren egy kicsit konzervatívak vagyunk... ezért úgy döntöttünk, hogy ha már nagy kislány lesz és ő maga kéri, akkor fogjuk belövetni.

Mára ide is ideért végre a tavasz.... :) ragyogó napsütés van odakint, már alig várom, hogy menjünk sétálni. Viszont kiböjtöltük előre, mert tegnap front lehetett, ugyanis Manóka egész nap szinte semmit nem aludt... hát elég nehéz nap volt, még szerencse hogy itthon volt apa is.

Zetibebi: mi is szívunk még orrot, de már csak szerencsére reggelente. Úgy tűnik, hogy lassan múlik neki... egyébként valószínűleg megfázásból eredt ez a takonykór, mert sűrű zöldes neki, de már egyre kevesebb. Mindenesetre ha apának végre sikerül időpontot kérnie a gyerekorvoshoz, akkor még a héten elmegyünk és konzultálunk erről is...

Minden baba nagyon imádnivaló!!! :D

Tegnap mi is próbáltunk 1-2 mosolyt lencsevégre kapni, de még nem nagyon sikerült... :(

Panna
pandusika

És ma volt az első éjszaka, hogy Hancsi egyedül aludt a szobájában. Neki nem okozott gondot, de én nagyon nyugtalan voltam, hogy vajon minden rendben van-e. Pedig légzésfigyelő és bébiőr is be volt kapcsolva folyamatosan. Hát szoknom kell ezt az állapotot... nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg fog viselni, hogy nincs a közelemben. :(

Panna
pandusika

az utsó két-három hsz-t sose látom, még ha frissítek se...

Petra is nagyon édes kislány pedig, és látom, ő se éhezik, milyen szépen gömbölyödik :)

Kaandi, az első pár ilyen éjszakán olyan hajnal három és négy között hallottam, hogy kicsit nyögdécsel, de mivel nem volt igazi sírás, nem mentem oda hozzá, ne én ébresszem fel még jobban. Aztán pár perc után abba is hagyta. Mostanra meg semmi, nyöszörgés sincsen éjjel.
reméljük, hamarosan Botond is végigdurmolja az éjjelt :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Tündériek a képek, nagyon édesek ezek a mosolygós babócák!!!

Képzeljétek, estére alig vol tejcsink, nem is tudom, hogy mennyit vacsizhatott Zéti, a tök üres ciciket szívta, el is sírta magát többször. De addig gondolkoztam, hogy adjak-e neki tápot, míg elaludt.

Ti tapasztaltok iylet, hoyg estére kevés a tejcsi?

Szegénykém, tiszta pötty a kis arca, gondolom tejkiütés.

Itt lóg most is a cicimen, miközben írok.. megyek, rácsatolom a másikra is, csak akkor nem udok írni.. majd jövök még később.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zümis: Én nem metéltetném körül a fiamat... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Andus, igen és szoktam ilyet tapasztalni. Leginkább akkor, ha hosszú ideig lóg rajta, ill. ha sokszor egymás után. Pl.tegnap este, jó nyűgös volt du óta, ahogy a fentiekben írtam, baromi éjszaka követte....pedig kapott kicsi tápot is végső elkeseredésünkben,mert hiába volt még tej a ciciben,ahogy megnyomtam, nagyon rázta a fejét+ ideges volt vmiért, aztán megoldottam cumisüveggel.sajnos.... :cry: ( persze szopihegyek után,lehet, h már nagyon túl is etettem)

Kép
kaandi

Jajj,de cuki a kicsi Andris is!!!!
Stelly bár úgy lenne!!!

Kép
kaandi

Andus, még annyi, h érdekes utána meg ömlik,szóval nagyon változó,de a nagyon nagy strapát nem bírja. :shock:

Kép
kaandi

Nem mondom, hogy jó reggelt, jó?

Valahogy úgy vagyok ezzel, mint talán hugic írta: muszáj megcsinálnom minden házimunkát mielőtt belövöm a gépet, mert aztán itt ragadok...

Panna:
Ne aggódj, pár éjszaka és megszokod, hogy nincs veled. Én utána már nyugodtabban is tudtam aludni, miután bekerült a nappaliból a kiságyába.
Én ugyan nem olvastam a cikket, de szakmámból kifolyólag nekem volt TBC-s ügyfelem. Elméletileg a TBC a legyengült immunrendszerű embereket támadhatja meg, így nagyon nem aggódtam rajta. Bár beteg emberek után mindig szellőztettünk, meg fertőtlenítővel kezet mostunk, de alapvetően nem paratéma. Te meg valószínűleg életedben sem fogsz ilyen beteg emberrel találkozni (max Pesten az aluljáróban). Szóval, ha zűröket ír a cikk, ne adasd be...
Ja, és én pont azért akarok fülit lőni még kicsiként neki, mert a szobatársam mesélte a kh-ban, hogy náluk a gyereknek 4 éves korában lőtték, azóta 12 éves és nem engedi, hogy a füléhez nyúljanak, úgy megviselte...

kaandi: pár napja pont éjszakáztam egyet, hogy kihallgassam, történik-e valami a szobájában, de semmi.... Két sóhaj, aztán annyi.... És igen, hurráoptimizmus! Ezt tényleg gyereke válogatja: nálunk fokozatosan egyre hosszabb lett az éjszakai alvása: először 3-4 óránként evett, majd 5-6 órát is nyomott és a hasonalvás óta megy ez a "fel sem kelek sohasem".

Persze néha a "le sem fekszem" is megy. Tegnap már egy heti kihagyás után nyomta éjfélig az üvöltést. Csak úgy, hobbiból! Rosszabb volt, mint a Rémálom az Elm utcában (ja, csak Esztikém szebb, mint Freddy Krueger....8) ) Pedig mondtam neki, hogy még két ilyen este és felteszem a Vaterára és eladom. :D Na nem ijedt meg!! :lol:

Fotók csodálatosak! Hajrá mosolykommandósok!! :D

ladmon

Van egy két kérdésem de ne nézetek hülyének,de felmerült bennem egy-két dolog.És senkit nem akarok megbántani...
Csajok ti mit esztek?
Mert én már nagy dilemába vagyok a napi kaja miatt.Hüvelyes ne legyen ,tejszines ,csipös se,úgy vettem észre a túlzott füszerestöl is fáj Petra hasa.Már kaja ügyileg kifogytam az ötletekböl mit lehetne enni amitől nem fáj a lurkó hasa.
A másik a homeos nyugtatós bogyó...nevét sajna én nem tudom,de láttom ti adjátok a baboknak.
Senkit nem akarok megbántani vele...(nem is értek a homeós cucokhoz)De az lenne a kérdésem ha nyügös a pici..és adtok ebböl a bogyóbol neki...nem olyan mintha lenyugtatoznám a babát????

Stelly:Adri baba már most gondolkodik az élet nehéz dolgain...Nagyon aranyos :P Puszika neki :P
Láttom neki is pöttyös a pofikája :( Petrának is..te kened valamivel???

zsancy

Ladmon, nagyon bejön a stílusod, annyit röhögök rajtad mindig, már ne értsd félre!!! :lol: :lol: tetszik!
tudod nagyon reménykedem,mert már volt ráutaló jel, képes ő is aludni,mint ahogy már dicsekedtem vele én is 5-6-7 órát, csak nem mindegy mettől meddig.....telhetetlen vagyok úgy látszik :lol:

Kép
kaandi

Kaandi: köszönjük a bókot!
Sajnálom a rossz éjszakát! Lesz még jobb is hidd el! :wink: :roll:

Budabo: Milyen volt az éjszakátok?

Minden baba csodálatos!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Végre itt a jó idő!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)
Mindjárt indulunk megvenni a muskátlikat! :lol:

Bogi, Zsancy, Stelly: Nagyon édesek a csajok! :lol:

Zsancy, Örülök, hogy hatásos volt a sok-sok gyógypuszi! :lol:

Kaandi, sajnálom a rossz éjszakát! :(

Andus, nekem is szokott ilyen lenni, hogy már csak az üres cicit szívja, de csak estére, ha fáj a hasa akkor állandóan cicizik, illetve cicizett, mert már leszoktattam róla!

Millye: Nagyon édes András!!!!! :lol:
zsu83

Zsancy a "mit együnk ma" napi szinten egy dilemma, ma pl: lasagne lesz. FOg.sincs,h mit főzzek, örülök,ha sikerül 2 napra főzni,mert akkor nem kell kitalálni naponta, bár én nem nagyon szeretem az előző napi kaját... :shock:
homeoban semmi tapasztalatom ,soha nem használtam,sajna nem is ismerem. Azt sem tudom,h eszik vagy isszák :lol:

Kép
kaandi

Zsancy, hát már magam se tudom mit kéne enni, mert mindig van nálunk pocakfájás! :?

Na mennem kell, indulunk az OBI-ba!
zsu83

hajrá muskátlik, a mienk már nagyot nőtt :lol:

Kép
kaandi

Na úgy tűnik, vége a rémálomnak (koppkoppkopp). Voltunk a védőnéninél, átnézte töviről hegyire, kifaggatott, lemérte. Mindent rendben talált, ok: fejlődési ugrás+pocifájdalmak. A homeós cuccot hagyjuk, maradjon csak az infacol, és felfedezett egy leheséges okot a pocifájásra. Amikor szopizik Lénus, általában cuppogó hangot lehet hallani minden szíváskor, ami azt jelzi, hogy rést enged a levegőnek, és emiatt sok levegőt nyel. Ezért ilyenkor mindig újra mellre kell tenni,amíg jól nem kapja be a cicit, és gyakrabban kell büfizni is. Még szerencse, hogy nekünk a büfi pár perc csak, ha 1 óra kellene nekünk is, nem is tudom, hogy bírnám...

Millye, megmondom őszintén, én Andrist néztem ki lehetséges férjjelöltnek Lénusom számára. Persze ő választ, úgyhogy egy topik-legény sincs biztonságban.

Andus, szerintem ha tejpöttyös a bőre, akkor kap ő elég tejecskét, mert a tejpöttyök pont attól vannak, hogy a szervezete túltelítődik tejfehérjével. No para. :D

Adri Petra, és Füge is de édesek.
Stelly, szerintem tök rád hasonlít Adribaba.
Bogi, hol lehet beszerezni bébi méretű csini hajpántokat?

Andi, remélem, Boti hagy téged egy kicsit pihizni, hogy alhass 1-2 órát. :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

sztem is anyja lánya Adribaba! :lol:
Én napközben nem igazán tudok aludni, éjjel meg nem elég az 1-2 óra :lol: :shock: most alszik bő 2 órája, haladtam is, a cici meg feszülget,szerencsére.... felkel kaja után irány séta,már nagyon várom.
Lányok a pihiszék milyen korig jó???? (kérdem újra! :lol: )

Kép
kaandi

A mi székünk 1éves korig jó,persze a súlytól is függ!

zsancy

Zsu83: Jó vásárlást! Biztos szépek lesztek! Balkonládába teszed őket a teraszra?

Gerendai Zsuzsi: Igen megtisztelő amit írtál! Köszönöm a fiam nevében :lol: :lol: :lol: Legalább nálatok kiderült, hogy mitől fáj a pocakja... bár nem akarom elkiabálni nekünk amióta kapta a chamomillát azóta nemnyűgös és nem fáj a pocakja... :roll:

Kaandi: Lehet, hogy jobb lenne délutánonként aludnod bármennyire nem is tudsz... legalább addig amíg éjszaka ilyen keveset tudsz aludni... :wink: Jó sétálást nektek!

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: nekem is be kellene szereznem egy ilyen szerkentyűt...és amíg teszem a napi dolgomat és fent van a fiam akkor abban tudna ücsörögni, nézelődni...

Kép

Kép

Kép
millye

azért nem 1-2 órát alszunk éjjel, csak a Zsuzsi írta,hogy jó lenne 1-2 órát aludnom......5-6 körül összejön.,csak megszakítva :shock:

Kép
kaandi

Andi, a pihiszékre általában ráírják, hogy hány kg-ig jó. Ált. 9 vagy 18 kg....

Köszi a válaszokat lányok, akkor megnyugodtam, hogy nálatok is van, hogy estére üresnek tűnik a cici.

Ne haragudjatok, hogy politizálok.. .DEEE reggel az indexen kezdtem, megismerkedtem a Bajnai csomaggal, és fel tudnék robbanni!!!!!
A legfőképp azon, hogy azt tervezi, hogy a GYED csak 1 év lesz.
Én a saját cégünkben vagyok, évekig fizettük magam után a jóóó magas járulékot, és örültem, hogy végre 2 évig most élvezhetem, fogok 80 körüli GYED-et kapni.
Ez azt jelenti, hogy elvesznek havi 50 ezer ft-ot, amit én fizettem meg magamnak, az előző években, ez az egy év alatt 600 ezer ft.
És van pofájuk azt mondani, hogy a változáshoz mindenkinek áldozatot kell hozni.
De miért mindig nekünk nekünk kell áldozatot hozni, nem mi kúrtuk el!!!!!!!
Miért a szociális kiadásokból faragnak le, a nyugdíjakból, a család támogatásokból?
Miért azt szivatják aki eddig is megdolgozott érte?
Miért nem a saját, állami kiadásaikat csökkentik? Miért kell audikkal járniuk, milliós költségtéritést felvenniük?
És miért azokat támogatják a mi általunk befizetett adókból, akik segélyből élnek, meg 8-10 gyerek után felvesznek egy valag pénzt, és csesznek dolgozni?

Bocsi mindenkitől, de muszáj volt kiírnom, mert azonnal felrobbanok!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus70: Teljesen egyetértek veled... :oops: sajnos mindig mi húzzuk a rövidebbet... és attól félek, hogy ez csak a kezdet... lesz még rosszabb is. :shock:

Kaandi: Az 5-6 óra sem valami sok... és csak akkor érne valamit ha megszakítás nélkül tudnál annyit aludni. :?

Kép

Kép

Kép
millye

kaandi: Hát tényleg örülök, hogy jól szórakozol... :D
Szerintem is ledőlhetnél napközben, ha Boti engedi. A munka úgyis megvár...

Zsancy: Sajnos próbálgatni kell a kajákat... Persze nem vagyok ám különb: egy csomó minden mehetne, de azért jobb a békesség alapon még óvatoskodom én is.
Hús. Krumpli. Tészta.
Speciel ma és holnap pörkölt.

Julcsi:
Te ugye két ciciből szoptatsz? Mert mostanra sajnos én is azt vettem észre, hogy már majdnem minden evéshez kell mindkettő... Szerinted nem gáz? Már arra gondolok, hogy mindenhol jönnek a hátsótej szöveggel, de nekem szegényke a hátam közepéből is kiszívja a tejet, és kéri még...

Bogi: Én is odavagyok ám a hajpántokért! Én is akarok, tényleg, honnan van (látom, Léna is rágyúrt egy olyanra !!)?
Mondjuk nekem a kendő is nagyon tetszik, de olyat se láttam még bébiméretben.

Na azért ez már túlzás: csuklás közben bealudt a nyakamban!! :D
Mindig elcsodálkozom, mi mindenre képesek ezek a babák.... :D

ladmon

andus: én egyetértek veled, de éljen az apátia! Én már fel sem tudom húzni magam rajta.... De igen, valahogy mindig a dolgozó ember szívja meg...

ladmon

Ladmon, én sajnos ilyen ügyekben nem tudok apátiás lenni, az igazságtalanság nagyon felháborít.
Még hány évig kell türelmesnek lennünk?

A két cici témához... nekem a védőnő azt mondja, hogy mindig két ciciből kellene etetni. És a következő etetést azzal a cicivel kell kezdeni, amivel az előzőt befejezted.
Egyébként én éjjel és reggel csak egyből etetek, mert akkor több van benne, és beájul mielőtt végezne vele....
De kora délutántól már csak úgy elég, ha kettőből eszik.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Panna! Nálunk a húgomnak lett anno csúnya szövődménye a bcg oltástól. egy daganatot kellett kiműteni két hónaposan a mellkasából... Szóval szerintem nyugodtan kihagyhatjátok, és tényleg nem tartozotk a veszélyeztetett körbe.

Stelly, nagyon helyes Adri, látom, eszik ő is rendesen :lol: .

Ma megnéztem a kiskönyvben lévő testsúly-gyarapodási grafikont, hát elég durva, hogy túllógunk a legmagasabb értékeken is :shock: .

Fülbevaló: Tamarának a kórházban betetettem, most viszont nem vállalták el, mert megtiltották a csecsemősöknek. Egy kicsit tényleg fura az újszülött fülbevalóval (persze attól is függ, hogy milyen a fülcsi, vannak aranyos picik is), viszont legalább nem okoz traumát a szúrás, és nem kapja el a fejét (ismerek olyat, akinek ezért van rossz helyen a lyuk). Persze azóta sincs nálunk előrelépés, nem is tudom, hová vihetném kiszúratni a fülét. Van tippetek?

Kép
mist

Nekem Szávának a gyerekorvos szúrta ki. Le kellett fertőtleníteni a fülbevalót.. aztán kiküldött.... 2 percig tartott, mikor sírt bementem, cicire raktam, és ennyi volt.... Nem viselte meg egyáltalán, ha jól emlékszem 2 hetes volt. Annyi votl, hogy forgatni kellett neki minden nap, meg naponta egyszer alkohollal megtörölgetni pár napig.

Viszont a fülbelövés piszkosul fáj, tapasztalat....... És napokig fáj még utána is.

Zümis, nekem eszembe sem jutna körülmetéltetni a kismanót.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! Egyetértek. Én is azon gondolkodtam, hogy minket biztosan érinteni fog, mert bár már szültünk, a gyedet csak nyártól fogjuk igényelni, és gondolom, az lesz a mérvadó :x .

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: