A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Apa elvitt este pizzázni. :D
Na jó, Don Pepébe, mert ott van teljes kiőrlésű lisztből készült pizzatészta is, és nekem csak az a jó a cukor miatt. Majdnem egy egészet bevágtam, és mégsem ment a megengedett fölé. :)

Ettike!

Kívánom, hogy kibújjon végre Alex!

Én front után 4-5 nappal szertnék szülni. Alapítványi szobát akarok, egyágyasat. Nekem arra van szükségem. :roll:
Vendég

Cat, melyik front után, mert naponta van minimum egy, de néha kettő is :D :D :D

icamica

Ica!

Én is ettől félek... :roll:
Úgyhogy maradok a vasárnapnál.

Bár Apa szerint csak április közepén bújik ki Marci.
Vendég

Sziasztok lányok!

Ettike nagyon drukkolok hoyg ez most valóban az igazi legyen!

Tegnap átkötötték a netünket kábelesre aminek eredményeképp egész nap szarakodik és nem működik... nagyon boldog vagyok! :(
Remélem rendeződik, mert szörnyen idegesítő!

Voltam dokinál minden rendben
BPD 94
FL: 71
3200grama sacc,
amúgy minden rendben teljesen zárt vagyok! (C3000)
Szóval jövőhét csütörtökön megyek az utolsó vérvételre, CTG-re még nme kaptam időpontot!? :?

Cat nagyon szép a falvédő! És a párod úgy látom próbál a kedvedbe járni! :) Remélem a jó napok enyhülést hoznak benned is4

Tünemény örülök hogy tudtál jönni! :)

Liliana én bíztam benne hogy nem hiába mentetted el a számom, csak kiáltanál ha valami van! :)

na mindenkinek szép álmokat!
Aki meg arra vágyik annak rendszeres fájásokat!

Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

hát még mindig itt........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ez van,nem jutottam el odáig hogy mérjem őket,szépen erősödtek,de nem akartam elsietni meg beleélni magam.aztán 23 körül elmúltak.

és már megint fennt vagyok 5 óta.......eddig alig bírtam felkelni mikor Patrik kelt.........

Alex nagyban csuklik.........ma se jön ki.

Kép
Kép
ettike

Ettike! :(
Hihetetlen Alex mit művel veled!
pedig azt hittem más hírekre jövök reggel!
Ne legyél elkeseredve, mostmár csak kíváncsi lesz a nagyvilágra!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

kikocskáról semmi hír?lassan biztos műttik.

sétáltam egy óóóóriásit Patrikkal,jól esett.kicsit jobb kedvem is lett.
amihez persze az,az óóóriási kehely fagyi is kellett amit megettem egy cukiban :)

úgy döntöttem ma én is sütök.......csak még nemtom mit.
annyi fini muffin receptet írtatok,lehet azt.......bár szivem szerint egy fini csokitortát sütnék,csak Patrik mellett necces......
ebédre pedig vettem kacsát,már be is pácoltam.

Kép
Kép
ettike

BOLDOG NÉVNAPOT KISVIRÁGNAK!!!!

Kép

Ettike: pedig szorítottam érted!Nekem tegnap este óta mensis görcseim vannak.Meg felvagyok puffadva ezerrel.Remélem értitek mire gondoltam.

Mai kaja egy kis töltöttpaprika lesz! :D

Kép

Kép
gabka7926

KIKOCSKA MOST ÜZENT!

"MEGSZÜLETETT BOSZÓ MIHÁLY BENDEGÚZ, MISI! 9.15KOR, 3620GR, 55 CM. JÓL VAGYUNK MINDANNYIAN! KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT ÉS IMÁKAT! ÉS ELŐRE A JÓKIVÁNSÁGOKAT! :)"

NAGY-NAGY GRATULA KIKOCSKÁNAK ÉS MISINEK! SOK PUSZI ÉS ÖLELÉS NEKIK!

Kép
Kép
tisa

Ettike: Eljött a holnap! Ideje kibújni Alexnek és Jankának is :) Nagyon nem bánnám, mert tartok a holnapi orvosom nélküli naptól. Bár nem tudom, mert most meg Apának fáj a háta annyira, hogy nem is ment dolgozni. Bútort cipelt...

Rémes éjszakám volt, biztosan tényleg itt van valami front, mert aludni nem sokat tudtam, egyfolytában keményedett a hasam, amikor épp nem, akkor meg Janka járt indián táncot.

Lili&anna: keményedésekkor nekem is olyan fojtó érzésem van, alig kapok levegőt.

Kikocska: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és várjuk a híreket!

Kedvet kaptam én is egy kis muffin sütéshez. Csak ne lennék ilyen eszméletlenül kómás :?

Kép

Kép
sildi83

Na, mire elküldtem az irományom már meg is érkezett az örömhír :)

Kikocska: Gratulálok Misihez!!

Kép

Kép
sildi83

Kisvirág: Nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép
sildi83

isten hozott Misi!!
gratulálok kikocska!!!!!

Kép
Kép
ettike

Kisvirág! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
Kép
tisa

ildi:

ideje ám,csak ők nem gondolják így.......
na de vuduzzunk tovább,hátha.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike

Zsu! Úgy értettem a "végigalussza az éjszakát", ahogy Eda is írta.
Este f12-12 az uccsó vacsi, aztán kb. 3-f4 körül elkezd egy kicsit nyenyeregni, hogy éhes. De semmi sírás! :wink: Van hogy mi ébresztjük, hogy evésidő van. :D Aztán már csak reggel, de ez változó. Általában 6 körül peluscsere és evés. És ismét alvás. :D Ugye milyen kíméletes a szüleivel Léna? :lol: Remélem még egy jó ideig nem romlik el a Gyerek :lol: :lol: :lol: !

Apjuk most intézi az első hivatalos okmányokat :D! Szóval a Kiscsajszi hivatalosan is bekerült a nagy körforgásba! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Hatalmas gratula kikocskának és Misinek!! :D Sok puszi nekik!!

Kisvirág!Neked pedig nagyon boldog névnapot!Legyen csodaszép napod!

Ildi és Ettike!Mennek a drukkok továbbra is ezerrel!!Hátha a frontok csak hatással lesznek rátok!Na meg persze a vuduzás :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
demetnik

Tisa!
Léna valóban nagyon jó baba lehet!Kérünk fotókat!!Hadd csodálhassuk a pici tündért! :D

Kép
demetnik

KIKOCSKA MISI GRATULÁLOK!!!
Olyan jóóó hoyg már ott lehet! Szép nagy baba lett! :)

Kisvirág csatlakoznék az előttem szólókhoz!
Nagyon boldog Névnapot! :)

Tisa, Léna egy angyal lehet!!
Remélem a papírokat is hamar elintézitek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kikocskának és Misinek sok-sok tejcsit kívánok!
Legyenek nagyon boldogok!

Én ma biztosan nem sütök.
Örülök, ha a takarítással végzek egyszer. Még csak az emelet van készen, és volt a könnyebb része.
Ráadásul ez inkább csak amolyan nézzen ki valahogy takarítás. Hétfőn jön majd a takarítónő, ő csinálja a komolyabbat.

Beni ráadásul extra hisztis ma, és én is. Jó párosítás. :roll:

Tisa!

Miért ébresztitek éjszaka enni Lénát?
Nekem mindig azt mondta az orvosunk, hogy éjszaka örüljünk, hogy alszik, ne háborgassuk és szoktassuk rá a rosszra.
Ha éhes, úgyis felébred.
Pedig Beni igencsak be volt sárgulva, két napot húztunk rá a kórházban és infúziót is kapott. Ráadásul az orvosunk ott dolgozik az újszülött osztályon, tehát ért hozzá.
Vendég

Cat!
Nekem is azt mondták hogy 5 óránál több ne teljes el az evések között még ha épp nem is nyöszörög érte!
Ezért nekem teljesen logikus volt hogy Tisa kelti a kis Lénát!

Neked meg mást mondtak?
Meg nyilván van mögötted már egy gyerkőc is!?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Az gyerekorvosunk, vagy inkább csecsemőorvosnak hívnám, a Péterfyben dolgozik a koraszülött és csecsemő oszutályon. Ott voolt akkor is, amikor Beni megszületett, Ő látta először. Ráadásul van két gyereke is, tehát saját tapasztalata.

Ő volt az aki először nem engedte haza Benit a sárgaság miatt, majd többször is visszarendelt ellenőrzésre.

Ő azt mondta, hogy eleiunte nappal 2 óránként szoptassam, amikor jobb lett az érték, akkor pedig három óránként. De éjszaka még a legelején sem kellett ébreszteni. Ezt külön ki is hangsúlyozta.
Ha a gyerekben magától kialakulna egy jó kis bioritmus, akkor ne rontsuk el.
Higyjétek el, még egy gyerek sem halt éhen, aki kapott enni amikor kért. És ők érzik mikor kell nekik, és kérik is. Ha pedig nem, akkor hagyni kell aludni.

Én most sem teszek majd másképp.
Vendég

Cat!
Mindig tanul az ember! :)
Köszi

Pihenj is a nem épp jó kedvednek az egész napos takarítás sem fog jót tenni!
Nálam csak 1 szint van és azzal is csak döcögök! De ma megleszek! :) Teljes nagytakarítással!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kisvirág: boldog névnapot, legyen csodás napod

Kikocska: nagyon gratulálok, sok boldogságot és sok tejcsit!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Kikocs gratulálok Nektek!!! Nagyon sok boldogságot a nagy :D családnak!!!

Kisvirágnak én is kívánok boldog névnapot!!!

Kocska EFEB-nél 50% kedvezmény van a kismamáknak,úgyhogy azt néztem,h úgy nem olyan vészes :D Egy két "alapanyagom" van még Anyukám által,de gondolom még ott a többi azért nem ócó. Aminek egyedül nem örülök,h a képzésbe a manikűr is beletartozik,én meg nem szeretek annyira lábakhoz nyúlni :oops: Majd viszem Maját,az övét szívesen fogdosom majd :D

Boglárkabiro nekünk rooterünk van és nekem abból van nagyon elegem. Az is hol van, hol nincs, hol jó a sebesség, hol nem...iszonyat idegtépő. Váltani szerettünk volna kábeles megoldásra,de azok után,amit Te írsz lehet inkább hagyjuk. Párom szerint a konfigurációval lehet gond,csak az a baj,h nem tudjuk a rooter jelszavát,így azon sem tudunk változtatni :cry:

dharma

Sziasztok!

Kikocskának és Misinek nagy-nagy gratula!!!!!!!

Kisvirágnak boldog névnapot!!!!

Léna tényleg nagyon jó baba! Bár nekem is azt mondták hogy éjszaka ne keltsük ha éhes úgyis kér!

Rájöttem hogy Dani nagyon jól érzi magát odabent mert nem nagyon akar kijönni... pedig már alig várom hogy megszülessen! Remélem nem akar ráhúzni...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Dharma! Mi is rooteren keresztül használjuk csak eddig a rooter modemről kapta a jelet, most meg kábelről!
Egyébként csak szerdán álltunk át és mondták hoyg 2-3 napig a környéken szerelnek addig baj lehet! :(
Szóval a párom szerint csak én vagyok türelmetlen! NA de félek hoyg lemaradok a hírekről ha egész nap babrálnak rajta! :oops: :oops:
Amúgy ma még nem lehet rá panaszom (lekopogom) és valóban nagyon gyors!
Szóval majd pár nap múlva formálok róla véleményt hoyg jobb-e ez így!?

Teccaa kitartás már nem maradhat olyan sokáig! :)
Beszéld meg vele! :) Hogy melyik nap az ideális!
Én már most győzködöm hogy max 4 nap ráhúzása lehet mert akkor lesz pont 300 napos a házasságink! :)
Szóval nálunk nincs ráhúzás! : :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Dharma! Mi is rooteren keresztül használjuk csak eddig a rooter modemről kapta a jelet, most meg kábelről!
Egyébként csak szerdán álltunk át és mondták hoyg 2-3 napig a környéken szerelnek addig baj lehet! :(
Szóval a párom szerint csak én vagyok türelmetlen! NA de félek hoyg lemaradok a hírekről ha egész nap babrálnak rajta! :oops: :oops:
Amúgy ma még nem lehet rá panaszom (lekopogom) és valóban nagyon gyors!
Szóval majd pár nap múlva formálok róla véleményt hoyg jobb-e ez így!?

Teccaa kitartás már nem maradhat olyan sokáig! :)
Beszéld meg vele! :) Hogy melyik nap az ideális!
Én már most győzködöm hogy max 4 nap ráhúzása lehet mert akkor lesz pont 300 napos a házasságink! :)
Szóval nálunk nincs ráhúzás! : :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Kikocskának hurrá! :D :D :D :D :D

Amíg még itthon vagyunk, a BUKTA:

2dkg élesztő
3 dl tej
1 kiskanál cukor
50 dkg liszt
5 dkg porcukor
2 tojás sárgája
csipet só
6 dkg vaj

+ kis liszt a formázáshoz, vaj a kenéshez

1 deci tejet meglangyosítunk, abba megy az élesztő és a kiskanál cukor (=kovász), megkeverjük, hagyjuk felfutni

a 2 tojássárgát a porcukorra és a sóval jól összekeverjük, a maradék tejjel felöntjük

a keverőedény aljára kevés lisztet szórunk, arra megy a kovász a tojásos keverék, összekutyuljuk lassan a többi lisztet is beleadagoljuk, és jó hólyagosra összedolgozzuk fakanállal

1 órát pihentetjük langyos helyen, letakarva

lisztes deszkán újra átgyúrjuk, 1 cm vastagra nyújtjuk, és 6-8 centis kockákra vágjuk, belerakjuk a lekvárt és bukta formájúra hajtogatjuk :)

kivajazott tepsibe bepakoljuk, én szoktam egy kis helyet hagyni köztük, hogy ne legyen borzasztó vékony az oldaluk, POZOR, nagyot dagadnak még, magas falú tepsi kell!

olvasztott vajjal megkenegetjük a tetejét, oldalát, és fél óra pihentetés után előmelegített sütőben sütjük (200 C, vagy légkeverésessel 180 C, negyedóra után már érdemes ránézni, mert hamar megvan)

egy újabb update recept, természetesen este 6 előtt fogyasztandó!
:D :D :D jó étvágyat!

icamica

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KISVIRÁG!!!!!!! Kép

Kép

Kép
tasin

KIKOCSKA GRATULÁLOK!!!!!!! Kép

Kép

Kép
tasin

Kikocska gratulálok Misihez, szép nagyra növesztetted!!!! :D :D :D

Virág, Boldog névnapot!

Tisa, áh értem. Tényleg rendes a kiscsaj, csak így tovább!
Bár most még amúgy is nagyon sokat alszik, érthető, h éjjel is is ezt teszi, de reméljük a legjobbakat.

Nincs kedvem semmihez, Emma megint alig evett és bármennyire szeretném nem felhúzni magam ezen, mégis mindig sikerül! :oops: :x Persze lelkifurdim van ilyenkor, ha haragszom rá ezért, végülis még kicsi meg minden...., csak most kb. 2 hete ez megy.
Az előbb még sírtam is emiatt...... :roll: :oops: :oops:

Zsu
svs

Kép

Zsu
svs

Sziasztok!

liliana most üzent
Azt mondja megvizsgálták 1 ujjnyira van nyitva , de azóta csak összevissza a fájásai vannak, hazajött és figyeli hoyg rendszereződnek-e?

Remélem rendszereződik neki és beindul!
+++++++++++++++++++++++++++
Itt az ideje, hoyg jöjjön egy kislány is! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Már úgyértem még egy kislány hiszem LÉNÁNK MÁR VAN!
Azaz inkább Tisának... de azért a miénk is :)!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kikocska - GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
leo50

lilanna:

remélem rendszereződnek a fájások!!!nagyon,nagyon drukkolok.

sildi:

te jössz mégegy kiscsajjal,és utánna talánn Alex is kibújik.lehet csak udvarias :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tisa:

akkor nagyon szerencsés vagy Lénával.Patrik miutánn hazavittük alig aludt,napi kb 10 órát.igen 10-et a 24-ből.ennek nagyrészét lenn a kocsiban.szerintem sem kell éjjel ébreszteni.de mindenki döntse el maga.nem akarok beleszólni.

zsu:

nyugi Patrikon is megint rajt van a nemeszek bóna.mostanában megint sokat vitte anyós.... :x :x :x :x ma eddig 1 szelet toast kenyér és fél beré van benne.ja és egy csokitojás.......
éhen nem fognak halni,nyugi.ezen ne idegeskedj.
Emma iszik gyümileveket?mert azt mondják ha sokat iszik ilyeneket akkor az eltelíti és nem eszik annyit mint rendesen.Patrik mindig csak kaja utánn kap,és akkor is keveset.szerencsére ő is inkább a vizet részesíti előnyben,mint én.

jajj víz...képzeljétek rá vagyok kattanva a félig fagyott vízre.....fél literes üvegben beteszem a fagyiba és megvárom míg valamennyire megfagy és úgy "iszom"egy nap vagy 3-4 üveggel.meg közben félig fagyott jégkockát "ropogtatok"

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de most is csak gyors leszek. :( Tegnap délután jöttünk haza, hulla fáradt vagyok. Most már tapasztaltuk az árnyoldalakat éjjel (sok sírás, kevés alvás). :(

Igyekszem jönni és visszaolvasni amint időm adódik, és rakok fel képeket.

És köszönöm a gratulációkat! :D

Még jövök!

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Eltűnök 2 napra, és mire visszajövök 2 babával több van? :)

Sziszike, Kikocska!
Mindkettőtöknek gratulálok! Ügyesek voltatok! :D :D :D

Kisvirág!
Fülészeten kimosták mindkét fülemet. Azt mondta az orvos, hogy az orrdugulás (mert az is van nekem) teljesen normális a kismamáknál.
Szülésfelkészítőn az újszülöttről volt szó. Nekünk, első gyermekes mamáknak nagyon sok hasznos információt adtak.

Zsu!
Kit választottál szülésznőnek?
Mi végül úgy döntöttünk, hogy lesz, aki lesz! Állítólag mindenki tök rendes a Jánosban, remélem, hogy az éppen akkor ügyeletes is az lesz.
CTG-re egyébként nem kell várnod. Én szerdán voltam először, és pont az előre egyeztett időpontban be tudtam menni.

Megvolt az utolsó laborom is, jövő héten megkapom az eredményt.

Cat!
Hogy állsz az apás szülés gondolatával? Olvastam a korábbi hozzászólásaid e témában. Szerintem, ne kapkodd el a döntést, mert ezt utána már nem tudod "visszacsinálni"!

Anyósom itt volt nálunk az elmúlt két napban. Szegény, szerda délután és csüt. egész nap nem csinált mást, csak babaruhát vasalt. Iszonyú hálás vagyok neki! Én ezt már nem bírtam volna! Az összes Luca-ruha kivasalásra került, gyönyörűen be is pakoltam a szekrényébe.

Kórházi csomagom is összekészítve, de táskába még mindig nem tettem be. Szerintetek, nagyon ciki, ha bőrönddel megyünk? Már ilyen gurulós kemény fedelű "kofferre" gondoltam. :oops:

Kép
gesztenye74

Judy lényeg hjogy itthon vagytok és jól!
A többi meg reméljük majd beáll és te sem leszel hulla!

A visszaolvasás ráér! Majd magatokról adj hírt és persze képeket! Hadd könnyezzünk! :oops: :lol:

Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hajrá Lilianna!!!!

Ettike, Emma csak vizet kap, de sajnos azt evés közben is kéri. Egyébként lehet, h éreznek vmit a manók a közelgő változásokból, ha Patrik is ezt csinálja, és ezért ilyenek. Sajnálom, h nálatok is ez van! Nagyon remélem, h rendeződik a dolog vagy az én idegrendszerem! :wink:
A vízzel vigyázz, nehogy megfájduljon a torkod!

Gesztenye, örülök, h neked nem kellett várnod, annó én sokat vártam, hiába mentem mindig időpontra!
Héber Judit lesz, ő volt Emmánál is.
Dehogy ciki a gurulós, sőt sztem praktikusabb, mint egy sporttáska! De a szülőszobai cucc külön van, ugyeM

Judy, máris az "árnyoldalról" beszélsz? :shock: :? Van tejcid? Akkor sem nyugszik meg, ha mellre teszed, vagy ezen már túl vagytok?

Zsu
svs

Igen, Zsu sajnos az árnyoldalról. :? De rendes volt, mert megvárta amíg hazajövünk és itt kezdte. :D

A gondom, hogy még mindig csak előtejem van... nem tudom mit csináljak... Szerintem szegény éhes már, úgyhogy kénytelen leszek tápszerrel kiegészíteni. Pedig megvan a napi 3 liter víz, szedem a homeo bogyót, iszom a lactaherb teát semmi. Masszírozom a mellem... eléggé el vagyok keseredve :(

De ezeket leszámítva gyönyörű és édes kisfiú! :D Csak most kiképez minket.

Közben nagyjából átfutottam, hogy újabb babák jöttek a világra! Nagy gratula nekik is! :)

Judy

Kép
judy_76

Zsu!
Akkor szerencséd van, mert minket már nem vállalt, azt mondta, hogy az áprilisa tele van. Nagyon indiszkrét vagyok, ha megkérdezem, hogy mennyit szokás adni egy szülésznőnek? :oops:

Azt nem is írtam még, hogy szerdán a CTG után felmentünk a szülészetre is. Szerencsére, volt egy szabad szülőszoba, amit megnézhettünk. Teljesen rendben volt. Egyébként, csak 1 szobában nincsen kád, a többiben mind van.

Megyek, sétálunk egyet anyámmal.

Kép
gesztenye74

Na, sütöttem banános csokidarabkás muffint, fincsi lett :) Aztán kivasaltam, kiporszívóztam, most már jöhet Janka :)

Ettike: Akkor igyekszem méginkább előcsalogatni, hogy hagy jöjjön Alex is :lol:

Gesztenye: Oh, szerintem ne aggódj a bőrönd miatt, nekem van egy olyan gurulós, egy utazótáska és még egy kisebb táska Janka holmijaival :D Komolyan úgy néz ki, mintha a Kanári-szigetekre utaznék, még úszógumit is tettem be :lol:

Kép

Kép
sildi83

csak pihenésképpen olvastam egy kicsit............

Sildi!

De nem tudtam megállni, mert ez a Kanári-sziget nagyon tetszett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: föleg az úszógumis rész, naptejet ne felejd betenni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liliana hajrá!!!!!!!!

Kikocs!!! Mi van veled, hogy nem jelentkezel?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:shock: :shock: :shock: Remélem nem fáj már a fejed???????????????????????????????????????
Menj ám el dokihoz ha nem múlik!!!!

Na puszi megyek tömöm a fejem tovább a tudománnyal......... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
tasin

JUDY!

A laktoherb teát ne idd! Lehet, hogy azért nyűgös, mert fáj tőle a hasa.

Apás szülés:
Ahogy én most érzem, még bőven van időm dönteni a témában. Hiába a megfeszített tempóban történő takarítás, Marcira semmi hatása. Tlán egy kicsit többet alszik ma, mint szokott.
De smmi keményedés, görcs...
Csak a fáradtság, amihet most már társul fejfájás, torokfájás és orrfolyás is... :roll: :evil:
Lehet, hogy jobb is, ha nem jön még egy ideig Marci. Semmi kedvem betegen szülni.

Kisvirág!

Boldog névnapot Neked, mielőtt ezt is elfelejteném.

Zsu!

Ne izgasd magad azon, hogy Emma mennyit eszik. Én már rég nem foglalkozom vele. MA például nem ebédelt semmit Beni. Igaz délelőtt megevett 2 banánt, 1 kiflit és közel fél liter tejet. Ha neki nem kell több, akkor nem tudom megtömni.
Vendég

Kikocska! Hatalmas gratula Misihez!!!

Nem tudom, hogy mi van velem, de ma olyan édesszájú vagyok. Már sütöttem egy tepsi csokis-meggyes piskótát, most meg betoltam pár kanál nutellát. :( :oops:
(No persze nem ettem meg az egész tepsi piskótát) :lol:

Kép

Kép
kisszilva

Kisszilvia!
Szerintem ezzel jár az,hogy terhességünk vége felé járunk.Egész terhesség alatt édesszájú voltam én is,de most meg aztán főleg!
Ugye ott van a sokat emlegetett pilóta keksz(bár most csak van.karika van itthon),meghát annyi receptet írtunk fel ide 1-2 nap alatt,hogy én nem bírom megállni,hogy ne süssek!És persze ne egyek :lol: Süti minden mennyiségben. :D
Persze utólag tuti meg fogom bánni,hogy ennyire édesszájú voltam,de erre most nem gondolok!!

Képzeljétek!A pici lány ma teljesen máshogy mozgolódott odabent.Sokkal inkább nevezném helyezkedésnek.És ez most nem az a fajta helyezkedés volt,amikor kidugdossa mondjuk a kislábát (ez az utóbbi időben eléggé fáj már),ez most csak olyan volt,hogy hol az egyik oldalra,hol a másik oldalra helyezkedett,de azt is olyan szép komótosan.Jajjjj,nem bánnám már ha kifele készülődne!!!!!! :)

Lili&ana!Mennek a drukkok neked is ezerrel!!!

Ettike,Sildi!Nálatok vmi fejlemény??Pedig gondolatban már én is vuduzok nektek :lol:

Kép
demetnik

Demetnik!
Azért az megnyugtató, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet. Igaz, hogy a terhességem elején egyáltalán nem kívántam, inkább sósat, savanyút ettem. Mondták is sokan, hogy tuti fiú lesz, de a jelek szerint kislányt várok. :)

Az én babácskám ma délelőtt nem sokat mozgolódott, most viszont igyekszik bepótolni, meg sem áll, csak ficereg, helyezkedik...
Nekem is fájdalmas néha, amikor kidugja a lábacskáját, olyan érzés, mintha ki akarná fúrni az oldalamat. :shock:

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok Lányok!

most épp az irodából irok, mert beadtam a táppénzes papirt, és most használhatom kicsit a gépet. A főnök még vizet is hozott, meg adott japán sütit!

Ma adjuk át a laptopot, de legalább ebből is jön majd be 80ezer...hát kisegit, főleg most. Talán majd ha rendbejövünk lesz egy ócccsó asztali. De igy meg nincs net, és ez eléggé elvág a 'külvilágtól'!

Köszi a biztatást (megint), tegnap jó sokat bőgtem, mert pont most megint összejött minden...ma meg kisérgetett mindenhova, védőnő, körzetorvos, iroda, és tegnap este meg már bújt volna mellém, csak nekem az előzmények után nem volt kedvem semmihez. Ma meg dolgozik, igy otthon leszek, pihi lesz. Még tanulni se tudtam, mert az agyam teljesen ki volt, ma meg hulla vagyok, igy biztos bukok a jogból, de már ez se érdekel.

Most arra koncentrálok, hogy Luca jól legyen, és kész. Egyébként azt mondják max még talán két hét, és ki is bújik. A diéta+pihenés tényleg jó egyébként, már van egy kis bokám! Még mindig van viz, de kevesebb! És mostanában inkább megy a hasam, mint hogy nem tudnék menni... mondjuk ennek inkább örülök! Jövö héten megint megyek uh-ra, ez a körzetis doki nagyon rendes, és annyira megnyugtató, hogy igy odafigyel. (Csak ne a régi magános doki legyen ügyeletben mikor szülnék...furán jönne ki)

Ettike neked drukkolok, hogy Alex kibújjon hamarosan! Liliana, Sildi nektek is drukkolok, hogy történjen már valami!

Tisa olyan jó olvasni Lénáról! Nagyon 'egyben' van a kicsi lány! De hát ha olyan anyukája meg apukája van mint TI, akkor ő is ilyen lehet! Remélem Luca nyugodt lesz, ahhoz képest, hogy mik voltak idekint, mig ő pocakban volt! Majd tegyetek még képeket, mert nagyon szépek a babafotók!!!

Kikocskának is gratulálok a nagyfiúhoz! Nekik is úgy örülök!

Kisvirág nagyon sok boldogságot kivánok!!!

no mentem, mert hosszú volt a nap, és jól kisétálgattam magam.
Vigyázzatok magatokra, és akiknek már időszerű, induljanak be a dolgok!!!
puszi!

Kép
tünemény

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: