A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

megint laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

SZISZIKE!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ALAKUL EZ CSAJOK!!

Kép

Kép
tasin

Kocska!!!

Vigyázz magadra Te lány!!!!
Először nagyomn megijedtem, amikor elolvastam mi történt, de miután láttam hogy jól vagy eszméletlenül röhögtem, ahogy elképzeltelek kiterülve......bocsi..... :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink:

Szegény labda nem bírta a gyűrödést..................... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

De remélem tényleg jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Kikocska!!!!!!!!!!!

Neked meg nagyon szorítok!!!!!!!!!! :) :)

Többieknek is hajrá, Ettike neked kell jönnöd, mert már megérdemled!!!!! :lol: :lol: :lol:

Voltam dokinál!
Vettek uccsó vért és kókuszt is csinált frisset ( az előző negatív volt, rem. ez is oké lesz.)
Ja, voltam CTG-n, fájás Hál'Istennek nukú, a gyerek jól van.

Pedig előtte végigmásztam az IKEÁ-t és öt percenként kellett megállnom , mert olyan volt a hasam, mint a kő....
Apával elvertünk egy csomó pénzt, persze ma már nyüszít.............. hogy itt a sok csekk...:wink: :wink:
De mondtam neki, hogy én most egy darabig nem tudok költekezni és muszáj az éves részt elvernem.....
Vettem függönyöket a nappaliba, két szőnyeget a gyerekszobába, széket a számítógép asztalhoz, pládeket, lámpát a gyerekszobába, ágytakarót

meg egy csomó szükséges dolgot... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Pl jégnyalókakészítő műanyagot, szines köveket, Wok serpenyőt stb....

Remélem mindenki más is jól van!!!!!!!!Bár ahogy az étvágyakat elnézem nagy probléma nincs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is ennék valami jó kis sütit!!!!
Ja és jó lenne ha a buktareceptet is feldobnátok, vagy pedig futárral küldjetek nekem is friss buktát !!!! :lol: :lol:
Ha már nem kell tanulnom majd sütök én is olyan régóta tervezem!!! :lol: :lol:

Most csak ennyi voltam, mert hétfőig nagyon zsúfolt életem van..... :cry: :cry:

Kép

Kép
tasin

Kocska: Atya ég, vigyázz magadra, még olvasni is rossz volt, hogy mi történt Veled :shock:

Tisa: Léna baba tényleg egy tündér, szinte hihetetlen, amiket írsz róla, nagyon irigyellek titeket :)

Kikocska: Hú, gondolok Rád holnap és persze mennek a drukkok is.

Ettike: Nem semmi, hogy ilyen hosszan elhúzódjon ez az egész, Alex baba, most már tessék szépen csomagolni és kijönni! :)

Jankát is biztatom, hogy szombatig igazán kibújhatna, vagy ha nem, akkor bírja ki vasárnapig. Nem szeretem, amikor még ilyenek miatt is izgulni kell :x

Kép

Kép
sildi83

ildi:

mit szólsz egy holnapi szüléshez?én Jankát szugerállom innen,te pedig Alexot onnan.hátha másra jobban halgatnak :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
és igen,ma írok egy levelet neki,amiben közlöm vele,hogy felmondom az albérletét,hátha sok víz van fülében és nem hall rendesen,este jóízűen elfogyasztom(a levelet),így reggelre össze tud pakolni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

húúú lehet dilidokihoz kéne mennem :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok Lányok!

Ettike!Tetszik ez a levél dolog,ha bevállik,akkor én is postázok a picilánynak :lol:

Cat!Örülök,hogy már jobb a kedved!

Na gyorsan feldobok egy -két muffin-receptet,aztán irány a bolt,meg a pogi sütés :D
Szóval én leggyakrabban ezt szoktam sütni:

Áfonyás muffin:
20 dkg liszt
2 púpozott teáskanál sütőpor
20 dkg tejföl
2 cs.van.cukor
15 dkg cukor
8 dkg vaj
csipetnyi só
2 tojás
30 dkg fagyasztott gyümölcs
A lisztet és a sütőport elvegyítjük.
A cukrot elkeverjük a tejföllel,vajjal és a sóval.Egyenként belekeverjük a tojásokat.
Gyorsan beledolgozzuk a lisztes keveréket és a fagyasztott gyümit (nem kell kiolvasztani).
A tésztát formákba halmozzuk és előmelegített sütőben kb.25 percig sütjük.
Én van,amikor a gyümi helyett egy tábla csokit török apró darabokra és azt keverem a tésztába,ugyanis a férjem nem egy nagy gyümölcs-imádó.

Na megyek,mert még a végén betöltöm az egész oldalt :D
Azért a napfolyamán még jövök és remélem,már kapunk híreket Lili&anaról!!
Szép napot mindenkinek!

Kép
demetnik

Szerintem a legegyszerűbb, és nagyon finom muffin recept:

25 dkg cukor
2 cs vaniliás cukor
4 tojás
:arrow: Ezeket habverővel felverni
hozzáadni:
25 dkg Rama (felmelegítve)
20 dkg darált dió vagy dejó

Másik edénybe:
30 dkg liszt
1 cs sütőpor
10 dkg étcsoki apróra darabolva
:arrow: fakanállal összekavarni, majd a masszához hozzáadni.
+ 2 dl tejet belekeverni lazítónak.

Előmelegített sütőben 180°C-on 25 percig sütni.

Diétás változata:
Cukkor helyett fruktóz, abból ugyanannyi mennyiség. (édesítővel még nem próbáltam)
És finomliszt helyett teljes kiőrlésű liszttel is lehet, de akkor két csomag sütőpor kell bele.
Vendég

És íme Beni falvédője:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Írtam Liliananak sms-t de még nem írt vissza!

Cat: szép a falvédő nagyon!

Jaj annyit beszéltetek itt a sütikről, hogy most szépen felöltözőm és elmegyek a cukrászdába krémesért!Remélem még lesz!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziszike! Nagyon gratulálok Benihez!!!!

Tisa! Olyan jó volt olvasni, amit írtál rólatok! Írjál még, ha időd van rá, s ha lehet tegyél fel képeket is a pici Lénáról!
Barátnőm állítja, hogy Milk More kapszulát kell szedni, hogy legyen tej, ill. csokit, sütivel enni (vagy zabálni).

....ahogy olvasom, sokan már előre gyúrunk; én ma egy kis könnyű bögretésztát fogok csinálni csokival, mazsolával és mandulával hmmmm nyami! s heti egy üveg Nutella a minimum. Pedig babavárás előtt ezt sem szerettem nagyon.

Tasin! A jégnyalókakészítő nagyon hasznos találmány. Tavaly én is beruháztam ilyenre, s fincsi dolgokat készítettem vele...akkor még csak gyümiseket

Nagyon szorítok a vizsgádhoz! Biztos simán fog menni!... s ott van plussznak a pocakod is, hátha hatással lesz a bizottságra :wink:

Gabka! Jó, hogy elmentél a bőrgyógyászhoz. Azért nem mindegy, hogy ki minek látja azokat a bigyókat! Sajna az a tapasztalat, hogy a dokik nem képesek más területhez is érteni, csak a maguk részében okosak. (Tisztelet a kivételnek.)

Ja! Nagyon szépek a virágaid!

Kocska! Próbálj kicsit kevésbé veszélyesen élni! Olvasni is horror volt!

Cat! Ez a falvédő nagyon szép!

Megértelek a tegnapi kedved miatt, de nem lehet hogy most érzékenységből hoztad meg ezt a döntést? Olyan szépeket írtál Beni születéséről, amikor ott volt veled a férjed! Szerintem gondold át!

Én sem olyan vagyok a napokban, mint eddig. Túl hirtelen és gyorsan felpörgök mindenen. Szerencsére Laci próbál alkalmazkodni a helyzethez, de már várja a szülést, hogy vége legyen a kicsit sem szokványos idegbeteg kirohanásaimnak. Ráadásul, tegnap egyik percről a másikra minden ok nélkül jött rám, s velem együtt Danira is. Tuti, hogy a hormonok. Ráadásul Danira úgy jött rá, mintha egy kiscsibe szabadulni akarna a tojásból, s próbálja belülről kinyitni. Azt hittem sikerül neki, s szülünk.
Nagyon furcsa érzés volt. Volt már mással is ilyen hasonló????

KépKép
annaszuszi

Ettike: :D :D Oké, nekem a holnapi nap megfelelő, szuggerálás indul :)

Cat: Jaj, de jó a falvédő, nagyon tetszik!

Hú, írjátok itt ezt a sok finom receptet, nekem meg nincs muffin-formám :(

Kép

Kép
sildi83

Na tessék, el is kezdett Janka csuklani :D

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok Lányok!

Most épp elkaptam a netet! Bár holnaptól laptop végleg nem lesz, mert apa talált rá vevőt...hát ezt is eladtuk :cry:

Gratulálok Sziszikének! Úgy örülök, hogy jönnek már a babahirek!

Apával megint összevesztünk, leorditottam a fejét, kiabáltam vele, nem veszem semmibe, nem becsülöm meg hogy dolgozik, ő mindig olyan türelmes velem, de nekem semmi nem elég, remélem ha megszületik a Luca nem leszek ilyen idegbeteg. Ennyi. ezt apa mondta, hogy irjam le nektek.

na mentem sziasztok. puszi

Kép
tünemény

Tünemény!
Jó hallani felőled!!Viszont amit írsz az nem túl jó.Azt hittem,rendeződtek a dolgaitok a pároddal. :( És én nem hiszem azt,hogy te nem becsülnéd meg őt,vagy nem vennéd semmibe!!!
Fel a fejjel Csajszi!!!És gyere,amikor csak tudsz,bár így laptop nélkül nehézkesebb lesz majd megoldani :(

Kép
demetnik

Tünemény!

Igaza van Demetniknek!

Azt gondolom, hogy a párod szűrét már régen kitettük volna nagyon sokan, ezt szerintem többünk nevében kijelenthetem.

És most nagyon-nagyon visszafogottan írtam le azt amit valójában gondolok......( elég nehezemre is esik )
De mégis csak a Te életed és a Te döntésed...

Mindenesetre a párod jobban tenné ha behúzná fülét-farkát és dolgozna mint a barom, plussz ezerrel kényeztetne, és mindezekhez jó képet vágna....
És még ez is kevés lenne.....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ezt meg én mondom......................

Kép

Kép
tasin

Kikocska! Jaj, nagyon sokat gondolok Rád! Szorítok, hogy minden simán menjen. Ügyesek lesztek és Misi nemsokára mindenért kárpótolni fog! Puszi ezer!

Senki nem tud semmit még Lilianáról???

Annaszuszi! Köszi a tippet. Az nem Milk More, hanem MoreMilk. :lol: Egyébként azt szedem. :lol: Szeretem ezt a termékcsaládot. A pocimra is innen rendeltem a krémet, hogy ne repedjek, nem is lett semmi bajom. És a bimbóvédő krémet is, abban meg többek között az a jó, hogy nem kell lemosni szoptatás előtt. Mindegyik termék tiszta gyógynövényes. Ja és a babaolaj is innen való, amit fürcsi előtt használunk a hajlatokra. Ugyanis steril étolajat nem lehet kapni a patikában. Ez meg nem szagos és nem allergizál. :D

Kocska! Te meg az ég szerelmére, férj a bőrödbe és vigyázz magadra. :wink: Jó lenne,ha már te sem dolgoznál. Neked sincs már sok hátra. Vagy teszteled mennyit bír Olivér? :lol:

Tasin! Kitartás a tanuláshoz, mindjárt itt a vége! Szorítok az államvizsgádhoz! Egyébként jól vagy??? :wink:

Kisvirág! Te hogy érzed magad?? Kende jól van?

Zsu! Nálatok is minden rendben? Emma? Látod milyen jó, hogy összehoztuk azt a kis találkát? Éppen az utolsó pillanatban! Bár én sem gondoltam volna, hogy hétvégén már babázok :lol: .

Tünemény! Én sem akarlak cseszegetni, veled vagyok, de osztom Tasin véleményét. Sajnálom, hogy ilyen nehéz és szomorú terhességed van. Csak remélheted, hogy ez nem lesz Lucára hatással és mindezek ellenére nyugodt baba lesz. Különben elég húzós napoknak fogsz elébe nézni. :( Sajnálom, nagyon!
Most már tényleg csak magadra és a Babóra koncentrálj!

Kép
Kép
tisa

Tünemény!

Én Tasinnal értek egyet, csak lehet, hogy kicsit nyugodtabban és kevesebb indulattal. :wink: :)
A párod örülhet, hogy ott lehet a kislányával és nem csak kéthetente láthatja pár órára. Becsülje ezt meg. Sokan elküldték volna már.

Annaszuszi!

Szerencsére az orvosoknak elég is, ha ahhoz értenek igazán amiből szakvizsgáztak. A többit pedig fel tudják ismerni és a megfelelő szakorvoshoz irányítani a pácienst. Hiszen ha belegondolsz, nagyon sokminden van, ami egy emberi tesben megtörténhet.
Nem lehet mindenre felkészülni és naprakésznek lenni.
Szerintem a jó orvos ilyenkor továbbküld szakvéleményért, mert belátja, hogy ez az ő kompetenciáján kívül van már.

Apa és szülés: kezdek hajlani rá, hogy legyen bent megint. Lehet, hogy jót tett a ma délelőtti pihenés is, és hogy tegnap időben hazaért, ahogy megígérte.
De úgyis mindent az adott helyzet dönt el.
Mindenesetre este megint beszélünk a dologról.
Vendég

Tisa!

Hoimeos bogyókból az Utrica urens jó a tejszaporításra. De hogy melyik ch-jú és mennyi, azt nem tudoim pontosan.
Amit tudok, hogy csak akkor lehet elkezdeni, ha megindult a tejcsi.(Ezt a többieknek) És talán mással együtt nem ajánlják. Ha pedig beállt a rendes tejmennyiség, akkor abba lehet hagyni.
Vendég

Ettike nálad is komoly gondok vannak….Én meg ideje korán árvát csinálok a gyerekből.

Cat tök jó a falvédő.

Annaszuszi nekem is volt hasonló,de nem lent akart kijönni,hanem egyszerre oldalt és a köldökömnél,mintha a tengelye körül forgott volna, meg nyujtózott volna,hogy kitépje a hasam oldalát.

Faluban megszült a csaj ma reggel, aki előttem van, én vok a következő..

Tünemény egyáltalán nem örülök, hogy eladjátok pont a laptopot!!!!
Na igen van benne valami, amit írtok, mert az enyém azóta tényleg angyal, meg előtte is az volt, csak ritkán látom, de persze ez sose volt elég,most is az erdőben vannak apámmal. DE próbál mindent megtenni, amiért csak nyavajgok, hogy jó legyen.
Nekem azért sem kell szóljak,(már röhögök rajta) hogy az ölembe elmegy a net, amint látja, hogy pasziánszra kapcsolok, abban a pillanatban szalad az emeletre netet csinálni a ruteren, nehogy kapjon.

Kikocska gondok rátok, hogy ma mentetek, és a védőnőnél 98,2 voltam ma, hát én nyertem:O

CSajok még mindig fáj a koponyám hátul,egész éjjel felkeltem rá ha véletlen hátra fordultam. Meg a 2ujjam is amit nemtom hova vágtam be.

kocska

NA ITT VAGYOK A HÍREKKEL!

LILIANA:NEM SZÜLT MEG CSAK NEM VOLT IDEJE TEGNAP JÖNNI AZT MONDTA DÉLUTÁN BENÉZ. :D

KIKOCSKA: BENT VAGYOK, VÁRJUK A HOLNAPOT EGYRE JOBBAN.VOLT ULTRAHANG, 4230RA BECSÜLTÉK A SÚLYÁT ... KÍVÁNCSI VAGYOK MI A VALÓSÁG.CATNEK ÜZENEM , HOGY NINCS ALAPÍTVÁNYI SZOBA!

BOCS , HOGY ILYEN LASSAN ÉRTEM VISSZA A HÍREKKEL PEDIG SIETTEM.NA JÓ MEGETTEM EGY KRÉMEST MIELŐTT IDEÜLTEM VOLNA.NA MOST MEGYEK MOSOGATNI. :x :x

Kép

Kép
gabka7926

Miért, Cat? Volt valakinek eddig más véleménye azon kívül, amit Tasin megfogalmazott?? :oops:

Kép
Kép
tisa

Cat: az urtica urens ch5 és nekem azt mondta a védőnőm , hogy 3x5 bogyót kell belőle szedni.De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig pedig ma is találkoztam vele ahogy mentem a városba és ez is szóba került.na majd legközelebb....

Kép

Kép
gabka7926

Nincs alapítványi szoba? :shock: :shock: :shock:
Akkor Marci még marad. :roll: :wink: :)

Gabka!

Köszi a híreket.
Vendég

Vendég

Készen vagyok :D És jól ki is végeztem magam!! :? Majd leszakad a derekam,pocim,keményedik....DE kaja készen,pogácsa megsütve,kiteregetve,felporszívózva!!Ja,és menetközben eltörtem a kedvenc poharam,természetesen porszívózás után :twisted:
Most megyek,egy picit lepihizek,amíg a párom haza nem jön.Szerintem addig elkezdem nézni a Született feleségeket az első évadtól :D Egyszerűen nem lehet megunni!

Kocska!Dehát mibe ütötted be a fejed ennyire???

Kép
demetnik

Sziasztok!

Szopaptásra nekem is a More Milk vált be, bár azt nem tudom, h pszihésen hatott vagy tényleg a szer jó-e?! Meg hát nem is olcsó mulatság.
Az Urtica urens-t is ismerem, abból 3*5 golyó naponta (nem tudom melyik higítás, de zöld volt a kis dobozkája azt hiszem). Szoptatás alatt akár végig is lehet, de 5 nap után 2 nap szünetet kell tartani.

Tisa, örülök, h jól vagytok és Léna ilyan kis tündér.
Mit jelent az nálad, h átalussza az éjszakát? Mettől- meddig? Csak én ezzel a megfogalmazással mindig bajban vagyok, mindenkinek mást jelent. („Hivatalosan” talán 22:00-5:00 az éjszaka a babáknál azt hiszem.)
A tali tényleg az utolsó pillanatban volt, de így kellet lennie ezek szerint.
Köszi a kérdést, Emma is egy kis tündér (lenne), ha eltekintünk az étkezési szokásaitól!

Tünemény, én csak azt kívánom, h minden úgy alakuljon ahogy neked és a kis Lucának a legjobb!

Kocska, tessék jobban vigyázni!!! Nem semmi, h bírod még a körmözést?
A baba mellett is csinálod majd?

Cat, sztem tényleg jól teszed, ha átgondolod a dolgot, drukkolok!

Ettike, mit kap, aki megnyeri a tippelős versenyt???? Én nagyon bízom magamban! :wink:

Megvettük végre az új nappali bútort, már csak össze kell szerelni (Ikeás), de Apa ma neki is ugrik..várom már nagyon!
Nekem nagyon fincsi citromos muffin receptem van, szóljatok, ha érdekel valakit, akkor feldobom!

Zsu
svs

Tisa! Gratulálok nektek!!! Lén csodaszép!!! Urtica Urens D6-9 vagy C5 napi 4szer, ez a tejserkentő!!!! Nálunk sajna ilyen sok fotó nem készült még, mert a párom utál fényképezni, én imádok, de kevés rá az időm. :cry:

Kikocsnak ezer drukk megy holnap!!!!!!!
Lilinek is, ha arra kerülne a sor!!!
Ettike vigyázz magadra, és időben indulj majd el a kórházba!

Most éppen ébredezik, így már nem jut idő az élménybeszámolóra.
De annyi, hogy most már lassan nem fáj sehol.
Képzeljétek, 7 kg-ot híztam Pepével (cukor, a sok köhögés miatt), és most 1 kg van rajtam, de az szerintem a mellem. Szerencsére a tej szépen beindult, Pepe nagyon ügyesen szopizik, van, hogy 60-at eszik, vagy még többet :? , éjjel Ő is nagyon ügyes, mint Léna, 3-4 óránként felébred, eszik, és alszik. Persze sajnos akkor a nagyágyban :? :? :? De így szépen tudunk 8 órát is aludni.
Nem merek szoptatós teát még inni, meg a golyócskát sem, mert így is ömlik néha a mellemből. Persze arra figyeljetek, hogy mindenképpen a szopizás után le kell fejni, ami még benne marad!!!! (néha nincs rá időm, és éjjel sem teszem, de azért oda kell figyelni, hogy ne apadjon el)
Most nagyi megvígasztalta, úgyhogy lehet, hogy belekezdek!

Kép

Kép
eda7

Sziasztok

Nagyon édik vagytok hogy gondolotatok rám, de Sárának eszében sincsen kijönni, akár milyen front van. Gabkával beszéltem reggel miután írta az sms-t, hogy tegnap elég hosszu napom volt, reggel elmentem ctg-re a bal oldalomra feküdtem, de ott nem akart mozogni átfeküdtem a jobb oldalamra, hát ott megabba sem hagyta. Viszont az orvosm nem volt így másik orvosnak kellett megmutatni az eredményt, aki azt mondta, menjek le és nézzesek egy áramlást uh, ott 2 órán keresztül ültem, 12-ben készen is lettünk, a férjem, már tükön ült hogy hogy lehet ilyen lassu ez, mondtam neki ennyit jelent ha nincs az orvosod.
Szerdánkánt nincsen mert genetikázik Cziezelnél.
De mindne rendben.
Holnap megyek ismét és akkor meg is nézi a méhszámat, remélem lesz valami változás, legalább nyitva lehetnék valamennyire.

Mondtam az orvosnak, hogy valamit csináljunk hogy elinduljon, röhögöt rajtam, gondolom minden kismama ilyenkor má türelmetlen.

Mondjuk nagyon sokat keméynedik a hasam, ma is hajnal 2-től 6-ig keményedett egyfolytában szinte. Nem tudom mit jelenthet ez, meg tegnap mikor voltunk vásárolni akkor megint éreztem oda lent a feszülést meg akkor is állandóan keményedett a hasam. Dugo még mindig ott van, mivel nem jött ki semmi.

Gondolhatjátok, hogy már az egész rokonság, baráti társaság hivogatt minden nap.

Ha eljön a pillanat, hogy megyek a kórházba, bízzatok bennem hogy jelentkezet.

Gratulálok Sziszike.

Kikocska gondolok rád.

Eda, milyen volta kórházi ellátás, már mint a picit be lehetet adni stb, ilyeneke gondolok, meg tényleg mit vigyen az ember a babának be?!

Kérdés lányok, ti milyen orszívót vettetek, meg kell már most az elején venni, vagy csak elág mikor meg van fázva?! Nekem az az elemes van, ér az valamit egyáltalán? vagyvegyek azt a régi fajta kézit? Én a porszivotol egy kicsit még irtozok, tudom hogy jó meg hogy nem fáj neki, de a hang engem is kiakaszt.

Kép
lili&ana

Na, írtam vagy regényt, és eltünk.
Úgyhogy most kicsit pihenek, szomorú vagyok, hgy újra kell majd írnom!!
A babát le lehetett adni, bár az egy ágyasban már nem vittem le, csak fürdésnél.
A babának popsi törlőt, pelenkát kellett vinni. Semmi mást, ott adták a ruhát, és a köldök ápoló szereket.
Aranyosak voltak a csecsemősök, bár rengeteg baba volt, kb 40!!!!
Amikor hétfőn jöttünk haza, vagy 12 gyereket engedtek ki.

Kép

Kép
eda7

Liliana:én rögtön porszívósat vettem mert hiába néz ki szörnyűnek mégis csak az szívja ki igazán.Unokatesómnál jó párszor láttam a harcot amikor orrot szívtak, gyerek kontra anya.Sajnáltam is őket nagyon de az ő érdekükben van. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Kép
gabka7926

Lili!

Orrszívóból csak a porszívós ér valamit.
van olyan gyerek aki szereti, van aki nem. De hidd el, egy arcüreg, homloküreg vagy fülgyulladás sokkal rosszabb. És ezek lehetnek a következményei, ha nem szívják le teljesen az orrváladékot.

Beninél még mindig használjuk. Igaz, most már fújja bele az orrát. Így a leghatékonyabb. Papírzsepibe még nem tudja rendesen kifújni.
Vendég

Demetnik az egész esést a fejemmel tompítottam. Csak a falba ütöttem,de mivel reszelő volt a kezembe tán,nem is tompítottam a kezemmel semmit, na meg ahogy a fejem durrant a falon, valószínű valami ideget érhetett és gondolom,hogy attól zsibbadt el az egész karom percekre.

Ha így kapok továbbra is pénzt, akkor pláne muszáj csinálnom a körmözést. Még most sem kaptam márciusban táppénzt.

gabka ez megint csak story!DE minek!Hülye az van elég mindenhol.DE 3o évesen a csaj lehet már nagymama is.

kocska

Na megint jönnek a frontok hétvégére akár 20 fok is lehet!
Talán beindul megint a babaeső?Én is akarok már menni!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
A kukim kivan a wc-re járással! :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Zsu!
Engem érdekelne az a citromos muffin-recept! :D

Lili&ana!
Mi is porszívósat vettünk.Igazándiból én is idegenkedtem tőle,de barátnőm szerint is ez a leghatásosabb.És inkább csak a hang az ijjesztő,maga a folyamat nem :)

Eda!
Csak 7 kg?Az szuper,hisz az tényleg csak a baba, a méhlepény,magzatvíz súlya volt.
Várjuk azt a beszámolót! :D

Ettike!
Merre jársz?Már reggel óta nem jelentkeztél be!!Csak nem???? :D

Hát igen,reméljük a hétvégi front újabb babaesőt hoz!Én nagyon benne lennék!!! :D Elvégre a párom is a 30-át mondja még mindig,hogy szerinte akkor fog megszületni a pici lánya!Hát én kíváncsian várom és bízom is benne! :D

Kép
demetnik

vagyok.

csak apa játszott míg Patrik aludt.

semmi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (csak a szokásos)

front????rám az sem hat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma én is rengeteget talpaltam:mostam,vasaltam,felmostam,porszívóztam,ablakot pucoltam,lépcsőztem a 8.-ra(rossz volt a lift)futkostam Patrik utánn.

és semmi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Alex benn marad,majd nősülni kijön..........

megyek mert car kedvem van......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ettike

Demetnik:tök durva lenne ha párod eltalálná a szülést.

Holnap jön a húgom és emberi fejem lesz juppi!!!!Levágatom vagyis inkább jól megritkítja meg festi mert tiszta ősz megint a teteje.Sőt lehet, hogy a szemöldökömet is kiszedetem de azt nem bírom szerintem Andris is tiltakozna. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Ettike: tök sajnálom, hogy ilyen szar a kedved!!!Hidd el Alex egyszer úgyis kijön majd!!Addig is csak Patrikra kell figyelned és saját magadat is kényeztetheted már úgysem sokáig lesz ez!
Pont én beszélek akinek már tele a kukija!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!
Nekem mondod???Ha valóban így lesz,ahogy ő mondja,akkor tuti,hogy ki kell töltenie egy lottószelvényt!!(Egyébként nem lottózunk) :lol:
Kérünk fotót az új frizurádról!!!Nekem is a hugom vágja a hajam,ő is fodrász :D És ez egy nagyon hasznos,praktikus,pénzspórolós,kényelmes-és még sorolhatnám-dolog :D

Kép
demetnik

Sziasztok

Orrszívó: Hát akkor a porszívosat veszem. Majd megbarátkozok vele, majd nem rakom olyan erősségüre a porszívot és akkor legalább hallkabb. Nem tudom hogy jó-e ugy. Remélem kiszívják rendesen az orrocskáját. Bár ha olyan pisze orra lesz mint nekem akkor a lyukat sem fogják megtalálni, nem hogy az orrát?!

Eda:Örülök hogy jól vagytok, megfogadom tanácsodat akkor leszívom a tejet miután szopizott Sára, nekem nagyon fontos hogy sok tejem legyen. Bár ha olyan lesz mint az apja akkor 2 éves koráig cicizni fog. És egyenlőre ugynézki olyan mit Ő mert őt is tulhordták. Kiváncsi vagyok már tényleg mikor fog kibujni.

Akkor végülis VIP szobába voltál?! Szerinted igy első babásnak érdemes oda menni? Még mindig 100% nem döntöttem el mi legyen, bár anyagilag nem biztos hogy megfogom tenni, csak tegnap ahogy ültem és vártam az UH két kismama is ott volt a patologiáról mondjuk Ők azt mondták katasztrófa mi van ott. Nem tudom milyen a csecsemős rész. Mondjuk én a nőgyógyin ismerem a nővéreket nagyon rendesek tényleg. Mondjuk nem tudom mennyire foglalkoztak veled?! Meg pld. a gyerekorvos felmegy ha arról van szó? Vagy tényleg mindenért le kell menni?

Cat: nagyon szép a falvédőtők.
Hát és a muffin recept. Már megint sütire vágyok.
Mondjuk most fagyit eszek ezerrel, pedig a védőnő diétára fogott. De most már erre a párnapra minek.

Keményedések vannak továbbra is, és képzeljétek el olyankor olyan nyomást érzek a mellkasomon hogy nem igaz, szerintetek normális ez? De tényleg minden keményedésnél ezt a nyomást érzem.

Mondtam a páromnak hogy milyen rendes volt Gabka meg Ti is hogy aggódtatok értem, és teljsen meglepődőtt hogy a "pupuk" hogy össze tartanak.

Na megyek a ruhát kivenni a mosógépből

Nem hiszem hogy már jelentkezek, mert a férjemért kell mennem Törökbálintra és mire onnan haza érünk, meg még valami kaját is kell neki adnom, illetve steack krumplit kell sütnöm neki a húshoz.
Holnap ahogy haza érke írok, ja meg meg lesznek a babaérkezős lapok, majd megpróbálom megmutatni.

Kép
lili&ana

Liliana: a hangos a porszívó akkor majd letakarod egy pokróccal vagy valamivel de inkább legyen előbb túl rajta az ember.

Púpú?na ez szép!Ezeket a púpokat az apukák is intézték.Csak mi szenvedünk vele! :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Elöl pupu :D :D :D Nálunk Dani csak mosolyog,mert tudja milyen a fórumélet :D Ő is nagy fórumozó,csak máshol. Meg amikor mondom Neki,h valakinek megindult valami,akkor mindíg kérdezi,h: "Na,van valami fejlemény?"
A keresztapa meg már bestoppolta a lehetőséget arra,h amikor jön Maja,akkor majd Ő akar írni Nektek :D

Orrszívó: mi is porszívósat vettünk. Nekünk sajna nem lehet állítani a porszívó szívófokozatán tudtommal. Bár ahhoz képest,h ipari porszívónk van egy hagyományos jobban szív ennél :? De Apum haláli pofa volt,mondtam,h vegyen már olyat,ami nem két tonna...olyan hagyományos méretűre gondoltam. Hát Ő ezt egy kicsit túlgondolta és vett egy kéziporszívó méretűt,csak van csöve :D A szándék megvolt :D

Kocska sztem nagyon jó,h olyan munkád van,amit otthon tudsz csinálni. Olyannyira megirigyeltem,h szeptembertől én is megyek letenni a képzést.

Csak olvaslak Titeket,amikor írjátok,h keményedtek. Én nem tudom annyira mit értetek még mindíg ezalatt,de Dani szokta mondani,amikor Ő keménynek érzi. Nem tudom,h az lenne-e,mert nekem érzésre semmi különbség.

Ma voltunk dokinál. Babó jól van. Kicsit szapora a szíve,de orvos azt mondta,h ez még elfogadható. Mondta,h jó nagy feje van,de bocsánatot is kért,mert nem "ÚGY" akarta kifejezni magát,mert teljesen normális a méret (85). Engem is jól megnyomkodott,utána a boltban majdnem összerogytam. Kókuszom is megkaptam, negatív :) Most megint kellemeset csalódtam az orvosomban (néha el is tud keseríteni). Féltem,h nst-t fizetősbe szeretné megcsinálni és majd heti akár többször hív magánba,de mondta,h inkább menjek vagy sztk-ba,vagy a kórházba megcsinálja,mert kíméli a pénztárcám :)
Apasági is megjött,ami miatt már nagyon izgultam. Fel is hívtam már az ügyintéző hölgyet,h mi van már,mert postázta tértivel hét elején és még kerületen belül nem ért volna ide!??? Aztán kiderült,h egy másik szomszédunkhoz volt beadva,nem akihez be szokták ilyenkor dobni,mert Ők elutaztak :roll:

Na...belőlem is sok lesz :D Jó éjszakát lányok....aztán remélem valami izgi dologra kelek (esetleg egy fénykép,vagy egy beindult szülés :roll: ) :D

dharma

Kipurcantam a bútorszereléstől, hiába csak dirigáltam 8) , de még gyorsan feldobom a receptet.

Citromos muffin

Hozzávalók: 2 citrom, 1 narancs, 15 dkg vaj, 2 tojás, 20dkg cukor, 20dkg finomliszt, 2kk sütőpor, fél kk szódabikarbóna, 1 csipet só, 1,5 dl natúr (v. citromos) joghurt, citromlé

Elkészítés: A tojásokat és a cukrot robotgéppel habosra keverjük, aztán a lisztet összevegyítjük a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval majd a cukros habos tojáshoz lassú fokozatra kapcsolt robotgéppel apránként hozzáadjuk. Ha elvegyült, hozzáadjuk a joghurtot a 2ek cirom,- és 1ek narancshéjat, 4ek citromlevet és az olvasztott vajat.

175 fokra előmlelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

kb. 12db lesz belőle

Zsu
svs

csajok úgy veszem észre kezdenek rendszeres fájásaim lenni,nem merem még mérni őket.
lefekvés előtt mondjatok értünk egy "imát" légyszi,hátha segít :roll: :roll: :roll: :roll:

most elviszem Patrikot aludni és ha továbbra is így jönnek és esetleg még erősödnek is szépen,akkor mérek párat.ha valami van írok.

jajj,szülni akarok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ettike

Ettike, szorítok!

icamica

Ettike!!!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
demetnik

Icamica!
Megsült az almás lepény? :D

Kép
demetnik

Ettike:rendszeres fájásokkal teli éjszakát kívánok!

:D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Ma sajnos elég hosszú lett a nap, így a lepényt halasztottam 7végére :P (a holnap sem lesz rövid)
Köszönöm a muffin-recepteket, holnap (de legkésőbb holnapután) bizisten bemásolom a buktát, csak nem akarok hülyeséget írni fejből, most meg már elég kómás vagyok :oops: :oops: :oops:

Nagyon érzem, hogy felhagytam a magnéziummal, PÚP fáj, derék fáj, izmok fáj... Azt hiszem ma reggel volt halványan jóslóm is, mint a menstruációs fájás, de csak pár másodpercre és halványan.

icamica

dharma sok sikert! Nem volt olcsó mulatság a suli, de nagyon megérte,ha nincs pénzem mindig körmözök kicsit. A kuncsaftok tökre rugalmasak, mivel itt mindenki ismer mindenkit.Nagyon remélem,hogy tudom majd folytatni minél hamarabb. Már most mondta az egyik,hogy nyáron lagzi lesz náluk és jönne a sógornője,unokatesója stb.
De egyenlőre nem merek újakat bevállalni.Így sem volt túl sok, csak kb.20-30 ember, mert ugye 12óráztam az otthonban.

ETTIKE HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

kocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: