Elöl pupu

Nálunk Dani csak mosolyog,mert tudja milyen a fórumélet

Ő is nagy fórumozó,csak máshol. Meg amikor mondom Neki,h valakinek megindult valami,akkor mindíg kérdezi,h: "Na,van valami fejlemény?"
A keresztapa meg már bestoppolta a lehetőséget arra,h amikor jön Maja,akkor majd Ő akar írni Nektek
Orrszívó: mi is porszívósat vettünk. Nekünk sajna nem lehet állítani a porszívó szívófokozatán tudtommal. Bár ahhoz képest,h ipari porszívónk van egy hagyományos jobban szív ennél

De Apum haláli pofa volt,mondtam,h vegyen már olyat,ami nem két tonna...olyan hagyományos méretűre gondoltam. Hát Ő ezt egy kicsit túlgondolta és vett egy kéziporszívó méretűt,csak van csöve

A szándék megvolt
Kocska sztem nagyon jó,h olyan munkád van,amit otthon tudsz csinálni. Olyannyira megirigyeltem,h szeptembertől én is megyek letenni a képzést.
Csak olvaslak Titeket,amikor írjátok,h keményedtek. Én nem tudom annyira mit értetek még mindíg ezalatt,de Dani szokta mondani,amikor Ő keménynek érzi. Nem tudom,h az lenne-e,mert nekem érzésre semmi különbség.
Ma voltunk dokinál. Babó jól van. Kicsit szapora a szíve,de orvos azt mondta,h ez még elfogadható. Mondta,h jó nagy feje van,de bocsánatot is kért,mert nem "ÚGY" akarta kifejezni magát,mert teljesen normális a méret (85). Engem is jól megnyomkodott,utána a boltban majdnem összerogytam. Kókuszom is megkaptam, negatív

Most megint kellemeset csalódtam az orvosomban (néha el is tud keseríteni). Féltem,h nst-t fizetősbe szeretné megcsinálni és majd heti akár többször hív magánba,de mondta,h inkább menjek vagy sztk-ba,vagy a kórházba megcsinálja,mert kíméli a pénztárcám
Apasági is megjött,ami miatt már nagyon izgultam. Fel is hívtam már az ügyintéző hölgyet,h mi van már,mert postázta tértivel hét elején és még kerületen belül nem ért volna ide!??? Aztán kiderült,h egy másik szomszédunkhoz volt beadva,nem akihez be szokták ilyenkor dobni,mert Ők elutaztak
Na...belőlem is sok lesz

Jó éjszakát lányok....aztán remélem valami izgi dologra kelek (esetleg egy fénykép,vagy egy beindult szülés

)