sziasztok!
Csibb, nagyon örülök, hogy a vizsgálat jó eredménnyel zárult! Nagyon ügyes a kisfiad, így tovább!!! És tényleg túl vagytok a nehezén, nemsokára vége lesz ennek.
Katka, sajnálom a szopival való küzdést. Szerintem nagyon kitartó vagy, és sok mindent kipróbáltál, de ne rokkanj ebbe bele! Petin kívül még van 2+1 gyereked, aki számít rád és az idődre. Ha van tejcsid, és a cumisüveges etetés megy, a szopi meg nem, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiatt, hogy cumisüvegből kap tejcsit Peti. Gratulálok az első hófordulóhoz
Papillon, hú de nagyon jó hír! És gyorsan ment. Egy gyönyörű nevet álmodtál, hálás lehet neked az, aki majd ezt adja a kislányának a jövőben

Mikor lesz a névnapja?

amikor megálmodtad a nevet?
Tehuti, kicsilányod csodaszép. Kis szöszi
Gyöngyi, Eszter is gyönyörű! Tényleg jó sok haja van. Örülök, h bejött a kórházváltás!
Ma itt voltak anyuék, főztek sok-sok ennivalót, játszottak Samuval, kényeztették Katát, én meg csak dumcsiztam és lóbáltam a lábamat

Feltöltős volt.
Ja, és lementünk a védőnőhöz, mert nincs mérlegünk, és kiváncsi voltam, h Kata súlya - így majdnem két hetesen - hogy áll. Nagyon jól alakul a kicsilány, mert nemcsak elérte, de meg is haladta már a születési súlyát. (3900 grammal született és most 4100-at mért a védőnő) Nem azért írtam, h összehasonlítgassuk a babákat, isten ments, csak mert kicsit megnyugodtam... Ugye ciciből nem látszik, mennyit eszik, és én azt sem láttam rajta, h nagyon kerekedne az arca, combja

Viszont hosszra összement a kórházi méréshez képest

: elvileg 56 centivel született, most 54,5 centit mért a védőnő. pedig tényleg kiegyenesítette, szegény kislány nagyon sírt. Valószínűleg a kórházi mérés tévedett 1-2 centit.
RÉ