A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :D Minden rendben lesz!!!

Adryn!
Köszi! :D

Nyűglődésemet elnézve nagyon a végét járom...Már azt sem tudom, van-e kedvem kimozdulni vagy nem.Úgy volt, hogy csavargunk ma du.egy kicsit(szigorúan vonat+séta :wink: )de a férjemnek nem nagyon volt kedve, aztán én is inkább ledőltem egy kicsit.De jól esett.
Holnap reggel nst...

Kép
Kép
zazzy

Ááááááááááááááááááááááááááááááááá laptetőőőőőőőőőőőőőőőő!
Csak most jöjjön be, lécci lécci!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Papillon!
Gratulálok Lizannához!!!Belegondoltál, hogy ezentúl aki ezt a nevet adja, az egy általad megálmodott nevet ad???Ez tökjó!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Csibb: csak így tovább :P

Zazzy: most már tényleg nincs sok hátra :P és igen, jó érzés, h megálmodhattam ezt a szép nevet :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csibb: csak így tovább :P

Zazzy: most már tényleg nincs sok hátra :P pés igen, jó érzés, h megálmodhattam ezt a szép nevet :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:lol: :lol: :lol: úgy látom ma mindenki dupláz :D

és csupa jó hírre jöttem haza :D :D :D

Csibb: HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! minden jól halad!! nagyon örülök!! Ügyes, naggggyoooon ügyes Máté!!!! :D:D:D

Papillon: gratula a névhez!!! tök jó :D :D

Zazzy: örülök hogy jobb kedved van :D és pihizz csak addig amíg tudsz... már csak napok, órák vannak hátra hozzá.. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: Ez nagyon jó hír! Nagyon ügyes Máté baba! :) És mi okozza? Azt nem sikerült kideríteniük?

Zazzy: Biztos nagyon szeret ám a párod, csak nehéz nekik is kezelni, hogy megváltoztunk és a hormonok eléggé hisztis és kiszámíthatatlan csajokat csinál belőlünk.... És persze biztos nagyon félt Téged a szüléstől, csak a pasik ezt nehezen mondják és nehezen bírják a várakozást....

Masut: Látom teljesen tudatosan készülődsz.... Mint aki tudja, hogy akkor majd most szül.... Nagyon profi vagy! :)

Pappilon: Örülök, hogy hivatalosan is megvan az álomnév! :)

Gyöngyi: Eszter csuda szép! Nagyon helyes kis babó! :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

sziasztok!

Csibb, nagyon örülök, hogy a vizsgálat jó eredménnyel zárult! Nagyon ügyes a kisfiad, így tovább!!! És tényleg túl vagytok a nehezén, nemsokára vége lesz ennek.

Katka, sajnálom a szopival való küzdést. Szerintem nagyon kitartó vagy, és sok mindent kipróbáltál, de ne rokkanj ebbe bele! Petin kívül még van 2+1 gyereked, aki számít rád és az idődre. Ha van tejcsid, és a cumisüveges etetés megy, a szopi meg nem, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiatt, hogy cumisüvegből kap tejcsit Peti. Gratulálok az első hófordulóhoz :)

Papillon, hú de nagyon jó hír! És gyorsan ment. Egy gyönyörű nevet álmodtál, hálás lehet neked az, aki majd ezt adja a kislányának a jövőben :) Mikor lesz a névnapja? :) amikor megálmodtad a nevet?

Tehuti, kicsilányod csodaszép. Kis szöszi :)

Gyöngyi, Eszter is gyönyörű! Tényleg jó sok haja van. Örülök, h bejött a kórházváltás!

Ma itt voltak anyuék, főztek sok-sok ennivalót, játszottak Samuval, kényeztették Katát, én meg csak dumcsiztam és lóbáltam a lábamat :) Feltöltős volt.
Ja, és lementünk a védőnőhöz, mert nincs mérlegünk, és kiváncsi voltam, h Kata súlya - így majdnem két hetesen - hogy áll. Nagyon jól alakul a kicsilány, mert nemcsak elérte, de meg is haladta már a születési súlyát. (3900 grammal született és most 4100-at mért a védőnő) Nem azért írtam, h összehasonlítgassuk a babákat, isten ments, csak mert kicsit megnyugodtam... Ugye ciciből nem látszik, mennyit eszik, és én azt sem láttam rajta, h nagyon kerekedne az arca, combja :) Viszont hosszra összement a kórházi méréshez képest :) : elvileg 56 centivel született, most 54,5 centit mért a védőnő. pedig tényleg kiegyenesítette, szegény kislány nagyon sírt. Valószínűleg a kórházi mérés tévedett 1-2 centit.

erpé

Zazzy, sajnálom, hogy rossz a hangulatod, de láod, ha ezt elmondod a párodnak, akkor azért veled van :) A párom is ilyen, meg kell neki mondani nyíltan, mit szeretnék. Sőt én is ilyen vagyok :) A panaszkodás miatt pedig nehogy rosszul érezd magadat.
erpé

Sziasztok!
Papillon, gratulálok a névhez, érdekelne a történet, én elsikkadtam felette, azt hittem, létező név (csak sose hallottam :oops: )

erpé, nem a kórház tévedett, valószínűleg tényleg Kata ment össze, legalábbis a koponyája :) Nézd csak meg Döme első fotóit, meg a többit, neki 4 cm-t számított az a kis korrigálás, amin a feje azóta átment :wink:

Ismét egy nehéz éjszakán vagyunk túl, este 8 és fél három között ment a sírás-rívás, függőlegesben bealvás, lerakva üvöltés, míg aztán az utolsó szopit fekve ejtettem meg, amin végre bealud, így hajnal fél négykor már mehettem is aludni... :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Jelentem, mi kis tündérünk, Eltuhami Leena is meglátta a napvilágot március 19- én este 21.57- kor. 3350 gr, 57 cm.

Születéstürténetem elég rövid lesz, ugyanis 6 körül kezdődtek keményedések, nyolc körül már kicsit fájtak a fájások, fél kilencre mentünk be a kórházba, háromnegyedkor repedt a burok magától, a doki épp, hogy befutott, mikor induétak a tolófájások és mint írtam, 21.57- re már kinnt is volt a kicsi lány. Szőlőcukorra, homeos bogyókra nem volt időm :lol:

Tegnap jöttünk haza a kórházból, tökéletesen rendben van minden. Sokat eszik, szerencsére tejem is van bőven, sokat alszik is, bár néha már fél órákat ébren tölt szemlélődve

Ne haragudjatok, nincs most időm végigolvasni, ígérem, amint beáll itthon a rend, jövök.

Remélem, minden baba és mama jül van!

Puszik

Ors

Kép Az első sztárfotó

Kép [/img]
orsi0509

orsi, gratulálok!!! :lol:

Hoztam én is fotókat, 3 perccel ezelőttről (nem alszik, csak azt hittem, hátha...)
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Én is rövid leszek.

Csibb Nektek nagyon örülök, csak így tovább!

Nemlajos Olyan édes Döme. És hogy ki van terülve!

Orsi Nektek gratulálunk!

És ha már súlyról beszélünk. Ma voltunk a doktorbácsinál, és Máté nagyon szépen hízik. 2 hete 3180 gramm volt, most pedig 3660. Majdnem fél kilót hízott 2 hét alatt :) Nagyon örültem neki.

És egy fotó. Máté, leendő keresztanyjával
Kép

Holnap megint nem nagyon jövök, mert Anyukámnak lesz az 50. szülinapja, megyek megköszönteni, meg Mátét viszem egy gyógytornászhoz, kíváncsi vagyok ő mit mond. Szerintem nem gyengébb, mint a vele egykorú babák. Azért majd próbálok benézni.

Nyugis estét és éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
rszg

jaj, de szép haja van Máténak!!! És milyen szép kis formás ő is :wink:

Én súlyhoz nem tudok hozzászólni, Döme még mindig nem lett a kórház óta lemérve... Nem is bánom :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos Akkor ezt nézd meg, itt látszik igazán, mennyi haja van Máténak.

Kép

Kép

Kép
rszg

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Orsi! Gratulálok Leenához! :)

Nagyon kevesen maradtunk már, akik nem szültek... :roll: :D

Masut
masut

Csibb nagyon ügyes Máté! Jó erre jönni! :)
Beáék is otthon vannak, ezért jöttem. Majd holnap már ír sztem. :wink:
Orsi gratula! :lol:
Minden csemete gyönyörűűűű! Milyen pincurinak tűnik Máté keresztanyu kezében. Olyan kisemberke, pedig az egyik "legnagyobb"! :P Jut eszembe Kata mai mérésre 3550 g. :shock: Holnap újra mérem, mert ennyit sztem nem hízhatott szombat (3340 g pont) óta. Lehet akkor kaki után volt, most meg még előtte van... :roll:
Bocsi de nincs több időm.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb nagyon örülök hogy jól alakulnak a dolgok :D Ügyes a kis Máté! :wink:

Orsi gratulálok! Te se vajúdtál sokáig :wink:

Nemlajos, Rszg és a többiek, mindenki babája nagyon aranyos!!!

Ma Nimród is nyügi volt, most is az apja fogja. Szerintem a pocakja fáj, úgyhogy du. mi is megvettük az Espumisan cseppet, remélem használ valamit.
Holnap megyünk védőnőhöz mérésre, kiváncsi vagyok mennyit hízott Nimród.
Íme néhány kép:
Alvás anyán :D Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

én elaludtam Fannialtatás közben a fotelban, most meg fejek...

Katka

azóta férj beszélt a kedvenc aneszteziológus dokinkkal, aki mondta, hogy az a baj, hogy fogalmuk sincs, mitől van ez a folyadékgyülem. ugyanis sem bakteriális, sem virusos fertőzése nincs. lehet még steril fertőzésnek nevezett valami, de az meg a műtét utáni 10. napon szokott jelentkezni, ez meg korábban jött, és ráadásul nem ilyen műtéteknél, hiszen itt a szívhez nem is nyúltak... viszont ha nem múlik el, akkor szteroidot fognak neki adni, mert ennél a steril fertőzénél ezt szokták... és a férjem olyan nyugodt... :shock: pedig én mikor meghallottam ezt a szteroid szót, rögtön szívinfarktust kaptam... :shock:

jaj, de aranyosak a kis drágák!!! meg kell őket zabálni!!!!

Döme annyira Dömés!!! nagyon eltaláltad a nevét, Nemlajos! :wink:

örülök, hogy Majácska otthon van! kiváncsi vagyok, mi volt!

ja és ORSI!!!! NAGYON GRATULÁLOK A KIS LEENA-HOZ!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Orsi!
Gratulálok!!!
Azért a többségnek itt milyen gyors szülése volt... :shock: Énisénisénis! :D

Babák egytől egyig tüneményesek!!!

Nekem tegnap este hasmenésem volt( :wink: ) a hónapok óta tartó székrekedés után tök üdítő volt, aztán még éjszaka volt 1-2 kellemetlen "valami" :lol: , de semmi komoly.Majdcsak....
Most megyek nst-re.

Kép
Kép
zazzy

Tegnap délután hazaértünk megint.

Csibb drukkolok Máténak, minden rendben lesz, muszály érte erősnek lenned, szüksége van rád!

Gabka gratulálok!!!!

Minden kismanónk nagyon szép, végignéztem az összes fotót, ami azóta készült.

Tegnap volt 2 ideggyógyászati vizsgálat, EEG, vérvételek, össze vissza rángatták, nézték a refleket, felhúzták és járatták másfél hetesen :shock: :shock: már alig bírtam nézni, május 20-án lesz kontroll, beállítottam a légzésfigyelőt.
Hétfőn este mentünk be, friss sebbel beültettek egy székre a gyerek vaságya mellé, se tisztálkodási, se wc-ési lehetőség, 1 óra múlva, lementem egy VIP szobába, 6000/éj, nem tudtam mit tenni, mert éreztem megy fel a lázam nekem is, ott már volt fürdő, kiságy , pelenkázó Majának, hűtő, tv, de így is rossz volt, nálunk még mindig látogatási tilalom van.

Adryn drukkolok a párodnak munkaügyben.

Erpé, igen van tejem :) csak olyan kis kevéskéket szopik mostanában, 2880-al jöttünk ki, tegnap volt 3120.

Zazzy, hamarosan túl leszel rajta :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Örülök, hogy otthon vagytok! Én nem teljesen értem, hogy akkor most van valami eredmény? Azon kívül, hogy agyonvizsgálták Maját? Ugye minden rendben?
Sajnálom a rossz körülményeket. Főként Neked ez császár után extra nehéz lehetett. Örülök, hogy sikerült fizetős szobába menni, szerintem ez volt a legjobb megoldás ebben a helyzetben.
Ha van erőd, akkor majd még írj! Nagyon izgulunk ám Majáért!

A babád súlya teljesen jó. Ne aggódj miatta. Heti 10-15 grammot kell hízni. ha ez megvan, akkor nincs gond. Ha jól számolom, akkor neked simán megvan. Ráadásul te is filigrán alkat vagy....

Csibb: Tényleg nem jó, hogy nem tudják, hogy mitől van.... De hát egyre jobb a helyzet, csak nem kell szteroid. Egyébként a szteroid valóban nagyon durva, de ha csak 1-2 napot kell adni, akkor abból nem lesz ám baj. A szteorid rendszeres adásából lehet gond. Nekem Zsófinak a kruppja miatt kellett adni és akkor nagyon utána mentem a témának.

Zazzy: Alakulsz! Szerintem mindját babázol! ;)

Vica: Nimród nagyon édes! Pocifájást sajnálom, remélem találtok megoldást.

Rszg: nekem nem jól jöttek le a képek és nem látok belőle semmit. Esetleg feltennéd mégegyszer?

Kukli: Katád egy habzsi-háp! :lol: :lol: Csak irigykedem.... nekem Peti nincs oda a pocakjáért....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.03.26 08:26-kor.

Katka

katka22

Tegnap este látványosan elkezdett elmenni a tejem. Az esti 100 helyett csak 50-et tudtam nagy nehezen lefejni.... :shock: :shock: :shock:
És ma reggel is kevesebb volt, mint szokott és nagyon nehezen tudtam csak lefejni azt is. :shock: :shock: :shock:
Úgy látszik, hogy igaz, hogy fejéssel nehezebb fenntartani a tejet. pedig idáig nagyon jól ment.
Szóval most a következőt csinálom:
1. Fejek minden etetés között is
2. Szedek homeopátiát
3. Este elkezdem inni a kecskerutafű teát

Van még ötletetek, hogy mivel lehet tejet növelni?

Katka

katka22

Erpé: Igen, igazad van, nem szabad, hogy a szoptatás minden időmet elvigye, de hosszú távon ugye megtérülne, ha sikerülne szoptatni (csak kérdés, hogy sikerül-e :roll: ) és persze mindenkinek ez lenne a legjobb...

Katka

katka22

Bea jó hogy újra otthon vagy :) És mit mondtak a dokik, mitől volt a rángása?
Még szerencse hogy tudtál fizetős szobába menni Majával, azért egy kis széken dekkolni a kisbabád mellett napokig az nem lehet nagy élmény.

Csibb továbbra is mennek a drukkok !!! :wink:

Zazzy ez lehet jelent valamit :wink: hajrá!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka, Laktoherb teat iszol? Nekem azt mondta a körzeti, de még nem kezdtem el.

Köszönöm a drukkokat,

..eddig jók az eredmények, lesz még kontroll! Tulajdonképp rövid szemfennakadást, 2-mperces végtagrángásokkal utaltak be, eddigi vizsgálatok szerint nincs eltérés. Újszülöttkori remegés. Nagyon gyors néha a légzése, de azt mondták minden rendben, csak azért kell a kontroll mert oxigénhiányosan született. Aggódok érte, de remélem, ahogy erősödik egyre egészségesebb és erősebb lesz, azt mondta a neurológus fektessem sokat hason.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!!!

Nagyon nagy gratula Orsinak!!!!

Nekünk meg nagy parával telt a tegnap este. Egy jó diónyi alvadt vér csusszant ki belőlem pisi után, amikor akartam fölhúzni a bugyim... megmentettem. Anyunak megmutattam. Aszonta hívjam a szülésznőt. Hívtam, aszonta menjek be az ügyeletre, mert ez baromira nem normális. :oops: Nem mentem, felhívtam az ügyeletes dokit, előszőr ő is aszonta menjünk be. Lefejtem 1 decit, hogy majd anyu megetesse míg kh-ban vok. Ott állunk glédában, azt mondja az ügyeletes, h maradjunk és figyeljem, h erősödik-e a vérzés vagy nem, mert, ha nincs lázam nincs nagy gáz. Nem erősödött nagyon, maradtunk. Ma reggel hívtuk a dokim, és mondta, h szedjek méhösszehúzót. Hál'Istennek, csak ennyi... már elképzeltem, h befektetnek, kikaparnak.

Csibb: én is utálom a szteoridot, de néha sajnos, csak az segít... ne aggódj!!! Meg fog gyógyulni Máté baba

Bea: sajnálom a benti körülményeket, de végre otthon vagytok :D

Nemlajos: Kuklika mondta, szülés előtt 2 héttel nekem, h lehet, h azért nem akar megszületni a kicsi, mert még nincs neve. Erre a férjemmel nagyon nekiálltunk nevet keresni. Én ragaszkodtam az Alízhoz, ő meg minden máshoz. Nem jutottunk dűlőre, pedig éjszakába nyúlóan beszéltük. Aztán elaludtunk, persze, h álmomban is keresgéltem a neveket, és akkor vmikor éjszaka eszembe jutott a Lizanna név. Reggel félve mondom a páromnak, h mit álmodtam és aszondta, h ez tök király :shock: :lol: no akkor ez lesz a név, csak az a baj, h ilyen nincs :? nem baj, intézzem el, h legyen!!! Hát elintéztem, hála a kedves kolleganőimnek!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea: a járási reflexet Lizának is nézte a doki. A hason azért ne hagyd, h elaludjon, vagy, ha igen, figyeld, h kapjon levegőt rendesen.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea: a járási reflexet Lizának is nézte a doki. A hason azért ne hagyd, h elaludjon, vagy, ha igen, figyeld, h kapjon levegőt rendesen.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Orsi neked is gratulálok!!!

És Kuklika, gratula a lakáshoz is.

Wicca, jó a kép a fiúkról :lol: bár gondolom azért a törés nem volt ilyen vicces 8)

Hát nézegetem Maját, ha valamit felfedezek rákérdek a dokitól, remélem nem lesz gyerekkori epilepsziája vagy más, ezeket is nézték, de az lebeg a szemem előtt, hogy egészséges, erős baba, elvégre eddig nem találtak semmit, hátha ezek a kis eltérések csak a külvilághoz való alkamazkodása velejárói és kinövi!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gratula Orsiéknak!!!

Zazzy, hasmenés???? Csak nem készül vmi?! :wink:

Bea, örülök, h otthon vagytok. Nem lesz semmi baj!!!! Körülmények nagyon gázok..... :shock: :roll:

Papillon, és mikr lesz Lizanna névnap????????? Azt nem te mondhatod meg?????? Vérzést sajnálom.

Ti még véreztek amúgy? Mert én igen, főleg, amikor szoptatok. De már nagyon unom, remélem eláll lassan....

Katka, ne idegeled magad a tejen, mert attól is lehet kevesebb. Nekem azt mondta a védőnő, h hullámzó a mennyiség, van, h több, van, h kevesebb. Szóval lehet, h neked most kevesebb volt és legközelebb meg több lesz! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó híreim.Méhszájam totál zárt(3000-es)és a doki szavaival élve "betonkemény" :( Hétfőn cuccal kell nst-re mennem.A doki próbált szerintem valamit kezdeni vele, de elviselhető volt, és annak lett az eredménye, hogy "hát ez betonkemény".Kérdezte, milyen sűrűn vannak jóslók, mondtam, hogy nincsenek.Annyi, hogy gyakorlatilag folyamatosan kemény a hasam.
Málnalevél, homeo, minden van, és ennyire nem használ semmi???Nem úgy néz ki, hogy egyhamar szülök... :( Elkenődtem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2009.03.26 11:01-kor.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nemlajos, zseni vagy :) nekem eszembe sem jutott, hogy az elmúlt 2 hétben a gyerköc feje csúcsfejűből elkezdett gömbölyded lenni, emiatt rövidülhetett meg a testhossz:)

Orsi, gratulálok Leenának és neked is!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! Nagyon szépek vagytok!

Döme, Máté és Nimród képeket is köszi, csodaszépek ezek a kiscsávók!

Papillon, ijedelmet sajnálom. A szülés után a vér pangása egyébként tényleg veszélyes, és állítólag a láz mellett tipikus fejfájás (homloküregi) és derékfájás is szokta kísérni. De a láz elég hamar jelentkezik, ha az nincs neked, akkor valószínűleg a méhösszehúzó segít, meg persze a sok szoptatás. Ajánlják még a négykézlábra állást, úgy is könnyebben ürül a méh.
No, kiscsaj felsírt, lépek

erpé

MÁTÉ LEKERÜLT A 3. EMELETRE!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

megint csökkent a folyadék, ezek szerint szteroid sem kell!!!! :P :P

bocsánat, most csak ennyi, majd este jövök!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb!
Gratula!!! :D Ügyes ez a kiskölyök!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy
vasárnap nekem is azt mondták, hogy még semmire sem jó a méhszájam, szerdán meg szültem, úgyhogy fel a fejjel, bármi megtörténhet bármikor!!!! :wink:

Tehuti
szoptatás közben oxitocint termelünk, ettől húzódik össze a méhünk, ezért vérzel közben! úgyhogy ennek örülni kell, mert egyre kisebb lesz a hasad!!!! :wink:
én már alig vérzek, 2 hét után.

Majának örülünk, hogy nem találtak semmit! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka nekem a homeó jött be megint (írtam, hogy nekem is csappant, most fröcsköl). Amúgy a dm teáját iszom, mert nekem jobban ízlik, de abban nem hiszek annyira, csak jól esik. Remélem neked is jók lesznek a golyók, és hamarosan sokat fejhetsz meg persze szoptatsz. Drukkkk++++++ a mirigyeknek!
Hasmenés Zazzy? Nemsoká sms.
Tehuti én Bobóval 6 hétig véreztem. Most már alig. Jut eszembe. Szoliba utána lehet menni? Nem mintha arra vágynék a gátammal, csak olyan fehérke vagyok.
Vica gyönyörűek vagytok! Nekünk is hajnalonta fáj a pocink. Sztem túl mohó Kata. Átadhatna Petinek a habitusból kicsit. Majd megbeszélem vele álmában. Amúgy infacolt úgy köpi ki öröm nézni. Nem is tudtam, hogy ilyen korán tudnak spriccelve köpi. Bezzeg a Konakion lement. Pfúúúúj!!!!! Szval jobbulást kicsi Nimródnak (annyira gyönyörű ez a név). Én ma veszek dm-es pocimasszás krémet. Hátha….
Papillon szupi gyorsan elintézték a nevet. Tényleg névnapot ti választotok?
Bea örülök, hogy otthon, és reméljük nem lesz továbbra sem gond. Jobb megvizsgálni, de ilyen körülményeket. Szörnyű! A csajod nagyon jól hízik. Ne tévesszen meg mennyit eszik. Van akinek a kevés több…
Rossz hír a végére: vevő nem adja meg az árat, mi meg fillérekért nem játsszuk el a lakást. Valszeg nem fogja magát meggondolni, így maradunk. Júniustól újra hirdetjük. Utálom!!!!!!!!!!!
Adryn holnapra várható nálatok döntés? Remélem nagyobb siker lesz!+++++
Csibb nektek továbbra is +++++++!
Megyek. Boti igyekszik elaludni, Kata meg guvadt szemekkel nézi a kajám. Megeszem mielőtt rácsap.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

CSibb, de jók ezek a hírek!!!!!! :)

Huuu, még a végén tök vékony leszek, annyira nem lesz hasam.... :wink: Amúgy most vagyok annyi, mint terhesség előtt. De még így is van rajtam plusz 10 kiló simán.... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Éljen a 3. emelet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb: Ez nagyon jó hír! És ott már kiveheted? Szoptathatsz? Vagy még kütyük vannak Mátén? De gondolom simizni most már szabad... ;)

Bea: Nagyon jó, hogy nem találtak semmit Majánál. De fő az óvatosság szerintem. Inkább dekkolj benn 2 napot ócska körülmények között, mint hogy ne vegyenek észre valamit.

Valaki írta, hogy ne aludjon Maja hason... Miért ne? Nekem Peti imád hason aludni és már nagyon jó erős a nyaka, mert álmában is forgatja....

Kukli: Lakást sajnálom! De megértem, hogy nem akarod olcsón eladni... Viszont pang a piac. Szóval azért kell a szerencse is, hogy sikerüljön....

Ti mennyit esztek? (Adryn nem kifejezetten téged kérdezlek.... :lol: Bocsi. ). Én rengeteget eszek. Semennyi nem elég. pedig igen csak gömbölyödök, szóval nem kéne.... :roll:

Katka

katka22

Csibb: hipp-hipp-hurrá :D Ezek jó hírek

Orsi:Gratulálok, ti is jó gyorsak voltatok :)

A topik sebességén azért meglátszik, hogy mennyien babázunk már :)

nemlajos: Eszter is nyüglődött egész éjjel. Ezek a frontok megviselik szegényeket (és akkor még nem is mondom, hogy a nagy is keleget, szerencsére Apa segít). Nálam bejött, hogy magam mellé fektetem és a kisujjamat a szájába dugom. Nagyon megnyugtatja és nem kell cumi sem (igaz kicsit macerásabb, de hosszútávon megtérűl :) )
Egyébként 2-3 órát simán ébren van napközben és nézelődik. Olyan jó baba (még :) )

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka: én is hason altatok. enni? Hát ha eszembe jut bekapok valamit, de most már odakéne figyelnem jobban

Kép

Kép
pgyöngyi

Én se értem, de ráírta a doki javallatnak, hogy éber állapotban tartsam hason fekve, de aludni is szeret hason fekve, viszont ha nem büfizik oldalt fektetem, ma úgy néz ki megint kijön a körzeti, hogy hazaértünk.
Olyan éhes vagyok, egyszerűen fáradt vagyok főzni, előtte annyi finomságot főzöcskéztem :( , anyukám csinált húslevest, az jó mert állandóan ráz a hideg, biztos a nemalvástól, de még jó lenne hozzá valami :roll:

Csibb egyre jobb, drukk++++

Kuklika, sajnálom, hogy lemaradtok a lakásról :(

Tehuti még én is vérzek.

Zazzy, most már nincs sok hátra, lehet már egyik percről a másikra eltűnsz nekünk és meg is szültél. :) a zárt ilyenkor már nem jelent sokat!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb, de jó hírek! Ügyes a fiad továbbra is! Örülök, hogy végülis nem kell a rosszul hangzó szteroid.

Tehuti, csatlakozom a többiekhez: tök nomrális, sőt jó, hogy még vérzel. Ez még hetekig eltarthat, ahogy Kukli is írta, de egyre kevesebb lesz a mennyisége, és egyre kevésbé vérzés szerű, inkább váladékozás... Az meg nagyon jó hír, hogy a terhesség előtti súlyodnál vagy. Nálunk szerencsére kifogyott a mérlegből az elem, így fogalmam sincs, hogy állok (bár azt sem tudom, hogy hány kilósan mentem szülni, utolsó infóm: 34 hetesen 88 kiló..., és 5 hét alatt, ami a szülésig eltelt, simán rámcuppant szerintem még legalább 5 kiló, pláne h akkor kezdtem el vizesedni)

Bea, örülök, hogy Majával minden rendben. És a sok vizsgálat alatt elhiszem, hogy összeszorult a szíved, de amiket vizsgáltak, azok az üjszülöttkori reflexek... Ilyenkor még reflexszerűen tudnak a babák kúszni, lépegetni, markolni, fejüket bizonyos esetben tartani, stb, gondolom ezeket ellenőrízték. Az lenne a baj, ha ezek a reflexek ilyenkor nem működnének. Szóval nagyon ügyes a kislányod, nem lesz semmi baj! Kórházi állapotok: no comment. Még jó, h volt VIP szoba, és nem is durva áron (bár nyilván viszonyítás kérdése). A dél-pesti kh-ban, ahol szültem, az egy ágyas szoba 15ezer/éj. Ugyanakkor Dunaújvárosban a gyerekosztályon kétágyas szobák vannak (Samuval egyszer ott töltöttünk két napot). Itt van ágy a szülőknek is, meg pelenkázó, meg TV, és mindez ingyenes.

Kukli, sajnálom, h a vevőtök visszakozott. És miért vártok júniusig? A kiszemelt lakás megvár benneteket? vagy remélitek?

Katka, jól írta Tehuti, próbálj ne idegeskedni a tej miatt (tudom, könnyű mondani). Én úgy tudom, hogy az első hat hétben még nagyon ingadozó a tejkínálat, azért is ajánlják ebben az időszakban a rendszeres fejést akkor is, ha jól szopik a babó. Utána már megbízhatóbban beáll a kereslet-kínálat egyensúlya. Persze, mint minden, ez is csak egy hüvelykujj-szabály, és rengeteg kivétel lehet alóla. Valaki soha nem fejt, és rengeteg teje van, más meg meggebed, és még sincs tejcsi.
És írtad, hogy tegnap eléggé baby blue hangulatban voltál, ez is hathatott a tejmennyiségre...

Zazzy, egyetértek Csibb-bel, a most még betonkemény méhszájad nem jelenti azt, hogy akár 1-2 nap múlva ne szülhetnél. Nekem Samuval még pénteken tök zárt volt a méhszájam (3000, mint neked), és következő kedden bő két ujjnyival mentem CTG vizsgálatra, aznap meg is született a kissrác. Szóval nem jelent semmit az, hogy most még ilyen zárt.

Kata ma délelőtt sokat küzdött a pocival, pontosabban beszorult büfikkel és pukikkal. Úgy sajnáltam. Viszont kipróbáltuk a védőnő által ajánlott Schüssler sókat, az egyik hasfájós babáknak van, és tegnap és ma is a beadást követő 5 percen belül édesdeden aludt a kicsilány. Persze, lehet hogy csak elfáradt...
Én is eldőlök, ma Samu korán keltett, és ma először én vittem reggel bölcsibe Katával.

erpé

Lizanna nem fog bekerülni a naptárba, hiszen nincs ilyen szent, ezért névnap sincs. Úgy tudom. Ezért vagy Erzsébet napon vagy Anna napon ünneplünk és nevezzük ki Lizannának.

A hasonfekvést én nem tanácsoltam,mert azt olvastam, h nagyobb az esélye a légzéskimaradásnak hason.

Csibb: GRATULA!!! :P

Kukli: nagyon sajnálom :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Lizanna nap :wink: én még meg se néztem, mikor van Maja nap, szinte szülés óta rettegésben tart, hogy bármi baja lehet, állandóan azt figyelem vesz-e levegőt stb..most már fenn van a légzésfigyelő, erre beutalnak mással a kórházba :twisted: ,
Csibb remélem ti is minél hamarabb túllesztek az egészen, valami nagyon nagy lélekjelenlét kellett, hogy így viseld Máté műtétjét, gratulálok és így tovább! Innentől kezdve már csak javulni fog, nem kis dolgokon mentetek keresztül, megérdemlitek!
Na megyek eszem valamit, míg alszik Maja. :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én 61 kiló voltam, most nem tudom mennyi lehetek, nincs itthon mérleg :lol:
Erpé, akkor az a Dunaújvárosi egy nagyon jól felszerelt kórház!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Legyen igazatok, lányok, adtatok egy kis reményt!Köszi!!! :D
Kérdés:Barnás cuccot mennyire kell komolyan venni?Nyilván a vizsgálattól van, egyáltalán nem piros, barna, viszont amikor hazajöttünk csak egy csepp volt, most meg több, de a dm-es vastagabb fajta tisztasági betét simán elég.

Kép
Kép
zazzy

nekem barnás magzatvíz szivárgott, utána jött még véres-barnás, nem a vized megy?

Ha víz, akkor folyik és nem tudod visszatartani, nekem kevés ment el, benn repesztettek burkot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.03.26 13:24-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: