ancsurti!
Kérjük szépen a koncert beszámolót!
boo!
Már a múltkor is ilyen tojáshabos akármit csináltál.

Ezt a kicsit még bírd ki és tényleg ne egyél ilyeneket. Tessék nagylánynak lenni! Irgum-burgum!!!!!!!!!
Az intim problémádra még egy dolog jutott eszembe. Szellőztesd.

Járkálj egy kicsit félmeztelenül otthon, hátha csak annyi a gond, hogy túl sokat van nedves környezetben.
Az egy dolog, hogy este ettél egy kis szalámis kenyérkét, de hogy kajáltál az elmúlt nap(ok)ban? Fogadjunk, hogy rendetlenül...
breki76!
"Én is akartam edzeni kismama tornát, de rájöttem, hogy a cukrok szempontjából nem kockáztatok és kész! "
Én hülye vagyok a cukorhoz, de őszintén szólva nem hiszem, hogy az a fajta kismama torna, amit mi csinálunk ne tenne jót neked.
Nem ugribugri meg erőgyakorlatokról van szó, hanem hasonlókról mint amit mondjuk gerincferdülésesek, hátfájósok vagy öregasszonyok szoktak végezni 70 és a halál közt.
Ma is egy csomó olyan gyakorlatot csináltunk, amihez törökülés kellett. Erre hajolsz, így emelgeted a karod, időnként kinyújtod a lábad, bokakörzést csinálsz, stb. Tényleg annyira primitív gyakorlat némelyik, hogy csak les az ember... (Lábujjal való integetés, bokakörzés és társai) Messze vagyok a fittnesz lédiségtől, de még csak ki sem melegszem a végére (talán még a vérnyomásomon se látszik meg...

)
Ugyanakkor nem haszontalanok, mert élénkítik a vérkeringést, elhajtják a pangó vizeket, edzik a hátat, gátat és minden olyan testrészt, ami vagy most vagy pedig a szülés után lesz nagyobb igénybevételnek kitéve. Megmozgatják a beleket is, úgyhogy barna macit is könnyebben ki lehet csalogatni a barlangjából.
Ha eddig ilyen fittnesz kazikra mozogtál, akkor ezek a gyakorlatok nem jelenthetnek problémát neked (SEM!).
Ezt a kazit az én gyógytornász nénim állította össze:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=kismamaknak&submenu=konyv-cd-dvd&category=dvd&empty=1&productid=135573&pageno=1&whid=25
Látni ugyan nem láttam, de feltételezem, hogy ugyanazok/hasonló gyakorlatok vannak benne, mint amiket velünk csináltat. Így látatlanból is ajánlom.

Ha a dokid nem tilt el a mozgástól lepény vagy más miatt, akkor szerintem érdemes kipróbálnod. (Annyi mindent megvettetek már a babának, ha mást nem, egy próbát ez is megér. DVD-n és vidókazin is kapható, rengeteg helyen)
"Vannak emberek akiknek nem is áll jól ha túl vékonyak, mert beesik az arcuk!!"
Részemről szívesebben látok a környezetemben egy dundibb vagy kifejzetten kövér nőt, aki (többnyire) jókedvű, kedélyes, mint egy ropi alkatú, hisztériás, anorexiás hülye pics@t.

(Bocs.

De tényleg így van, hogy a túlsúlyos emberek általában vidámabbak, jobb kedélyűek, mint a piszkafák, akik minden deka miatt bepánikolnak és az tölti ki az egész életüket, hogy súlyukkal vannak elfoglalva)
"Unokatesóm faterja egy terrorista volt anno a gyerkőcökkel, az unokák meg totál a fejére nőnek"
Azt szokták mondani, hogy a nevelés a szülők, a kényeztetés pedig a nagyszülők dolga.
agmano!
Telefon, távirányító: naagyon-naagyonnn helyes!
Manó császárral született, de én nem hordtam semmi hasleszorító akármit. Teljesen jól voltam anélkül is és a pocakom is viszonylag hamar rendeződött.
(Illetve Tena hosszúszárú hálós bugyim azért volt, mert egy jópár napig kellett a betét még. Kórházba is ajánlatos vinni, szinén Tena betéttel együtt. Jóval többet felfog, mint a szokásos intimbetétek)
bertina!
Éljen a jól sikerült szülinap!
A hajadon ne csodálkozz, hogy nem tudod kiegyenesíteni, ez is a hormonoknak köszönhető.
"Vizesedek is rendesen, diétáznom is kell, próbálok minden nap sétálni egy kiadósat, rendezkedek itthon, jókat alszom"
Ügyi vagy csak így tovább!
Nem csak szuper képek születnek a 4D-n, csak mindenki azokat tesz fel, ami jó.
sillia!
Ne is foglalkozz kicsidodival, össze-vissza hordja itt a hetet is meg a havat is mostanában...
(Én is belekavarodtam párszor. Ráadásul boo-t nótoriusan bond-nak olvastam.

De nem fog összezavarni, akárhogy is próbálkozik!

)
Éljen-éljen a jó sok minden!

(Ezek szerint ezért nem jelentkeztél.) Lehet, hogy nem új a járgány, de attól még teljesen jó.
Dalma kedvenc pipije a tányéron: jaj, Apa megszólalása!

(Borzasztó, hogy mennyire nem tudnak kapcsolni néha...)
Mosási dilemmát ügyesen megoldottad!
Kardiológia:

(És akkor még finom voltam és nőies...

)
kicsidodi!
Tudtommal a nyers hús, mint olyan kerülendő, függetlenül attól, hogy kinek a lábain rohangált korábban.
"Ezután elindultam a hűtőhöz, hogy visszategyem az odavalókat. Tehát a tejet, a műzlit, és CIF actifizzt"