Sziasztok!
Ma voltam szülésfelkészítőféleségen!
Szeretném ha megint meglesnétek itt,hogy ne kelljen leírnom még egyszer:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135
Kisvirág kössz a kérdést, á most lehetősége sincs rá. Minden haverja külföldön dolgozik, nem jár ő se bulizni. Dolgozik, meg suliba jár, meg bevállaltak apuval egy erdőt is. Meg a Cafka is szétszedett egy másik párt, beköltözött oda a nagy új házba, már nem kell ez, itt learatta a babérokat. Ja azok házasok voltak, már nem. De bízom benne, hogy visszakapja a sorstól, mit érdemel.
Gabka szerintem is hasonló bolondok vagyunk! Na ezzel a pihiszékkel már kiakasztottam a népet. Mert ugye régen ilyen nem KELLETT, és minek és 1általán mi az a pihenőszék? Mondtam nekik majd ha elfárad abba teszem PIHENNI! Már most kiakasztanak a hülye kérdésekkel. Na meg a minek ennyi ruha, mert a mi időnkben ennyi nem kellett, mert a felit sem fogod ráadni, majd meglátod. Nahát aztán, mondtam , nem kell vegyek mosóport és nem is rohangálok az emeletre mosni, nem fogok én ráérni.
Jajj, nekem anyám már több, mint 2hete nem gyújtott rá, ő nagyon készül. Én is látom magam, hulla fáradtan, nyűgösen és kitépem a kezükből, addideelégvoltezazenyém!
Ja, aztán majd örülni fogunk lehet, ha valaki megmenekít kicsit…
Szegény kutyus unatkozik…
Nekem minden másnap azt mondja valaki, hogy lejjebb ment. Fönt se volt! Nem nyomta se tüdőm,se gyomrom! De ha leülök marha fönt van most is! Hasonlítsd össze képeid.
Ettike a fájások alatt(ma mondták)valamilyen szinten oxigénhiányos állapot lép fel a babának, gondolom azért nem is mozog.
Sildi biztos észreveszel gyanúsat a kádban is. Ma azt mondták, hogy bármi magzatvízszivárgás, -folyás gyanús be kell menni. Ja és ne cseréljünk fehérneműt, meg ne betétet rakjunk szivárgás gyanúnál, hogy bent egy szerrel meg tudják állapítani, h.magzatvíz-e az.
Nekem 3as a lepényem, egy hónapja még 2es volt, az Alap egész terhesség végig az 1es. De nekem már ez a vége, ami lehet akár 2hét is, tehát az időpontom is. Ahogy meszesedik, úgy nevezik érettebbnek.
Képzeljétek ma elmentem, hogy vegyek homeos bogyókat, persze a cetlim nem vittem,mert nemtudtam, hogy gyógyszertár közelébe kerülök,de gondoltam, megkérdezem, hátha ért hozzá és ajánl is valamit. Erre közölte, hogy ő személyszerint elutasítja, mert a barátnője gyereke ettől lett beteg. Szóval nem vettem.
Cat te is itt hagysz? Szülhetek egyedül 10.én?
A másik fórumon eltűnt egy kismami csüt.óta, és mindenki engem értesít,ha van valami,de semmi. Erre elkezdtem keresni iwiwen,ott hasonló nevű férfit,aki a férj lehet, aki úgyszintén nem jelentkezett be csüt.óta,így próbáltam lánykori névről tesót keresni és a férj meghívója volt pont a testvér…írtam neki hátha és pár perc múlva jött is a válasz tesótól, majd tőle is, hogy a netszolgáltató tolt ki velük, de most már cirkuszol velük. Tök ügyi vagyok
Képzeljétek, még mindig nem kapta táppénzt, erre ma jött egy levél, hogy már tb kifizetőhely lett a cégem, és jan.5-től minden orvosiigazolást visszaküldtek, hát az agyam eldobom már tőlük. Fél éve levelezünk.
Tünemény olyan jó volt végre meglátni az avatarodat oldalt,úgy megörültem neked!
Gabka IGEN!
Én marhára csodálkozom régóta, hogy te otthon lehetsz, meg vásárolgatni is eljárhatsz..
Lili biztos nincs semmilyen szám a kiskönyvedben sem? Ezt mindenhol így jelzik.