A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kisvirág: Úgy tudom, hogy a málnalevelet a betöltött 36. héttől lehet, ami a bogyókat illeti, elég nagy zavar van a fejemben nekem is, mert annyi félét olvastam már, végül azokat szedem amiket a védőnő mondott, de a szerdán,a mikor megyek hozzá még nekem is elsz mit tisztázni ezzel kapcsolatban.

Kép

Kép
sildi83

Megjöttem a fodrásztól. Kicsit kényelmesebb volt, mint itthon. Ráadásul, tök jó kényelmes széke van, semmim nem fájt benne. Mondtam neki, hogy kölcsönadhatná erre a pár hétre. :D

Jó, hogy minden kismama, akinek félnie kellett attól, hogy előbb jön a baba, még mindig egyben van. :)

Indulok a barátnőmhöz.

Kép
gesztenye74

Na megebédeltem :D Most éppen az isteni málnalevél teám van készülőben :lol:
Az előbb azt elfelejtettem írni,hogy a kis feje szépen be van illeszkedve.Szóval akkor ezért van az,hogy éjszakánként van,hogy nagyon fáj a szemérem csontom. :?
Ezekután,hogy a doki azt mondta,hogy a héten még szerinte nem szülünk,kíváncsi vagyok,mennyire jön be a párom feltételezése,miszerint szerinte 30.-án fogok szülni.
Az előbb hívtam a szülésznőmet is.Hát elég náthásnak tünt a hangja vagy lehet,hogy csak felébresztettem????? :oops: Azt mondta,nem zavarom...Na mindegy!Viszont ha valóban beteg,akkor remélem,hamar meggyógyul!!

Nekem nem rémlik,hogy a dokim mondta volna,hogy hanyas érettségű a lepény.Azt viszont tudom,hogy már a múltkori alkalommal is megemlítette,hogy egy helyen elkezdett meszesedni :?

Egyébként éppen ma gondoltam rád,Kisvirág.Hogy mi lehet veled...
Mit mondtak a vasadra?
A homeós bogyókat és a málnalevél teát nekem a szülésznő a 36.héttől javasolta.A teát már iszom,viszont még sem a bogyókat,sem a gátmasszázsolajat nem szereztem be :oops:
Nekem most kell elkezdenem szedni a vastablettát,ugyanis eddig tökéletes volt a vasam,de a így a végére elég alacsony lett.

Egy kérdés ezzel kapcsolatban.Szedte vki a Neo-Ferro-Folgammát?Ha igen,okozott kellemetlen panaszokat?Amire konkrétan gondolok az a székrekedés??? :?

Kép
demetnik

Csajok

Milyen érték az amit irogattok C...., mert nekem ilyet még nemis mondott az orvosom?

Kép
lili&ana

cat:

szerdára hívott doki uh-ra.
a mútkor mikor mentem,és elfelejtette beírni a kiskönyvbe is kötekedtek velem az uh-n.amilyen sírós hangulatom van nem hiányzik,hogy lebaffanak.
akkor inkább holnap délelőtt megkeresem a dokit és megkérem hogy nézzenek rá.
legalább meg is vizsgáll és kiderül hogy haladtunk-e.
az lenne a jó ha közölné hogy semmit nem tágultam..........na akkor lehet ott kapnék idegrohamot............

Kép
Kép
ettike

Gabka, nekem már több mint egy hete, hogy bekövetkezett ez a látványos haslesüllyedés, egyből mondta mindenki, hogy biztos előbb jön a béb, mert ez a 9. hónap legelején szokott lenni. Neked viszont akkor pont jókor volt, nem?

Homeos bogyókat én is a betöltött 36. héttől tudom, legalábbis az a lista, ami nekem van, az úgy írja. Málnalevél szintén. Így én még hétvégéig nem kell gondolkozzak, hogy bevettem-e, megittam-e. :D

Demetnik: MINDEN vastartalmú készítmény okozhat jó eséllyel székrekedést, alapállapotban is, nemhogy így MÁSállapotban. Sajnos a vas mellé még jobban kellenek a rostos cuccok. Vagy: gyógyszerésznő ajánlott egy szirupot a közepe felé, mikor kis ideig voltak problémáim, asszem Dulpholac a neve, teljesen engedélyezett a használata. Azt is olvastam még, hogy naponta meg kell ennyi egy teáskanál lenmagot, és az rendezi az ügyet, na ezt nem próbáltam. Elég szerencsés vagyok ebben a témában.

Az én dokim még semmit nem mondott a lepényről, majd valamikor jövő héten megyek az első NSTre, sztem akkor megnézi azt is.

Az én hajam is szopott golyó fejet eredményez, van sok, de olyan vastag, mint a cica szőre :) tehát én rakatok bele egy laza dauert, tartása lesz tőle, nem zsírosodik a töve, és csak hullámos lesz (nem afro :shock: ). Bár elég extra dolgokat csinált már a hajam az elmúlt hónapokban, most pl korpásodik, de csak egy tenyérnyi helyen, és semmilyen sampon nem hat rá :P :P :P

icamica

Sziasztok Csajok! És Új Anyukák-Apukák! :D :D :D jaj de jó ezt irni!

Be kellett jönni a munkahelyre, és egész idáig olvastam a sok-sok oldalt, meg bőgtem a szüléstörténeten (főleg egy apukától jó ilyen megható irást olvasni) meg a babafotókon! Léna baba és Pepe baba is nagyon szépek! Irigy irigy :D

már irtóra hiányoztatok, és mivel úgy néz ki a hónap végéig netünk se lesz, mert nem tudjuk kiváltani a laptopot, hát igencsak ritkán tudok jönni addig.

Hatalmas gratula Edának és Judynak is!!!

Ettikének is nagyon szoritok már, remélem hamarosan kibújik Alex is!

Egyébként én is vezetek egy otthoni kézzel készitett kis táblázatot, és beleirkálom, hogy ki mikor szült, igy én is képben vagyok :D

Én iszom a málnalevél-zsurló-citromfű meg még egyvalamilyen tea keverékét, (málnalevélből kb3teáskanál, a többiből egy fél-fél teáskanálnyi ezt leforrázom majd 1liter vizzel) és mézzel nagyon finom! De hát eddig nem érzek semmit....hátha segit, ártani nem árthat!

Van rajtam legalább 22kg pluszsúly, ami ugye nem jó, a doki (körzetis) nagyon aranyos volt, végre ő tényleg megnézte a vizesedést is, holnap megyek hozzá, mert a mai rendelést lekéstem, de azt mondta, hogy marad a diéta, (amit nagyon nagyon nehéz megcsinálni) és mellette az otthon, ágyban, párnák közt...döglődés. Uh-n 3100grammot mondtak, és azt hogy valószinűleg a legelején elszámolhatták a terhességemet, mert inkább 38hetesnek felelnék meg. De olyanokat ásitott a kicsike, és mutogatta a tappancsát és jó volt látni!

Már nagyon várom hogy beinduljanak a dolgok, mert nagyon kényelmetlenül érzem magam mostanában.

Apa most már bevállalt kertészkedést is, és mikor nem dolgozik jár oda, igy abból is jön egy kis extra. Az apaságit sikerült elintézni, mint Kocska irta, elsunnyogtam a válást, de igy egyszerűbb volt.

Most bejött apa értem (egyébként nem enged egyedül menni sehova, mindig kisér). ja és megvették nagyiék a kocsit is, pierre cardin 694es vagy mi a száma, és már várom hogy tologassam, de baromi nehéz lesz le-fel cipelni, 11kiló!

és apa még a hajam is befestette! úgyhogy egy szebb bálna vagyok! (csináltunk egy haspuszilós képet, és akkor láttam, hogy a hasam nagyobb mint apa feje (pedig az se kicsi) és elbőgtem magam, hogy mekkora egy darab vagyok!) ő meg vigasztalt hogy egy kismamának igenis igy kell kinézni, és szép vagyok! :D

hatalmas puszi mindenkinek! nagyon szoritok majd mindenkinek akinél beindulnak a dolgok! (ha nálunk kezdődik valami, üzen majd apa nektek, igy TI tudni fogjátok, mikor kezdődik, mert a családnak csak a születés végén mondjuk a hirt! :D )

Kép
tünemény

Sziasztok!

Ettike!
Benj be a dokihoz és vizsgáljon meg meg uh. Mond meg nagyon aggodsz és hogy nem érted mért áll le. Kérd meg "mutasson" irányt. Lehet ha megnyugatta és el tuddod magad engedni akkor ténylegesn beindul vagy leáll.

Magzatvíz!
Nekem el ment és higyétek el ezt nem lehet össze keverni semmivel. Ezt nem tudo szabályozni folyik nagyon meleg nagyon sok és nincsen szaga !!!!! (ha igen akkor gyors ütemben korház) Én is nagyon féltem kolinál, hogy nem veszem észre. ma már tudom hogy ezt nem lehet össze keverni. Rosszabb mintha bepisilsz mert sokkal több és úgy folyik min mikor kinyotod a csapott.... Ja és nem két másodperc hanem sokszor 10-15 percig is folyik. Nekem 15 perc volt. Én megkérdeztem szivárgásról szülnőt azt mondta, ogy az úgyan ilyen csak nagyon lassan csordogál és egy bugyi nem fogja fel. tehát az úgyan úgy végig folyik a lábadon. Higgyétek el meg fogjátok ismerni.

Kisvirág!
36 héttől lehet inni a teát. Én elősz9r csak egy bögrével ittam most már kettővel. Nem gondoltam volna hogy Beni eddig huzza és valszeg ezért vagyok nagyon depi, mert annyia elhitették velem, hogy ilyenkor már a kezemben lesz, hogy most nagyon rossz. Már az jár a fejemben, hogy lehet végig bent lesz? Hasonlóan érzem magam mint Ettike. Mindennel elkészültem már bő egy hete. Maradt a heti vásárlás, takarítgatás és koli, de ennyi ezzel meg nem igazán megy az idő... nincs még az hogy jaj még ezt meg kell csinálni meg azt és így csak vánszorognak a percek....
Dokihoz szerdán megyek. Akkor ctg. Uh-n megint megnézik hogy fekszik aztán ha még mindig keresztben akkor valszeg megbeszéljük a császár időpontját....

Gabka!
Most már lassan normális lesz hogy lent van a hasad. Neke mikor Beni keresztben fekszik egész fent van. Mikor meg fejje van lent akkor olyan mintha a hasam leesne a lábam közé.....

Na lépek ma még heti nagy bevsárlás meg apa még elmegy éjjelre. És egyedül leszek.... :shock:

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Voltam CTG-n. Annyira feleslegesnek érzem az egészet! Jó, jó, persze azért az a fele megnyugtató, hogy hallom a kicsim tökéletes szívhangját, de a méhtevékenység mérése valahol egy vicc. Mikor mentem a metrón megszakításokkal, de kb. 5 percen keresztül keményedtem, s voltak menzesz elötti fájás szerűségek is, mikor hazafele mentem, a HÉV-en szintén. Ehhez képest, mikor a gép előtt kényelmesen elhelyezkedtem, már semmi ilyet nem éreztem, csak két késszúrás szerű nyilalást. Azt nem mutatta a gép, a semmit meg ugye nem csoda, hogy nem... hát heti 168 órából 15 percet mérni, így elég röhejesnek tűnik :evil:

Kikocska! Mi a gond Nándi könyökével, hogy ilyen könnyen kicsusszan?

Gabka! Nekem is ilyen látványosan vonul lefelé. Mondjuk engem múlt héten döbbentett meg.

Kisvirág! Látom többször felkelsz már. Örülök, hogy jól vagy.

Tünemény! Jó, hogy hallottunk felőled is!

Számok: Nekem a 36. hét végén mondták a lepényemre, hogy II.-III.-as érettségű. Akkor kezdjek el aggódni?

Illetve nekem mikor múltkor a dokim megállapította, hogy elketdtem rövidülni és nyílni ezt írta be a kiskönyvembe: c 3111.
Ez akkor pontosan szerintetek mit jelent?

KépKép
annaszuszi

Homeo: Én ezt a csomagot kaptam ajándékba a sógornőmtől, s alatta az alkalmazás is megtalálható:

http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=6954

Sok variációt hallottam már, nem tudom, hogy melyik lehet az igazán jó, s ki az aki igazán ért hozzá. Az biztos viszont, hogy én régen nem nagyon hittem az ilyen fajta szerekben, de a várandósság alatt nem volt más választásom, s pozitív tapasztalatokat szereztem ezekkel kapcsolatban. Én is csak ma fogom elkezdeni, remélem tényleg használ!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!

Eltűnt, amit írtam.
De gyorsan, mert majd leszakad a derekam.

Judy nagy gratuláció ehez a remek szüléshez, jó egészséget kívánok neked és Ricsinek!

Nagyon szépek a képek a babákról.

Na megyek, majd holnap jövök, hogy mi van veletek.
Kíváncsi vagyok ki lesz a következő!

Üdv: mindenkinek Évi

Kép
evike79

annaszuszi: itt van egy kis magyarázat a számokhoz

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Csajok valaki ezt megmagyarázná jobban nekem!Ez után akkor már csak a 1111 van és utána szülés?Vagy most mi van?

2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Ehhez hülye vagyok! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
gabka7926

Köszi Beo! De sajna nem lettem nyugodtabb!
Ezt 1 hete nézte, s még 2 hetem van a következő
találkáig. Ha addig nem történik magától semmi, akkor
lehet én is úgy járok mint Judy?

KépKép
annaszuszi

Na beszéltem a dokimmal. Azt mondta hogy nagyon hitvány a vérképen. Szó szerint ezt mondta. És szerdán vár egy szurira. Nem vagyok túl lelkes miatta, de hát ha muszáj akkor muszáj.

Köszi a teás válaszokat. Konkrétan milyen homeos bogyót kell szedni mi a nevük????

Zsu: elküldhetnéd nekem ezt a listát. Nagyon köszi előre is.

Demetnik: a vas mellé szedj c vitamint is!!! Segít a vas felszívódásában. Egyébként azt mondta a dokim, hogy legalább 5-6 hét mire a tablettás vas beépül a szervezetbe. Szerintem én azért kapok most vénásan vasat, mert az azonnal beépül.
Én nem ezt a fajta vasat szedtem, hanem a ferrograd-folicot. Egyébként minden ilyen készítmény okoz székrekedést.

Tünemény: de jó hogy hírt adtál magadról! Vigyázz magadra és kitartást neked is! Aztán talizunk a szülőszobán!!!

Sziszike: kitartást! Elhiszem, hogy most nagyon rossz, főleg mert tényleg úgy volt, hogy már kezedbe lesz már a bébi. De azért hidd el, jobb hogy nem lett korababa!!!!!!

Annaszuszi: tényleg röhej a ctg. Egyáltalán nem biztos, hogy abba a 15 percbe míg megnéznek lesz fájásod, de lehet miután levesznek a gépről beindulhat. Én a kh-ba jártam ugyanígy. Fájásokkal mentünk be de mire ctg-ztek semmi bajom nem volt. Meg míg bent feküdtem kaptam a gyógyszert és kiírtak ctgre is. És pont akkor szólt a nővérke, hogy mehetek ctg-re mikor pont bevettem a gyógyszert, aminek pont az a hatása, hogy lazítja a méhet. Hát egy fia fájásom sem volt. Pedig előző nap azt hittem megszülök, de akkor nem tettek fel ctg-re. Szóval furi…
A c3111 az hogy a méhnyakad még tartja magát, de a külső-középső és a belső méhszájad már nyílik!
Hát én ma sokat bűnöztem. Azaz sokat neteztem, de mert már elvonási tüneteim vannak. :lol:

Gabka: neked 2 ujjnyi a méhnyakad, és a méhszájad már nyitva!

Kép Kép
kisvirág_30

JUDI!

Kép

Kép
Kép
tisa

tessék pihenni!!! annyit jelent!

Az alap ugye a 3000. 3 ujjnyi m.nyak, zárt m.száj az a 0.
ha elkezdesz rövidülni, mint én akkor lehet 2-1. nekem 2000 van.
ha ez pechre párosul nyílással is akkor jönnek a következő számok, belső, középső, külső méhszáj. és ugye függ mennyire nyitott. az is indul 0-1.

az 1111 az a szülés. teljesen elsimult méhnyak, nyitott méhszáj.

szóval tessék pihenni, mert a nyitott méhszáj miatt nagyon veszélyes a fertőzések miatt.

Ne haragudjatok ha okoskodó lett, de én is nagyon megijedtem, jól utána jártam.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Csajok, De ezeket az értékeket mikor mondják meg, mikor beléd nyulnak, vagy UH is látszik, mert nekem ilyen értéket még nem mondtak, most pénteken megyek dokihoz mikor megnézi a méhemet.
Szóval?!

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Málnát én még nem iszom, jövö7-től tervezem, nem lesz ez késő?

Magzatviz: nekem anno elfolyt, ugyhogy ahogy irtátok ezt nem lehet visszatartani, de fájások közt jol esett, mert meleg volt és pár másodpercre ellezitott.

virág!
Nekem a hemom 32 hetes vérvételnél 117 volt, erre kaptam neo-ferrot. Szedtem is, de pár nap után székrekedést csinált, védőnő szerint abbahagytam, de potoltam májjal, céklával és kis vörösborral, majd mikor helyre állt a széklet ismét szedtem.Aztán 35 hetesen ismét vérvétel, ahol még alacsonyabb lett, 108. A doki belgyogyászhoz küldött, de ott azt mondták 100- ig normális, de szedjem tovább a vasat c-vitaminnal.
Szoval ennyi.

A gyerköcök ma belázasodtak, itthon feküdtek egész nap.
A héten itthon lesznek velem.

Szép álmokat!
encike 2

kisvirág:

szerintem jobban jársz most egy szurival,mintha szülés utánn vért kéne kapnod.nekem kelett 3 egységgel,örökkévalóságnak tűnt az a 3 óra míg lecsöpögött,és közben egy csomószor kelett "mosni" a branült vagy kanült vagy mi az mert belealvadt a vér és az nagyon fáj.......

most jöttünk meg Patrikkal egy jó nagy sétából.olyan szép idő lett.szó szerint melegem volt kabátban,pedig délutánn még majd megfagytam.
és rájöttem hogy tesó kocsija éppenhogy befér anyuméknál a liftbe.úgy kell behajtogatni.....de majdcsak megoldjuk valahogy.

lassan viszem is aludni Törpét,én pedig beülök egy nagy kád meleg vízbe.....

ma délutánn néha olyan kellemetlen érzésem volt odalenn......
mintha Alex ott lenne a kijáratnál és a feje nyomna,jól lenn lehet már......

olyan sokáig is folyhat a víz?????én azt hittem elindul,jön egy zutty és vége......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ettike

a méhszájat nekem a doki minden vizsgálat utánn beírja a kiskönyvembe.
a lepény éretségét az uh-s leleten írják.elvileg ez mindenhol ugyanaz.

ennyire lehet eltérő egy országon belül a terhesgondozás?

és ne féljetek kérdezni........én mindig dumálok a dokival míg vizsgáll,megméri a pocim.mindig kérdezem,hogy,hogy állunk,és ő mindig mindent elmond.

Kép
Kép
ettike

megnézetm az én vérképem........

a vasam 106 volt az utolsó vérvételnél.......erre a dokim azt mondta hogy terhesen,ráadásul így a végén jó.
Patrikkal az uccsó vérvételen csak 92 volt.

a lepényről meg annyit még hogy Patrikkal 31 hetesen már 2 fokban volt érett,aztán mégis túlhordtam........

ja és már szeda óta elakartam mesélni csak mindig kiment a fejemből.
mondják ugye,hogy a házassági nem lehet régebbi 300 napnál,na nekem a védőnő mondta,hogy jó az eredeti is(2 éves)mert nem nagyon foglalkoznak vele.
hát ez olyannyira igaz,hogy mikor öltöztem átt a kórházi hállóingbe akkor annak ellenére,hogy ott volt a kis mappámban,tőlem kérdezték,hogy mikor házasodtunk.....
míg a doki vizsgált addig is folyamatosan kérdezgettek,hogy Patrik mikor,mennyivel született,milyen úton,hol lakom stb..
csupa olyan dolgot ami benn van a kiskönyvben.nekem épp elég volt,hogy a doki könyékig nyúlkáll bennem úgyhogy mondtam,hogy ezek benn vannak a kiskönyvben.....
mi volt a válasz?
hát de az ott van a doktorúrnál.......ja gondoloma azzal állapította éppen meg,hogy tiszta-e a vizem
:x :x :x :x :x

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Nekem is mindig a vizsgáltaon nézi a méhszájat és utána írja a kiskönyvet....

Ettike!
HOgy vagy így fürcsi után???

Bogyo Beo!
Köszi ezt a leírást a méhszájról. Szerintem nagyon jó. Nem hiszem, hogy a segítség okoskodásnak tünne... :D

Csajók. Szerintem felköthetjük a gatyót.... Vasárnapra 20 fokot mondanak. Aki a végén jár szerintem megszül. Ezeket a frontokat nehezen viselik..... Kicsit reménykedek én is. ...

El ment apa dolgozni. Koli csucsuzik. Remélem nyugis lesz a éjjel.
no megyek kihasználom a nyugalmat....

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!
Ma voltam szülésfelkészítőféleségen!
Szeretném ha megint meglesnétek itt,hogy ne kelljen leírnom még egyszer:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Kisvirág kössz a kérdést, á most lehetősége sincs rá. Minden haverja külföldön dolgozik, nem jár ő se bulizni. Dolgozik, meg suliba jár, meg bevállaltak apuval egy erdőt is. Meg a Cafka is szétszedett egy másik párt, beköltözött oda a nagy új házba, már nem kell ez, itt learatta a babérokat. Ja azok házasok voltak, már nem. De bízom benne, hogy visszakapja a sorstól, mit érdemel.

Gabka szerintem is hasonló bolondok vagyunk! Na ezzel a pihiszékkel már kiakasztottam a népet. Mert ugye régen ilyen nem KELLETT, és minek és 1általán mi az a pihenőszék? Mondtam nekik majd ha elfárad abba teszem PIHENNI! Már most kiakasztanak a hülye kérdésekkel. Na meg a minek ennyi ruha, mert a mi időnkben ennyi nem kellett, mert a felit sem fogod ráadni, majd meglátod. Nahát aztán, mondtam , nem kell vegyek mosóport és nem is rohangálok az emeletre mosni, nem fogok én ráérni.
Jajj, nekem anyám már több, mint 2hete nem gyújtott rá, ő nagyon készül. Én is látom magam, hulla fáradtan, nyűgösen és kitépem a kezükből, addideelégvoltezazenyém!
Ja, aztán majd örülni fogunk lehet, ha valaki megmenekít kicsit…
Szegény kutyus unatkozik…

Nekem minden másnap azt mondja valaki, hogy lejjebb ment. Fönt se volt! Nem nyomta se tüdőm,se gyomrom! De ha leülök marha fönt van most is! Hasonlítsd össze képeid.

Ettike a fájások alatt(ma mondták)valamilyen szinten oxigénhiányos állapot lép fel a babának, gondolom azért nem is mozog.

Sildi biztos észreveszel gyanúsat a kádban is. Ma azt mondták, hogy bármi magzatvízszivárgás, -folyás gyanús be kell menni. Ja és ne cseréljünk fehérneműt, meg ne betétet rakjunk szivárgás gyanúnál, hogy bent egy szerrel meg tudják állapítani, h.magzatvíz-e az.
Nekem 3as a lepényem, egy hónapja még 2es volt, az Alap egész terhesség végig az 1es. De nekem már ez a vége, ami lehet akár 2hét is, tehát az időpontom is. Ahogy meszesedik, úgy nevezik érettebbnek.

Képzeljétek ma elmentem, hogy vegyek homeos bogyókat, persze a cetlim nem vittem,mert nemtudtam, hogy gyógyszertár közelébe kerülök,de gondoltam, megkérdezem, hátha ért hozzá és ajánl is valamit. Erre közölte, hogy ő személyszerint elutasítja, mert a barátnője gyereke ettől lett beteg. Szóval nem vettem.

Cat te is itt hagysz? Szülhetek egyedül 10.én?
A másik fórumon eltűnt egy kismami csüt.óta, és mindenki engem értesít,ha van valami,de semmi. Erre elkezdtem keresni iwiwen,ott hasonló nevű férfit,aki a férj lehet, aki úgyszintén nem jelentkezett be csüt.óta,így próbáltam lánykori névről tesót keresni és a férj meghívója volt pont a testvér…írtam neki hátha és pár perc múlva jött is a válasz tesótól, majd tőle is, hogy a netszolgáltató tolt ki velük, de most már cirkuszol velük. Tök ügyi vagyok

Képzeljétek, még mindig nem kapta táppénzt, erre ma jött egy levél, hogy már tb kifizetőhely lett a cégem, és jan.5-től minden orvosiigazolást visszaküldtek, hát az agyam eldobom már tőlük. Fél éve levelezünk.

Tünemény olyan jó volt végre meglátni az avatarodat oldalt,úgy megörültem neked!

Gabka IGEN!
Én marhára csodálkozom régóta, hogy te otthon lehetsz, meg vásárolgatni is eljárhatsz..

Lili biztos nincs semmilyen szám a kiskönyvedben sem? Ezt mindenhol így jelzik.

kocska

Jó reggelt :)

Tünemény: Jaaaj, de örülök, hogy tudtál írni!!

Épp azon gondolkodtam, hogy ha Judy épp nem megy vizsgálatra, akkor vajon hogy veszi észre időben, hogy indulni kéne a kórházba?

Drukkoljatok, hogy ma délután 5-ig mindenképp tartson ki bent a Babóm, mert Apának Szegedre kellett mennie :shock:

Kocska: Hú, nekem a TB-ből nagyon elegem lett! Decemberben szóltak, hogy 21-től nem vagyok tovább jogosult a táppénzre, mivel csak 4 hónapot dolgoztam. Mondtuk, hogy igen, de nagypapám családi vállalkozó és ő már 2007 óta fizette utánam a járulékot. Mire ők közölték, hogy amit ő fizetett, az csak orvosi ellátásra jogosít, de pénzre nem. Mikor az utolsó táppénzes papíromat vittem be, az ügyintéző megemlítette, hogy miért nem próbálom meg méltányossági alapon igényelni, veszteni nem veszthetek vele. Még jó, hogy szólt, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Beadtam a kérelmet, kiküldtek egy nőt környezettanulmányra, vártam 2 hónapot, mire jött a papír, hogy a kérelmet elutasítják, mert amúgy is jogosult vagyok táppénzre, így nem szükséges méltányosságit igényelnem :x :x
A java csak ezuán kezdődött, ugyanis be kellett szereznem az orvostól az összes addigi táppénzes papírt, ami nem kis ügyintézésbe került nekik, mert a rendszer nem akarta így visszamenőleg engedni a dolgot.
És ezek után a TB-nél mindössze annyit mondtak, hogy "Bocs, tévedtünk". Ilyen tévedésért máshol kirúgják az embert...Arról nem is beszélve, hogy ha akkor az az ügyintéző nem említi a méltányosságit, akkor sosem derül fény rá, hogy tulajdonképpen jogosult lennék a táppénzre...

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok

Nálam csak kétszer nyult belém, és mind a 2x azt mondta rendben zárt. De a kiskönyvemben semmi érték nincsen írva, szerintem most fog előszőr így megvizsgálni pénteken, mert mondta, hogy akkor nézi meg a méhszámat.

Kép
lili&ana

reggelt.

ildi:

aztaaa.akkor nagy szerencséd volt.ilyet.....
apummal is szemétkednek.
ugye tavaj januárban eltörte a lábát,utánna gondolta kérvényezi a rokkantosítását.a lába mellett csontelhalás van mindkét lábfejében,a vállaiban is van valami hasonló,az eggyik térdét már 2 szer műtötték,bőrgyógyászati gondjai is vannak,pár éve szívritmuszavarral műtötték,az eggyik fülére szinte teljesen süket,a bal szeme rossz.és vannak még apródágok.
ezekutánn annyit kérdeztek tőle hogy szed-e gyógyszert.
apum mondta nem.
a válasz az volt,hogy akkor maga nem is beteg :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
és elutasították.
most hogy újra kellett műtteni,a műtét utánn 3 héttel meg akarták neki szüntetni a táppénzt mert már el tud menni dolgozni.....
bárhova megy megnézik a papírjait és már meg is köszönik.
mondta apum a nőcinek hogy akkor ha nem adják meg neki,legalább a papírjait töröljék hogy kapjon munkát.
erre azt mondták hogy ők azt nem tehetik meg.

bezzeg az alkesz apósom megkapta,majd 80 ezret kap rokkantnyugdíjat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: életében nem dolgozott többet 3 évnél...............

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Ma itthon van a férjem, úgy hogy szép napunk lesz.

Délután elmegyünk csontkovácshoz, fülészetre (állandóan bedugul a fülem - szerintem fülmosás lesz a vége), aztán pedig szülésfelkészítőre.

Kocska!
Hát nem mondtak túl biztató dolgokat Nektek a szülésfelkészítőn. Nekem kicsit spártainak tűnik a kórház.

Tünemény!
Jó, hogy előkerültél! Emberesedik apa? :)
Akkor ezek szerint már 38 hetes vagy? A végén még mindenkit beelőzöl! 8)

Kép
gesztenye74

Jó reggelt!

Na 10kor jön értem unokatesóm és megyünk az első Nst-re addig lekellene zuhizni meg hajat mosni, hogy ne legyen zombi fejem. :?

Nincs kedvem menni, ki tudja hány kismami vár előttem Nst-re. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Kocska: itt is hasonló körülmények vannak a kórházban. Nincs EDA, gátmetszés alap, egy szülőszobán 4-5 ágy paravánnal elválasztva...Hát nem tudom, nekem valahogy nincs kedvem végighallgatni Lakatos Eszmerálda születését :roll: :roll:

Ettike: Akkor úgy látszik nem csak a heves megyei tébénél ilyen remek az ügyintézés és hozzáállás.

Gabka: Nem tudom nálatok hogy megy, de itt az sztk-ban legutóbb 2 órát vártam, aztán rácsatoltak egy olyan gépre, ami fájásokat nem is mért, az orvosommal beszélni nem tudtam, mert épp műtött, tehát nagyjából a semmire volt jó az egész. Ezek után úgy döntöttem, hogy inkább megyek a magánrendelésére NST-re is. Bár ma este a kórházban lesz ügyeletes és ott vizsgál meg, rendes tőle, így megszabadít a hosszas sztk-s várakozástól. Csak ne legyen épp szülésen :roll:
De itt amúgy is rémes állapotok vannak. Tegnap az uh-nál egyszerre hívtak be 4 kismamát, ebből egy bement a vizsgálóba, 3-an pedig a két ajtó között várakoztunk egy kb. 2 négyzetméteres, ablaktalan, fülledt helyen, ahol az egyik kiváltképp értelmiségi nő nemhogy büdös volt, de úgy köhögött, mint egy tbc-s... Ahelyett, hogy "kényelmesen" lehetne ülni a folyosón és egyesével hívnának be.

Kép

Kép
sildi83

sziasztok. most éppen fejek, másik kézzel írok.
Tegnap haza jöttünk. A tejcsi beindult. Egész jó volt az éjszaka, bár inkább mellettem aludt. Most sír, megyek.

Kép

Kép
eda7

Eda: de jó, hogy van tejcsid.

Sildi: hát itt is kb. olyan az állapot sztk rendelésen.Uh-on csak 1 szer voltam sztk és 3 embert hívtak egyszerre.
Magánon sajna nem csinál nst-t.

Hajmosás elmaradt mert dzsungel írtottam ezerrel.Csajok az normális, hogy terhesség alatt ott lent szemölcsök lesznek már 2 nagyobb van és 2 kicsi is?Rákéne kérdeznem valami szakembertől, hogy mi ez?Mert tudtommal a human papilloma vírus is szemölcsöket csinál ott lent.
Szóval bevagyok szarva ez miatt még apának sem mertem mondani.Mert ugye ezek a szemölcsök jó és rossz indulatú daganatok kialakulását eredményezik.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Beo köszi a leírást ez nagyon jó, mert most világosodtam meg.

A kiskönyvemben 2008.12.25-re és 2009. 03.04-re be van írva, hogy CI: 2100 akkor ez a méhszáj állapota. Akkor ez rám nézve, mit jelent. Azt látom, hogy 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt. Szóval ebből lehet bármire következtetni a továbbiakban?

Más lehet hülyeséget kérdezek, de most tapasztalok ilyeneket először. Na ott lent sokkal barnább lett szinte bikini vonalig ez így szokott lenni és majd szülés után visszanyeri a régi színét vagy marad ilyen örökre?

Egy kép a múlt hétről.
Kép

Kép
evike79

Fejtem, etettem, és itt vagyok!
Először is mindenkinek meg szeretném köszönni a bíztatást,a sok energiát. Biztos átjött, mert nagyon kitartó voltam a szülésnél. Megírom majd a történetet!! Fantasztikus élmény lesz, majd meglátjátok. Fáj, nem kicsit, hanem magyon, de csodás élmény a szülés.

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Itt Hajdu- Biharban se éreznek együtt velem a TB-n. Mi is balhéztunk, sőt még a miniszternek is irtunk levelet, de ők jol felvilágositottak mindenki szerint.
Ez hosszu történet, de nagyon szemetek az ügyintézők, pedig nem az ő pénzükből vettek volna el. Na mindegy.

Nekem is hajat kéne mosnom, sőt a dzsumbulyt is leborotválni, mert holnap a doki meglátja megijed tőlem.
Pénteken ismét NST.
A dokim nekem még nem nézett méhszájat, de ha szolok megnézi?

Jo sz@r az idő, én is hallottam, hogy vasárnap már jobb idő lesz.

Most ebédelünk, a gyerekek betegek, aztán fektetem le őket.
encike 2

Huu jó sokat termeltetek tegnap óta!

Eda jó hogy itthon vagytok és még jobb hogy van tejcsid!
Kíváncsi vagyok nagyon a szülés beszámolóra! De természetesen most nem mi vagyunk az elsők! :)

Tünemény örülök hoyg tudtál jelentkezni! Remélem minden rendeződik mire oda jutsz! Ne idegeskedj semmiért!

Érdekes hogy nem nézik az értékeiteket, nekem minden vizsgálatkor beírj a a doki a kiskönyvembe!

evike jó nagy a pocid! :)
Az enyém valahogy nem így áll! Legalábbis én nem ilyennek látom! :)

Nálunk elkészült közben a pelenkázó ki vannak mosva a ruhácskák ( "csak" vasalni kell) Szóval lassan alakulunk!
Félután megyünk a Madarász utcába a Babaelsősegély tanfolyamra!

A védőnőmhöz holnap kellene mennem, de persze megint nem lesz! EZ VICC! komolyan! eddig egyszer találkoztam a saját védőnőmmel... iylet hoyg lehet? Utána meg majd jön és osztja az észt? Na mindegy intézem a dolgokat önállóan , de akkor is felháborítónak tartom ezt!
Dokihoz csak 30-án megyek! Utána jönnke még csak az utolsó vizsgálatok! másról nem tudok beszámolni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na megjöttem!
Nst-n minden oké volt.
De mikor mondtam a dokimnak a szemölcsöt majdnem lefordult a székről.
Nem tudja még pontosan , hogy mik lehetnek ecsetelni nem meri mert rákot okozhat terhesen.Azt is mondta, hogy császár lesz a vége ha minden igaz, mert nem szabad, hogy a baba is érintkezzen vele mert elkaphatja.
Szóval nem lettünk okosabbak csak jobban félek mi lesz most velünk.Majd jövő héten megyek megint azt mondta akkor megkell nézni nem e változtak meg.

Na megyek eszek valamit és össze kellene rámolni is de nagyon nincs kedvem.Ráadásul apának ma van a névnapja és nincs itt a Bagirás kutyatábla sem.
Ez a napom elvan b.szva de nagyon!

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!
Nekem a kórház Terhesrendelőjébe kell mennem CTG-re holnap, de ott nem kell várnunk, mert előre egyeztetett időpontok vannak. Én 9.30-ra megyek, de előtte még le kell mennem a laborba az utolsó vér- és vizeletvizsgálatra. Úgy gondoltam, hogy viszek magammal szendvicset, kólát és csokit, hogy a vérvétel után gyorsan tudjak valamit fogyasztani, ne hogy emiatt ne legyen semmi a CTG-n.
Ja! Egyáltalán nem normális, hogy terhesség alatt szemölcsök jelenjenek meg rajtad. Szerintem, nézesd meg dokival!

Évi!
Nekem nem lett barnább "ott lenn", ugyanolyan mint volt.

Encike!
Mi az, hogy a dokid még nem nézett méhszájat? Azt minden egyes vizsgálat alkalmával megnézi, és az eredményt beírja a kiskönyvbe. Legalább is így kellene.

Boglárka!
A védőnőd hasonlít Tüneményéhez. Hasonlóan nevetséges, amit művel.

Eda!
Jó, hogy jelenkeztél! Örülök, hogy van tejed.

Megyek, kiteregetem az utolsó adag babaruhát. El sem hiszem, hogy végre minden kimosásra került! :shock:

Kép
gesztenye74

Gabka!
Nem kéne egy szakorvossal is megnézetned a szemölcsöket? Emiatt lehet, hogy császározni fognak? Nem gondoltam volna, hogy ennyire komoly lehet! :(

Kép
gesztenye74

Nemsokára indulok dokihoz. Tökre be vagyok sózva, hiszen egy hónapja nem láttuk Barnust, talán ilyen nagy kihagyás még nem is volt ezalatt a terhesség alatt!
Jó lenne, ha úgy látná, h még június előtt megszülök! :wink: Na meg persze, h Barnus fejvégű még mindig!
Még mindig nem tudom, h fogadjak-e szülésznőt, majd erre is rákérdezek a dokinál. :roll:

Gabka, sajnálom, ezek nem jó hírek, de hátha eltűnik jövő hétre. De ennek ellenére biztos minden rendben lesz!
Tényleg, hogy derül akkor ki, h mi is az a valami pontosan?

Encike, sajnálom, h a gyerkőcök betegek, remélem Te azért nem kapod el tőlük!

Tünemény, örülök, h jobb a kedved és alakulni látszanak a dolgok! Csak így tovább!

Viri, íme a lista:
Caulophyllum C12 (C9 is jó mindegyikből)
Cimicifuga C12
Pulsatilla C12
Arnica montana c12

1. nap: reggel: Caulophyllum 5 golyócska
délben: Arnica 5 golyócska
este: caulophyllum 5 golyócska

2.nap: R: Caulophyllum 5g
D: Arnica 5g
E: Cimicifuga 5g

3. nap: R: Caulophyllum 5g
D: Arnica 5g
E: Pulsatilla 5g

4. nap, mint az első, 5. nap, mint a 2., stb., stb.

Zsu
svs

Ildi a naplómba leírtam, hogy ne kelljen itt.
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135
Hozzáteszem engem mindenért letoltak,pedig nem is mások megélhetésével szórakoztam.
Ja és ez az összevissza fizetgetés miatt az OTP elvette a hitelkeretemet, azaz lecsökkentette. Akkor majd az az ügyintéző ad kölcsön, ha szükség lesz rá???
Ildi ez az Eszmeralda nagyon tetszik, itt a kórház előtt állt 3 rokona, kismama is meg megszült is+2gyerek+1apa, a 2kicsin kívül mindenki cigizett persze.

Eda üdv itthon, jó babázást!

Evike ugyanúgy állunk. Nekem is egyel rövidebb a méhnyakam, de nekem az eleje óta és a külső méhszáj nyitva, ez szinte semmit nem jelent. Csak azt hogy tán 1hónapon belül tuti szülünk…
Ja és nekem is a mellbimbóm is és a lenti rész is olyan,mint egy négermenyecskének. Húgom szokott kiakadni a bimbómon, mikro öltözködök,(mivel ő őriz 4naponta,mikor a párom éjszkás),mert persze jó nagy és feketén világít.
És szép peckes pocakod van, jól fent még.

Encike akkor mit csinál a dokid?Mert nekem a méhszáj ellenőrzésen kívül semmit.
Gyógyulást a csemetéknek.

Gabka ez tényleg nem a te napod!de lesz ez még így se…

kocska

Sziasztok!

Nekem is ez a homeos lista van, pénteken kezdem.

Ott lent csak a csík megy fel, de az már feljebb ér, mint a köldököm (ki is kerülte, mert ugye nem pont középen van :) ), a cicbimbóim viszont egész sötétbarnák, meg a mindenféle pöttyeim, szeplőim is, tehát a pigmentálódás felfokozódása teljesen normális.

Eda, de jó neked, már otthon, babával, tejjel, túl egy rakás félelmünkön, IRIGY SZMÁLJI :D :D :D

Az én pocim még mindig nagyon sportos, kb 2/3-a, mint evike, de elég ferde mostanában, elég jelentős félrehúzódásokat lehet már látni néha :D csuklott is a lelkem délelőtt, ugrált a hasam, pont hanyatt voltam, nézegethettem.

icamica

Hogy mit néz a dokim?
Uh-s leletet, vérképeredményt.
De most mondom, hogy vizsgáljon meg.

Kinn voltam az előbb, de le van fagyva az ujjam, olyan hideg van!!!
encike 2

én is ílyen gyorsan akarok szülni:

az első fájás 0:43-kor jött. 3:15-re értünk be, majdnem folyósi baba lett belőle!
(egy márciusi anyuka)
ja merthogy 3:36 kor(ha jól emlékszem)meglett a baba.

én még mindig azt várom hogy rendszeres,és erős fájásaim legyenek EGGYÜTT :x :x :x :x

encike:

nem is vizsgáll a dokid? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: aszta-paszta.ilyen is van...mert az egy dolog hogy nem írja be,na de megsem vizsgáll.....magán doki?

Kép
Kép
ettike

gabka, bőr és nemibeteg gondozó!!! van ilyen, és pont ilyenre vannak kitalálva, ez nem nőgyógyászati probléma, nem is biztos, hogy bőrgyógyászati. minél előbb, és ő fogja tudni, mi az. egyébként a szemölcsösödés normális dolog a terhesség alatt, de odalent nekem nem nőttek, de ilyen kis picikék nándinál is meg most is, a nyakamon, meg a pocakom tetején, vagy mondjam úgy, a mellem alatt? :? :oops: :lol: szóval valaki hozzáértő mondja meg, hogy mi is az, ne emiatt legyen császár. lehet vírusos szemölcs is, akkor tényleg nem jó, ha érintkezik vele a baba, elkaphatja, de akkor vajon honnan kaptad? :) nekem van ilyen a kézhátamon, és még a családból mondjuk senki nem kapta el tőlem.

a tb sztorik elég szörnyűek... azért én áldom, hogy tb kifizetőhely a munkahelyem... megkaptam a kimutatást egyébként, a melóhelyemnek nem vagyok egy jófej munkatársa, másfél évet dolgoztam ott, vagy még annyit sem talán, és most az összegyűjtött szabim összesen 125 nap, amit kivehetek, ha visszamegyek dolgozni... nem semmi... ez gyakorlatilag 6 hónap fizetett szabi...

encike, én mint másik leendő háromgyerekes, érdeklőnék a nagyok iránt, lehet, hogy írtad, csak kimaradt, de mekkorák, és kik ők? :) és persze gyógyuljanak!

eda, szupijó, hogy sikerült a természetes szülés! és hogy gyorsan, és hogy már otthon is vagytok, és minden szép és jó! maradjon minden így! majd mesélj, hogy fogadja marci, meg minden!

na, most többet nem írok, nincs erőm, fáj a hátam. voltak a dédik, megnéztek pocakosan, após is, már hazaindultak, anyós pedig, a megmentő maradt. már csak hármat kell aludni, és nagycsaládosok leszünk :)

kikocska

Sziasztok

Nálam is minden rendben, semmi fájás, kevés mozgás, de azért érzem. Holnap megyek ctg-re kiváncsi vagyok mit mutat a monitor.
Most jöttem vissza a védőnőtől a hír az hogy már 81 kg vagyok és diétára állított, modjuk csak azt hogy só nélkül egyek mindent, szerintem én nem attól hízok de mindegy. Ugy el vagyok keseredve, hogy az csak na, hogy fogom én ezt leadni, meg jhogy mások miért csak töredékét hizzák, nem is értem, majd a következőnél lehet hogy másképp lenne, de lehet hogy ezek után nem is akarok több babát.
A férjem csak röhög rajtam, mert most mindenkit hibásnak tartok csak magamat nem. Mondjuk egész terhességem alatt itthon voltam, ugyhogy igy könnyebb volt meghízni.
Már hányingerem is van.
Annyira tele érzem magamat.

Már negyon hisztis is vagyok, pedig tényleg örülnöm kéne, hogy babáámlesz, meg hogy mindjárt a karjaimban tarthatom.

Csak ilyenkor magamt olyan igénytelennek tartom, jobban is izzadok, pedig nem vagyok egy izzados tipus, mindenhol izzadok csak.
Kérdeztem hogy vizhajtot ihatok-e de aztmondta, hogy ezek a vízhajtók nemonnan hajtják ki a vizet ahonnan kellene, így nem kaptam semmit.

Szóval ezek vannak.

Kép
lili&ana

liliana, petrezselyem! az természetes vízhajtó. jókis petrezselymes krumpli, va gy a levesbe jó sokat, stb stb. meg minél több vizet inni, és tedd fel a lábad. meg a torma is nagoyn jó.
és biztos lehetsz benne, hogy 20-30 kilót nem a sok zabálástól hízik az ember 9 hónap alatt, ezek nem maradnak fent, ha kicsit is odafigyel az ember. én egyszer már 22, másodszor meg 25 kilót adtam le szülés után, 4-5hós korára a piciknek diéta nélkül, kb 2-3 kiló maradt fenn utána pluszban az indulóhoz képest, aztán az önkényeztető zabálástól rékánál megint híztam, mert idegileg kivoltam, és cserébe ettem, mikor nyugi volt. nándinál tartottam a 74 kilót.
majd csináljuk a 90 napost egy év múlva közösen, jó buli ám az is :)

kocska, tényleg, megindultam, megint hízok, már 96.5 vagyok kb. próbálja behozni a 100 kilót a szervezetem, csak nem tudja, hogy 3 napja van rá, azt hiszi, még két hét :)

kikocska

Sziasztok!

Hát lányok nem tudom,hogy emiatt a hülye szél miatt vagy miért,de az én pici lányom ma szét szeretné feszíteni a pocimat.Hol az egyik,hol a másik oldalra feszíti magát,hol pedig OTT lent a kis fejével nyomja magát....Már szabályosan fáj néha :? Ha pedig állok,akkor olyan,mintha el akarnám hagyni a pocakomat :?

Lili&ana!
Ne aggódj a súlyod miatt,majd szépen le fogod adni a szülés után.Egyébként én is 80 kg-nál tartok és indultam 63-ról :shock: De túl tettem magam az első sokkon és most úgy fogom fel,hogy ha törik,ha szakad mihelyst lehet tornázni meg egy picit diétázni,akkor majd szépen leadom.És hát egy fogyókúra alatt nem lehet csokit vagy pilóta kekszet vagy isteni fini sütiket majszolni,ezért most előre bepótolom :lol: Hisz már úgy sincs sok hátra a végéig,ezt a kis időt pedig inkább élvezzük ki!

Kikocska!
Vmiről lemaradtam?Csak azért,mert azt írod,hogy már csak 3-at kell aludni és nagycsaládosok lesztek.Ezt hogy kell érteni? :oops:

Eda!
Gyere amint tudsz és mesélj!! :D

Gabka!
Ez a szemölcs dolog elég rosszul hangzik,főleg ha emiatt kell császározni.Szóval szerintem is irány egy bőrgyógyászat!!!!!

Kép
demetnik

lili:

ugyanmár.ilyenen nem kell aggódnod.ha nekem annó lement az 30 amit híztam akkor neked is le fog.egy gyerek mellett nem lehet nem fogyni,és enni sem gyakran,főleg az elején.sokat sétálsz majd a nyáron a jó időben és figyeld meg pikk-pakk lemegy.
diéta???hülyeség.vizesedsz?
ha igen igyál sokat,sózhatsz csak mértékkel és inkább tengeri sóval.
és ha tudsz aludj enyhén felpócolt lábbal(nekem ez nagyon bejött)
azt mondják az alma is jó,azt nem próbáltam.
és különben is,ha a víz miatt híztál sokat az szülés utánn le megy pár nap alatt.

kikocs:

tényleg,basszus,pénteken 3 gyerekes anyuka leszel :lol: :lol: :lol: bárcsak énis tudnám a pontos dátumot.

Kép
Kép
ettike

dementik, csüt befekszem regggel a kórházba,sé péntek délelőtt valamikor kiműtik misit. mivel már két császárom volt, nem merik megvárni, míg indul a szülés. ez van :)

kikocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: