Jó reggelt!
-Petra nemrég evet,én meg bekukantottam(apa dolgozik)így ketten vagyunk megint.
Nagyon aranyosak vagytok lányok ,hogy így biztatok és hogy befogatatok.El sem tudom mondani ez most mennyire jót tesz az én lelkemnek.Igaz ahogy olvastalak titeket,az elejétöl fogva bögök,egyre jobban.De most olyan jól esik.Úgy érzem mintha megkönnyebülnék.Jót tesz a lelkemnek.Biztos ez az állapot azért is van ,mert hozzánk nem jött anyu vagy nagymami segíteni az első nehéz napokon,és nincs egy olyan szomszéd akihez átfutnék csak 1-2dolgot megkérdezni.Nagyszüleim nincsenek,anyukám 7éves koromba meghalt.Növérem lenne...de még náluk nincs baba(de ő az aki a legközelebb áll hozzám és nagyon hiányzik +apu is)Sajnos helyhiányba szenvedünk,igy nem igen tudjuk megoldani a kijövetelt.Meg ha egy jön...hogy néz ki ha másnak azt mondom ne jöjjön.
Anyóssal meg igazábol nem jövünk ki mostanság.Terheségem alatt elég sokszor rámhozzta a frászt.Fájt a fejem azt jött a "juj,úr isten ,nem jó stb mondatok"2hónapos kismamának szerintem nem ilyen tanács kell.és még sorolhatnám,mennyi siros napot szerzet nekem.És ezt folytatja most is...
Remélem lelkileg hamar rendbejövök és újra megtalálom önmagam.Probálok erős lenni és kitartó,és magamat biztatom hogy nem szabad csügednem ,mert azt manóka is érzi...
Tegnap valószinü front volt.Petra evet és sehogy nem akart aludni,már annyira nyügös volt hogy szenvedet,dörzsölte a szemét.Bevetetem már mindent,de nem sikerült elaltatnom.Aztán jött az ének...és láss csodát elaludt.Most vagy attól hogy ilyen szörnyü a hangom vagy megnyugtatam.Olyan jó érzés volt hogy a kicsi pockot megtudtam nyugtatni és álomba ringatni.Nálunk még nem volt ennyire nyügös nap.Azt a fürdés is jól ment,egy hang nem jött ki...söt még egy egy vigyort is kaptam.Aztán evet és megint nem aludt...és az ének bevált megint...igaz most hosszabb ideig kellet apának is elviselnie
Nickó:
Garatula az átforduláshoz,nagyon ügyes André.
Ikverus:
Szerintem ne szégyeld magad,én is voltam úgy hogy jött az etetés és úgy voltam vele..hogy "már megint menni kell?"mert álmos voltam és nyügös.De ez nem jelenti azt hogy nem lennél jó anya.Csak kialvatlan és nyügös.Probálj pihenni amikor csak tudsz.
Nicko Stelly..és a többi rutinos anyuci:D
Hogy csináljátok a megtervezet napokat?Mi mit követ?Mert én valahol mindig elcsuszok.Probálom én is betartani a minden napos játékot,hasonfekvést,"beszélgetést",de valami nem klafol.Nekem nagyon sürünek tünik a mi programunk,és csak úgy érzem nyúzom a gyereket.Egy két jótanács...nagyon sokat segítene
Julcsi-79 Nekünk vannak egybefüggö kiütéseink,és erre a gyerekorvos azt mondta ne agódjak mert ez a hormonok,tej,és más dolgok is okozhatják(pl attol is függ anyuka mit eszik).Mert még nagyon érzékeny a börükAzt mondta majd szépen elmúlik.(de ahány orvos annyi különbözö válasz)
Budabo:
Sajnálom a nyügi napot!!
Zsu83:Bence súlya alapján ..tényleg alig kap enni
Mivel rákaptatok a farmer gatyóra..én is beszerzek egyet...söt még egy nagyobb farmer rucit...Nyára csinik legyünk
További szép napot mindenkinek,nyügös és hasfájos mentes napokat!!!