A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na ja!Rám ez vár még a jövő héten is!egész délután egyedül punnyadok majd..Utálom a délutános műszakot! :evil:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Vannak új tapasztalataim terhességgel kapcsolatban. A keresztcsont is tud kattogni. :roll: Hurrá.

007,
Várj csak amíg neked is a zsúfolt villamoson kell válaszolni a felvilágosító kérdésekre! :lol: Bár a hogy jön ki a baba kérdés szerencsére itthon hangzott el. Kivételesen. 8)

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lorca, 007: igaz, szót fogadott. Az ujjain kívül végülis csak az orra lett fekete, amikor bányászott...
(kiváncsi vagyok, hány nap alatt vásik le a bőréről a tinta, mert a körömkefe-szappan-víz trió nem segített!)

Mandula: Tavaly túlestünk az orrmandula-kivéten, sokat segített, mert előtte szó szerint folyton náthás, tüszös, gyulladásos volt.
Ezt a telet viszonylag jól bírtuk (eddig: most csőstől jön).
Szóval: 6 éves kor előtt nem javasolják, mivel nagy a bevérzés-esélye (tőlünk nyugatra csak végszükség esetében veszik ki 6 éves kor előtt). A tavalyi műtétnél ledumáltuk a dokinénivel, hogy augusztusban találkozunk, és "megoldjuk" eme mandulát is.... na de akkor még szó se volt a kisbabáról.

Kép
Kép]
hendegabi

lorca! :)

"Várj csak amíg neked is a zsúfolt villamoson kell válaszolni a felvilágosító kérdésekre!"
Minden korszaknak megvan a szépsége... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Ha mindketten tudjátok milyen érzés motorozni és Apa felelősséggel vezet, akkor miért tiltanátok el kategórikusan a motortól. :roll: :shock:
Álatalában nem a közlekedési eszközzel van a gond, hanem a felelőtlen magatartással. Ha megtanulja, hogy mit jelent komolyan venni valamit, mi a felelősség és, hogy a következményeket vállalnia kell, akkor akár atom tengeralattjárót vagy űrhajót is vezethet. :lol: Ha pedig nem tanulja meg mindezeket, akkor még gyalog vagy egy kerékpáron is ön- és közveszélyes...

boo! :)

Éljen a kiságy és a mosógép! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megnyugtatlak lesz még, hogy: "jó, jó, de mégse jó így..." :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Kocsi: :x :x :x :x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (Vagy pozitívan nézve: inkább az, mint a kamion... :roll: :roll: :roll: :roll: )

hendegabi! :)

"Lorca, 007: igaz, szót fogadott. Az ujjain kívül végülis csak az orra lett fekete, amikor bányászott... "
Na, ugye!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha az orráról se jött le, akkor sincs gond, legfeljebb pár napig kifestett arccal jár majd oviba. Mondván, ti most tartjátok otthon a farsangot és minden nap másnak festitek ki. Hétfőn cica, kedden kutyus, stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez a mandula akkor már indula... :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :(

Fontos közlemény édesszájú kismamának! :wink: Danette pudingból már capuccino is van. Szerintem finom, de részemről lehetne még kicsit kávésabb is és kevésbé édes. :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Szegéééény apa :cry: ! Viszont nagyon ügyesek vagytok :wink: :D ! Biztos nagyon jó lett :wink: !
Szárítógép?! :roll: Mesélj róla picit :oops: ! Milyen? Nagyon gyűri a ruhát? Mennyi idő? Stb. szereted?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Egyetértek veled 007 motor ügyben!
Én tini koromban (Fekete Lyukas korszak) csak az úttesten mentem át felelőtlenül (Váci úton a piros lámpánál), és úgy elütött az autó, hogy csak na! A mai napig viselem a következményeit.
Márpedig a gyaloglástól már tényleg nem lehet eltiltani egy 15 évest...

Utána persze észhez tértem, és egy picit konszolidálódott is a helyzet, többé nem mentem Lyukba, jobban odafigyeltem arra, amit csinálok, stb.

Kép
katy76

007!

Alapvetően igazad van, de az a baj, hogy a hiába vezet az én gyerekem brutál jól, és felelősségteljes, simán elgázolhatja egy felelőtlen sofőr! Én inkább másoktól féltem, mint magától (nekünk eddig minden balesetünket mások okozták!)!Esküszöm, inkább vezessen helikoptert, komolyan kevésbé tartom veszélyesnek (nincs forgalom):D . A barátunk crossmotorral 80-nal(!) ment egy autóúton a menyasszonyával, teljes védőruhában. Sötét volt, és egy furgonos benézte a fényszórójukat, azt hitte autó, de messzebb ( :shock: ), bekanyarodott előttük és ők már nem tudtak megállni! A srác azonnal meghalt, a lánynak 7 csigolyája tört :( ! Én megértem a ti álláspontotokat is, és persze eleshetek "úgy" a konyhában is, de ez nálunk akkor is NEM! (Nyilván a negatív személyes tapasztalatok miatt is!)
Ezt megintcsak mindenki maga dönti el, és elfogadom mások érveit is! Amúgy apum is elvesztette gyerekkori barátját motoron, ezért nekünk is tabu volt, és ez igenis engem visszatartott és a tesómat is, bár nagyon azért sose vonzott! Pedig autót imádok vezetni, versenypályán is, gyorsulásin is indultam már (2. lettem kétszer pasik között :D ), és rendszeresen gokartozom, de ez megmaradt tabunak!

Katy!

Ebben teljesen igazad van, de ha megfordítjuk a dolgot, legalább ugyanennyiszer fordul elő, hogy jókor mész, jó helyen, mégis elütnek! Persze, sok az autóbaleset is, de ott körülötted van egy kaszni, ami nagyon sokat véd! Motoron védtelen vagy! Arányaiban motoron halnak meg a legtöbben, és ha esés van, ritka hogy csak egy horzsolás... :roll:
De én senkit nem akarok győzködni, csak elmondtam nálunk mi van :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,

Motortéma:
Igazatok van veszélyes, de én imádom. Úgy volt, hogy most télen csinálom meg a kreszt a nagy mocira, most csak robogóm van. Lehet én vagyok a legfelelőtlenebb anyuja, de tudom, hogy jövőre megcsinálom a jogsit, s veszek is egy nagy motort. párom teljesen rámbízza ezeket, úgy gondolja ez az én hülyeségem, tudja, amit egyszer a fejembe veszek....
Én azokat az elveket vallom, ha motoron vagy, nincs jobb kéz szabály, én mindig mindent megadok, mindig a másiknak van elsőbbsége. Persze így is előfordulhatnak ezek azok, és mivel vezetek autót, tudom milyen az a hirtelen felbukkanó járgány..

Most tavasszal bátyám lenyúlja a motort(mert ismer) , hogy nehogy véletlenül se forduljon meg a fejemben..nyáron visszakapom, de már most nagyon várom...

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

kicsidodi, értem az álláspontotokat. A boo által is emlegett szitukat azonban nem a motorosok általában, hanem konkrétan a FELŐTLEN motorosok (sofőrök) okozzák. Ha egy hülye jön szembe veled az úton, akkor sajnos mindegy, hogy gyalog vagy motorral vagy illetve, hogy ő mivel van... :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Megvan a legújabb beszerzés. :D A kezdő pelenkacsomag. :lol:

Boo,
Nem is tudtam, hogy a Sztakinak van norvég változata. Mindenesetre a norvég-angol szótár az könnyen hozzáférhető.
Kocsi :(

Motor:
Mint mindenkinek, nekem is vannak ismerőseim, akik motor vagy autóbalesetben vesztették el az életüket. Arányai miatt persze több az autó, de nagyon súlyos sérülést, többször egy életben csak motoros ismerős szerzett. Sógor. :twisted: Engem azért megragadott egy bugyuta sorozatban hallott donorbiciklis kifejezés. Az nem sokat segít az intenzív osztály folyosóján tipródónak, hogy nem ő volt a hibás.

Hendegabi,
Na, nem a gyerekkel van itt baj, hanem anyuci elvárásaival. :lol: Nem gondolatolvasó szegénykém, honnan tudhatná, hogy nem szabad tintába mártott ujjakkal orrot piszkálni?
Ha ahhoz az idiótához hasonlítod, aki felháborodott, amiért a macska megdöglött, mert a mikroban szárította, akkor tényleg nem lehet panaszod. 8)

Kép KépKép
lorca

Figyusszatok! Most bebizonyítom, hogy a motor nem veszélyes. :shock: :wink:

Első kísérlet.
Ülj le és nézz egy motort huzamosabb ideig. Akármeddig nézed, semmi nem fog történni. De ha azt hiszem, hogy hú, de f@sza gyerek vagyok és felpattanok rá, hogy azután a járdán kezdjek el kiló hatvannal száguldozni a gyalogosok között, akkor záros határidőn belül baleset lesz. (Mellesleg: van ilyen számítógépes játék, ahol az a cél, hogy minél több gyalogost kell elütni. Öregekért és kismamákért plusz pont jár... :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Lobotomiára küldeném az ilyet, aki ezt kitalálta!)

Második kísérlet.
Ülj le és nézz huzamosabb ideig egy adag plutóniumot. Akármeddig nézed, mindenképpen a szervezeted számára már veszélyes radioaktív sugárzás ér. Pedig nem is értél hozzá, csak a közelében voltál.
Tehát: ami önmagában veszélyes az a plutónium. Ami a motort veszélyessé teszi, az az emberi hülyeség.

8)

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007,
És miközben a sok szentségelő 130 km/h sebességgel húz el melletted a belső sávban, te még mindig mondogatod, hogy csak ülök, és nézem a motoromat... :lol: ... ebben semmi veszélyes nincs. A külső körülmény nem számít.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok vadmotorosok! 8)

Annyira kívántam egy kis ropogtatni valót...uh nekiálltunk chipset gyártani! :lol: :lol: :lol:
Annyira finom... :roll:
Régen rengeteget csináltunk otthon,azóta sem ettem ilyen házit.
Mit nekem kilók? :lol:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Látom, feladtam a labdát :wink: ! Voltunk ma FEHOVA-n (fegyver-, horgász- vadászkiállítás), mert apa akart venni légpuskát, de softair kézifegyvert vett (olyan "játék", mint a painball, csak pici műanyag golyókkal, nem festékessel játszák, és nem tud akkora kárt csinálni, mint a légpuska :wink: ). Amúgy nagy fúúúúj az egész, a horgászás halál unalom (nekünk), a vadászokat meg mind kinyírnám sörétessel :twisted: ! Szóval Ricsivel nem voltunk túl népszerűek a "köcsög állatgyilkosok vagytok" - nézésünkkel :lol: :lol: ! Viszont eszembe jutott, hogy Katy írta a babruhabörzét :wink: , szóval oda is bementünk, és vettünk fejőgépet ( :lol: ), meg mindenféle Aventes bigyókákat a kisnyúlnak :D ! Amúgy nagyon lepukkantnak nézett ki a dolog, persze lehet, hogy ha kicsit turizunk, találunk jó dolgokat, de hát apával nem turizunk, ez ugye szabály :lol: !
Holnap adják fel a kombi kiságyat (két hét után ideje :x ), utána meg megyünk bútort venni :wink: ! Tök jól állunk :D !

Bond!

Plutonium... :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez a fantasztikus eszmefuttatás sonkástészta készítés közben jutott eszembe. Naggyyonn finom lett. 8)
De ha odaégettem volna vagy nem sütöm meg rendesen, akkor nem lett volna ilyen. Úgyhogy, igenis számít a külső tényező (jelen esetben a sütés hőfoka).
Punktum. (És nyammmmmmm..........) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy a horgászat unalmas vagy nem inkább mentalitás kérdése. A vadászattal sincs bajom.
Amitől viszont égnek áll az öszes hajam, az a légpuska. :evil: A büdös életbe se fogom megérteni, hogy mi keresni valója van egy háztartásban...

Kép
Kép
200907?

Bond!

Na, eeeemondom :wink: :
Falun lakunk, nagyon sok a kóbor cicus. És ugye négy kutyánk van, a kutyák meg nem szeretik a kóbor cicusokat, vagyis de, szeretik, megenni :roll: ! És mivel mi állatbarátok vagyunk, ezt nem szeretjük (mármint nem megenni nem szeretjük... :roll: :lol: :lol: ). Sokszor találunk cicamaradványokat az udvaron, hidd el, nem túl kedves látvány, vagy Arturkánk hozza nekünk "ajándékba" a cicust, azt sem az :( ! Szóval ezt megelőzendő apa egyszer már elkergette a cicákat innen (kölcsön) légpuskával, de idővel más cicák megint ideszoknak a kutyakajára (van hogy marad). :roll:
Szóval nekünk erre kell, és ez a softair-es mégjobb, mert ha el is találnánk a cicát (közel sem cél), nem üt akkorát, hogy komoly baja legyen! Meg van hozzá céltábla, játszani is tudunk vele :lol: !
Azt amúgy én sem tudom, másnak mire kell a légpuska :roll: . Azt sem tudom, mire készítették?

Horgászat: sztem nem más, mint ürügy a berúgásra :lol: :lol: :lol: !
Vadászat: sztem semmivel sem különb egy őzike, vagy bivalyfej a falon, mintha egy kutya fejét tennék oda :evil: ! Ezek nem haszonállatok! Nem vagyok vega, úgy gondolom helyükön kezelem ezeket a dolgokat: nem hullajtok könnyet pl. egy csirkéért, mert csórikám haszonállat. De most iy ki voltak rakva fotók pl. egy pasiról, aki öleli a gyönyörű leopárdot, ami éppen elejtett :shock: ! Bár gyanítom nem lőtte agyon, csak altatóst kapott, utána rendbejön (vagy csak naív vagyok :roll: ), de ő mit szóla, ha a kutyáját, lovát, vagy őt magát picsánlövöldözném altatólővedékkel, mert ettől lesz hosszabb a f@szom. Na, szóval az ilyen vadászatot úúúútálom, és kész (persze, tudom én, hogy van másmilyen is).
De ez nem babanet-téma, szóval bocsi, hogy felhoztam :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gondolom, másnak is van "hasonló" indoka, mint nektek. De továbbra is tartok tőle, hogy hamarabb fogok az űrben rakétahajtóművet szerelni, mint megérteni ezt a dolgot. :roll: :oops: :oops: :oops:

A vadászatnak nem a húdef@szagyerekvagyok villogás a célja. Bár, kétségtelenül szeretnek eldicsekedni egy-egy szép trófeával. Ez önmagában nem baj, szerintem. :roll: A husi megy az éttermekbe, húsfeldolgozókba, a szőre-bőre pedig átalakul cipővé, ruhává, bundává. Még a csontokat is fel lehet használni... Ők is ugyanúgy haszonállatok, mint csóri csirke csak ők nem háziasítottak, hanem a szabadban élnek. Ezzel semmi baj nincs, szerintem.
A necces az az, amikor egy állatot csak azért ölnek meg, hogy egyetlen részét felhasználják. Az értelmetlen pusztítás. De ha annyit hasznosítanak belőle, amennyit csak lehet és mindezt észszerű keretek között, akkor nincs vele bajom.

Jöhet a kőzápor! :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Na ha hallanád Apát erről... mármint az állatok lelövöldözéséről...ahogy olvastalak, mintha csak Őt hallanám....na és nekem is ez a véleményem!

Lassan akkor készen is lesz a Bababirodalmatok...hát megvétel terén nekünk is, de a szoba még ugye nincs kész (mivel Apa nem ott lakik, így nehezebb haladni), bár a hálónk már ki van festve (sárga lett), most nézegettük a tikkurila progival a többi színt is, valszeg szép drapp lesz a nappali és kiwizöldes a konyha (más árnyalatú, mint Ancsurtié, kicsit visszafogottabb). Babaszobák meg majd 1-1,5 éves korára lesznek full készen (feltéve ha akkor még ott lakunk és nem adjuk el, én remélem, hogy igen...egyfelől fáj a szívem, de másfelől nem lesz több hitel)

Tickerplayground.com
breki76

Vadászat:
Azt hiszem nem fognék puskát, vagy legalábbis nagyon keménynek kéne lennie az ürügynek, mondjuk éhhalál :twisted: . Az erdőben található vadállomány nagy része viszont sztem haszonállat. Nekem legalábbis annak számít, mivel etetni, védeni kell, önállóan, vadőrtől függetlenül a legtöbb helyen elpusztulnának télen, vagy önkiszolgáló módon kijárnának a mezőgazdasági területekre és ott biztos valami idióta puskavégre kapná őket.
A vadászat, még ha trófea gyűjtés, ha tök felesleges is, nem tud úgy dühíteni, mint a Tescoban nap mint nap látott agyongyötört, félig megnyúzott, fulldokló pontyok. :roll:
Onnantól, hogy megveszem a sima ketreces tojást, azaz piacot teremtek a ennek a fajta állatkínzásnak, nem sok szavam lehet, mint állatbarátnak. :roll:

007,
Szeretem végiggondolni az alternatív lehetőségeket. :lol: Jobb, mintha azon nyavalyognék, hogy már megint mi bajom van. :lol: Látszik, hogy valós problémák megoldása vagy túl bonyolult vagy túl uncsi az agyamnak. :wink:

Dodi,
Jó néha azért egy kicsit offnak lenni. :wink:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

A TESCO-ban nem láttam, hogy konkrétan mi volt, de máshol találkoztam már egy nagyobb akváriumban egy kisebb medencényi halállománnyal. Szerencsétleneknek még vergődni sem volt helyük...

Kép
Kép
200907?

Az anyatermészet gyönyörűen önszabályozná a dolgot, ha az emberek nem avatkoznának folyton a dolgába. Pl.: a természetes élőhelyeik elvételével (lsd. ancsurtiéknál a mosómacikat)

"Azok az idióták, akik meg attól érzik magukat janinak, hogy védtelen, erre nem számító, békésen legelésző állatokra lövöldöznek"
Ezt tehetik:
-a vadállomány egyensúlyának fenntartása vagy
-beteg állatok kilövése érdekében illetve
-énvagyokakirály!!! fíling miatt.
Ezek közül csak az uccsóval van bajom.

Én nem érzem, hogy nehezebbn kapnék levegőt, de ez tényleg könnyen lehet attól, hogy feljebb nyomódik minden. Majd a vége felé jobb lesz - a hólyagod rovására. :?

Kép
Kép
200907?

Boo,
A levegővétel most, ha gond, akkor az is marad egy darabig. Azaz rosszabbodik, mielőtt még jobb lenne.
Relatíve kevés nálunk a maci. :lol:

007,
Az Aréna Pláza sétatáv ide, sokat járok oda, a Tescoban kb mindig vannak pontyok. Én aktívan bojkottálom és megpróbálok mindenkit lebeszélni arról, hogy élő halat vegyen. Az is elég brutál, ha helyben feldolgozzák és azonnal piacra dobják, nem kell még az extra kínzás. Kizárt dolognak tartom, hogy valaki megérezné a különbséget a halászlében.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jobb kilőni a beteg állatokat, mert:
- ha orvvadászok kapják őket puskavégre, akkor ki tudja, hogy kinek a tányérján landol
- ne terjesszék a betegséget se egymás közt, se -ha olyanról van szó- ne vigyék ki az emberek vagy a háziállatok közé
- az elhullott állatot ne vigyék el az erdőből.

"Amúgy ha nekem kéne elvágni a torkát, és kopasztani, akkor bogyókon élnék!"
Az életösztön mindennél erősebb. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

dodi: én is estem már motorral, sőt, szinte minden motoros ismerősöm /állítólag nem is igazi motoros, aki még nem esett :lol: /. De rendesen be voltam öltözve, így megúsztam a combomon egy lila folttal, a mocimon viszont ki kellett cserélni a fejidomot, meg az oldalán két matricát. Viszont esés és motorfelállítás után ismét rajt ültem a mocin, mentem fel a szerpentinre /ha már egyszer ott vagyok... :lol: /, mert tudtam, ha most megijedek, az életben nem ülök fel rá ismét. Viszont pénzt és időt nem sajnálva részt vettem egy motoros vezetéstechnikai tréningen. Ugyanis rendes motorosoktatás egyenlő a nullával. Semmi technikai dolgot nem oktatnak. Viszont itt pont arról volt szó, hogy a technikai alapokat profi módon elsajátítsuk. Leginkább a balesetek elkerülése érdekében. A tréning elvégzése után a tavalyi szezonban volt három esetem is, amiről akár meg is esküdnék, hogy a tanfolyás nélkül tuti baleset lett volna. Egyik sem az én hibámból, de mégis én voltam, aki kivédte az ütközést.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a motorozás /mint minden közlekedés/ veszélyes üzem. Ezért gondoltam, hogy szülés után /eleinte biztosan/ csak pályázni fogok. A pályán nincs elsőbbséget meg nem adó, elém kikanyarodó autós, gyalogos, részeg biciklis. Csak rajtam múlik, hogy esek- e. Remélem, nem :lol: Mert akkor poros lesz a ruhám :lol:
Ja és a babynek is majd továbbadjuk ezeket a tapasztalatokat. Remélem, inkább tanul más hibájából, mint sajátból :D No meg ha kicsi korában megtanulja az alapokat, akkor később technikailag is nagyobb előnyben lesz, mint anno én :lol:
Egészen tavalyig a fehova a motorshow- val együtt volt, természetesen ha már ott voltunk, átnéztünk :( Számomra szörnyű volt látni a sok kitömött állatot :( Na de a szarvasbőgés- verseny! :lol: :lol: :lol: Felnőtt emberek versenyeznek, hogy ki tud nagyobb hülyét csinálni magából :lol: :lol: :lol: Na és mindegyik vadászcuccban volt :lol: Zöld ruha, tollas kalap, miegymás :lol: Ennyi erővel mi is mehettünk volna a motoroskiállításra full öltözetben, bukóban :lol: :lol:

lorca, 007: akkor feleslegesen szomjaztam két órán át?? :evil:

007: köszi, bár még amíg a 4D- n a két szememmel nem látom a bizonyítékot, nem veszem készpénznek :lol:

rommay: ha megvan a nagymocis jogsid, javaslom neked is a vezetéstechnikai tréninget. Még akkor is, ha évek óta robogózol. Hidd el, nagyon hasznos! /nem azért mondom ám, mert jutalékot fizetnek :lol: /

boo: hozzád hasonlóan mi is főleg csirke- pulykamellet meg halat eszünk. Nagyon ritkán kerül sertés az asztalra. Marha egyáltalán nem /hiszen ő adja a tejet!!!/, vadhús szintén kizárva. Ismertem tök jö fej szarvasokat ugyanis, azóta nem eszem szarvashúst, sem vaddisznóhúst. És akkor már semmilyen vadat sem :lol: Más felőlem megeheti, csak én ne lássam! Nagyszemű állatokat nem eszünk :D

Kép
agi125r

igen komolyak vagytok lányok (asszonyok)!

Egy kis lélekfrissítés :D :
Kép

bocs, de jobban nem sikerült összehoznom.

Kép
Kép]
hendegabi

Ééééés vessétek rám a követ:
tartunk baromfit (tyúk, kacsa, pulyka), és normál esetben elvágom a torkát, és megkopasztom!!! (most rá se bírok nézni)

:twisted: várom a kőzáport!

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!

Tőlem nem kapsz kőzáport, mindenkinek szuverén joga erről így, vagy úgy gondolkodni :wink: ! Csak kár, hogy te rosszul gondolkodsz :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: !

Breki!

Látod, "teapa" milyen bölcs :wink: :lol: ! De jó, hogy alakul a házikó, én imádtam mikor a miénket rendezgettük :wink: ! Bátran használjátok a színeket, nagyon jó hangulatfokozó :wink: . Nálunk csak a babaszoba natúr színű, színes kiegészítőkkel, mert neki még "sok" lenne, de amúgy imádom, hogy élénkek, úgyhogy szupi, hajrá-hajrá :wink: !

Lorca!

Engem nem zavar az off, mert ugye én indítottam :roll: :D , és ha másnál van ilyen az sem szokott zavarni, max. nem szólok hozzá, ha nem érdekel. Csak most én dobtam fel, gondoltam nem ide való, de ha másnak is van véleménye, akkor ugye juhúúú, juhhúúú :lol: :lol: :lol: ! :wink:

Boo!

Iiiimádom a gyerekeknek ezt a korszakát :D ! renszeresen szoktam olvasni "gyerekszájat" neten, és hangosan kacarászom rajtuk :D ! Élőben pedig még jobb, hiszen "eredetiben" minden jobban szól :wink: !
Én levegőt kapok, viszont időnként visszajött a savam a napokban :? . Mondjuk érthető, hiszen egyre nagyobb a Nyuszka, nyomja fel a szerveimet, így könnyebben visszajön... de azért nem örülök :roll: ! De tök furi, ma is éreztem, hogy egészen fönt, majdnem gyomortájékon rúgott :shock: ! És tuti, hogy nem csak "beflasheltem", mert a kezem is pont a hasamon volt és kívülről is éreztem :shock: ! Na, mondom kicsifiam nyomuljál lejjebb, benézted az elágazást :lol: :lol: !

Agi125r!

Egyik fanatikusmotoros barátunk is ugyanígy csinálta! Mióta megszületett a kislánya (azóta már kettő), csak pályán motorozik! Azt mondta, tudja ő is, mennyire veszélyes a közúton való speedmotorozás, és már nem csak magáért, de az egész családjáért is felel...etc. Viszont meg van őrülve a motorozásért, tehát ez lett a megoldás :wink: ! Én nagyon pártolom! Ha annyira szereted, bátran menj pályára! Én a Ricsit is csak közúton féltem, mert hiába vagy jó sofőr, nem látsz a másik fejébe! Ha pályán esel, magadnak okoztad, benne volt a pakliban! Arról nem is beszélve, hogy ott van bukótér.... Sztem pályán azért művészet meghalni, közúton gyerekjáték :? ! Szóval hajrá pályamotorozás :D !

Vadászcucc: ezen nagyon röhögtünk apával, hogy mennyire idiótán néz ki, ahogy a sok dinka beöltözve jött a vásárra (jelezvén:én vadász vagyok) . De még az asszonyaik is! Tollas kalap, mellény, tarsoly, buggyos gatya, csizmába tűrve, nőkön hímzett zeke... :lol: ! erre mondta a Ricsi, hogy ez legalább annyira égő, mintha ő a boxkiállításra boxkesztyűben, meg boxgatyában menne, fogvédővel, vagy Forma 1-re autósoverálba, bukóban :lol: :lol: ! Tök röhej volt :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Én Párom kicsit már néha ilyen téren túl "elvetemült" (buddhista nézetek) és amikor halálra ijedek egy póktól, Ő kiviszi a lépcsőházba és kidobja az ablakon..... :roll: Először kiakadtam ettől, mára megszoktam...Ő még a rovarokat is sajnálja (majd a tápláléklánc megoldja alapon).

Hát igen én is szívesen rendezgetném, de amíg anyós ott van én ugyan oda nem megyek...még megijed a Baba :lol: . Így nekem csak a papírlapos tervezgetés marad és elég jó a fantáziám Hála Istennek! Bár azért nyilván az lenne az igazi, hogy mielőtt bemegyek a kórházba láthatnám a kész Bababirodalmat :( :( ! Na de sebaj, majd a másodiknál.
Most tapasztaltam meg ha van egy igazi "léhűtő alkoholista" a családban akkor az még az unoka életére is kihathat...egy darabig... :twisted: :evil: Egyre jobban utálom, most, hogy én is anya leszek!!!! :twisted:
De relax a Baba miatt!!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

No, nem szóltam hozzá a motoros témához, de annál inkább álmodtam róla. :evil: Hogy öcsémet már másodjára éri baleset. De a való életben ő nem nagy motoros, nemrég vette és csak azért, mert azzal könnyebben bejár a munkahelyére, mint bármi mással. Bkv-től már undorodik, a sok hajléktalan, meg a nagy tömeg reggelente. Autó meg csak áll a dugóban, biciklivel menne, de utána nem tud lezuhanyozni. Szóval maradt a moci. Eddig kétszer volt kisebb balesete (gondoltuk is, hogy marha jó, alig, hogy megvette már 2x is baj van), de nem gáz. Egyszer egy olajfolton csúszott meg, de szerencsére nem jött mögötte semmi (szerintem még nagyon friss volt a jogsija tapasztalatlan volt az ilyesmiben ), másodszor meg elterelték a forgalmat, ő meg a gyorsabb haladás érdekében valami építkezésre tévedt, ahol egy vas állt bele a lábába... :roll: De az sem volt komoly sérülés szerencsére...

Boo!

Gratula a kiságyhoz! :wink: Nekünk is megjött, 7500ért használtan, de tényleg újnak néz ki. Matraccal, úgyhogy én nyertem bibííííííííí! :P 8) :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Szép jó reggelt!
Gratula a két kislányhoz már a táblába is iktattam...

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Hendegabi, én irígyellek a baromfitartás miatt, Te legalább tudod, hogy mit eszel meg. Mi meg esszük a bolti extra sárga (ki tudja mitől) tojást.
Nekem anyósomék gazdálkodnak, persze én már csak a konyhakész terméket kapom. Szegény kis nyuszikákat már most sajnálom, hogy mi vár rájuk, de szívfájdalom nélkül megeszem vadasnak. Gyerekek cak simogatták, beszéltek hozzájuk, a végén meg megesszük....

Hétvégén náluk voltunk, hogy a másik témához is kapcsolódjak. A nappali sarkában a légpuska, mellette a töltény nyitott dobozban. És ők akarják elvinni nyáron a gyerekemet 1 hétre! Szó sem lehet róla. Norbit meg beengedték mászni a tyúkolba kiszedni a tojásokat - tiszta kabátban négykézláb a tyúkszarba. Még jó, hogy idejében megláttam.

Éva

KépKépKép
agmano

Breki!

Azt tudtam, hogy anyós nem a szíved csücske, de nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet :( ! Hogy nem is beszéltek egyáltalán, és oda sem mehetsz :shock: :evil: ! Na, hát ez nagyon gáz! Nem is próbál közeledni, most, hogy az unokáját várod?!
Nálunk apósom alkoholista, de a "jobbik" fajta! Ő rendesen dolgozik, ráadásul komoly beosztásban, és alapból tök intelligens (lenne), csak totál alkesz :evil: ! Külön élnek anyóstól, és nagyon ritkán beszélünk vele, ő se nagyon érdeklődik, pedig a szomszédban lakik :shock: ! (Közvetlenül mellettünk, utána meg anyósom a férjével. Jó csapat, mi :lol: ?)
Sehogy sem lehet rendezni a viszonyt? Vagy te nem akarod? És az após? Ő is gáz?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Boldog névnapot tegnapra :oops: :mrgreen: !

Agmano!

Az elölhagyott puska ultra gáz :evil: !!! De nyilván, ha huzamosabb ideig lennének ott a gyerekek, nem hagynák elöl (remélem) :roll: . Én imádtam a nagyszüleimnél nyaralni, sztem ne fosszd meg őket ettől az élménytől, csak tisztázd a szabályokat! Én anyósomat már most terelgetem, hogy nálunk mi nem lesz, ami náluk lehetett, és először csak nevetett, de most már tudja, hogy én is, és a Ricsi is komolyan gondoljuk ezeket!
Viszont a tojásokat én is imádtam összeszedni a mamiéknál, de papa mindig rámadott egy munkásköpenyt, meg volt egy "kakispapucsom", így nem koszoltam össze magam :wink: !

Képzeljétek, apa hatalmas Forma1-fan, szóval nálunk olyankor vigyázállás van itthon :lol: ! (Még jó, hogy csak kéthetente van, és csak nyáron, meg én is elvagyok vele. Mi lenne, ha focifan lenne?!)
És mivel nálunk van az úgynevezett "Ricsifaktor" (mint a Murphy-törvények :lol: ), mondtam neki, még hónapokkal ezelőtt, hogy tuti, hogy Forma1 alatt fogok szülni :twisted: !
Erre tegnap barátokkal beszélgetünk, ki melyik napra menne ki itthon Hungaroringre, Ricsi mondja, ő mindig pénteken megy, ez hagyomány, a többi jobb tv-ből. Kérdezem, az hányadika? Augusztus...?
A válasz: Júli 24 :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ! Ricsivel egyből szakadtunk, mert aznapra vagyok kiírva :lol: !!!! Szóval, ha addigra nem jön a kisnyúl, lőttek apa Magyar-nagydíjának, mert ugye mondanám én, hogy menjen csak, ha minden nyugis, de ha beindul, onnan órákig tart kivergődni a tömeg miatt, plussz még 25 perc mire hazaér, plussz még be kell menni a kórházba, ami nincs közel :roll: !
Bár ő csak röhögött rajta, nyilván ez sokkal jobban érdekli most, mint a F1, de ezt fullra bevonzottam :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszike Dodi!

Kép
Kép
csibe83

Hát akkor tuti forma1 alatt indul be a szülés nektek.
koleganőm is mesélte,hogy neki a bl döntő alatt indult be és a férje nem
is akarta először elhinni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

agi125r!

A lovasbaleseteknél is ezt szokták mondani, hogy azonnal vissza kell ülni a lóra, különben később már nem mer az ember. Conversanonak vagy silliának gondolom van róla tapasztalata.

Nagyon klasszul csináltad ezt a tréninget! Részemről te vagy az, akitől nem tartok az úton, vezethet bármit. :wink: (Csak sajnos senki sincs felmatricázva, hogy melyik csoportba tartozik... :roll: )

" A pályán nincs elsőbbséget meg nem adó, elém kikanyarodó autós, gyalogos, részeg biciklis."
Max. egy-két nyúl vagy kóbor kutya esetleg meztelen tüntető. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt nem mondom, hogy literszámra ihattál volna még vizet, de egy kicsi belefért volna. De ezt én is csak most hallottam, HátráltatóTényezőnél még nem tudtam.
(Holnap megyek. Remélem, nem felejtem el a citromot. :oops: :oops: :oops: )

"Marha egyáltalán nem /hiszen ő adja a tejet!!!/
:shock: :shock: Megdönthetetlen érv! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , vadhús szintén kizárva. Ismertem tök jö fej szarvasokat ugyanis" :o Mesélj! Ők is motoroztak? Esetleg külön bandában? :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi!

Szerintem teljesen okés, ha valaki háztájit tart otthon és szépen meg is eszi.
Én pókokon, hangyákon és a légyölő pókszázlábún kívűl soha, semmilyen állatot nem tartottam -ők is csak hívatlan vendégek voltak :x -, de azt hiszem a baromfival nem lenne gondom. Egy disznó vagy egy marha már nehezebb eset lenne. Apa mesélte, hogy gyerekkorukban tartottak disznót és még nevet is adtak neki. Nevelgették, szeretgették de a végén levágták és megették. Na, EZ nem menne szerintem, ha már egyfajta érzelmi kötődést kialakítottam velük. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

kicsidodi!

"Csak kár, hogy te rosszul gondolkodsz"
Ahányszor én ezt hallottam már...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" Ricsi mondja, ő mindig pénteken megy, ez hagyomány, a többi jobb tv-ből. "
És milyen igaza van! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

Amilyen kis eminens vagy, te szépen megvárod majd, hogy leintsék a futamot és akkor kezdesz majd el görcsölgetni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

HátráltatóTényező ilyen összetett dolgokat még nem mond, csak egy-egy szót. Gomb (ez volt az első, amit megtanult, a mai napig nem mondja, sem az anyát, sem az apát :shock: :shock: :shock: ), ez, csíp, csap, cipő, kopp-kopp, kukk(ucs) jaj, nem (ez volt a második, amit megtanult, nem is értem hogy miért :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ), de, vau-va, csüccs (ez volt a harmadik :lol: ) és hasonlók. De a kereszt az köke, a buborék gaga, ha valamit gurigálni szeretné, akkor az pedig gurgur, a kupakra kakut mond, a kukacra kuku-t. Szóval, van még mit alakítgatni rajta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati!

Akkor jó boltot kötöttetek! :D

csibe83!

Boldog névnapot - utólag is! :wink: :oops: :oops: (Ha nem lustiztál volna az utóbbi napokban és mindig dobtál volna táblát, akkor még időben lettünk volna. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"koleganőm is mesélte,hogy neki a bl döntő alatt indult be és a férje nem is akarta először elhinni"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agmano!

A tojás színét -többek között- az határozza meg, hogy mivel etetik a tikot. Kukoricától például sárgább lesz, de a paprikától pirosabb.

"A nappali sarkában a légpuska, mellette a töltény nyitott dobozban. És ők akarják elvinni nyáron a gyerekemet 1 hétre!"
:shock: :shock: :shock: Tudod, ki...!? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Hááát ilyen vadászati kiállításokra azért nem járunk,de a vadhúst imádom.Meg is kívántam rendesen uh ma vaddisznó pöri lesz!!!!
Főhetne egy kicsit gyorsabban is.. :wink:
Persze jó sokáig főzöm biztos ami biztos.
Ilyen téren el vagyunk kényeztetve a nagyszüleim által.Onnan jön vad,hal minden mi jó falat! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

El is felejtettem mesélni h hal szülőszobánk van! :lol:
Unokatesóm guppiját elhoztuk,nekünk van külön erre használatos akvárium meg minden.Unokatesóm szerint csak marha jól lakott a hal,mert sokallta már h nem születtek meg a picik.
Na ma délelőtt elkezdődött!Mit mondjak ahogy elnéztem a halaknak sem könnyebb...megkínlódik rendesen.
Mostanra már vagy 2 tucat szempár úszkál a vízben! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Bond!

Pont arra gondoltam tegnap este, hogy ha be is indul a közvetítés alatt a szülés, inkább nem szólok, elvonulok (hívom, anyut, hogy , úristen micsinájjak?! :lol: )és apának csak utána szólok, hogy na, akkor mehetünk szülni :oops: :lol: :lol: :lol: ! Első babánál nem tartok tőle, hogy ripsz-ropsz kipottyanna, amúgy sem indulnék el az első fájásnál, szóval hadd nézze :lol: :lol: ! De erre amúgy nem sok esélyt látok :wink: ! Ahogy a Ricsi-faktor negatívan, a Dodi-faktor pozitívan befolyásolja a dolgokat :wink: ! Nekem mindig minden bejön :wink: :D ! (Kivéve az olyan moslék napokat, mint nemrég... :evil: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tímea,
A guppis akváriumok nekem nagy kedvenceim. Mindent túlélnek, önnfentartóak és még szépek is tudnak lenni. :lol: Mi azért nem rakjuk külön a szülni készülő nőstényeket (nálunk xifók). Farkastörvények. :twisted:

007,
Én is teljesen biztonságosan vezetek! Több, mint 10 éves a jogsim, soha egy baleset és legalább 300 km-t vezettem is. 8)
Minek etetne valaki csirkét paprikával? :shock:

Csibe,
Nem tudom, miért zavarta meg a férjét a bl döntő alatt. :lol: Én már tudtam, hogy szülök, ezért gyorsan aludtam egy kicsit. Már órák óta ment a buli, apa készült lefeküdni, akkor azért szóltam, hogy más programot terveztem estére. :wink: Egy meccset simán végig lehet várni. :lol:

Dodi,
A focirajongás jobb, mint az F1. Egy meccs két óra, és vége. Ellenben az egész hétvége el van szúrva az időmérőkkel és a versennyel. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Lorca:Mi azért hoztuk el szülni,mert van két gülü szemű aranyhaluk is tesóméknak,és azok befalnák az összes kishalat.
Nagyon murisak,és rengetegen vannak. :lol:

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Akkor figyelj jól, hogy mire rád kerül a sor tudjad, hogy hogyan kell ügyesen szülni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Mostanra már vagy 2 tucat szempár úszkál a vízben!"
És a halak??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Általában tényleg nem potyognak az első gyerekek, de 5 perces fájásoknál azért már nem árt elindulni. Arról nem is beszélve, hogy ha a magzatvíz megy el. Akkor nincs megértő feleség, hanem tökös anyuka van, aki kikapcsolja a tévét és közli, hogy: "MOST szülni megyünk!" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pont azért, hogy látványosan szép piros legyen a tojássárgája. :wink:

Kép
Kép
200907?

Lorca!

Ebben nem értek egyet :roll: ! Mert a focirajongásnak is vannak fokozatai! Egyik ismerősünk majdnem minden meccset megnéz, amit közvetítenek (totál focibuzi!)! Tehát majdnem minden este, és hétvégéken ott kuksol a tv előtt, többnyire sörrel a kezében :evil: ! És ez nála szent! A volt párom viszont csak Újpest drukker volt, de szerdánként így is meccsen volt (voltunk), és vasárnap is! Ehhez képest F1 csak áprilistól augusztusig van, akkor is csak kéthetente, szombaton másfél óra, vasárnap 2,5, viszont sokszor van hajnalban a futam, és akkor apa fel szokott kelni, hogy ez ne vágja ketté a hétvégét :wink: ! Ha pedig csak délután van, akkor ezek általában társasági programok: átjönnek a haverok, a fiúk szurkolnak, mi meg a csajokkal (meg a kiscsajokkal) a kertben pletyizünk :D !
Ja, ráadásul én a focit kicsit sem szeretem, az exszel is csak azért jártam ki meccsekre, mert a "keménymaggal" voltunk, és ott tök jó volt a hangulat, végig énekeltünk, meg mókáztunk, de tv-ben sose nézném, fúúúj :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Tudom :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tudom, hogy tudod, de mások is olvassák a topikot! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép