Bond!
Tőlem nem kapsz kőzáport, mindenkinek szuverén joga erről így, vagy úgy gondolkodni

! Csak kár, hogy te rosszul gondolkodsz

!
Breki!
Látod, "teapa" milyen bölcs

! De jó, hogy alakul a házikó, én imádtam mikor a miénket rendezgettük

! Bátran használjátok a színeket, nagyon jó hangulatfokozó

. Nálunk csak a babaszoba natúr színű, színes kiegészítőkkel, mert neki még "sok" lenne, de amúgy imádom, hogy élénkek, úgyhogy szupi, hajrá-hajrá

!
Lorca!
Engem nem zavar az off, mert ugye én indítottam

, és ha másnál van ilyen az sem szokott zavarni, max. nem szólok hozzá, ha nem érdekel. Csak most én dobtam fel, gondoltam nem ide való, de ha másnak is van véleménye, akkor ugye juhúúú, juhhúúú

!
Boo!
Iiiimádom a gyerekeknek ezt a korszakát

! renszeresen szoktam olvasni "gyerekszájat" neten, és hangosan kacarászom rajtuk

! Élőben pedig még jobb, hiszen "eredetiben" minden jobban szól

!
Én levegőt kapok, viszont időnként visszajött a savam a napokban

. Mondjuk érthető, hiszen egyre nagyobb a Nyuszka, nyomja fel a szerveimet, így könnyebben visszajön... de azért nem örülök

! De tök furi, ma is éreztem, hogy egészen fönt, majdnem gyomortájékon rúgott

! És tuti, hogy nem csak "beflasheltem", mert a kezem is pont a hasamon volt és kívülről is éreztem

! Na, mondom
kicsifiam nyomuljál lejjebb, benézted az elágazást

!
Agi125r!
Egyik
fanatikusmotoros barátunk is ugyanígy csinálta! Mióta megszületett a kislánya (azóta már kettő), csak pályán motorozik! Azt mondta, tudja ő is, mennyire veszélyes a közúton való speedmotorozás, és már nem csak magáért, de az egész családjáért is felel...etc. Viszont meg van őrülve a motorozásért, tehát ez lett a megoldás

! Én nagyon pártolom! Ha annyira szereted, bátran menj pályára! Én a Ricsit is csak közúton féltem, mert hiába vagy jó sofőr, nem látsz a másik fejébe! Ha pályán esel, magadnak okoztad, benne volt a pakliban! Arról nem is beszélve, hogy ott van bukótér.... Sztem pályán azért művészet meghalni, közúton gyerekjáték

! Szóval hajrá pályamotorozás

!
Vadászcucc: ezen nagyon röhögtünk apával, hogy mennyire idiótán néz ki, ahogy a sok dinka beöltözve jött a vásárra (jelezvén:
én vadász vagyok) . De még az asszonyaik is! Tollas kalap, mellény, tarsoly, buggyos gatya, csizmába tűrve, nőkön hímzett zeke...

! erre mondta a Ricsi, hogy ez legalább annyira égő, mintha ő a boxkiállításra boxkesztyűben, meg boxgatyában menne, fogvédővel, vagy Forma 1-re autósoverálba, bukóban

! Tök röhej volt

!