Hahó!
Gesztenye:a tescoban lehet kapni egész,pucolt gesztit,ott vannak,ahol a szárított meg aszalt cuccok.Semmi adalékanyag nincs benne,csak a meztelen gesztenye.
Porszívó:eddig én is mindig megvettem minden szart,mert sajnáltam rá a lóvét,utána meg szidtam,mert nem lehetett felporszizni velük.Most vettünk egy MIELE-t,igaz,hogy majdnem 90.000Ft volt,de ez aztán tuggya a dógát!

Ja:és örökös garancia van rá!
Csak sietve olvastam,képek nagyon édesek!A hajam égnek állt a maszatosaktól!

Én hülyét kapnék,ha így néznének ki kaja közben és után.Mi valahogy nagyon kultúráltan tudunk enni,szerencsére...
Törölköző szerintem nem kell,de aki akar jönni a fürdőbe,oda mindenképpen kell!
Ma voltunk bébiúszáson!Nagyon élveztük mindannyian!Csak lehetne zsákban fürdeni,akkor maximális lenne az örömöm!
Remélem,hogy nem szedtünk össze semmit!
Anyósom azt mondta,hogy hülye vagyok,hogy beletettem őket abba a vízbe(ő volt az uszoda igazgatója 20 évig),lehet,hogy tud valamit...
HÉVÍZI INFÓK:
Megvan a végleges PÓLÓTERV!Mutatom:
Pontos ár pár nap múlva lesz és akkor küldhetitek a pólókat!Nem muszáj előre is meg hátra is nyomtatni,ki hogy szeretné,különáruk lesz.A gyerekeknek lehet a nevüket is akár előre,akár hátra.Találjátok ki magatoknak!
Kaja:az utcában van egy nagyon jó,ízletesen főző és olcsó étterem.Az Andi barátnőm megkérdezte,ha szeretnénk,akkor péntekre főz nekünk valami egytálételt,amit áthozunk bográcsostól és megeszünk.Mindezt 7-800Ft-os adagáron.MIt szóltok hozzá????
Mert megmondom őszintén,hogy kicsit parázok a két napos főzőcskétől:elvégre pihenni mennénk meg sétálni meg olyat csinálni,amit itthon nem.
De ha akarunk főzni,nekem úgy is jó,csak akkor tényleg mindenki segítsen,ne csak 1-2 ember gürizzen,a többi meg jól elvan.Bocsi,hogy ezt így leírom,csak nem ismerjük egymást még erről az oldalunkról és nem szertném,ha ott lenne sértődés meg rossz szájíz meg hasonlók...Remélem,hogy értitek,hogy mit vakernyákolok itt össze...