A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szandra!
Szerintem vesd be magad a Media Marktba és ott lesz neked kánaán porszívó ügyben! :lol:
Vendég

Laptető :P :P :P :P
Vendég

Szandra!
Nem talizunk valamikor?Enyém kölkök nem betegek!
Vendég

Edit,
jaj de jó, h ezt írod, már azt hittem szégyenkeznem kell szegénykék miatt, már azt hittem, ez nem normális.

Bogi,
sok kaki, híg kaki tök normális lehet, és büdi is lehet. Fogzásnál pl. nálunk is nagyon híg volt, és napjában többször. Az evés meg ingernek számít a kakiláshoz...

Davandi,
környezetkímélésből nem veszem. Mindent fedett jénaiban sütök.

Zsuzska,
arról a filmről látod, nem is nagyon hallottam...majd számolj be. Mi most inkább ikeába megyünk nővivel hétvégén.

Szandra,
fogakhoz gratu, porszívót sajna nem tudom, de bemész bármilyen műszakicikk boltba, és százból válogathatsz.

KépKép
lili73

Eszti,
tennél képet a 2000 Ft-osról? Köszi!

KépKép
lili73

Bogi,
szerintem itt minden témát már legalább háromszor kiveséztünk, mert mindig akit anno nem érdekelt, de most igen, újra felteszi ugyanazokat a kérdéseket (köztük én is :lol: ).

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:56-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:56-kor.
davandi

Davandi,
jah, ne szabadkozz! Szívesen kímélném még máshogy is a környezetet, de nem nagyon tudom, kénytelen vagyok megvenni a sok joghurtos dobozt, meg az összes csomagolt cuccot, mert nem farmon élek, hanem a hülye agyonturbózott, civilizált társadalomban :x :D

KépKép
lili73

Gesztenye az elsők között van, amit adni lehet!

KépKép
lili73

Én olyan sokszor nem adtam, mert nem nagyon tudom, mit lehet belőle készíteni. Néha adtam a fagyasztottat (Maroni), de nem az ízesítettet, hanem a natúrt, simán kis vízzel felengedtem, megmelegítettem. De hát az nem annyira nyerő kaja csak úgy magában. Ráadásul asszem fog is töményen. Úgyhogy én is várok ötleteket.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:57-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:57-kor.
davandi

szanet! bocsi, tul keso volt nekem es nem lattam a masodik ulest :oops: :oops: szep az avatarod

davandi! hat nem volt konyu neked sem, ne felj elob utob utol erik a tobbi babot, idot kel nekik adni, arra emlekeztem hogy kora szulotek, de hogy szeklet problema is volt arra nem, :oops: :oops: szegenykek, a fontos az hogy lassan rendezodnek :D :D

ridencs! ti is jol neztek ki, vagy mar sebesznek keszultok? :lol: :lol:
hogy mar milyen ugyik a mozgasban is, nekunk nincsenek ilyen mozgo kepeink :cry: :cry:

petri! egyenlore csak delben gyumit, minden fajtat plane uvegeset, a jovo tehen megyon dokihoz es majd a deli kajaba bizti kel majd oliva is, hatha jobb lesz :roll: :roll: orulok hogy el soztatok a keglit :lol: :lol: :lol: holnap akor be rozezhatsz :D :D

zsuzska! enni valok es hogy at maszak az orias borondet :roll: :roll: :lol: :lol:

szandar! gratu Milcsinek, de egyszerre jottek?? :shock: :shock:

anny! nem rendes a barinod ha meg sertodot, mindenkinek penz a penz es te plane egyedul vagy, inkab a csajokra koltod vagy magadra es nem arra hogy gyulara furikazal meg visza

mariann! kerem a mut priviben :lol: :lol: vagy demoniq13@yahoo.com

szamy! a kilokal mi is igy alunk, Mattia mar 3-4 hosan akkora volt mint egy 3.5kiloval szuletett, pedig 2.3 volt :oops: :oops: :oops: majd le gyurik mikor masznak :D :D es szerintem nem esznek sokat

dragon! kakit nem tom, Mattianak 1/nap, Michellnek meg ....

eszti! orulok hogy jo kis boltra talaltal, a tobbiek is fognak neki orulni az bizti :lol: :lol:

benszi! menyi fog :roll: :roll: :lol: :lol: nagyon ugyik

szandra! na de ilyet, el lopkodni a poci fotokat :roll: :roll: nekem jo a privi is :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Davandi,
az a nem ízesített fajta az nem tömbszerű, hanem reszelék és dobozban van.

KépKép
lili73

Minden véresszájú gyerek fantasztikus :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Fanni tiplije se semmi.A jóság ütötte ki?

Anny
Nem véletlenül kérdeztem a postát vagy a futárszolgálatot. :wink:

Cékla
Amikor bevezettük,szinte naponta ették. :lol: :lol: :lol: Mivel nem adok nekik minden nap húst,igyekszem hetente 2x adni céklát.Akár lé formájában a biodieselbe :lol: :lol: :lol: :lol: De nyomják almával,joghurttal :shock: Főzelékként már nem negyon,mert ahhoz édes.

Súlyok
9és fél hósan
Marci 8340gramm
Berci7860gramm
Nem kövérek,de nem is csontkollekciók.5 hónapos koruk után már csak havi 250-300gr-okat híztak(vagy éppen annyit se)aztán ahogy elkezdtük a tejtermékeket,az kicsit megnyomta a súlyukat(és akkor még tejpépet nem is ettek :lol: :lol: :lol: )Én már nem igazán foglalkozom ezzel a súly dologgal.Van amelyik gyerek jobban eszik,van amelyik rosszabbul.Megerőszakolni egyiket sem lehet.Igyekszem változatosan,egészségesen etetni őket.Mindketten szépen fejlődnek,talán nagyon rosszul nem csináljuk.

Szanet
Hős vagy

Bogi
Ha a gyerek jól érzi magát és már tünete nincs,akkor szerintem ne izgulj.Nálunk fogzás előtt jön mindig vagy ha vmi új kaját esznek esetlg.(múltkorén is így jártam a chilis babbal :oops: :oops: :oops: Még életemben nem ettem.Meg is lett a következménye :lol: )

Maryska
képeket nekem is

annyit írtatok,felére nem emlékszem

Szanet
Csajaid a tisztítószereket nem piszkálják?
Bercus ma kiborította a kukát.(volt benne egy kis torta :evil: :evil: )

Ja!Egész nap azt mondogatja "appa"

Marci meg azt mondja rám,hogy "anna".Ha éhes,akkor meg "mamm-mamm-mamm"

eszti
Képeket a cipikről.Gazdaságos ez a folyékony tápszer?A müllerben asszem a fél literes 345ft,de nem vagyok benne biztos
Vendég

A tescoban ha jól tudom kilistázzák a nestlés bébikajákat(legalábbis egy részüket)89ft-ért vettem a pasiknak

Riddencs
Úgy bírom a kérdéseid :lol: :lol: :lol: Nem gyerekorvosnak készülsz? :lol: Milyen volt a szombat?
Vendég

Porszívó
Ha a miénk bedöglik(egyet már kinyírtunk)akkor max 5ezerért vagyok hajlandó egy tescost venni,amit kicserélnek ha tönkre megy.Amíg orrot kell szívni,addig nem vagyok hajlandó erre többet áldozni. :oops:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:58-kor.
davandi

Davandi,
ott van a mélyhűtöttek között, ahol a gesztenyepürének való massza is van. De elképzelhető, hogy nem lehet mindenhol kapni. Régen a Kaisers'-ben vettem, ha jól emlékszem.

KépKép
lili73

Én bébikajával már nem is próbálkozom, nem hajlandóak megenni.

KépKép
lili73

Én még sosem adtam nekik gesztenyét :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bakker gazdasági válság van,nem vót semmi baja annak a tortának.Frankón kenődött az amúgy sem túlzottan kényes járólapon.Ja!felmosni max ha alszanak,mert nyalogatják a vödröt meg a felmosót.A mai alvásidőt meg vasalásra fordítottam
Vendég

Móni! Ti is fogtok mozogni, ez tuti!!

Banika! Mi a gáz a kérdéseimmel? :P Sose lennék gyerekorvos!!
Szombat jó volt, vettünk nekem sportcipőt, meg csempét és laminált lapot néztünk az új lakásba.

Maryska! Nekem is, légyszi!! riddencs@t-email.hu

Most azon röhögök, hogy Léna úgy halad előre, hogy a seggét felnyomja és kiül oldalra, így oldalazva jön felém. :lol:
Levinek meg jön a foga, van az ínyén egykis vérömleny :roll:

Kép
riddencs

Csajok gesztenye gyakorlatilag a krumplit váltja ki, tehát mehet húshoz köretnek, csajaim imádták meggyel desszertnek

jucicuki

[quote="riddencs"]
írta:
riddencs Sose lennék gyerekorvos!!
:

egy világ omlott össze bennem.Vagy korábban nagyon átlósan olvastam :oops:
Vendég

Én sem adtam még gesztenyét.

Banika
Ha gazdaságos,ha nem,csajok csak ezt hajlandóak inni.Még 2 hónapig tuti,aztán tejcsi.

Csajok
Ha ilyen sok a kereslet a cipőre,holnap mindenképp beugrok a boltba és beszélek a nővel,hátha még kedvezményt is ad,bár nem hiszem,hisz így sem drágák.Holnap fotózok,mérek és jövök!!!
Vendég

TONTI??????????????????????

Mi is fogzunk,Noának a 6.-dik,Szávának az 5.-6. jön egyszerre :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Nekem tényleg mázlim van a kispasikkal(na a naggyal már nincs ennyire kaja szempontból).Megesznek,megisznak bármit.És semmiféle kajával nem volt eddig gond.Tegnap találtam a szekrényben 2 doboz sima beba tápszert,azt is megisszák.Tényleg nem válogatnak.Se pépben,se másban.
Vendég

Hahó!

Gesztenye:a tescoban lehet kapni egész,pucolt gesztit,ott vannak,ahol a szárított meg aszalt cuccok.Semmi adalékanyag nincs benne,csak a meztelen gesztenye.

Porszívó:eddig én is mindig megvettem minden szart,mert sajnáltam rá a lóvét,utána meg szidtam,mert nem lehetett felporszizni velük.Most vettünk egy MIELE-t,igaz,hogy majdnem 90.000Ft volt,de ez aztán tuggya a dógát! :lol: Ja:és örökös garancia van rá!

Csak sietve olvastam,képek nagyon édesek!A hajam égnek állt a maszatosaktól! :roll: :lol: Én hülyét kapnék,ha így néznének ki kaja közben és után.Mi valahogy nagyon kultúráltan tudunk enni,szerencsére... :wink:

Törölköző szerintem nem kell,de aki akar jönni a fürdőbe,oda mindenképpen kell!

Ma voltunk bébiúszáson!Nagyon élveztük mindannyian!Csak lehetne zsákban fürdeni,akkor maximális lenne az örömöm! :wink:
Remélem,hogy nem szedtünk össze semmit! :roll:
Anyósom azt mondta,hogy hülye vagyok,hogy beletettem őket abba a vízbe(ő volt az uszoda igazgatója 20 évig),lehet,hogy tud valamit... :oops:

HÉVÍZI INFÓK:

Megvan a végleges PÓLÓTERV!Mutatom:
Pontos ár pár nap múlva lesz és akkor küldhetitek a pólókat!Nem muszáj előre is meg hátra is nyomtatni,ki hogy szeretné,különáruk lesz.A gyerekeknek lehet a nevüket is akár előre,akár hátra.Találjátok ki magatoknak!

Kaja:az utcában van egy nagyon jó,ízletesen főző és olcsó étterem.Az Andi barátnőm megkérdezte,ha szeretnénk,akkor péntekre főz nekünk valami egytálételt,amit áthozunk bográcsostól és megeszünk.Mindezt 7-800Ft-os adagáron.MIt szóltok hozzá???? :?: :?: :?: :?:
Mert megmondom őszintén,hogy kicsit parázok a két napos főzőcskétől:elvégre pihenni mennénk meg sétálni meg olyat csinálni,amit itthon nem. :(
De ha akarunk főzni,nekem úgy is jó,csak akkor tényleg mindenki segítsen,ne csak 1-2 ember gürizzen,a többi meg jól elvan.Bocsi,hogy ezt így leírom,csak nem ismerjük egymást még erről az oldalunkról és nem szertném,ha ott lenne sértődés meg rossz szájíz meg hasonlók...Remélem,hogy értitek,hogy mit vakernyákolok itt össze...
:oops:

binyek

Kép

lanyané

binyekem ránk minden nap számithat hogy befizetünk az egytállra :D :D :D nyami nyami :D

lanyané

Ja,lemaradt a póló: Kép

És itt a táblázat: 1237473051.5267.htm

Itt meg a hévizi:
Nem mondjátok,hogy mik a fontos cuccok!
A program jó így?Vagy nem?Hahó?? :twisted: 1237473136.4762.htm

binyek

Binyek
Ez a kaja dolog jó ötlet,részünkről ok.

Lanyané
Azta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Szuper a kajaötlet.
Nekem tökéletesen megfelel.Ennyi pasival és ennyi gyerekkel alapban sem egyszerű a pihenés.Részemről szombatra is jó így a kaja.Kevesebb a macera.

Május 3-án (anyák napján) gyermekeim pogány létének vége és belépnek a keresztségbe.Ezzel egyidőben megüljük az első szülinapjukat is :lol:
Vendég

Kaja ötleteket kérek holnapra és a hétvégére.Ja,holnapra megvan,palacsinta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor a 7végére.
Vendég

De komoly lett a hasad,édes Maryskám!A kutyaurisnemis!Fúúúúúúú,de nagyon írígy vagyok!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

binyek

Lanyané
Bakker neked derekad is van!Apám a tizenéves formádat!

Amúgy miért kell a bébiőr?
Vendég

Apa azt mondta,hogy ő szívesen elmenne Kehidára.Ki tart velünk?
Vendég

Valaki írta,hogy szeretne reggelit,de ki???????
Csajok,ha lehet,akkor küldjétek már el priviben az ilyen fontos infókat,mert sajnos szita az agyam és ha valami miatt rögtön nem tudom beírni,akkor el fognak maradni a dolgok!És például éhen marad,akit most nem tudok,hogy ki,aki kért kaját! :oops: :oops: :oops:

binyek

Én bolognait csinálok holnapra.
Hétvégén szerintem egyik nap biztos megyünk anyóshoz ebédre.Akkor annyit csomagol ami másik 2 napra elég :lol: :lol:
Vendég

Én IKEA-ban is láttam bébiőrt.
Vendég

Banika
Köszi :lol: Címem tudod,postázhatsz anyóskaját nekünk is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eleve képtelenség főzni. Ha mindenki besegít, akkor ki szalad a két gyerek után kétfelé?

KépKép
lili73

binyek de lüke vagy"""""""De komoly lett a hasad,édes Maryskám!A kutyaurisnemis!Fúúúúúúú,de nagyon írígy vagyok!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil"""""" :D :D :D :D ne röhögtess mert az fáj,meg a hapci ,meg a köhögés :D :cry:
pü-ben küddtem komolyabb képet akit érdekel irjon püt.
mindjárt hazaérnek a szerelmetes kislányaim :cry: :D :D :cry: :D :D
kehidára én is én is :D
banikám :wink: hát nem most töltötted a 18cat :?: :wink:

lanyané

Binyek
Vandáék kértek reggeli

Ha esetleg nem,aakor most kapnak és kész :lol: :lol:
Vendég

De.csak sok volt rá az áfa
Vendég

Eszti
Anyóssal elküldöm jó? :lol: :lol:
Nem adom ám.Csak vicceltem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika
Jöhet.Kivasal,kitakarít,főz egy valag kaját és vissza is küldöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg is tenné ha szépen kérném :lol:
Vendég

Na,akkor kérjed csak szépen!LÉgysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Bakker,fekete az ég :shock: :shock: :shock: :shock: Mi lesz itt?Lehet jönnek az ufók :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: