Megint régebben jártam felétek, pontosabban olvasgattalak Benneteket, meg képeket nézegettem....nagyon édesek a képek, kivétel nélkül mind!, Adri telcsis, na meg a farmerosok, egyszóval gyönyörűek vagytok babák!!:)
Beszólok a bűzelzáróssal kapcsolatban, mi is kaptunk ( röhej, vettünk inkább) az angelcarhoz, megmondom őszintén, hogy még 1x sem használtunk spéci zsacsit hozzá, elfelejtettem mindig. A normál szemetes zsacsit nyomjuk bele, visszahajtva és rácsukjuk a tetejét. Soha nem volt büdös a szobában, pedig ahogy jönnek a pelusok hol pisis, hol kakis, dobom bele, amíg belefér
Örülök Panna, hogy megoldódott a problémád, biztos a Hanna is észreveszi a nyugodtságodat, azért olyan nyugis!! Rögtön megéreznek mindent!!!
Stelly, baromi irigy vagyok az átaludt éjcakádért, még az is lehet, hogy így marad, nem? Csak optimistán!!!
Én már 5-6 órának is nagyon örülök. Bár mostanság Hála a ....., nagyon nyugisak vagyunk, minden nap kaki és no problem:) infacol nem nagyon jön be nálunk sem. MIndennap eszem narancsot és talán attól könnyebben megy vagy ki tudja véletlen egybeesés, mindenesetre nem tekeredik a fájó poci miatt. kopppkopppkopppp lekopogom gyorsan ,remélem nem kiabáltam el!!!!!!!!!!!!
EZ a baromi szeles,sőt viharos idő már eltünhetne a francba, jó lenne már kimozdulni végre valahára. Nagyon csúnya idő jár felénk ma.
Nem voltam még a 6 hetes kontrollon, hogy megkérdezzem az orvost, ezért tőletek is kérdezem, császárral mennyire gáz, ha el kezd az ember tornázni??? + a tejre az aerobik ill a mozgás van rossz hatással?? Mi a véleményetek?

azért nem vagyunk ám olyan csontosak