sziasztok!
először is, nagyon helyesek a fiúk a fotókon! imádnivalóak egytől, egyik. na meg Eni is persze!
gyorsan egy ingyenes foglalkozás, bár nem tudom, hogy kinek van Nikianyun kívül elérhető közelségben
Csepelen a könyvtárban holnap 10-tól kismama klub és madárdal foglalkozás bemutató.
www.mackoskucko.hu
szomszédasszonyom megy, mi sajnos nem valószínű, mert a háziorvoshoz kell mennem, de biztosan jó lesz!
aztán köszönöm az érdeklődés babám méretei iránt. 73cm és 10140g a lelkem
Felícia, nagyon sajnálom, hogy ennyire nehézkes a megélhetés nálatok is!
teszveszen adtam el már cuccot. fizetni kell utána ijutalékot is. lehet, hogy nem nagy összeget, de akkor is kell! próbálj meg talán valami nem fizetős oldalon hirdetni. vagy már nem működnek az olyan boltok, ahol megveszik a cuccokat, aztán mint a turiban árulják őket? vagy bizományi, vagy hogy hívják...
ha a válság, ha nem, akkor meg a kevés kereset miatt nehéz most szinte mindenkinek

sajnos én is csak erre az egy zenebölcsis foglalkozásra jutok el, heti 1x, de azt sem tudom, hogy erre meddig mehetek, mert nem tudom, hogy mi lesz jövő hónapban a lakáshitel törlesztésünk összege. mindent ez határoz meg! férjemnek szerencsére elég stabil a munkahelye, meg meg is vannak elégedve vele, de akkor is. igazán 1 keresetből ilyen lakáshitel mellett... hát nem egyszerű!
második gyerkőc jöhetne, ha akarna, na meg, ha lenna apával pár óránk egymásra... már megint jó rég volt ilyen

sajnos az én hibám, de egyszerűen nap közben nagyon ritkán tudok pihenni. nem megy az alvás mostanság. inkább akkor netezek, tv-zek, meg kikapcsolok. ha más nem nyugiban megebédelek...
ebben a nagy szélben mi sem megyünk sokszor sétálni. enyém gyerek nagyon sír, ha pont az arcába fúj, és hiába variálom a tolókart a babakocsin... itt eléggé össze-vissza fúj...

csak, hogy ne unatkozzak!
éjjel is milyen ramazuri volt! tök durván feltámadt a szél!
11kor feküdtünk le aludni, de gyerekem már éjfélkor fent volt. hogy mitől!? passz. tegnap tejpépet is evett, de annyira nem jött be neki, vagy nem volt éhes annyira, kb. csak a fél adagot ette meg, szóval nem is fogok egész adagot csinálni neki!
foltok! ti mivel szeditek ki a ruhácskákból a kajafoltokat? nekem mostanában benne hagyja a mosópor a foltokat

tegnap 3x öltöztettem át a gyerekem... kész vagyok!
nem is tudom, hogy mire akartam még reagálni... bocs, így is túl hosszú lettem!