A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Szép napot mindenkinek!

Zsufi: Nekem is három tippem van: Vagy éhes, vagy nem tud elaludni, vagy fáj a hasa... Szerintem a babáknak meg kell tanulniuk elaludni, lehet, hogy egyszerűen nem tudja magát álomba ringatni. Ha Marci (az enyém :D ) kicsit túlpörgött, van, hogy vigasztalanul sír, és ezért nem tud elaludni. Nem próbűltad a babakocsit, magadra kötni, hasadra fektetni, vagy simogatni, esetleg dúdolni neki valamit??? Az én kisfiam néha a cumit sem fogadja el, mikor így ki van akadva... Olyankor az én ujjamat szopogatja, és attól jobban megnyugszik.
Egyebekben a többiek szuper tanácsokat adtak, Tesómnak segített egy szoptatási tanácsadó a múlt nyáron, ő bevált, elkérjem az elérhetőségét?

Zsu: Együttérzek, nálunk is volt hasfájás, én is váltok más csodaszerre, hátha jobban beválik. Éjjel 12-3 között voltunk ébren, végül szélcső (egyébként tényleg csak vészhelyzetben használom, az elmúlt három napban egyáltalán nem kellett elővenni szerencsére), és utána aludtunk. Délelőtt voltunk kint, aludt a babakocsiban másfél órát (Ilyen még nem volt! :) ), és most újra. Nagyon rendes gyerek! Én is megyek szunyni, mert fáj a fejem...

Pandus: ugye jól látom, hogy Hanna Rád hasonlít? A kis mázlista :lol: Mondjuk Apukájával sem járt volna rosszul, ahogy láttam a képeken. :wink:
Magánvélemény, de én nem hagyom a Bogyeszt sírni... Olyan kicsike még... :(

Szoni nagyon édes a mérlegen! :D
Adri is, ahogy mosolyog, kis Drága! :D
Hannák is!

Nekem is jó május vége, csak jól meg kell szerveznünk! :) Tyű, már várom!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi a Zétis drukkokat, már szépen varasodik a szája, alakulgat. Remélem mostmár megússzuk az elfertőződést.

Nekem is eszembe jutott valami: a régi védőnőm mondta, hogy ha nem iszunk elég vizet akkor túl sűrű lehet a tej, és nehéz megemészteni. Esetleg ez is fennálhat ha fáj a babapocak, nem?

Voltunk a tanácsadóban, Zétit vittük oltani, ma kapta volna a pneumo első részét de az egyik nyirokcsomója a nyakán diónyi méretű úgyhogy oltás elnapolva, helyette antibogyó :? semmi más tünete nincs.
Olivér pedig 4700g :shock: Azt mondta a védőnő 150g hízás a "norma" egy hétre, Olivér 270g-ot kapott magára, ez olyan jó érzés hogy elérhető tejjel :D

Gjéti jobbulást, gyógyulj meg gyorsan! Az ilyesmi nagyon tud fájni :(

Lázmérős kakáltatás: velem pont az történt amit írtok, anya napi szinten azzal csalta ki a dolgokat belőlem, és egész életemben küszködtem a wc-n, nincs kaja ami kifogna rajtam, asszem Gabi írta hogy neki is ilyen a gyomra, bármit meg tud enni. Nem tudom mi az a hasmenés! Úgyhogy csatlakozok azokhoz akik azt mondják jó a szélcső, de csak alkalmanként. A szélcső ötletét jónak találom, be fogok szerezni egyet hogy legyen itthon mert előfordul, hogy Oli nagyon küzd, és akkor tudok neki segíteni, de minél ritkábban.

Elif Efe ezeken a képeket tiszta apja! :D Határozottan!

Az új éjszakai menetred pedig az, hogy lefekszünk kb a barátok közt után Olival enni, és közben elalszunk mind a ketten, éjjel párszor kinyitom a szemem és mindig azt látom hogy elégedett pofival alszik. Szerintem a kis dörzsölt kiszolgálja magát éjjel, mivel én szopipózban alszok el :lol: máskülönben nem aludna és főleg nem ilyen elégedetten :D Így a büfi viszont ugrik és reggel van zubogás a papírgatyában, de lekopogom nem fáj neki. Hát, ha baj nem történik éjjel akkor ez így nekem jó :) Úgy látszik neki is :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép elviszem a tesómat a tanácsadóba :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Látom van akinek jó napja van, és van akinek kevésbé!

Zsufi! Ne aggódj, nem vagy rossz anya. Nálunk is ma nagy kaka van a pelusban (vagyis épp az a baj h nincs), du 2 óta megy a sírás, hiszti, könnyek folynak a szeméből. fél óránként cicire kéredzkedik, aztán meg bukik egy csomót. már én is sírtam, mert annyira sajnálom őt. közben olvastam Stelly ingercsökkentős módszerét, sajna az sem vált be, pedig még be is sötétítettem, amit sosem szoktam. most a papija letette az ágyba. egyelőre csönd van, de óriási kerek szemekkel néz a világba.

na eddig volt csönd.... megyek lányok, mert megszakad a szívem, h a kis hercegemnek könnycseppet látok a szemében (ja és így enni sem tudtam ma rendesen, meg inni, mert ilyenkor csak vele vagyok, és nem mozdulok, nem engedem, pedig ez ugye NAGYON FONTOS) na kispapa melegített leveset, megyek bekanalazom, amíg csak kicsit sírdogál.

KépKép
hugic

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Szépségesek a babaképek! :lol:

Hasfájás mára teljesen megszünt! Férjem beszerezte az Sab implex-et és az espumisam cseppeket is! A gyógyszertáros nő szerint a cseppek fiúknak használnak jobban, a sab implex pedig a lányoknak! Na majd teszteljük! :roll:

Zsufi: Ne idegeskedj, szuper anyuci vagy, lehet hogy hasfájás, vagy simán egy nyügi nap! Bence is sokszor eszik nap közbe 2 óránként, de nem aggódom mert szépen gyarapszik! Most is egy hét alatt 280 g-ot hízott! :)

Julcsi: Szegény Marci! :cry: Reméljük a mai éjszaka jobban fog telni a fiúknak! :roll:
zsu83

Basszus, már megint nincs fűtésünk, a csepeli erőműbe valami elromlott! :evil: Hát így nem fogunk fürdetni, és elő kell venni a hősugárzót is Bencusnak, mert megfázik! Bezzeg a 40ezer forintos számlákat mindig megkapjuk! :twisted:
Betelefonáltunk, dolgoznak a hibán, de nem tudják, hogy mikor lesz kész! :x
zsu83

Nahát ma milyen csend volt a topikban :shock:

Hú Zsu ez dühítő :evil:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu: remélem minnél előbb lesz fűtésetek.

Kép
budabo

Gyorsan benézek apa telójáról...

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Most nem válaszolok név
szerint, de:
-a dokinak fogalma sincs, h mitől lehet ilyen mértékű gyulladás.
-nagyon fáj!!!
-cicizést nem adom fel, próbálkozni fogok!
-Oli most tápszerezik, és nagy jókat alszik tőle

Elif, nyugodtan tedd csak a képeket! És persze mindenki!
Tündériek a babók!!!

Kép

Kép
gjéti

Stelly: Azt akartam még, hogy gratula a napirendhez! :) Mi még nem állunk itt. Mondjuk úgy, hogy déltől reggelig (normális esetben) már viszonylag stabilan mennek a dolgok, de a délelőtt... :?

Gjéti: Ügyes vagy, hogy még szopiztatni akarsz, jobbulást!

Zsu: Drukkolok, hogy beinduljon a fűtés minél hamarabb. Kisbabával ez nagyon bosszantó! :evil:

Bizony, sok a régóta távollévő: HAJNI, NICKO, IRICC, KREISZI, ZÜMIS, HÁFI, CROCUS???? És akit még kihagytam???

Jó éjt Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jajj, tényleg milyen szépek ezek a babák, egész nap elnézegetném őket. :) Remélem a farmeros sorozathoz minél többen csatlakoztok :wink: 8) .

Zetibebi: pedig most nem mondtam volna, hogy ezeken hasonlít rá... :D Persze felteszem csak boldoggá akartál tenni... sikerült. :lol: Nagyon helyes ez a Zéti a babakocsival, és milyen erős is. :wink:

Babanyúl: Ez még csak reflexvigyor nálunk is, általában a szopit követi, a félig alvás állapotában szoktam kapni és 90%-ban csukott szemmel, mint ezen a képen is, minden létező extrém arckifejezést bevet ilyenkor a drágám. :) A direkt mosolytól még messze vagyunk.
A mérleg az a hely, ahol mi aztán véletlenül sem maradunk nyugton... :roll:

Zsu: ez már tényleg hihetetlen. :( Eddig is felháborodtam volna az ilyesmin, na de pici babával fűtés nélkül... :( :evil: Gyorsan tessék belenőni abba a farmerba! :)

Zsancy: Remélem is, hogy jók leszünk a csajoknál majd ha eljön az ideje, bár ha belegondolok, már most féltékeny vagyok... :P :lol:

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Még megvagyunk, csak éppen olvasó üzemmódban. Képzeljétek az utóbbi napokban alig kínozzák Attilát a bélgörcsök. Angyali egy fiúcska lett. Hétszer eszünk egy nap, nagyjából ugyanazokban az időpontokban, szóval szépen kezdünk rendszer szerint élni. De viszont míg egy hete kb. 4-szer volt a pelusban kaki, tegnap egyszer sem. Tudom, hogy ez anyatejes babáknál normális, de azért már várom a következő szaros pelust... :oops:

Gjéti: Sajnálom a térdedet, meg Olit, hogy egy kicsit nélkülözni kénytelen anyát. :cry: Gyors jobbulást neked!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Zsu, lett már fűtésetek? Dühítő, hogy ilyen rengeteg pénzért nem tudják biztosítani az állandó szolgáltatást!!! :evil:

Julcsi, azért csak nagyjából van meg a rendszer, borulgat még itt-ott :D Adri meg épp délután csinál alvás-sztrájkot általában :D

Elkiabáltam a nem-hasfájást. Tegnap csak reggel volt kaki, utána egész nap semmi, estére lett is egy másfél órás elkeseredett bőgés, meg erőlködés, nyögés, amin sehogy se tudtam segíteni, pedig próbáltam tornáztatni, de nem sikerült úgy se durrantani se. Apa hozott Infacolt, és vagy attól, vagy csak véletlen egybeesés, de mmikor nagynehezen lecsendesült annyira, hogy meg tudjam etetni (ja, mindez esti szopi-időben), pár korty után két ollllyan hatalmasat böfögött, amilyet még nem hallottam :D aztán ellazult, és szépen tudtuk befejezni a napot :) reggel pedig kaka-hegy :D

KépKép

KépKép
stelly

Zsu83: Nagyon örülök, hogy a hasfájás megszűnt nálatok! Remélem nálunk is rend bejönnek a dolgok... bár nem akarom elkiabálni, de tegnap délután nagyon jó baba volt... és szépen aludt :lol: az éjszakánk szokás szerint jól telt (csak enni kelt fel) :lol:
Nagyon sajnálom, hogy a fűtésetekkel megint gond van... :? Remélem már helyrehozták a hibát! :shock: Már csak az hiányzik, hogy megfázzon Bencus...

Elif: Nagyon szép a kisfiad! Mi is csatlakoznánk a farmeros sorozathoz, de még nincs farmerünk... :oops: felbuzdulva a fotósorozatokon gyorsan beszerzek egyet... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Elif komolyan gondoltam, tényleg látom az arcában az apukáját! :wink:

Mi is voltunk fent farmerban, de rakok majd mégegyet.

Kellene csinálni egy tablót, farival-nem farival az mindegy, olyan különlegesek ezek a babák egytől egyig! :D Olyan szívesen megcsinálnám de nem tom hogy lehet egymás mellé illeszteni a képeket :oops:

Zsu reméljük van fűtésetek már!

Ooolyan jót sétáltunk, és a követező mumusommal is szembenéztem, bementünk az abc-be a karavánnal :lol:
Aki nem ismeri a trükköt hogy lehet átjutni babakocsival azon a forgón a bejáratnál: ha a tengelyét kicsit megemelitek ki lehet nyitni a forgó részt, magatok felé húzva, akkor befér a kocsi. (ez a coop abc-k többségében így működik legalábbis) Nekem egy kedves pénztáros mutatta meg mikor már nagyon ciki kezdett lenni ahogy bénázok :oops: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Nagyon vagány a kisfiad ahogy tolja a babakocsit! Gyógyul a szája?

Kép

Kép

Kép
millye

Gyógyulgat köszi, már szépen varasodik. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok lányok!
jelentem jol vagyunk de egyszerüen nincs idöm visszaolvasni. de megigérem megprobálom mostantol.
kicsi mandarin szépen nö, kb 4,5 kg lehet most. pár napja van h néha 1-2 napig nincs kaki és iszonyatosan tud szegény sirni ez miatt. de mindig megindul és akkor egy olyan adag jön ki h csak pislogok :roll:
és az sem kemény, igy nem aggodok. a védönö mondta h lassan nem fog már olyan sürün, gondolom most jött el erre az idö.
a babákat azért szoktam nézni, gyönyörüek egyszerüen!!!
szoval igérem probálok többször benézni.
jo babázást mindenkinek
puszika
itt vtak tesomék a hétvégén az ikrekkel, rajongtak érte. ime a foto: Kép

Kép
Kép
nicko

Sziasztok lányok!
Vagyok, de csak olvasó üzemmódban, ugyanis egy kézzel elég nehézkes írni..... manócskám csak kézben hajlandó ellenni napok óta, aludni is csak így, ha leteszem, egyből sír, úgyhogy fél órákat alszunk csak. Semmilyen trükk nem jön be.
Képzeljétek, 2 hetesen 4,5 kg.... :wink:

Ti, hogyan adjátok be a babóknak az infacolt? Zéti tolja kifelé ezerrel a szájából és fintorog hozzá... Van esetleg valami tapasztalatotok, hogy melyik szert kedvelik jobban?

Anyni munkám lenne, meg dolgom is, szalad a lakás, és a porszívót is képtelen vagyok elővenni, mert a gyerek rajtam lóg egész nap.

Látom a többieknél viszonylag ügyesen kezd alakulni a napirend, mi ettől még messze vagyunk.
Nagyon édesek a babaképek, a farmerosok kis vagányak :lol:
Vera, remélem Zéti szája már szépen meggyógyult. A kutyák már csak ilyenek néha, figyelmetlenek. A nagyszülőknek kellett volna jobban figyelni Zétire szerintem.. az én kutyáim is néha jól meglökik Szávát, pedig imádják.
Zsu, bosszantó nagyon ez a fűtés dolog, remélem már megjavították!
Gerendai Zsuzsi, mikor olvashatjuk a szüléstörténetedet? Én már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Gjéti, sajnálom a fájdalmaidat, remélem nagyon hamar rendbejössz, és ügyes vagy, hogy próbálkozol majd újrakezdeni a szoptatást.
Elif, az a hatalmas vigyor óriási, megmosolyogtatott!!!

Zéti egyenlőre csak álmában szokott vigyorogni, bár már nagyon próbálkozik, látszik a kis arcán, ahogy próbálja mosolyra húzni. Ma reggel Szávára volt egy határozott, nyitott szája mosoly próbálkozás, iszonyú édes volt!

Zsufi, ilyen gondolat meg se forduljon a fejedben, hogy nem vagy jó anya! Szerintem itt mindenki az, hiszen törődünk a cseppjeinkkel, és gondozzuk őket.
A nem jó anya nem törődik a gyerekével, magára hagyja, vagy alkoholmámorban úszik inkább gyereknevelés helyett, vagy pasizik és cserbenhagyja a gyerekeit... lehet még ragozni, lényeg TE nem tartozol a nem jó anya kategóriába!!!!!
Én is bizonytalan vagyok, hogy miért sír Zéti, vagy éppen miért nem alszik, vagy miért szörcsög.. sorolhatnám, pedig van annyi előnyöm, hogy van már egy nagyobb gyerekem, mégis úgy érzem, hogy semmit sem tudok, és most babázok először.
Szóval nyugi, és kitartás, és ne sírj!!!!!

Húú, nem is tudom, hogy még mire akartam reagálni, kihagy az agyam, nagyon fáj a fejem.... törpét meg jó lenne végre letenni, de már előre félek, hogy üvölteni fog megint, ahogy rájön, hogy a kiságyban van. ( ez kb 2 perc múlva megtörténik, ahogy leteszem)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok Lányok!

Ma végre sokkal jobb kedvvel érkeztem, a 1,5 napos rémálom után tegnap délután óta nyugi van és álombaba lett Marcikából.

Nagyon köszönöm a kedves bíztatásotokat, nagyon sokat segített, hogy túllendüljek a mélyponton. :)

Tegnap végülis beszéltem anyukámmal is, meg sokat olvasgattam az LLL honlapját, és kipróbáltam, hogy most úgy szopiztatok, hogy mindkét mellből (na nem egyszerre :) ), mert eddig felváltva hol az egyikből, hol a másikból evett a törpi, és úgy látszik, hogy így már nem volt elég neki, ami egy ciciben volt. Most lekopogom, így többet tudni enni, és éjszaka visszaállt az egy 4 órás alvás, a többi 3 órás ritmus, és ma napközben is addig szórakoztatom, míg legalább a 2,5 óra meglesz, sőt az előbb volt egy 3 órás szünet is. De már elmondtam az összes mondókát, amit ismerek, és lassan a medvék is leszédülnek a kiságy fölötti forgóról :lol:

De ahogy tud gügyögni nekik, meg kell zabálni. :)

És most a kiságyban alszik a manócska 8)

Orsi neked külön köszi az üzit, és kitartás neked is. Megy a pozitív energia, hogy bírd a megpróbáltatásokat!!!

Zsancy: azt hiszem te írtad még kicsit régebben, hogy az egyik cicire nem kap rá rendesen a kiscsaj. Nálunk is volt ilyen az elején, aztán rájöttem, hogy Marcika inkább jobbra szereti elfordítani a fejét, és úgy lakmározni, ezért az egyik ciciből úgy eszik, hogy a hónom alá csapom, a másikból meg a klasszikus tartásban. Hátha segít.

Gjéti: mielőbbi gyógyulást neked!!

Meg minden hasfájós kistörpinek!!

Ja, és a legfontosabb: tegnap a kardiológián minden rendben volt, egy kis szívzörejt halott a dokibácsi, de azt mondta, hogy ez teljesen normális ebben a korban, de megnézte UH-val, meg EKG-val meg nem tudom még mi mindennel, és semmi elváltozás nincs, úgyhogy nincs probléma Marcika szívével!!! De azért azt mondta, hogy a biztonság kedvéért 3 hónap múlva menjük vissza kontrollra.

Andus, Nico: jó, hogy tudtatok jönni!

Tényleg Nilabaliról továbbra sem tudunk?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Képzeljétek... tegnap megvolt az első igazi mosolygásunk...

persze fürdés közben...

Kép

ennyire szeret pancsolni:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Zsufi: Nagyon örülök a híreidnek, a kardiológiainak is és annak is, hogy jobb napokat éltek most! Úgy tűnik, megtaláltad a megoldást, gratulálok!

Millye:András baba nagyon édes, és milyen kis husi!!! :D

Az én Gyermekem mosolyogva ébredt és egész délelőtt csak mosolygott, meg kell zabálni! És már nem csak a Kacsához beszél, hanem hozzám is szokott. :D
Azóta sajnos újabb hasfájás :( , de túl vagyunk rajta és most szépen alszik...

Pihenjetek Csajok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: Köszönjük a dicséretet! Milyen aranyos lehet a pici fiad ahogy gügyög és mosolyog! Lassan felfedezik a körülöttük lévő világot :lol: nagyon sajnálom, hogy fáj a hasa!

Nem akarom elkiabálni, de ma nagyon jó baba a fiam... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Megvolt a 6 hetes kontroll, minden ok velem, szépen begyógyult a seb, kipotyogtak a varratok, minden tilalom alól feloldozást nyertem! Ki is használtuk hogy Bence alszik, már össze is bújtunk Apával! :oops: :lol: 8) Hú, úgy izgultam, mint amikor először voltunk együtt! :oops: :lol:

Fűtésünk kb. fél 8-ra jött vissza este, de a fürdést kihagytuk, mert mire visszamelegett a lakás! Szegény Bencus meg is érezte, hogy kimaradt a fürdés, mert elég nyügi volt, alig bírt elaludni! :?
És zavarta, hogy duplán van betakarva! :(

Gjéti: Remélem hamar meggyógyul a térded!

Crocus: Szuper, hogy kezd beállni a napirend! :D

Eszter: Ügyesen legyőztétek Adrival a hasfájást! Nekünk is volt reggel hasfájás, mert alig tudott büfizni Bencus, de szerencsére csak előcsalogattuk a büfiket! :wink:

Nicko: örülök, hogy írtál! Nagyon aranyos André! :lol:

Andus, nálunk simán lenyeli Bencus az Infacolt, még ízlik is neki! :D
Szépen gyarapszik Zéti! :)

Zsufi: De jó, hogy ilyen jó hírekkel jöttél! Nagyon örülök! :lol:

Millye: Nagyon édesek a fürdős képek! :lol:

Julcsi: Sajnálom az újabb hasfájást :( , örülök, hogy hamar elmúlt!
zsu83

Zsufi, de örülök, hogy már jobb a kedved!!! Szerintem mind átesünk ezeken a mélypontokon, minden babának van szar napja. Jó hír, hogy rendben találták a kis szívét - lehet, hogy érezte rajtad, hogy izgulsz miatta, és azért volt nyugtalan ő is. Szegénykék annyi minden fel tudja őket zaklatni...

Millye, nagyon bájos ez a mosoly :)

Infacolra Adri is édin cuppog, ha sírt, azt is abbahagyja tőle egy pillanatra :) most adom neki három-négy napig, hogy könnyebben kakil-e tőle vajon.

Voltunk ma doktornéninél, és 55 cm Adri :) ez azért vicces, mert 55 cm-rel született, és azóta elég látványosan nagyot nőtt, meg ki is nőtt már egy rugit :lol: legközelebb szuri is lesz :( előre sajog érte a szívem: előttünk szúrtak meg egy kisbabát, és olyan elkeseredetten sírt még sokáig utána, apukája is majdnem vele sírt, úgy láttam :(

KépKép

KépKép
stelly

Crocus: Örülök, hogy Attila joban van! Hátha nála már tényleg véget értek a hasfájások. :)

Stelly: Az azért lehet, mert a kórházban kicsit másképp mérik... :? Végig a teste vonalán, nyakánál is befelé, talpát végig...Ez így kicsit többre jön ki. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

gyanakodtam, hogy a mérés módja különbözik, de akkor is viccesen hangzik, hogy hat hét alatt egy kilót hízott, de egy centit se nőtt :D kis dagi :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Vagyok én is, csak inkább olvasgatok, és mire a végére érek, és írhatnék, addigra mindig megóhajt az én kis házizsarnokom... :lol: :lol: :lol:

Olyan gyönyörűek a babák, annyira jó nézegetni őket!!!

Nilabalival vajon mi lehet? Nem lehetne valahogy megkeresni? senki nem tudja a számát??? Olyan rossz érzésem van... Már nagyon régóta nem jelentkezett... :(

Mi tegnap töltöttük a 7. hetet. 5100g-mal és 58 centivel. 8 centit nőtt... az rengeteg.... remélem lassan abbahagyja ezt a tempót, különben nem fogom tudni se ruházni, se cipelni... :)

Hozok én is egy képet, most ez a kedvencem. Egy kora reggeli kép Apával.. Kicsit másnapos fejet vág mindkettő, pedig nem is ittak... :lol: :lol: :lol:

Kép

Na tessék, már megint engem óhajt, pedig mostanáig olyan szépen aludt a teraszon....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Andus gyere gyakrabban ha tudsz! :) Olivér is utálja az infacolt, úgy adom be hogy mikor üvölt a belső pofijára cseppentem oldalt, akkor kevesebb megy a nyelvére, egyből lenyeli és nem érzi annyira az ízét. Zéti pedig úgy szerette...

Zsufi szuper hogy jó lett a kardiológia! :D

András de ééédes ahogy vigyorog :D

Stelly Zéti meg összement december óta 5 cm-t, akkor mértek 89-et, tegnap már csak 84 volt :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hú, nincs valami nagy pezsgés! :D

Én is nagyon el voltam foglalva: kedvet kapva a képeitektől mosolyvadászaton voltam egész este. Gép a kezemben és kattingattam folyamatosan. Hát azt hiszitek sikerült?? :(
Ami jó lett, az meg homályos (azért továbbra sem akartam vakuval villantgatni...)
Folyt. köv. holnap!

Stelly: lett egy jó trükköm babaelhallgattatásra: elektromos fogkefe!! Majd próbáld ki, ha nagy a zűr! Nálam bevált! (És a fogaim is jó tiszták már... :D )

ladmon

Már nálunk is van kinőtt rugi, meg kombidressz! Fájó szívvel pakolgatom őket el, mert olyan édesek! :(

Amy: Hú, jól belehúzott Vendi a növekedésbe! :shock: :D
Nagyon aranyosak a fiúk így együtt! :wink:
zsu83

Adri átaludta az egész éjszakát!!! Este kilenctől reggel hétig!!! :D
Egyre jobban imádom :D de jó volt ekkorát aludni! :D
(ja és semmi bőgni hagyás, vagy ilyesmi, teljesen magától. Igaz, hogy reggelre nyakig szaros lett, de ennyit megért!)

KépKép

KépKép
stelly

Stelly van egy irigyed :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon, nálunk a konyhai páraelszívó a nyerő elhallgattatásra :lol: de az is csak a kettes fokozaton, az egyes nem elég, és közvetlen alá kell állni :lol:
csak sajnos el nem alszik tőle, és ha lekapcsolom, a bőgés visszakapcsol azonnal :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Húúú, Stelly, ez biztosan jólesett!
Zéti fél 12-kor aludt el nagy keservesen, aztán fél 4-kor és 7-kor kért enni.
Most itt van a kezemben megint, remélem sikerül letenni ha elalszik, mert éhen halok.

Írtam Nilabalinak az iwiw-en üzenetet, hogy nagyon hiányoljuk, és jelentkezzen. Remélem benéz.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jó reggelt mindenkinek!

Hát lányok én igazán nem panaszkodhatok... Az elmúlt napokban Manócska este 9-től hajnali 3-4ig alszik és után 7-kor kel megint, majd alszik tovább. Nem tudom mi az oka, hogy ilyen nyugis lett, talán az hogy már én is jól érzem magam. Szóval így eléggé megkönnyíti az első egyedül töltött napokat. De az éjszakai sírni hagyás még nekem sem megy... :D

Bűzelzűrós szemetes: használ valaki ilyet? Mert mi megvettük a T.T. márkájút, hogy az állítólag nagyon jó és most is olyan kakaszag fogadott, ahogy beléptem a szobába... :twisted: Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Vagy csak egyszerűen a 6 hónapos kortól ajánlott betétet kellene használni, mert most már a tápszertől elég büdöset kakil Hannácska. Valakinek tapasztalat?

Budabo: mint mondott a dokinő, mennyi a normális kajamennyiség ennyi idős korban?

Stelly: irigykedem a mosolygós fotó miatt! Nagyon édes! :) Nekünk még nem sikerült lencsevégre kapni... :(

Julcsi: el sem hiszed, hogy mekkora örömet szereztél nekem! Te vagy ugyanis az első, aki azt mondja, hogy rám hasonlít Hannácska. Eddig ugyanis mindenki meggyőződéssel állítja, hogy tiszta apja... 8) Tök jó, hogy valaki szerint rám is hasonlít! :)

Andus: mi a Sab Simplexet használjuk, ami nagyon jó szerintem. Kiskanállal adjuk be neki, és úgy tűnik, hogy nagyon ízlik neki, mert mindig szívesen elnyammogja. Én is megkóstoltam és jó édes íze van. Szerintem próbáld ki!

Stelly: mi is így jártunk a 4 hetes vizsgálaton. Hanna 52 cm-el született és a vizsgálaton csak 53 cm volt, pedig Ő is hízott már jócskán. Először megijedtem, hogy lehet hogy baj van, de mivel azóta már jó pár rugdalózóját kinőtte, gyanítom hogy valamit inkább elmértek.... 8)
És nagyon irigykedem az éjszakai átalvás miatt!!! :) Nekünk a 3-4 órai kelés menetrendszerű, de azért ez sem olyan rossz, ha azt veszem, hogy este 9-től alszik.... 8) [/b]

Panna
pandusika

És ami még nagy öröm: amióta nincs tejem hihetetlen gyorsasággal gyógyul a sebem... Már szinte teljesen záródott és nem is olyan csúnya... :) Nem kell még egyszer műteni sem, csak ha plasztikáztatni akarom, a főorvos aki műtött, ugyanis felajánlotta, hogy megcsinálja. De ezen még gondolkozom... :?
Ez számomra nagyon jó hír, hiszen arról volt szó, hogy még több hét...

Panna
pandusika

Panna, jó olvasni, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok felétek, eléggé járt már neked egy kis nyugalom :) bíztatásul: Adri is egy ideje úgy aludt, hogy este nyolc és kilenc között tettem le, aztán 3-4 körül kelt, utána meg 7-8 körül.
De azért gyanítom, hogy túl könnyen menne ez, szerintem még nem fog minden éjszakát így végigaludni. Én már ettől az egytől is boldog vagyok, nagyon jó volt végre úgy kelni, hogy világos van :D

KépKép

KépKép
stelly

Pandus ez szuper hogy gyógyulsz! Ez nagyon jó hír! :D

Nilabali miatt olyan rossz érzésem van, remélem csak a vészmadár szól belőlem és csak elfoglalt, azért nem írt. Lesegettem ám iwiwen hogy volt-e bejelentkezve és sokáig nem, viszont most a napokban járt ott. Hátha ad jelet!

Van a közelben (kb 200m) egy üzlet, akinek a tulajdonosával együtt voltam szülőszobán még január elején, ő akkor szült, úgy döntöttem ha nem fúj a szél elsétálunk Olival megkérdezni hogy vannak. Ő sajnos csak 33 hetes volt, elszállt neki a burok, két napot vártak vele a szülőszobán de nem jöttek a fájások úgyhogy megcsászározták. Remélem jól vannak. Tök ciki, nem tudom az anyuka nevét :oops: Annyira magányos vagyok, nincs semmi ismerősöm a faluban csak a védőnő, apa egész héten reggel7től este fél9kor jön haza, hétvégén is dolgozott (olyan hogy piros betűs nekik nincs :? ) és most hétvégén is fog. Muszáj lenne találnom valami társaságot a környéken, ha meg kisbabás az külön jó lenne :) Biztos a magány miatt van hogy kicsit sírós vagyok ma :oops: :roll: vagy lehet hogy meg fog jönni? :? Annak idején 3 ciklusom volt Olivér előtt, úgyhogy 8-9 hónappal Zéti születse után jött meg először. Persze ez nem jelent semmit. Már megint kezdek hülyeségekről csacsogni, megyek lelövöm magam :oops: :) Oli alszik, Zéti nagyizik, úgyhogy kezdek valamit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép a fákat nézem út közben :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Eszter, gratulálok az átaludt éjszakához! :lol:

Panna, nagyon örülök, hogy ilyen szépen javulsz! :lol:
zsu83

De aranyos Olivér! :lol:
zsu83

ZVera, érthető, hogy társaságra vágysz - most jön majd a jóidő, biztos a többi kisgyerekes család is sokat sétál majd, akik a környéken laknak, nemsokára csak "felszedtek" beszélgető/játszó társaságot :D (én is remélem, hogy találok Adrinak kis cimborákat :))

Nilabali: nekem is tök sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele :( az a durva, hogy emlékeim szerint nekem be volt jelölve ismerősnek, és most nincs az ismerőseim között... nagyon rossz érzésem van :(

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Ezt Te hogy csináltad???? :shock: Van még egy irigyed! :D
Pont ma gondolkodtam azon, hogy vajon hány hónapig lehet bírni 3-4 órás alvási ciklusokkal? És én még nem panaszkodhatok, a Manó kétszer kel és többnyire szépen, probléma nélkül vissza is alszik. De én este még 10 körül szoktam fejni, úgyhogy az sem működik, hogy 9 felé lefekszem és 2-kor kelek hozzá (az legalább 5 óra lenne). Tényleg, nem durrantak be a melleid? Mert 5 óra Szerintem az enyémeknek sok lenne... :?

Pandus: Mi az angelcare bébiőrhöz kaptunk ajádékba szemetest, de az jól működik... Mondjuk a zacskó utántöltő 2000 Ft-ba kerül hozzá, ami röhej. :? A Párom most ki is akar találni valami más megoldást, mert sokallja egy kicsit...

Folytatom a sort: RICSIBABA, YVE, ABENCZE??? Nagyon lefoglalnak Benneteket a Picik? Persze mindenhol kettő van, ha jobban belegondolok... :) :oops: Azért jó lenne hallani Rólatok! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly írtam neked pü-t, megkaptad?

Pandus pelustartó: nekünk nincs, de szerintem nincs az a szagelzáró ami Z pisis pelusainak szagát kordában tartja, olyan mint a vadmalacoké, aki érzett már hím vadmalacpisit az tudja miről beszélek :lol: :lol: :lol: úgyhogy mi sprintelünk vele az udvari kukába, ha nincs rá alkalom akkor minimum az előszobába :lol: komolyan rosszabb, mint a kakaszag :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi a 2000 Ft-os utántöltő hány db zacsi, és meddig elég? ígondolkoztam már egyébként ezen, lehet hogy nem ártana egy ilyen gyűjtő, Z pisije tényleg gáz :lol: mindig kirohangálni meg...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Pandusika: Örülök, hogy ilyen gyorsan gyógyulsz! Egyébként nekünk is az Angelcare pelusgyűjtő van, nem volt vele eddig probléma, bár a kakis pelust én külön egy uzsonnászacskóba teszem és úgy dobom bele.

Zetibebi: egy adag zacskó nekünk körülbelül egy hónapig tart ki. A zacskó nem darabokban van, hanem egy hosszú hurkában, amikor üríted, csak egy csomót kell rá a tetejére kötni és viheted. A maradéknak az aljára kötsz egy csomót és használhatod tovább.

Julcsi: a vaterán árulnak valami utángyártás félét, de én nem merem kipróbálni, azt olvastam, hogy a sima szemeteszacskó nem zárja annyira a szagot, de lehet hogy ezt csak azért mondják, hogy vegyük meg az eredetit.

Kép
cserkészkolbász

panna: örülök a jo hireknek.
stelly: gratula az éjszakához. én is várom már ezt a pillanatot.
zsu:köszi a dicséretet.

nálunk a mellszivonak a hangja jön be de sajnos itt is csak addig amig zizeg, utána mintha kitámasztották volna a szemét.
mi olyan 8-9 felé alszunk el és 2 körül ébred, utána pedig 6kor.
van vkinek vmi trükkje hogyan lehet azt csinálni h átaludja az éjszakát?
ti nem szoktatok aludni napközben? hát én bevallom muszáj mert különben olyan fejfájás gyötör. mult hétvégén az ágybol nem tudtam kikelni, ugy lüktetett, soha nem volt ilyen. utána valo délelött infuziot kaptam az orvosnál.

Kép
Kép
nicko

szemetes: a barátnőm nagyon esküdött erre a márkára, ezért is vettünk is ilyet. De akkor lehet, hogy tényleg jelentősége van annak, hogy milyen anyagból van a zacskó bele, úgyhogy legközelebb azt fogom megvenni, ami a 6 hónapos kortól ajánlott. Hátha az működik. Egyébként ebbe is elég drága egy betét, kb. 8 €, ami forintra átszámolva elég sok, de egy jó pár hétig elég.

Zetibebi: nálunk nem a pisi, hanem a kaki nagyon büdös... egy felnőtt is elszégyelné magát .... :oops: :lol:

Panna
pandusika

Bocsi de egyenlöre még olvaso üzemmodban vagyok, de még akkor sem tudok mindent vissza olvassni. Nálunk még nincs kialakult rend vagy 3- v. 4- oránként eszik a szentem. És az a baj hogy ezt éjszaka is igy csinálja.Teszek fel képeket, ha sikerül. Kép Kép Kép

Kép
háfi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: