Sziasztok lányok!
Vagyok, de csak olvasó üzemmódban, ugyanis egy kézzel elég nehézkes írni..... manócskám csak kézben hajlandó ellenni napok óta, aludni is csak így, ha leteszem, egyből sír, úgyhogy fél órákat alszunk csak. Semmilyen trükk nem jön be.
Képzeljétek, 2 hetesen 4,5 kg....
Ti, hogyan adjátok be a babóknak az infacolt? Zéti tolja kifelé ezerrel a szájából és fintorog hozzá... Van esetleg valami tapasztalatotok, hogy melyik szert kedvelik jobban?
Anyni munkám lenne, meg dolgom is, szalad a lakás, és a porszívót is képtelen vagyok elővenni, mert a gyerek rajtam lóg egész nap.
Látom a többieknél viszonylag ügyesen kezd alakulni a napirend, mi ettől még messze vagyunk.
Nagyon édesek a babaképek, a farmerosok kis vagányak
Vera, remélem Zéti szája már szépen meggyógyult. A kutyák már csak ilyenek néha, figyelmetlenek. A nagyszülőknek kellett volna jobban figyelni Zétire szerintem.. az én kutyáim is néha jól meglökik Szávát, pedig imádják.
Zsu, bosszantó nagyon ez a fűtés dolog, remélem már megjavították!
Gerendai Zsuzsi, mikor olvashatjuk a szüléstörténetedet? Én már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Gjéti, sajnálom a fájdalmaidat, remélem nagyon hamar rendbejössz, és ügyes vagy, hogy próbálkozol majd újrakezdeni a szoptatást.
Elif, az a hatalmas vigyor óriási, megmosolyogtatott!!!
Zéti egyenlőre csak álmában szokott vigyorogni, bár már nagyon próbálkozik, látszik a kis arcán, ahogy próbálja mosolyra húzni. Ma reggel Szávára volt egy határozott, nyitott szája mosoly próbálkozás, iszonyú édes volt!
Zsufi, ilyen gondolat meg se forduljon a fejedben, hogy nem vagy jó anya! Szerintem itt mindenki az, hiszen törődünk a cseppjeinkkel, és gondozzuk őket.
A nem jó anya nem törődik a gyerekével, magára hagyja, vagy alkoholmámorban úszik inkább gyereknevelés helyett, vagy pasizik és cserbenhagyja a gyerekeit... lehet még ragozni, lényeg TE nem tartozol a nem jó anya kategóriába!!!!!
Én is bizonytalan vagyok, hogy miért sír Zéti, vagy éppen miért nem alszik, vagy miért szörcsög.. sorolhatnám, pedig van annyi előnyöm, hogy van már egy nagyobb gyerekem, mégis úgy érzem, hogy semmit sem tudok, és most babázok először.
Szóval nyugi, és kitartás, és ne sírj!!!!!
Húú, nem is tudom, hogy még mire akartam reagálni, kihagy az agyam, nagyon fáj a fejem.... törpét meg jó lenne végre letenni, de már előre félek, hogy üvölteni fog megint, ahogy rájön, hogy a kiságyban van. ( ez kb 2 perc múlva megtörténik, ahogy leteszem)