A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Móni, hány hetes? Szerintem nézesse meg magát másik orvossal is mindenképp!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát én őszintén bevallom nektek,3mal is imádtam terhes lenni!!!!Én visszasírom azt az időt. :cry: Én még szívesen lennék kismami mondjuk úgy 2év múlva,de az uramat már nem fogom tudni rábeszélni.No meg az agyam azért tudja,hogy itt a megállj!

Demoniq!
Ebben a kérdésben nem tudok segíteni!
Gyümi: enyémek is táposak voltak,nekünk is ajánlották 4hótól a gyümit.De nálunk Oli nem bírta megemészteni a gyümölcscukrot,így ő még 2hónapig csak zöldséget (krumplit,répát,sütőtököt) kapott.

Kép

Kép
edit73

Móni
Mi az hogy valami folyadék?Hol?
Vendég

Edit képzeld el besikerülne még egy ikerpár :shock: vagy megint egy tripla csapat :shock:
Vendég

paris! meg a korhazban van, a foorvos is fogja nezni, utana nem tom :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Jaj nagyon szorítok Neki Móni, hogy ne legyen semmi baj!!!
Vendég

banika! a mehben, valami folyadek, en sem tok tobbet :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

paris Én több dolog miatt nem szerettem. Egyrészt azért mert egy babát félidős terhesen elveszítettünk (elhalt, és a 20. heti UH-n derült ki, hogy már nem él), és én így folyamatosan paráztam, hogy rendben vannak-e. Akkor sem lett jobb a helyzet, amikor elkezdtek mocorogni, mert ugye ketten vannak, és nem tudhattam, hogy mocorog-e mindkettő. :lol: Az első nőgyógyászom azzal kezdte, hogy szép meg ritka az ikerterhesség, de nagy a komplikáció esélye. Aztán ezt hallottam még egy párszor.. :evil:
A vége felé meg már borzasztóan zavart, hogy semmit nem tudok szinte egyedül megcsinálni, mert amellett, hogy nem emelhetek, tulajdonképpen csak feküdni volna szabad. De az azért vicces volt, hogy ahogy mentem lefele a lépcsőn, a vége felé már a térdemet se láttam :D Meg különbenis.. én simogatni meg ölelgetni akartam végre őket, nem pedig hurcolászni a hasamban, meg fenyegetni őket, hogy ha nem fejezik be a hugyhólyagom rugdosását, visszakapják a fenékbe rugást, ha kijöttek :D
Szóval összefoglalva: nagyon boldog voltam, hogy várandós voltam, de sokkal jobban vártam, hogy kint legyenek a törpök :D

Móni Persze, küldj képet :) A vas nálam is úgy hatott, de a csajoknál pont az ellenkező hatása van :)
szamy

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:38-kor.
davandi

Eszti
Most olvastam az sms-ed :lol:
két napig fel sem tűnt,hogy nincs meg a 70-es telom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Végigolvastam, de nem jegyzteltem :(

Pasi/Vanda :P
Nektek lesz még mit mesélni Hévízen? :lol: :lol:
Én ismerem a Szinetár Dórit :roll:

Nyamm, én is vártam nagyon a terhességet, de annyi bajom, mint a várandósságom alatt volt, még sosem volt, összesen sem...

Nyuszikám,
Én is nemrég még a pocis fotóimat nyomattam fel és hamarosan vesszük mi is a cipellőt, figyelek is bőszen 8)

Képek cukik, én meg egyedül, így csoda, hogy egyáltalán olvasni tudtam!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

1szálpasi,Dovanda!
Hát én nem irigyellek benneteket!Ha csak a 100-adát ismerem közös életeteknek,akkor is megérdemeltek minden együtt töltött boldog percet!!!!

Mrsparis!
Na látod!Pont ez tartja vissza az uramat. Több mint 2évet "dolgozott" rajta,mire teherbe estem.Aztán csak annyit mondott: jó munkához idő kell!!!! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
edit73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:39-kor.
davandi

A vas persze hogy úgy hatott,hisz zabáltuk mellé a magneb6-ot :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Szandra csak nem DokiApuval plasztikáztatott valamit???
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:40-kor.
davandi

Eszti,
értem én, mit mondasz, egyet gondolunk róla :lol:, nem úgy mondtam...csak úgy, hogy ahogy idősödöm, egyre inkább kezdem elfogadni, hogy vannak, akik másképp gondolkodnak, éreznek, még akkor is, ha az enyémet érzem igaznak. Tesóm mindig azzal jött, hogy de jó, hogy császár lesz, legalább a nehéz rész nem lesz, meg hogy, micsoda!? hogy én szívesen lennék megint terhes, stb... én sem értettem, hogy mondhat ilyet, de elfogadom, hogy ő másképp éli meg. Van ilyen. :roll:

KépKép
lili73

Az igaz hogy CSODÁLATOS érzés hogy egy/kettő élet növekszik bennünk, nőkben. De egy ikerterhesség is más mint egy egyes. 20 hetesen még én is bicóval mentem dolgozni, rá két napra meg a kórházan voltam szigorú fekvésre ítélve. Ha ez nem történik lehet én is másképp gondolom.
Én is nap mint nap hallottam a kórházban "minden nap egy ajándék" mintha meghalni készültem volna... Jó érzés volt hogy ott rúgnak bennen, szívhangot hallgatni...de köszönöm ennyi elég volt.
Majd a következő életemben szülök még :)

Banika,Edit, Juci, Andi babára fel :):):)

zsuzska80
Szombathely

Na, léptem, mert nincs időm csevegni, pakolnom kell, gyerekek lepasszolva anyumékhoz, a lakás meg szalad.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:40-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:41-kor.
davandi

Hú, magneB6-ról jut eszembe :lol: :lol: Én béres magnéziumot ettem. Gyógyszertárost kérdeztem, hogy melyik a jobb, meg árban hogy viszonyulnak egymáshoz. Azt mondta tök egyforma, még a hatóanyag is ugyanannyi. Úgyhogy a bérest vettem, mert az volt nagyobb kiszerelésben. És szedtem szépen a 3*2-t abból is. Aztán hasmenésem volt, azt hittem az őszibaracktól. Aztán rájöttem, hogy már napok óta nem ettem őszibarackot, valami más okot kell keresni. Gondoltam egyet és egy átvirrasztott éjszakán elolvastam a dobozon a leírását, és kiderült, hogy abból napi 1 db-ot kell enni, túladagolás esetén a mellékhatás lehet hasmenés :lol: :lol: :lol:
szamy

Szamy
Én is azt nyomattam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tünde
Kép

Kép
myra77

na, ez nem jött össze :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

:lol:
Vendég

Kép

Tünde
Kép

Kép
myra77

hopp, most van 3 vonalzóm :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:41-kor.
davandi

khm :shock: segítség

Tünde
Kép

Kép
myra77

Andi Szerintem jó a vonalzó, mert az előző hónap 20-ától számítva stimmel a 25 nap, mert február 28 napos volt. De azért majd megnézzük, hogy tényleg fordul-e 20.-án :D
szamy

köszi Szamy, akkor még alszok hármat aztán megnézem :lol: :lol: :lol:

Myra: amit kiad azt az aláírásodhoz másold be és jó lesz
davandi

Szamy: küldtem mailt. :)

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petikém
ugors ezt át :lol:

csajok
Lehet hogy 3 és fél óra alatt átmegy a gyerekemen a kaja?Már megőrülök tőle!Nincs hasmenése,csak normál széklete.DE VALAMI HIHETETLEN HOGY HÁNYSZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!4
És ma még nem is evett sokat.

Másik kérdésem
Bulátát lehet túladagolni?Ezek meg vannak érte veszve.Azt hiszik az a desszert
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:42-kor.
davandi

Szamy: köszi, közben beilleszettem.Majd még javítok rajta.

Davandi: csak arról a műsorról írtam mailben, amit ide is írtam reggel.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Eszti2 :P
Neeeeeeem, Apa nem is ismeri. Az én ex sógornőm :wink:

Tünde :P
Jó a vonalzó, helyes vagy a képen!

DavAndi :P
Ezen most jót nevettem :lol: Vétójog :lol: :lol: :lol:

xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:43-kor.
davandi

Szandra: köszi! :D Csak azt nem értem, hogy Kíráról miért homályos a kép. Na majd holnap javítok rajta. Most indul az esti műszak, este meg Született feleségek.

Davandi: :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Pasi, Vanda!

Nem semmi a történetetek!
Figyeljétek meg, ahogy nő Laura, egyre többet lesz majd nálatok, mert ott fogja jól érezni magát. Az anyukája, meg majd nem tud tenni ellene semmit, és ez fog fájni neki a legjobban.

Cipőtéma! Látom nagyon sok vélemény van. Milyen az a Salus cipő? Én Zsófival leszek gondban, mert neki nagyon pici lába van. Talán már a 16-17 jó lesz rá hosszban, de tuti, hogy bő lesz.
Már most látom, hogy ez kész tortúra lesz, mire kapunk megfelelő cipőt nekik.

Terhesség! Az igazat megvalva én sem sírom vissza. Úgy, mint Zsuzska, én is munkahelyemről feküdtem be a kórházba, bár én jól voltam, csak Zsófiért aggódtunk, hogy mi lesz vele, és innentől kezdve már nem élveztem az egészet. Nem is készülődtünk nagyon, mindent az után vettünk meg, hogy megszülettek, nem é rendeztem e a szobát, nem én készitettem össze a cuccaikat, és nevet is csak az utolsó pillanatban választottunk. Nem mertük még elnevezni sem őket.

Zsuzska! Bocsi, de én lemaradtam, Te miért feküdtél bent?

Anita

ancsi76

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:43-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:44-kor.
davandi

Én sem élveztem a terhességet... Az a jótét lélek apjuk, már az elejétől nem volt velünk. Míg másnak a párja símogatja a pociját és koviubiért szalad éjszaka, én szívek szállodáját néztem rogyásig videón :lol:
Vendég

Ancsi! nyitott méhszáj gyanú. 20 hetesen.. 4 hónap. de én is úgy érzek mint Te, pedig nekem rendben volt aztán minden.
32. hétig semminek nem volt, két pár csíkso zokni lógott a kórházi lámpámon. nagyjából tudtam mit honnét fogok megvenni pl akiságyakat Jászalsószentgyörgyről :) apát aztán oda küldem. de sajnos én lehettem ott. :( pedig ez is egy jó rész...

Ancsi Te mikor kerültél be?

Hol az esti szekció???

nah mentem kezdődik a BK meg a szül. fel. :)

zsuzska80
Szombathely

zsuzska80
Szombathely

Davandi!
Én is abban reménykedem!!! :wink: Mármint,hogy lesz 4menyem!(merthogy ma már sose tudhassan az ember.... :shock: :wink: )

Banika!
Az én Olimnak így 4évesen is sokszor van napi 4széklete!!!teljesen normális állagú.Ő ilyen!Minden evés után tud.
Ha amúgy nem hígabb állagú,nem bűzös a széklet és a gyerek nem nyűgösebb,akkor lehet teljesen normális ez.
Vagy még a fogára gondoltam!!!Nem lehet,hogy jön neki és attól van többször széklete?

Kép

Kép
edit73

Csajok, mi van a zárt fórumozással? Vanda meg Pasi mán annyira nyilvánosan intimkednek, hogy már csak ezért se ártana :wink: … pcsa exnek tekerném a nykát amíg le nem esik a feje! Hívjátok csak meg Hévízre! :evil:

Tünde
ÉN IS KÉREK KÉÉÉÉPEEEET! Tök jó a vonalzód anya! :P

Szamy
Basszus, szegényeknek nem horpadt a homloka a kis cumitól?! :lol: :lol: Nagyon arik a kis pufókmackók!

Móni
Szegény hugod! Mi van vele? mit mondtak a dokik????? :roll:

Banika :lol:
Ne szarozz itt mán megint! Bulátás kérdést uram is feltette már! Eddig még nincs búzacsírafejük a makiknak sem tőle! 8)

Anny Gilmore :lol:

Pocak: én szerettem bálna lenni, még vizsgázni is begurultam és tökre örültem, hogy nézik … (persze azért nem ömlengősen, sziruposan szerettem, mert valljuk be vannak kiakasztó napok)

Cumi: mi NUK kettesből nyomjuk a reggelit

Mózes: nem volt, nem is kellett, nem vagyunk görbék sem :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

rebe, riddencs, an.di?

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Látom képben vagy :lol: GILMORE!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

na, megjöttem.....újabb (régi, de újra felújított változat) trükk...laurát elaltatni fél órával azelőtt, hogy apa odaér :twisted: :twisted: :twisted:

már nem tudom ki írta (és lusta vagyok visszaolvasni) a könyvet....khm, khm.... :roll: :lol:

annak pedig, aki azt írta, hogy ha csak a 100-adát ismeri....: az ezredét se.... :? ezek "csak" a publikus részei a dolognak....

vanda üzeni, hogy ő ma már nemigen fog gép elé kerülni, ezért gizikének (ez lennék én) diktálja a mondanivalóját:

neki bereczki nem jön be, nem zsánere a szőke haj, neki az olyan sötét alakok jönnek be, mint én....viszont dóri és zoli együtt nagyon aranyosak....így együtt jönnek be neki

fanni: és milyen a viszonyod az exsógornőddel? küldök privit:-)
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: