Mecsi, sophie28_1 a nevem

pénteken jár le az aukcióm, addig még értekezünk...
én is befestetném a hajam! apa már sokszor reklamál miatta, hogy vörösen mennyire szeretett, bezzek mikor az voltam, akkor meg a barnáért volt oda...

ki érti a pasikat!?
bébiőrt csak kaptunk kölcsibe, de már vissza is adtuk, mert mi nem nagy lakásban lakunk, szóval minden neszre fent vagyok, így nem használtuk.
ManciBarbi, csudajó az új széke Gergőnek!
nekünk egy olcsóbb kategóriás hordozónk van, akkor még nem nagyon voltunk benne a dolgokba és nem tudtam, hogy milyet is kellene venni, de furcsa, mert talán az én gyerekem az egyik legnagyobb és még elég jól elvan benne. szóval mi olyan 1 éves szülinap környékén veszünk csak neki ilyen komolyat

most már talán nem is olyan hirtelen és nagy mértékű a hízás
Kata, olyan 1 körül szoktak odaérni a csajszik!
most néztük meg ezt a Benjamin Button c. filmet... hát, én rendesen ki voltam tőle! még mindig nagyon érzékenyen érintenek ezek a felkavaró filmeg, főleg a vége volt durva, mikor a kisbabaként halt meg...
Cs-andi, szerintem holnap nem tudunk menni, mert apának határidős melója van, így nagyon korán megy reggel, és későn este, és a héten csütörtökön úgyis mennem kell anyumékhoz, mert kész lesz a vérvételem eredménye és meg kell konzultálnom a háziorvossal az eredményt.
most már jön a jobb idő, meg van már könnyű kocsink, szóval megyek én majd volánnal is, de a holnap tuti nem jó!

sajnálom!
ja, és 03.30-án megyünk a MÜPA-ba a babakoncertre, akkor utána szerintem át tudunk menni Tranzitolni a fiatalemberrel
amúgy, mióta mindenhol feláll, olyan kis ügyetlen

ma délután a kiságyban volt, tudtam, hogy már áll, mert ennek bizonyos zajai vannak, és hallottam, hogy oltárit koppant valami! gyerek persze üvöltött, mint a sakál, mire berohantam, nem láttam semmit, csak később, hogy a bal szemöldökénél oltári púp nőtt... gondolom, hogy hirtelen lefejelte az ágyat

szegényem! de amúgy már olyan pikk-pakk felpattan, hogy csak lesek!
ja
Mecsi, túrót én is 8 hónapos kortól láttam a kiskönyvünkben

na meg a sajtot is!
zokni témában pedig, én inkább ilyen kis pamut tutyi félét adnék rá nyáron, mert az nem szorítja annyira a kis husi lábát és mégsem fázik azért, ha lerúgná a vékony takarót.
jajj lányok, jövő szombaton party van nálunk, kicsi fiam első névnapi bulija, anya meg már most be van sózva, sütni-főzni fogok, jönnek a nagyszülők, esetleg dédik... ki kell tennem magamért
és még mindig boldog 7 hónapos fordulót a babócáknak, név szerint:
Andris, Áron, Csenge Boglárka, Csenge és Laura