VACAK
Gratula a 3 drágasághoz, nagyon bíztatóak az eredmények. Hát én ezzel a fekvés, nem fekvés dologgal úgy vagyok, hogy a BMC-ben is két napot mondanak, és én sem bírtam volna többet nyomni az ágyat. Sztem lájtosan lehet csinálni bármit. Sztem az a fő hogy te jól érezd magad.
AKIRE
Köszi h. csak 33 vok a táblában!
Hirtelen a két v betűre azt hittem két kis szivecske, hát nagyon megörültem neki azt hittem megelőlegezted nekem a babákokat!
SAJT
Mindig Kvard Lipi jut eszembe rólad.
Tetszik a számításod!
Közjegyzőivel kapcs. nekünk sima élettársi nyilatkozatunk volt és elfogadták, úgyhogy akinek a tanácsnál nem sikerül ingyen szerezni így kérheti sztem a közjegyzőnél.
Nálunk is ez volt amikor apának mondtam, hogy 15ezer lesz, hogy inkább elvesz de én igazi esküvöt szeretnék és majd csak akkor ha meglesznek az ikerlányaim, hát kik lesznek a koszorúslányok nem igaz?
Hsg-vel kapcsolatban: Nekem laparom volt 2007-ban ami kicsit komolyabb a hsg-hez képest és teljesen átjárható voltam. Aki nem átjárható annak állítólag jobban fájnak ezek a dolgok, de én is nagyon ki voltam napokig még igy is, ráadásul ez egy altatásos műtét, és egy éjszakát is bent kell tölteni utána. A gyulladást közben én sem észleltem ami elzárhatott, igaz apának volt bacija amit simán átadhatott nekem. Ezért is szúrkáltuk magunkat Gynevac-kal tavaly tavasszal, hogy végleg megszabaduljunk tőle. Aztán jött tavaly dec-ben a hystero, laparral egybekötve és a paff, hogy ennyi inszemet tök feleslegesen csináltunk végig.

Szóval teljes mértékben osztom Heni véleményét.
VASIKÁÉ
Köszi a drukkot, sokat gondolok rád, nemrég még tervezgettük az együtt szülést, hát azért remélem még nincs semmi veszve.
Csüt-re egy kalappal.
ZOÉ
Kívánom, hogy álmaid mihamarabb váljanak valóra, és drukk a lombikhoz!
DOBOSANCSA
nem szabadott volna tesztelned, ne légy türelmetlen, várd ki a hétfőt,én is akkor megyek! ++++++++++++++++++++++
VEKIKK
Érzel vmit? Nekem enyhültek a tüneteim, sőt a cicim már egyáltalán nem fáj, pocak néha-néha gyengén. Apa már azt hiszi önimádó vagyok állandóan a mellemet fogdosom!
RONY
Kár hogy hétfőn nem jössz előbb, mert sztem mire odaérsz a kefét már lerágom egyedül. Akikkel egy szobában voltam nemigazán barátkoztunk össze, olvasni meg nem hiszem hogy tudnék abban az idegállapotban!