A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok csajok!Trix,Áfonyácska gratula!Többieknek sok sikert,és kitartást.Bocs hogy bepofátlankodom néha én főleg inkább olvasó vagyok.Vasikáé sajnálom hogy igy viselkedett veled a Szűcs nem volt joga ilyet mondani/tudnék mesélni/ :oops: :evil: Lenne egy kérdésem hozzátok:hétfőn lesz a hcg vérvételem,/fagyibabók/de teszteltem ma/sajnos/ negatív lett :cry: :cry: :cry: lehet még azért valami ebből,van még remény? :( Járt már így valaki? válaszokat előre is köszönöm.
dobosancsa

Akire!

Csak annyit a táblázathoz, hogy nekem ez a 2. lombik :)

Dita!

Drukk hétfőre!
Holnap nem lesz netem, mert elviszik a gépet egy kis turbózásra.
De hétfőn este megnézem hogyan mondja meg Szűcs, hogy sikerült!
Írd le részletesen!!! +++++
vevikk

Akire, engem törölhetsz a táblázatból. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire!
Nagyon szuper lett a tábla, ügyes vagy, hogy így mindent csoportot belevettél. Lassan már Neked is eredmény, jó lenne megmutatnád itt mindenkinek hogy hogy kell első inszemre babásnak lenni :lol:

Zoe!
De jó, hogy jelentkeztél :lol: Ezek szerint akkor belevágtok a lombikba? Nem könnyű az út, de még mindig jobb mint más lehetőségek. Írj majd magadról, éppen hol tartotok.

Vasikáé!
Na szép...én meg pont most akartam javasolni a többieknek hogy "tiszteletbeli tagként" maradj a táblában. Lekéstem ?

Lukácsné!
Érdekes amit írtál. Nekem mindig azt mondta Sz doki hogy várjam meg amikor "igazából megjön" és onnantól lesz az első nap. De ezt Ő előre honnan tudja hogy a 3.-ik nap lesz majd az igazi első nap :?: Na mindegy, lényeg hogy Ő értse, nemigaz? :D

Sajt@!
A laptető olyan mint az esküvőnél aki elkapja a csokrot....Ő lesz a következő :)

Azt a méhenkívüli sikeres terhességet én írtam, viszont a teljes képhez az is hozzátartozik (csak nem akartam ilyen negatív dolgokat írni) hogy elmondták, hogy ennek az esélye 1 a 60 millióhoz!!! Tehát a lottó ötösre nagyobb lett volna az esélyük, mint arra hogy életben marad az anyuka. Meg azt is mondták a dokik, hogy ha korábban kiderült volna ez a dolog tuti hogy elvetették volna a 3.-ikat :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vasikáé!
Én sem szeretnélek kivenni a táblából, ha nem baj, mert így legalább nyomon követhetjük, hogy mi van Veled (mégha más intézetben mész is).
Itt mindenki ugyanúgy drukkol neked, mint eddig. Minket nemcsak az intézet köt össze, hanem sokkal inkább a cél, amiért mindannyian kűzdünk. vagy nem gondolom jól?

Kép
akire79

Persze ha nem szeretnél benne lenni, akkor kiveszlek!
Amúgy nekem is leírhatnád priviben, hogy mi is történt tulképpen, mert engem kihagytál :cry:
És akkor most azt a rengeteg pénzt kidobtad az ablakon? (amit a gyogyikra költöttél)

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!

Áfonyácska
Nagyon-nagyon gratulálok! Boldog babavárást kívánok.

Trix
Sajna csütörtökön nem találkoztunk, de kerestelek az emeleten kb. 10 körül. Szuper híreket kaptál, ikrek!!!
Én is erre hajtok.

Dita
Drukk a vérvételre, magas Hcg-t kívánok Neked!

Rólam
Megvolt a beülti csütörtökön. 9 petikéből mind a 9 megtermékenyült, 3-at kaptam vissza (1 morula, 1 átalakulóban, 1 8 sejtes) 6-an pedig a fagyioviba kerültek.
Igyekeztem kímélni magam, de ma már nem megy a fekvés, ebben a csodás időben legszívesebben sétálnék.
Én is kapom a progit mégis, hát nem egy leányálom, de a babókért mindent.

Köszi Akire a táblát. :)

Enikõ
vacak2

Vacak!
Mit jelent a morula?

Kép
akire79

Akire
Nekem úgy magyarázta a biológus nő, hogy az az állapot, amikor a 8 sejt hártyái már egybeolvadnak. Látszott is nagyon szépen a monitoron. Beilleszteném a képet, de sajna nem tudo hogy kell. Állítólag ez a kritikus állapot, mert nem mindegyik jut át ezen a fázison. Nálunk még az is segített, hogy lézerezték őket. Most már remélem, sőt tudom, hogy csak sikerülhet!!!

Enikõ
vacak2

Ez a helyes hozzáállás.
Képet melléklet feltöltésével tudsz feltenni.
jpg formátumúnak kell lennie és max 600x600as lehet a felbontás!

Kép
akire79

VACAK
Gratula a 3 drágasághoz, nagyon bíztatóak az eredmények. Hát én ezzel a fekvés, nem fekvés dologgal úgy vagyok, hogy a BMC-ben is két napot mondanak, és én sem bírtam volna többet nyomni az ágyat. Sztem lájtosan lehet csinálni bármit. Sztem az a fő hogy te jól érezd magad.

AKIRE
Köszi h. csak 33 vok a táblában! :lol: :lol: :lol:
Hirtelen a két v betűre azt hittem két kis szivecske, hát nagyon megörültem neki azt hittem megelőlegezted nekem a babákokat! :oops: :wink: :lol:

SAJT
Mindig Kvard Lipi jut eszembe rólad. :lol:
Tetszik a számításod! 8)

Közjegyzőivel kapcs. nekünk sima élettársi nyilatkozatunk volt és elfogadták, úgyhogy akinek a tanácsnál nem sikerül ingyen szerezni így kérheti sztem a közjegyzőnél.

Nálunk is ez volt amikor apának mondtam, hogy 15ezer lesz, hogy inkább elvesz de én igazi esküvöt szeretnék és majd csak akkor ha meglesznek az ikerlányaim, hát kik lesznek a koszorúslányok nem igaz? :lol: :lol: :lol:

Hsg-vel kapcsolatban: Nekem laparom volt 2007-ban ami kicsit komolyabb a hsg-hez képest és teljesen átjárható voltam. Aki nem átjárható annak állítólag jobban fájnak ezek a dolgok, de én is nagyon ki voltam napokig még igy is, ráadásul ez egy altatásos műtét, és egy éjszakát is bent kell tölteni utána. A gyulladást közben én sem észleltem ami elzárhatott, igaz apának volt bacija amit simán átadhatott nekem. Ezért is szúrkáltuk magunkat Gynevac-kal tavaly tavasszal, hogy végleg megszabaduljunk tőle. Aztán jött tavaly dec-ben a hystero, laparral egybekötve és a paff, hogy ennyi inszemet tök feleslegesen csináltunk végig. :roll: :roll: :roll: Szóval teljes mértékben osztom Heni véleményét.

VASIKÁÉ
Köszi a drukkot, sokat gondolok rád, nemrég még tervezgettük az együtt szülést, hát azért remélem még nincs semmi veszve.

Csüt-re egy kalappal.

ZOÉ
Kívánom, hogy álmaid mihamarabb váljanak valóra, és drukk a lombikhoz!

DOBOSANCSA
nem szabadott volna tesztelned, ne légy türelmetlen, várd ki a hétfőt,én is akkor megyek! ++++++++++++++++++++++

VEKIKK
Érzel vmit? Nekem enyhültek a tüneteim, sőt a cicim már egyáltalán nem fáj, pocak néha-néha gyengén. Apa már azt hiszi önimádó vagyok állandóan a mellemet fogdosom! :oops: :oops: :oops:

RONY
Kár hogy hétfőn nem jössz előbb, mert sztem mire odaérsz a kefét már lerágom egyedül. Akikkel egy szobában voltam nemigazán barátkoztunk össze, olvasni meg nem hiszem hogy tudnék abban az idegállapotban!

dita75

sziasztok!

Dita!
Sok sikert hétfőre!!!
Tünetek, nekem Annánál semmi nem volt ill. eg hét után kicsit görcsölt a hasam.
Most nem volt ilyesmi, viszont 2 nappal előtte egy meleg szendótól rosszul lettem:)))

Vacak!!

Ezek tényleg biztató eredmények:) Vigyázz rájuk.
Nekem 4 nap fekvést mondott tanár úr.

Dabosancsa!

Ne add fel amíg ott nem mondják, hogy nem sikerült!!!
Nem volt még korai a teszt??
Egyébként persze hogy mutathat rossz eredményt, pont most beszéltem egy lánnyal a bmc-be neki meg pozitívat mutatott és nem volt semmi!!!!!!!!!

Lehet jövő héttöl ritkábban jövök:( mert elmegy a segítségem :( úgyhogy hármasba :lol: leszünk és Annával nem egyszerű mostanában. Még azt se tudom, hogy fogom megoldani,hogy ne kelljen emelgetni. Eddig délutánonként a nagyágyon aludt, most egy pár napja visszatért a kiságyhoz....... :roll:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

ÁFONYÁCSKA
Kitartás! Barátnőm is két éves gyermek mellett várt babát, sőt ikreket, és megoldotta, megmagyarázta a kislánynak, hogy miért nem lehet.

Nézzétek csak Michael Flatley utódját: (besz..rás) :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=4YuSK7r_ ... re=related

dita75

Sziasztok! köszönöm a válaszokat,majd lesz valahogy nem adom fel. :) Áfonyácska az az igazság hogy én emelgetem a másfél évesemet/10 kg/mert egyszerűen kivitelezhetetlen hogy ne.Férjem sokat dolgozik és sokat vagyok egyedül hát ezért is aggódom hogy biztos nem tesz jót a tesóbabának az emelgetés dehát másképp nem megy.Ja mikor a lányom készült a bmc-ben vele nem teszteltem./lehet jobban tettem./ Dita neked ki a dokid?Na én most nem tudom nekem ki mert Uh-t a Zeke beavatkozást a Skriba dokinéni csinálta aki a Szűcsöt helyettesítette.Na ilyenkor?ki hirdet eredményt?Dita sok sikert hétfőre!+++ :lol:
dobosancsa

Dita!
Én bármit megelőlegeznék Neked zebra/leszbi társam!
Hétfőre megy drukk, egész nap a fórumot fogom nézni, annyira izgulok!

Amúgy nekem két napja leapadtak a melleim, én is állandóan fogdosom őket, de csak nem akarnak újra megduzzadni :cry:
Remélem ez nem rossz jel és attól még ott van a kisbabám.
Írok neked privit, mert van egy kérdésem!

Én is letöltöttem az Élet az anyaméhben c. filmet és most néztem végig! Folyamatosan potyogtak a könnyeim, hogy milyen csodálatos is a természet, hogy így kitalált mindent és hogy én is át akarom ezt élni!

Dobosancsa!
Nekem W. volt az orvosom, majd decemberben átkerültem Sz. dokihoz, ő csinálta az UH-okat, de az inszemkor pont szabin volt, úgyhogy Dita-nak és nekem is Skriba doktornő csinálta a beavatkozást! Én sem tudom ki fog eredményt hirdetni csütörtökön!

Kép
akire79

Rony77:
köszi az infót, akkor én is rágyúrok a laptetőre! :)

Dita75:
én is imádom a sajtokat, mint KvardLipi; de mivel ott van a Sajt után a @ - így igazából a mozgékony természetemre (fizikálisan és mentálisan egyaránt) utaltam. :)
Nekem először hsg-m volt, majd ezt követően 3in1 műtikéltek (laparral: méhnyakpolip+eü.küret+hsg), nem szeretném többet...
Persze igazuk van a csajsziknak, hogy inkább ezek először és így nincs kidobott pénz a "vaktában" megejtett stimukra.
sajt@

heni: Én írtam, hogy talán azért nem ismételtették meg a hsg-t, mert nem volt semmi ami miatt elzáródhatott volna. De ezt csak én gondolom, a doki nem mondta. Talán egy gyulladást azért a rendszeres uh-kon már csak észrevettek volna 2 év alatt. Mondjuk annak idején még nagyon kemény felfázásom is volt, kórházban is voltam vele. Mégsem volt hatása a petevezetékeimre. Apának sem volt bacija sosem. Ditának is kiderült a gyulladás, ami elzáródást okozott. Amíg nem kérik, én nem fogok kapálózni, hogy újra megcsináltassam. Egyébként nekem nem volt annyira rossz. Vagyis rossz volt, de gyorsan meg voltam vele és 15 perccel később már semmi bajom nem volt. szerintem ennek ahhoz is lehet köze, hogy nem volt elzáródva, mert úgy hallottam, hogy akkor rosszabb sokkal.

akire: Átírnád a dokit Zeke dokira? Köszi. Azt hiszem már Zekénél maradok, eddig meg vagyok vele elégedve (csak a hosszú várakozást útálom, de szerintem másnál is ez lenne).
vicky79
Budapest III. kerület

Javítottam és igazad van, másnál is nagyon sokat kell várni....
Sajnos rengetegen vagyunk.. :cry:

Kép
akire79

Most rövid ideig lehettem veletek, mert programunk van - készülnöm kell.
További szép estét :)
sajt@

Nekem is mennem kell. vacsoracsatázunk a baráti társasággal :lol:
Mindenkinek szép estét

Kép
akire79

Dita!

Én nem érzek semmit.
A melleim fájdogálnak, de az a múltkor is így volt.
Nálunk pont fordítva van. Nem én nézegetem a cicim, hanem a kispapa akárhányszor hazaér valahonnan, rögtön blúz felhúz, cici mustra. Őt azt várja, hogy sötétedjenek, mert az is lehet jele a terhességnek. Az igaz, hogy csak sokkal később, de a kispapát ez nem érdekli. :)

De egyébként nem érzek semmit. A hasam sem fáj.
vevikk

Vacak! 9-bol 9,az nagyon jo!!!!Nagyon eros kis embrikek!!!Dita!Amikor az 1 lombiknal kerdeztem a dokit kell e fekudni,azt mondta mindent csinalhatok ami jolesik,persze en probaltam fekudni,szoval mint latjatok,nalunk a fekves nem jott be,ugyhogy en a kovetkezobbnel "aktivabb" leszek!!!!Rony!Rolunk annyit,hogy mar most tartanank a stimunal.de ugy ereztem varjunk meg 1-2 honapot,szoval valoszinu jovo honapbban belevagunk!!!Ugyanazok a szurik lesznek,szoval long protokoll,ezt beszeltuk meg Sz-el.Szoval a ciklus 21.napjan kell menni,megnez,kivalltjuk a szurikat,es.... most annyival lesz mas,hogy bevonjuk a Kryot.Rolunk ennyi.Szep estet mindenkinek! udv Zoe
zoe33

Akire
Válaszoltam, bár sokat sztem nem tudtam segíteni! :? :? :?

Zoé
Sztem is minden ember más, másak az igényei. Ha valaki amúgy is lustitörp tipus biztos sokáig bír feküdni az ágyban, lehet én is ellennék ha nem zavarna annyira, hogy rendetlenség van, vagy hegyekben áll a mosogatnivaló. De mivel munkámban is elég sokat ülök, hátfájós vagyok és a sok fekvéstől még jobban előjön a problémám, egyik este már szabályszerűen sírtam annyira fájt a derekam.

Vekikk
Nem gáz hogy nem érzel semmit, én sem éreztem 14 hétig abszolút semmit.
Most sem kerestem a tüneteket egyszerűen jött egy-kettő ami eddig nem volt.
De ki tudja akár a sok gyogyi is okozhatja.
Elég sok hormont kaptam! :roll: :roll: :roll:
Kár, hogy nem hétfőn jössz, izgulhattunk volna együtt.
Édi az új avatar!

Vicky
Nem tudom emléxel-e de nem csak inszemek során voltam többször is uhu-n hanem előtte is hónapokig clostiztunk meg spontánkodtunk végig figyeltük a tüszőérést, és nem csak egy hanem vagy 3-4 doki nézett meg uhu-n, de egyik sem vett észre gyulladást. Ezt csak a hystero során derítették ki.

Nekem is nagy bajom, hogy nem tudom ki fogja megmondani az eredményt, mert így hogy alkalmazzam a titkot? Nem mindegy hogy Sz. dokit vagy S. doktornőt képzelem magam elé. :lol: :lol: :lol:

ANCSA
Te hány órára mész hétfőn reggel? Én fél 8-ra ott leszek. Pink csíkok vannak a hajamban, és általában gyászban vagyok, mert a fekete a kedvenc színem. Ez talán még a Depeche Mode korszakomból maradhatott vissza..... :roll: :roll: :roll: :roll: Ha felismersz megszólítasz, jó lenne elütni az időt egy kis dumcsival, hogy ne kettyenjünk meg a várakozásban. :roll: :roll: :roll:

dita75

dita: De a bacitokról volt hír. Mindegy, mert valószínűleg mi lombikozni úgysem fogunk. Sokba kerül és félek is tőle. Talán max. 1 férhetne bele, de nagyon húzós lenne, úgyhogy én csak az inszemben bízhatok. Inkább nem akarom tudni, hogy mi van bent. Talán ha nem sikerülnek az inszemek, akkor laparral megműttetem a cisztáimat és akkor a petevezetéket is meg lehet nézni. De most úgyis egyszerre babásodunk, úgyhogy nem lesz erre szükségem. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

VIKI
Naná!

Tényleg nem okoskodni akarok vagy mindenkit egyből hsg-re vagy laparra küldeni csak nem szeretném ha azt hinnétek hogy ez a dolog állandó, mert én is azt hittem, sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar mindkét petevezetékem elzáródhat és hogy ezt csak egy csomó inszem meg műtét után tudom meg.

Amúgy még egy jó "poén" : A hysteronál találkoztam egy lánnyal akinek már a 2. hysteroja volt és már túl volt egy csomó inszemen, 3 sikertelen lombikon (Kaális)
A főorvos a hystero előtt megvizsgálta és akkor tudta meg a csajszi, hogy hátrahajló a méhe. Ennyi vizsgálat és beavatkozás után egy sima két perces vizsgálat során! :shock: :shock: :shock:

dita75

dita: Ezt a hátrahajló méhet nekem is mondta annak idején egy doki, de azóta csak 1 említette és ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, nem múlik rajta a baba csak megnehezítheti. Nem emlékszel véletlenül, hogy ezzel kapcsolatban mondott-e a csajszinak a doki valamit?
vicky79
Budapest III. kerület

Halika!

Rony, ugye mondtam már hogy mennyire cuki vagy? Ha nem, hát mondom. Puszillak

Akire, köszönöm. Nagyon meghatódtam. Egyébként majd megírom a sztorit. Hosszú lesz.

Dita, az lehet hogy nem fogunk együtt szülni, de én majd drukkolok a te szüléseden, te meg kicsit később majd az enyémen. Oksa?
Egyébként ne a dokit képzeld magad elé, hanem az embriológust ahogy előtted megy be a rendelőbe. Ez már tuti. Azt meg tudod hogy ki lesz, nem?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

[quote]M írta:inket nemcsak az intézet köt össze, hanem sokkal inkább a cél, amiért mindannyian kűzdünk. vagy nem gondolom jól?

Ez borzasztóan szép volt. Ma egész nap örömömben sírtam, mert olyat tudtam meg, hogy a Cirisben a 40 év feletti nőknél a siker aránya 100%. És oda nem csak 42 éves nők járnak, hanem 50 év felettiek is. És akár milyen hihetetlen, de azoknak is sikerül.
Még egyszer köszönöm, szóval te is megríkattál. Örömömben, egész nap.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Dita ez egy jó ötlet,épp én is kérdezni akartam hogy mikor érsz oda.Na én kb 8-ra érek oda.Nagyon hosszú szőke hajam van,ki se látszom a földből/156cm/ :lol: :lol: és khm... nem vagyok kimondottan vékony.És farmer,fekete kabát,csíkos felső.Én is imádom a feketét./főleg mióta felszedtem a hormonkezeléstől tíz kilót/ :oops: :D
dobosancsa

Sziasztok!

Áfonyácska! Millió gratula, nemsokára követünk.
Trix! Neked is hasonlóképpen, kár, hogy nem taliztunk, bár lehet, hogy láttuk egymást, én 8-ra értem oda, leadtam a pipit aztán mentem fel az emeletre.

Rony! megy a drukk hétfőre!!!!!!
Dita Neked meg +++++++++++++++++++++++++++
Most már tényleg beindult a babaeső, remélem most már mindenki sorra kerül!!!!!

Vasikáé!
Nagyon kemény csaj vagy! Nagyon remélem, hogy eléred a célod!!!! Én is megnéztelek ám a Ciris fórumán. Úgy látom, hogy ott egyfolytában babaeső van, úgyhogy szerintem hamar rád kerül a sor!!!! Gyere ám felénk!

Annyit írtatok, hogy elvesztettem a fonalat. Minden esetre üdv. az újaknak!!!!!

Rólam: Hétfőn kezdem szúrni a merionalt és indul a 3 köröm a hintán. (és remélem utolsó).

A hsg-ről: Nekem mindkét petevezetőm el volt záródva, kellemetlen volt, de azt nem mondanám, hogy fájt, szinte csak nagyon feszített a hasam. Ez októberben volt, de én is úgy gondolom, hogy nagyon hamar elzáródhat, főleg akkor ha valakinek már egyszer el volt. Úgyhogy most ha megyek inszem előtti uh-ra akkor meg is fogom kérdezni az Sz. dokit, hogy mennyi annak az esélye, hogy még átjárhatók. Mert ha nem akkor tényleg hiábavalók az inszemek.
szöszi1977

JÓÓÓÓÓ Reggeeeelt Mindenkinek! :)

Vicky79, Dita75:
Hugicámnak is hátrahajló méhe volt, eldöntötték, hogy gyermeket szeretnének és 2 hónap múlva várandós lett! Az igazság az, hogy papával sokat gyűrték a lepedőt a cél érdekében - így nagyobb volt az esély is :wink:

Megkaptam a beutálómat a mammográfiára. Nagyon megnyúzgálják a cicit, volt már nektek ilyen?
sajt@

és olyat csinálnak szerintetek, hogy méhtükrözés (ami úgy tudom altatásban megy) + HSG egyszerre?
Nagyon rákattantam erre a HSG-re... brrrr!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Nekem is hátrahajló méhem van, de az okosok azt mondták, csak a teherbeesést nehezíti egyébként semmit. A beültetéskor is volt már, hogy teljesen lefelé feküdtem és úgy vezették be a katétert. Most érdekes módon nem, de biztos sikerül így is.

Enikõ
vacak2

Sajt
A másik fórumon eü-s lányok azt mondták, hogy elvileg nem csinálják egyszerre, mert úgy nem finanszírozza a Tb, de a dokik már kiokoskodták, hogy mégis egyszerre csinálják meg, diagnosztikus célból és akkor mehet.

Enikõ
vacak2

SZIASZTOK!
AKIN EL A PÁRJÁNAK A KATONÁKKAL VAN A GOND
http://www.proxeed.hu/ KATTINT
rafiimola

jó reggelt csajok!

rengeteget irtatok!nem is tudtam visszaolvasni!

helo sajt@:ennyire akarod ezt a fránya hsgt?én átadnám most neked!!!!!!!! :? :? :? :? :? :?

rafiimola:ez kiprobált gyogyi pasiknak???az én párommal nem tudom lesssz e gond mert még csak most megyünk hsgm után!de azért köszis :lol: :lol:

Kép
sting1982

szöszi:neked is igazad van hsgvel kapcsolatban mert akinek volt már elzárodás nem tudni mikor zárodik el ujra .de te is tök ól teszed hogy rákérdezel szűcs dokinál!

sajt@:nekem nem volt mammograáfiás vizsgálatom!én még csak 27vagyok. :shock:

Kép
sting1982

Akire
Ígértem morulát, talán sikerül feltenni:) Kép

Enikõ
vacak2

oh anyám:még ilyet sosem láttam :lol: :lol: :lol:

vacak:ez valami átmeneti állapot a kis manókáknál?

Kép
sting1982

sajt@:milyen esetekben állapitják meg hogy hsg +méhtükrözés kell???nem tudod véletlenül?nah nem mindha kellene nekem mind 2 ő elég lessz kedden egy hsg :cry: :cry:

Kép
sting1982

Böbe
Nekem úgy magyarázta a biológus csaj, hogy a 8 sejtből alakul át morulává, ezt követi a blaszto állapot. A fejlődési fázisok közül ez az egyik kritikus, mert sok nem jut át ezen. A másik, meg gondolom a blaszto lehet, bár erre már nem emlékszem.
Remélem nálunk az is segít majd, hogy HA (hatching) is volt.

Enikõ
vacak2

Vicky
Nem mondott neki semmit rá! Volt egyéb más problémájuk, apagondok leginkább, nem a méhe miatt nem esett teherbe sztem.

Vasikáé
Esetleg ha ikreket hoznak össze neked és nálam csak egy baba lesz akkor még beelőzhetsz! :wink: Kívánom hogy így legyen, önző vagyok és nem akarok egyedül unatkozni a kórteremben. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ez a Ciris valamit nagyon tud akkor! Biztos olvasták a Titkot! :wink: 8) :lol:

Dobosancsa
Szupi akkor csak fél órát leszek egyedül. Remélem nem kerüljük el egymást. Én 30 kilót híztam a 6 év hormonkezeléseinek köszönhetően. Tavaly volt egy kis szünetünk akkor gyorsan leadtam még az inszemek előtt 20 kilót aminek több mint a felét már sikerült is visszaszednem ahogy elkezdtem magam újra szúrkálni a hormonokkal. :cry: :cry: :cry:

SZÖSZI
Hajrá uccsó inszem! ++++++++++++++++++++

SAJT@
Engem is el akart küldeni az Újvári dokker mammo-ra de aztán olvastam a tájékoztatón, hogy 35 felett kell csak, én még nem vok annyi igy rákérdeztem a Szűcsnél aki azt mondta hogy minden mensi előtt nézzem meg a melleimet és ha észlelek elváltozást akkor kell csak menni.
Szóval ezt megúsztam, de amúgy nemrég tapogattak végig mert volt a hónaljamnál már kétszer is zsírcsomó az egyiket el is távolították, és ilyenkor végignézik az egész testemen a nyirokcsomókat, jól megtapogatta a sebész doktornéni a cicijeimet, úgyhogy most jut eszembe nekem ez már nem is az első leszbi aktusom volt itt a BMC-ben! :lol: :lol: :lol: :lol:

VACAK
Fehérváron egyszerre csinálnak lapart és hysterot. Ezért is derült ki nálam a bibi, mert ha csak hysterot csináltak volna akkor az életben nem tudom meg.

:roll: :roll: :roll:

STING
Drukk a hsg-hez jövő hétre, kívánom, hogy ne fájjon egyáltalán. Tudod a cél érdekében mindent! :wink: 8)

dita75

VACAK
Nagyon édi a bébi! 8) 8) 8)

dita75

kösz ditám!bár nem is ringatom magam hogy nem fog fájni csak abban bizom nem találnak különös dolgot!!!!és hogy egyáltalán átjárható vaok!!
hogy vagy egyébként?? :lol: :lol:

Kép
sting1982

vacak2:nem lessz semmi gond bár megirom neked öszintén :oops: nem toom azt sem mi az hogy HA :oops: :oops:

Kép
sting1982

Böbe
Szerintem a lányok írták már AHA=HA= lézeres sejthártya bontás, ami elősegíti a beágyazódást.

Enikõ
vacak2

Dita
Nekem is együtt volt most legutóbb, decmberben a lapar+hsg. Igazából nem talált semmit a doki, csak összenövéseket, amiket kb 2 órát tartott feloldani. Ezért is sokat várok ettől a beültitől.

Enikõ
vacak2

Laptető!!!!!!! Hurrá!!!!

Enikõ
vacak2

Vacak!
Köszi a képet. Mindig elámulok, hogy milyen csodálatos a természet! Ezt a képet jól tedd el, hogy később megmutatsd a gyermekednek, hogy így nézett ki még igazán fiatalon :lol:
Mert én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!

ITT A TAVASZ = BABAESŐ

Dita!
Holnap nagyon drukkolok! Szerintem is inkább a biológust képzeld el, mert az a biztos! Nekem van egy olyan elképzelésem, hogy Sz. fogja közölni a jó hírt, hiszen az ő betege vagy!
Én azt képzeltem magam elé, hogy a folyosón megállítom a doktornőt, hogy megköszönjem neki, amit értünk tett és hogy azon az iszonyatosan húzós napon, ilyen jól végezte a munkáját, hogy sikerült a babám. Szóval én nem is az eredményhirdetést képzeltem el, hanem az utána lévő dolgokat!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: