A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Jó estét!!

Üdv Évi!! Dobjál képet a kislányodról ;-)

Lányok, kifogyott a fagyasztóból az anyatej, gondoltam megpróbáljuk a tejpépet estére kiegészítésnek. És Eninek nem ízlett a vaníliás milupa tejpép... volt ilyen másnál is, aki próbálta, hogy nem kellett a gyerkőcnek? De jó hogy vettem két dobozzal.... próbáljam meg talán gyümivel keverni, vagy valami más tipp??

yuyu79

Üdv Évi közöttünk;)
Örülök, hogy sikerült még egy zugolvasót "kiugratnunk a bokorból";)

Julcsi, mi próbáltuk a vaníliás tejpépet, nálunk sem jött be túlzottan, sőt másnap kiütéses lett a gyerkőc, ami szerencsére estére elmúlt és ugyanúgy ébredt tőle éjszaka is....

Panna, rám sem hallgat a gyerkőc, na de mit vársz egy 7 hónapostól, nem hiszem, hogy nagyon értené, hogy mit jelent a "nem szabad" ;) szerintem még korai;) Réka szereti az új ülését?

sniky

Katica, irígykedem picit, hogy ilyen korán már ágyban lehetsz;) jó pihenést!

Megyek én is, megpróbálom mihamarabb lefektetni a prücskömet, bár itt ül az ölemben és egyfolytában dumál;))) a kis zabálnivaló;)

Kép

sniky

Lillaanyu,
Üdv közöttünk! :D Igen, kérünk képeket is!! :wink:

Sniky,
Nagyon édes Barnus!! Úszni mentek holnap? Mi egy hét kihagyás után megyünk 10re.

Julcsi,
Virágnak én már adtam azt a Milupa Gyermekálom vaníliás tejbedara pépet, és neki nagyon ízlett! Bár én kevertem bele néhány kiskanálnyi gyümipürét is (üvegeset), de sztem anélkül is megette volna! Sztem édes szájú lesz, mint az anyja :wink: Ja és neki nem lett semmilyen kiütése tőle, bár igaz csak egyszer adtam neki, de már vettem is egy dobozzal.

Panna,
Sztem sem értik még a 'nem' szót, max megijednek a hangsúlytól, amivel mondjuk. De gondolom ha majd értik is, hogy mit jelent, annál inkább úgy fognak tenni, mintha nem értenék! :wink:

Nálunk most nagyon anyás lett Vircsike! Ha nem lát, akkor vége a világnak! :(

Kép
Kép
dia123

Ja és már pohárból is iszik Virág, persze baba pohár, de már a teát ebből issza! :)
Kép nagy lány! :)

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Nagyon édes a videótok! Ügyes Áron, ahogyan lépeget! :)

Kép
Kép
dia123

Köszönöm a ruhás hsz-eket! Azt hiszem én bentre túlöltöztetem Rékát. Vagy a fene se tudja. HA csak harisnyában meg hosszúújjú bodyban+még egy felsőben van ,előfordul, hogy hideg a keze-lába. AMúgy meg nem érzem, hogy izzadna... Na próbáálkozok, mondjuk az is közrejátszott, hog yigyekeztünk a náthából mihamarabb kivergődni, ezért inkább túl, mint alul-öltöztettem a csajszikámat.

Holnap teszteljük a Concord ülést. Megyünk BP-re. Remélem egy hang nélkül végigszunyálja az utat RÉka.

Szia Évi! Örülök, hogy felfedted magad, és immár "hivatalosan" is köztünk vagy! Rékámnak kb ugyanilyen paraméterei vnnak, mint Lillának. Fotót kérünk róla, amint lehet!!! :lol:

Réka ma átaludta az ebédet :shock: Sztem ma tuti befutó az éjszakai kelés+kaja. :cry: Ja, és a jógát is átaludta, így oda se mentünk. ALapjába véve ma túl sokat ludt napközben...

Fogas kérdés nálunk megoldódott. Van babafogkeféje, és azt imádja rágicsálni. Hát estére bevizezem neki, és kicsit irányítom, hogy dörzsöljük is meg a fogacskát egy picit. Ez tetszik neki úgy tűnik. Gondolom nagyon nem ártok.

RÉka egyre többet négykézlábazik. Kis ügyi. És zabálnivaló ahogy próbálkozik. Most már ráadásul mindenre fel is akar mászni.

Megyek apához, mert aztán morci lesz, hogy nem foglalkozok vele.
Jó éjt Nektek! Vasárnapig nem leszek...

panna1

Dia! Édes a fotó Virágról! Ügyike! Réka is varázsitatózik már pár hete :)

Még azt akartam kérdezni, hogy miért jó ez a Hipp-es tea? mindenki adja a babának? Hozzáadott cukrot tartalmaz.... Mi van, ha csak sima, naturlandos csipkebogyó-teát főzök neki?

panna1

Niki! Barnus fürcsilepedős fotója is nagyon aranyos! És ,
milyen csudakékek a szemei! :D

panna1

Julcsi! Hirdesd meg atejpépet akciósan, biztos lecsap rá valaki. De az is lehet, hogy később még megszereti Eni...

panna1

Azt én is olvastam, hogy nyilván még nem értik a nemet, és ők a hangsúlyból értenek dolgokat. Próbálom is elég szigorúan mondani a nemet! De a kis huncut meg úgy vigyorog, hogy alig bírok komoly maradni... Ilyenkor mondom neki, hogy ne vigyorogjon, mert megharapom. De csak vigyorog tovább, és csak próbálkozik azzal amivel nem kellene.
Értem én, hogy nem érti, de valamikor el kell kezdeni, mert most már az ő érdekében pár dologtól meg kell védeni... De nekem gyanús ám ez a kiscsaj, hogy már sejti a jelentését, és csakazértis tesztel.. Persze lehet, hogy ez még tényleg korai.

panna1

Na sok voltam és unalmas, megyek alukálni. APja bealudt a TV előtt, azért érek ré ennyire :lol:
Mégyegyszer jó éjt!!

panna1

Szép jó reggelt!

Köszönjük a bókokat;)

dia, nem megyünk úszni, mert még Barnus nem 100%-os én meg még annyira se, szerintem még a hétfői jógát is kihagyjuk:(

Panna, nem voltál sok és unalmas!!! jó utat nektek, remélem Réka is imádni fogja az ülést, mert Barnus nagyon szereti, dobok is róla képet;)

Kép

"little pumpkin :)"

sniky

Panna, én is vettem anno hirtelen felindulásból hipp-es teát, de nem adom neki.... inkább vizet vagy 100% almalevet, alma-körtét kap (Garden félét, abban nincs tartósítószer és semmi más csak a gyümi)

Dia, nagyon édes Virág a képen, nálunk nem jött be se a cumisüveg, se a csőrös pohár, csak a sima pohárból hajlandó inni, több kevesebb maszatolással, pancsolással;)
jó úszást nektek! mi egyébként a 12 órás csoportba járunk, így nem is fogunk találkozni veletek?! :((

na megyek, majd még jövök;) gyönyörű idő készül odakint, már el is felejtettem, hogy tavaly én voltam az időjárás felelős;))
igyekszem idén is megtenni ami tőlem telik, holnapra kirándulós jóidőt kértem;))))

na puszi csajok!

Szuszu, Lei nagyon el vagytok tűnve és még egy jó páran!!! Remélem minden rendben veletek?!

sniky

Imádom ezt a napsütést, kimegyünk ma végre a Kopaszi gátra. jön még valaki? :)

CsAndi, kicsit irigykedem, hogy olyan közel laksz a biopiachoz :) én bezzeg a múltkor is ott köröztem a kocsival és nem volt sehol hely, végül a MOM-ban parkoltam le, de onnan azért elég jó kis séta főleg nagy szatyrokkal.
Most is noszogatom magam, hogy induljak, csak lusta vagyok még hozzá. Szokás szerint rosszul aludtunk sajnos... de Zsombinak van már két foga legalább :) Zéti meg rászokott arra, hogy éjszakánként többször megjelenik az ágyam mellett. Nem szól semmit, ha felkelek már indul is visszafelé. Számomra viszont nem túl pihentető így az éjszaka, mellette Zsombi még ébred vagy 5-8-szor.

Mecsi, remélem végre ti is meggyógyultok!

Szia Évi, üdv közöttünk. Kell is a frissítés, mert sokan nagyon eltüntek :(

Kata az evés-betegség összefüggést azért túlzásnak tartom. Zsombi úgy lett beteg, hogy csak szopott és én is odafigyelek arra, hogy mit eszek. Annak már sokkal több köze van a betegségekhez, hogy Zéti oviba jár és sajnos, ez van, hozza haza a bacikat, vírusokat. Zéti kapott tegnap végre antibiotikumot, egy hét után... de azt mondták, hogy a streptora kell mindenképpen. ja és tiszta szerencse, hogy ahány doki, annyi vélemény, mert a gyerekorvosunk azt mondta, hogy a fertőzés miatt voltak kiütései Zétinek és nem allergia miatt. Ezt mondta különben az egészségügyben dolgozó sórornőm is, kicsit megnyugodtam, hogy akkor mégsincs semmilyen allergiája a gyereknek.
Vendég

Kép gyors kép: új játékok.

Kép Gyere be a házamba kedvesem - mondta Zéti Zsombinak Kép Pakolunk
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szívélyes fogadtatást!

Mi is eszünk már tejpépet, igaz még csak 2 napja és gyümivel, Lillának ízlik. Ez most a tízóraink. Jövő héttől kezdem a zöldségeket főzeléknek adni. Mi elég lassan haladunk.

Nekem nagy szerencsém van Lillussal: 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát (99%-ban). Este 9 körül alszik el, és hogy mikor kel, azt nem tudom. Én 7 körül megyek be hozzá (külön alszunk), akkor már fent van csak eljátszik. Szoktam néha hallani 6 magasságában hogy dumál, de hagyom. Héten egyszer-talán szerdán- felkelt fél 4-kor. Mondom neki: mivan kislányom, elnézted az órát? Nem etettem meg, gondoltam simi aztán visszaalszik. Hát nem. Játszani volt kedve. Csak 9 körül aludt el. Aztán kiderült, hogy aznap éjszaka sok jó alvó baba fent volt, a TELIHOLD miatt! :)

Egyébként lusta a lelkem: pörög-forog, viszont az ülést nem nagyon erölteti, se a mászást. Addig van nyugtom!

Rakok fel képet, hátha valaki szembe jön az utcán akkor megismerjen :lol: :lol: :lol: (amire azért lássuk be, elég kicsi az esély.!)

A babák gyönyörűek! A beteg babáknak és mamáknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Szupi idő van, irány a természet!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép siófoki séta
Kép ücsörgés Kép teknősbéka fordítva :-)

Kép
Kép
lillanyuci

Évi, de jó, hogy tettél fel képeket. Egy újabb gyönyörű baba :) Siófokon mi is meg szoktunk fordulni, kedvenc részünk nekünk is a kikötő környéke. Nagy szerencséd van a lányod alvókájával.

El kell újságolnom gyorsan: Zsombi magától felült :D nem is tudom, hogy hozta össze és megismétli-e, erre nagyon kíváncsi vagyok.
Vendég

Húú Csenge, most olvasom.... hatalmas gratula Zsombinak a felüléshez és a két kis fogacskához is;)

Évi, de jó, hogy tettél fel képet, gyönyörű Lilla baba és külön gratula a jó alvókájához! Én 5 hétig voltam így kényeztetve, könnyű megszokni a jót;)

hipp-hipp hurrá! Lesz nekünk is új babakocsink, piros színben, és csak 4 kg ;)))))))) íme:

http://www.vatera.hu/uj_titi_trion_baba ... 00080.html

sniky

Niki, tuti kis kocsi. Hogy vagytok?

Zsombi nagyon beindult :) eddig csak hátról hasra bal felé fordult, már vagy másfél hónapja. Ma végre átfordult jobb oldalon is!
Vendég

Köszi Csenge, egyre jobban bár én még ramatyul, Barnus már szinte teljesen jól van. Azért hétfőn még nem megyünk szerintem jógára, bár nagyon fáj a szívem miatta:(

sniky

Niki !Szuper az új járgányotok!! :lol: Tessék gyorsan gyógyulni hogy tudjatok jönni csavarogni!

Csenge!Gratulálok Zsombinak a felüléshez! :wink:
l.veronika

Sziasztok!

Hát ma csalódtam...
A tesztbe, amit felraktam, a legbiztonságosabb a Kiddy nevezetű, de ma bementünk a Mini-Manóba és ott azt mondta a a pasi, hogy ebben csak gépi próba volt (igazival is szokták????) + nincs biztonsági öv, hanem a mellkasnál egy "sáv", amit nem biztos, hogy elvisel a gyerek nyáron 40 fokban, és könnyen kiszedhető. NA, szóval ennyit a tesztekről. :( :(
Vendég

JA, persze ezek után nem javasolta. Meg menet közben nem módosítható a dölésszög.
Vendég

Kata! Nekünk is a kiddy volt Cintusnál, de nem szerette, utána vettünk egy römert. Igen, az autó övével kötöd be a gyereket, aki előtt van egy kis tálca szerűség, ezt nem szerette Cintus benne. Még Vikinél bepróbálkozunk vele, aztán majd meglátjuk, de mi egyenlőre elvagyunk a hordozóban.

Csenge! Gratula Zsombinak, nagyon kis ügyi.

Niki! Barnus olyan édes pofákat tud vágni!

Évi üdv köztünk, aranyos a kislányod! Bende is fehérvári azt hiszem, bár ő mostanában nem igazán irogat, vele lenne a legnagyobb esélyed összefutni.

Apro! Sejtettem, hogy nem ez legolcsóbb fotós. :(

Mi ma kacsákat etetni voltunk a Dunán, Vikinek is bejött a program.

KépKép
jazmin2005

Szép jó estét mindenkinek!

Csenge köszi a hiányolást Végre jobban vagyunk, Áron még kicsit köhög de ez már semmi, csak a fülét még mindig piszkálja. Az étvágya visszatért, többet eszik mint a betegség előtt 1kor 1üvegeset simán megeszik rá egy órával már cicizni akar aztán 4kor+gyümi és 6kor is+tejpép fürcsi előtt.
Én még azért egy hétig nem utazgatok a tökivel hogy tutira minden jó legyen.
Mi még mindig csak hátrafele kúszunk és ha ültetem a kiságyba vagy valahol van kapaszkodási lehetőség akkor feláll.:D

A dm pontokat tényleg le kell vásárolni. Mi ma el is mentünk jól bevásároltunk egy csomó pelust, meg minden szirsz@rt erre még fizetés után kaptunk egy halom pontot! :lol: nem baj hó végéig még tudunk menni ha mégis kell valami. De nekem furcsa mintha felemelték volna az árakat!
Áron ma Új játékot talált magának a pamperses dobozban. Beleraktuk és annyira élvezte hogy bújócskázik :lol: :lol:

Hónapfordulósoknak sok boldogot! Kép

Boni én is szoktam nézni a Dallast de most nagyon lemaradtam :(

Áron nem igazán hallgat rám, de úgy látom sokmindent megért . Sajnos sokszor emelt hangon kell közölnöm hogy nem , de akkor meg elkezd hisztizni és csapkodni.

Hálózsák mi is használjuk és úgy nem mászik el keresztbe a törpi az ágyban.

Szia Évi Üdv közöttünk! Ari a babucid! :D

Julcsi én szoktam banánt almát körtét is keverni a tejpépbe de van hogy üveges gyümit adok hozzá. Nálunk banánnal jött be a legjobban. Vegyél sima ízüt is és keverd össze akkor nem lehet annyira érezni. Ezért sem ajánlják 6hó alatt a vaniliásat mert érzékenyek lehetnek rá a babók.

Barnus kék szeme még mindig csodás! Dia mi is vettünk varázsitatóóóót, de nagyon jön belőle a viz:lol: :wink:

Gyerekülést mi még mindig nem vettünk és még nem is tudjuk milyentet vegyünk tiszta kilátástalanságnak érzem ezt a témát nálunk.

Zéti nagyon aranyos ahogy játszik Zsombikával. Allergia nuku jupijéé!

Vettem egy sárga színű ok baby fürdetőkarikát de Nem nagyon tetszik Áronnak elvan benne de nem pancsizik úgy mint anélkül. Valakit esetleg érdekel .3500FT majd holnap teszek fel képet róla ha kell.

Na már megint egyszerre hoztam be a lemaradást
:lol: :shock:

Ma csinibe nyomtuk a napot anyuval
Kép
pampers baby mega pack
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki, sajnálom, hogy nem jöttök holnap. Nekünk már nagyon menni kéne, mert van egy bérletünk és attól tartok lejár :( Én meg mennék is, meg nem is. Zsombi végülis jól van... csak ne költöztek volna el. Jön valaki holnap?? És egy kérdés: van az új helyen lépcső? Niki, Andi ti voltatok ott, ugye?

Mecsi, örülök, hogy jobban vagytok! A dobozolás nagyon jó ötlet! Már el is felejtettem, hogy szerette Zéti is.
Vendég

mostmár tényleg itt lesz a jóga hétfön 11órától:
1052 Budapest Váci utca 12, III. emelet 2
Vendég

csenge, van lépcső is de van ám kicsi , de frankó lift
Vendég

Andi, lift van? Lehet menni babakocsival?
Vendég

:)
Vendég

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk, visszaolvasni sajnos még nem volt időm, viszont nagy szükségem lenne a segítségetekre!

A nyaralás alatt tönkre ment a Medela kézi mellszívóm, amit nagyon szerettem ugyan, de kicsit aggasztó, hogy 7 hónapot bír, anyagában volt hibás, és mivel ajándékba kaptam (és akik hozták eldobták a blokkot, így esély sincs visszacserélni) Szóval be kell ruháznom egy újra, mivel még most is viszik a tejet tőlünk....

A kérdés az lenne, hogy kinek milyen mellszívója van-volt, és mennyire vált be. Még nem tudom, hogy elektromosat vagy kézit vegyek-e. Egy pesztonka elektromosat próbáltam egyszer de az nem tetszett, mert 20 ml tejet 10 perc alatt fejt le, szóval nem volt túl hatékony.
Nagy szükségem lenne a tanácsokra, vagy esetleg ha lenne valakinek eladó, akkor az is érdekelne!

Köszönöm!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge!
Akkora a lift hogy a kicsi kocsim hosszában éppen befér,én meg mellé álltam. :?
l.veronika

Szia Sziszka!! Nekem a medela mini electric nagyon bevált, bár soha nem fejtem olyan sokat mint Te. De amikor volt mit fejni, akkor akár 120 mili is lejött 5-10 perc alatt...Az enyém kölcsönbe van nálam, de sógornőmnek most vettem egyet használtan vaterán, nézz körül ott, ha gondolod... 9-ért vettem, de volt 7-8 ezer körül is. Újonnan 20 fölött van, úgy tudom...

yuyu79

Köszi Julcsi!

A tejpép: annyit írnék, hogy amit Málnus nem szeretett ahhoz én kevertem a kedvenc gyümölcséből, úgy simán megette, és most a Hipp barackos Banános van itthon, ezt nagyon szereti, lehet, hogy Eninek is bejönne, hisz ő is nagyon szereti a banánt.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi én is! Tegnap este almával keverve már megevett egy decit két részletben belőle, persze annak kb fele alma volt, de azért haladás... Én is vettem babánosat is, csak milupásat, majd azt is kipróbáljuk...

yuyu79

Sziszka, nekem is a elektromos Medelám van, igaz nem fejtem vele sokat, de három és fél éve vettem és még működik :)
Vendég

Beleki! Dominik 1 hónaposan influenzás lett, pedig kizárólag anyatejes volt, és én is nagyon odafigyeltem arra, hogy mit eszek. Sőt, már a terhesség alatt is figyeltem az étkezésemre. Ráadásul 1 éves koráig nem kapott semmilyen tejterméket és mégis tejérzékeny, holott 17 hónapig szopott. És ha ez nem lenne elég még asztmás is. 6 hónapig csak szopott, utána sokáig csak gyümölcsöt evett, de azt is csak napjában egyszer fogadta el. Ellenben Dani még nem volt egész 5 hónapos, mikor már kapott hozzátápit, sőt tejpépet is, ő 6 hónaposan abbahagyta a szopit, nem fogadta el többet, 15 hónaposan már próbálgattuk a tejet, és nincs ételallergiája, először 5 hónaposan volt beteg. Mostanában már egyre kevesebbett is beteg. Szóval szerintem inkább az öröklött gének (bár a családban nincs ételallergiás), a környezet a döntőek abban, hogy mennyit beteg a gyerek.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ja és a kézi medelédnak melyik részével van a probléma? Csak mert a kézi is bővíthető elvileg... A sima kézi van Neked (olyan dugattyús), vagy a harmony?

yuyu79

Sziszka, ment privi... Elvileg eladnám az avent kézimet, de a részletek a priviben! ;)

most sajnos nem tudok írni, remélem, hogy délután már tudok jönni, addig is jók legyetek!

sophie27

Sziasztok!

Na, átolvastam az elmúlt hetet!

Panna! Mi már sokszor kihagyjuk a déli cicit! Éjszaka annyit van cicin, hogy teljesen leszív, és az elmúlt hetekben többször is a nagyik vigyáztak Rá, így akkor rendes ebédet kapott. Amiket írtál Rékáról egy az egyben igazak ránk is. Poci fájás és ekcéma! Te mivel próbálod orvosolni? Nálunk az éjszakák is egyre rosszabbak, nagyon sokat kelünk, még mindig iszonyat mennyiségű szelet bírunk összegyűjteni, az kelti fel szegénykémet. Pénteken el is vittem egy homeopátiás orvoshoz, mert állítólag a veleszületett ekcémát és sok más dolgot is sikeresen lehet kezelni! Nagyon bizakodó vagyok! Akkor lettem csak mérges, mikor az ötödik patikában sem kaptam meg a felírt szert. Rendelni kellett.

Pelenkázás nálunk sem nyerő! Ahogy lerakom a hátára, máris hason van, fel négykézlábra, és teperés! Ha meg visszarakom hátra, feszíti, tekeri magát! Mi lesz, amikor menni fog?!? Már most alig bírom bepelenkázni. :shock:

Valaki adott már a babájának kiflit? Mi adtunk neki, és hatalmas élvezettel nyamnyogott rajta! Ez a 10 perc (na és persze az alvás) volt az a momentum, mikor megállt egy pillanatra! Hihetetlen sebességgel megy négykézláb és a kompban is! Szerintem nem is híztunk most túl sokat, hiszen egész nap mozog!

Makadu! Mi az a Stroller-féle úszás?

Beleki! Engem érdekelne a testkontoll babákra vonatkozó része! Köszi ha elküldöd, akár priviben, vagy emailre, ha a többieket nem érdekli.

Én vettem rizspelyhet, azzal is szoktam adni a zöldségeket, de ezen most elgondolkodtam amit Julcsi írt, hogy a rendes rizst leturmixolom.

Jazmin! Sajna nekem is nagyon fáj az egyik mellbimbón, :? olyan lett, mintha tejhólyag (vérhólyagból kiindulva neveztem így el) lenne rajta. Majd ez sebesedett, és most gyógyulgat, de nagyon hosszú idő volt. Sajnos az a cici sokkal kevesebbet is termel azóta, a másik tartja a frontot! Van még valakinél ilyen, hogy az egyik sokkal jobban teljesít?

Papírevés nálunk is favorit, bármit, csak papír legyen, újság, számla stb. Ha nagy a csend, akkor tudom, hogy valami olyan dolgot rágcsál, amit nem kellene.

Panna! Öltözködéssel kapcsolatban mi otthon body+harisnya és néha még a bodyra egy kis póló, hogy hátán azért legyen anyag! A harisnya jött be nekünk nagyon, mert a nagy mászásban a zoknikat mindig elhagyjuk! Ja, és a bőrgyógyászaton azt mondták, hogy az ekcémás babákat inkább alul kell öltöztetni. Ezt még nekem is tanulni kell, mert legszívesebben mindent rá adnék, hogy jól érezze magát.

rizsimami

yuyu: Csabinak is amikor először adtam neki Milupa vaniliás tejpépet nem izlett. Aztán hetekkel később újra próbáltam és akkor már azért evett belőle rendesen. nem mondom, hogy imádta, de nem köpte legalább ki. :)
lei

Szilvi, a nőci neve, semmi különlegesség. :)
makadu

hétfőn lesz Tranzitolás csajok?
lei

két rizskavarás között jövök... :)

Lei, biztosan. bár vannak még betegek, de szerintem most már mennek a lányok. vagy!? jó, hogy pelepofázkodok, gondolom az illetékesek is reagálnak majd valamit! ;)

hipp tejpépet adtam eddig Benedeknek, neki nagyon bejött, a sima is, de a barackos banános mégjobban. védőnő szerint ne adjak még, mert csak fölös kalória van benne... :(

tegnap este amúgy megpróbáltuk, hogy fürcsi előtt fél üveg hipp rizses zöldségkrém cs.hússal, fürcsi után szopi+150ml tápi, el is aludt, mert nagyon fáradt volt, de 1 körül már fent voltunk (9től), szóval az alvási mennyiségek még mindig olyan 3 óra körül vannak egy etapban... :(

kedden megyünk mázsálásra :P már nagyon várom, kíváncsi vagyok, bár ez a mi gyerekünk, hát nem az apja higgadtságát örökölte, inkább az én pörgésemet, szóval nem egyszerű kicsit magára hagyni, mert folyamatosan igényli a társaságunkat, így se takarítani, se főzni nem nagyon tudok mellette, mert mikor alszik, inkább én is pihenek, netezek, kikapcsolok!

a felállás nálunk is nagyon megy. pl a tegnapi nap kb. csak ebből állt! mindenhol feláll, felhúzza magát, és leültetni fektetni egyszerűen nem lehet! most is itt nyúlkál a derekamnál, mert bent van a járókában, az meg a hátam mögött, ő meg felállt és csipked, markol, szóval kész vagyok! :)

most ismét "csak" ennyi, majd még jövök visszaolvasni

sophie27

jóga is tranzit is lezs!!
a lift tényleg kicsi, de azért van :)
Vendég

zsófi, ti miért nem jöttök tranzitba sem????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: