Sziasztok!
Na, átolvastam az elmúlt hetet!
Panna! Mi már sokszor kihagyjuk a déli cicit! Éjszaka annyit van cicin, hogy teljesen leszív, és az elmúlt hetekben többször is a nagyik vigyáztak Rá, így akkor rendes ebédet kapott. Amiket írtál Rékáról egy az egyben igazak ránk is. Poci fájás és ekcéma! Te mivel próbálod orvosolni? Nálunk az éjszakák is egyre rosszabbak, nagyon sokat kelünk, még mindig iszonyat mennyiségű szelet bírunk összegyűjteni, az kelti fel szegénykémet. Pénteken el is vittem egy homeopátiás orvoshoz, mert állítólag a veleszületett ekcémát és sok más dolgot is sikeresen lehet kezelni! Nagyon bizakodó vagyok! Akkor lettem csak mérges, mikor az ötödik patikában sem kaptam meg a felírt szert. Rendelni kellett.
Pelenkázás nálunk sem nyerő! Ahogy lerakom a hátára, máris hason van, fel négykézlábra, és teperés! Ha meg visszarakom hátra, feszíti, tekeri magát! Mi lesz, amikor menni fog?!? Már most alig bírom bepelenkázni.
Valaki adott már a babájának kiflit? Mi adtunk neki, és hatalmas élvezettel nyamnyogott rajta! Ez a 10 perc (na és persze az alvás) volt az a momentum, mikor megállt egy pillanatra! Hihetetlen sebességgel megy négykézláb és a kompban is! Szerintem nem is híztunk most túl sokat, hiszen egész nap mozog!
Makadu! Mi az a Stroller-féle úszás?
Beleki! Engem érdekelne a testkontoll babákra vonatkozó része! Köszi ha elküldöd, akár priviben, vagy emailre, ha a többieket nem érdekli.
Én vettem rizspelyhet, azzal is szoktam adni a zöldségeket, de ezen most elgondolkodtam amit Julcsi írt, hogy a rendes rizst leturmixolom.
Jazmin! Sajna nekem is nagyon fáj az egyik mellbimbón,

olyan lett, mintha tejhólyag (vérhólyagból kiindulva neveztem így el) lenne rajta. Majd ez sebesedett, és most gyógyulgat, de nagyon hosszú idő volt. Sajnos az a cici sokkal kevesebbet is termel azóta, a másik tartja a frontot! Van még valakinél ilyen, hogy az egyik sokkal jobban teljesít?
Papírevés nálunk is favorit, bármit, csak papír legyen, újság, számla stb. Ha nagy a csend, akkor tudom, hogy valami olyan dolgot rágcsál, amit nem kellene.
Panna! Öltözködéssel kapcsolatban mi otthon body+harisnya és néha még a bodyra egy kis póló, hogy hátán azért legyen anyag! A harisnya jött be nekünk nagyon, mert a nagy mászásban a zoknikat mindig elhagyjuk! Ja, és a bőrgyógyászaton azt mondták, hogy az ekcémás babákat inkább alul kell öltöztetni. Ezt még nekem is tanulni kell, mert legszívesebben mindent rá adnék, hogy jól érezze magát.