Kicsit visszaolvasgattam amiket írtatok. Megnyugodtam, hogy az alvás mindenhol problémás dolog. Zéti is legjobban a karomban szuszókázik, ahogy leteszem felébred.
Meg vannak időszakai, amikor 5 percet alszik, aztán 10 percig nyűglődik.. utána megint bealszik 5 percre.
Két napja egy csomószor félrenyel, köhög szopi közben. Talán most jobban jön már a tejcsi, vagy mert bealszik, és nem nyel, aztán hirtelen egy nagyot... ilyenkor felköhög, hörög egyet-kettőt.
Másnál is szokott lenni ilyen? Én tök frászban vagyok, hogy nehogy a tüdejére menjen, vagy ilyesmi....
Szüléstörténetet majd írok, egyenlőre még hihetetlen, hogy ilyen gyorsan és jól túlestünk rajta. Teljesen jól vagyok, lement rólam 15 kg, ezek szerint nagyon vizes lehettem, mert csak 11 kg-ot híztam, mégis most 15-el vagyok könnyebb....... Furcsa, hogy nincs már az a nagy pocak
Már a sárga arcszín is elmúlt, és viszonylag energiám is van. Bár esténként, mikor Zétike éjfélig nyekereg, akkor majd leesik már a fejem....
Kiborulás nálam is volt már tegnap este. Bevallási határidő volt, nem volt netem, hiába balhéztam a telefontársasággal... apa meg későn, 7 órakor jött haza, gyerek ekkor már órák óta a kezemben... Szóval bőgtem, mint egy szamár....
Aztán egy óra alatt sikerült megcsinálnom a bevallást, és a szomszédból elküldtem.
Jó lenne, ha apa kevesebbet dolgozna, mert iszonyú sűrűek az estéink így, hogy későn jön haza. Szávát is be kell időben dugni a fürdőkádba, a manót is fürdetni kell.... Reggel a suli miatt fel kell kelni, olyankor totál kóma vagyok.....
Nektek mennyit esznek átlagosan a törpék? Mindig bajban vagyok ezzel, hogy mennyit adjak neki, jó-e ha óránként visszaengedem a cicire... Az előbb 3 órás alvás után 110e-et evett az egyik ciciből, utána egy fél óra múlva rátettem a másikra, mert nyűglődött, és ilyenkor nagyon nehezen döntöm el, hogy azért, mert éhes még..vagy másért. Na, ezen 5 percig nyammogott, és persze félrenyelt megint.. aztán beájult, itt van a kezemben.
Na, akkor egy pár kép, hogy lássátok Zétény babát is.
Az első puszi, az első percekben.
A büszke apuci, még ott csillognak a könnycseppek a szemében...
Tesóval
A két kis tündérem
Itt mindketten be vannak ájulva
Álmomban mosolygok
Nem akarom elárasztani a topicot, itt még találtok pár képet:
http://gallery.site.hu/u/Panka/zeti/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.03.13 18:42-kor.