Most már kb mindenki beteg.

Mindig meglepődök, hogy a gyerekek viselkedése mennyire érzékenyen reagál az én állapotomra. Amíg mindenki jól van, vagy csak ők betegek, de én jól vagyok, minden ok, van két mutogatni valóan jó gyerkőcünk. Most, hogy már én sem vagyok a toppon, katasztrófa.

Bekerülhetnénk a "Segítség, gyerekeim vannak" c. műsorba.
Reni mamy,
A babának nem árt az utazás, az biztos. Inkább te vagy az, akinek óvatosnak kell lennie. Pláne, hogy 32. hétre nem jósolhatsz magadnak semmit. Mi lesz, ha mondjuk orvosi utasításra feküdni kell? Ugrik a nászút?
Szonibaba,
Tanítottam általános és közép suliban is. A gyerekeket egyáltalán nem szokta érdekelni a másik nevük, mindegy, hogy hány van, nekünk a naplóba és a bizibe be kell írni. (Bizonyítvány, két anyakönyv, 37-es osztálylétszám...gondolhatod, én a rövid neveket szeretem.

) Amikor pont a naplóban lógnak, akkor el nem évülő humor tárgya az ismeretlen, nem használt név, legyen az bármi. Az szokta inkább bosszantja őket, amikor valakinek a másik jobban tetszik, és azon szólítja őket. Ez a "másik" meg időnként változik.

Nekem még soha nem okozott problémát, időnként kijavítanak, én meg megtanulom.
Breki,
A kendőt is lehet újszülött kortól használni és a jobb kengurukat is. Elég gyakorlott vagyok mindkettőben, sztem jobb a kendő az egészen miniknek. A fejét tökéletesen, rugalmasan rögzíti.
A recepteket elkérheted a születés előtt is, én mindig megkaptam, a te TAJ számod kell rá, csak valamit még hozzá kell írni.

. Az alkohol, hintőpor, fürdető, mull lap jól eláll, a popsikrém se egy romlandó dolog, csak a szokásos sárga boraxos a melegben úgy fog kinézni, mint a kacsazsír. N sokat próbáltam, Nívea (szörnyű volt), Sudo(kedvenc, mert nem folyik el a melegben, de legalább fél éves legyen bébi sztem), Bepanthen (n jó), 4 féle gyógyszertári (mind jó), azután meguntam a keresgélést, most is a sárgával kenegetem Szabipopsit.
Apucinak lesz pár napja, hogy lefussa a köröket (taj, anyakönyv), amíg ti bent vagytok, nem kell rohanni. Meg amikor megvan a gyerek, akkor is jó vásárolni, ne lődd el minden lehetőségedet.
Nekünk nem volt cipő, amíg nem jártak. A játszin is jól elvoltak a fűben a zoknijukkal. Fél évesnek én biztos nem fogok cipőt venni a télre most sem.
Nagyon békés egy gyereket kell kifogni ahhoz, hogy 6 hónapos koráig hajlandó legyen feküdni.
007,
Ha egyszer nem pecsételte le a dokid azokat az A4-es lapokat, akkor ő nem tudja, hogy kéne.

Már második köröm a Sotén (Neked is?), eleinte ambuláns jártam, elég sok doki pecsétje megfordult már a kiskönyvemben vagy a lapomon.
A pecsétekről én is ezt mondtam végig.

Márminthogy védőnéninek nem sok köze van a dolgokhoz, hanem a doki pecsétje kell. Persze csak akkor, ha a "terhesgondozás" fogalmát tisztázzuk és egyetértünk. Nekem az a doki, nem a védőnő.
Nem is tudtam, hogy a tubusos fürdetőből van tégelyes változat.

Ma is érdemes volt jönnöm.
Dodi,
A hordozóból csak n n jót vegyetek.

Ha apa hajlandó kendőzni, az biztos nem lesz rá kicsi.

Kenguru viszont több méretes papának okozott már problémát ismerősi körben.
Most már több ágynemű garnitúrád van, mint nekünk.
Nincs az a bébi termék, amivel valaki ne lenne megelégedve, vagy valaki ne szívott volna vele.

Ez bőven vonatkozik a bébijárgányokra. Egy háromévesnek azért már nemigen kell kocsi...kétéveseknek meg ezek az újszülötteknek valók túl masszívak többnyire.