Barti, állítólag a csemetéknek miután elérték az 5 kg-s határt kell lennie anyi tartalékának, hogy átaludja az éjszakát. Próbáld ki, hogy éjszaka csak vizet adsz neki, lehet, hogy utána nem fog nyöszörögni többet éjjl, és hagy mindenkit aludni.
Mágnes, sajnálom lázat. Nem lehet, hogy inflúenza, és nem tejláz? Még járvány van sajnos.

Ha nem érzel csomót a melledben, akkor szerintem mástól lehet.
Olvastam a blogod mai bejegyzését. Ne haragudj, de viccesen írtad a mai megpróbáltatásokat, szóval nem áltam meg nevetés nélkül.
Fő, hogy megőrizzük humorérzékünket
Nem is tudom ki írta, hogy még csak az 5 órás alvásig jutottak el éjjel. Csatlakozom ide én is. Kb egy hete esti fürdés és kaja után biztonsággal alszik már 5 órát. Sőt volt már 6 is.
Tegnapi mérés szerint 4300 gr-ok vagyunk. És elkezdtem a 62-es rucikat ráadni, kissé még nagyok -nem lógnak nagyon, csak zoknit kell húznom a lábára, hogy ne csússzon le- viszont az 56-os már nagyon kicsi.(60cm lett a lány)
Tegnap volt a védőnő, átbeszéltük a jövőheti oltás menetét. Hogy mit csináljak utána itthon.(lázcsillaptás, reakciók stb)
Úgy néz ki, hogy megyünk ingyenes babamasszézs tanfolyamra.

Van egy ismerőse, aki most fog vizsázni, és oda kellett 5 ember.
Kérdeztem a babaúszásról is. Véleménye szerint várjuk meg z első 3 oltást, és utána. Szóval kb 5 hónaposan megyünk majd. Nem értem, hogy akkor miért 3 hónapos kortól hírdetik. Én ha nem mondja, akkor simán elvittem volna 1 hónap múlva.
Tegnap pedig megkínoztam kislányomat. Vagyis megkínzattam.
Elvittem fülbelövésre. Utána olyan keservesen sírt. Nagyon sajnáltam. Hiába tudom, hogy ez a leghumánusabb megoldása a dolognak. És valószínüleg nem is fájt neki, csak a füle mellett kattant hangosan, és megijedt. (ezt akarom magamnak bemagyarázni)
Szóval, majdnem ott sírtam én is. Nem tudom, hogy a jövőheti oltást hogyan fogom én elviselni. Majd meglátjuk.
Akciók: most néztem át az Interspar katalógusát. Jövőhét szerdáig érvényes még.
Budyk: rövidujjú, és ujjatlan: 400 Ft-(399)
Hosszú ujjú nem tudom teljesen biztosan, az 600Ft ha jól emlékszem.
Pampers giant pack 4300 + valamennyi Ft.
Pampers törlőkendő (4x72 db) is akciós, de ennek már meg nem mondom az akciós árát. A katalógusért meg nincs kedvem lemenni.