A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Ma nagyon nyűgös Bianka. Érdekes... ti egy páran tegnapra írtátok, hát úgy néz ki, mi késésben vagyunk.
Bár este is nagyon nehezen aludt el.
Most meg még félálomban is görbíti a kis száját. Szívem megszakad ilyenkor.

Mágnes: nagyon sajnálom!!!! A mellgyulladást még ne kiabáld el, mert nekem is a láz után jelentkezett érdekes módon. És mint az én példám is mutatja, nem kell ahhoz tele lenni tejjel!!!! Elég ha csak egy tejcsatorna elzáródik.

Kép
jandrea

jandrea:
Őszintén szólva már azt sem bánnám, vsak tudnám végre, hogy mi bajom....Nem tudom megelőzni valahogy?? Fejni szoktam, igaz, nem minden etetés után.. :roll:

Mi is csatlakozunk a nyűgösök táborába...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: sajnálom a tejlázat és a mai napot :( nagy ölelés!

Andrea: remélem, hamar megnyugszik Bianka... nem tudom, itt azért elég őrült szél van, az is zavarhatja az arra érzékeny piciket...

Sacikám ma aranyos, csak sokat eszik :roll: 9 után 12-ig kétszer evett, majd 1/2 1-kor megint... pedig 9-kor is elég rendesen kiszívta (na jó, pici maradt bent, de azt már nem kérte).
Jaj, nem is meséltem :) annyira tündéri volt tegnap :D nem tetszett neki a kocsikázás, sokat üvöltött (itt kezdtem sajnálni, hogy nem cumis, mert nem lehet bedugózni a száját :?). Elkezdtem neki mesélni a Kiskakas gyémánt félkrajcárját, és rögtön elhallgatott, tágra nyílt szemekkel hallgatta :lol: :lol: amikor vége lett, rögtön sírva fakadt, pedig járattam tovább a számat :D
Ami a nyugtató nálunk, arra hamar lecsillapodik, és elalszik, az a Virágom virágom... :) végtelenítve, természetesen :wink:

Csöre
csöre74

Csöre: :D aranyos lehetett ahogy az úton mesélsz neki :D Mágnes: tűzforró víz a mellre és masszír masszír masszír :oops: nekem is csak így jött helyre :oops: mármint a mellre értettem forró víz :roll: Jandrea: nálunk is dettó nyűglődés van reggel óta :wink:
erzsebet0312

Erzsébet: a forró fürdő is jó??? Mert most arra vágyok, csak az tart vissza, hogy egyedül vagyok a 2 gyerekkel.. AhogyApa hazajön, irány a kád!!!

csöre:
Milyen édes lánykád van, hogy ennyire meghallgatja a mesédet, dalaidat.. :) Bence letojja nagy ívben... :roll: Anna pedig az ellentétje, ahogy valami dallamosat hall, rögtön elkezd táncolni, ráadásul 2 évesen a kedvenc dalait tisztán énekli :lol: Lehet azért, mert zenére született??? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Remélem a délután sikeresebb lesz és már jobban vagy.

Tegnapi minta nap után ma csatlakozunk Biankához, nálunk is nyűgösség van.
:cry: És iszonyat szél odakint.

Az egyik cici egyre kevesebbet termel, lehet, hogy nálam is elzáródott egy csatorna? de csomót nem érzek.

Tegnap először és lehet, hogy utoljára csináltam szaporító fejést , reggel alig volt tejem, ilyen még sosem volt. :shock:

Ráckevén nem lakik senki véletlenül?, már nagyon unom az üres utcánkat. :?

Van valakinek Baby Björn kenguruja?, kipróbáltam állítólag 3,5 kilótól és újszülött kortól használható, Zille 5 kg és két hónapos, de nagyon nem stimmel, hogy mi tartja meg és hogy ez nem terhelné a gerincét, amúgy elaludt benne de 10 perc után inkább kivettem. De lehet csak én bénázom. :shock:

Kép

Kép
lucus16

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most csatlakozok hozzátok, de amint látom nálatok is a babók nyűgösek.
Ezek szerint nekem a Joel is az idő miatt nyűg szegénykém.
Este most nem valami jól aludt, a szokásos időben fürdés evés, de most csak 11-ig aludt utána 2- kor kelt föl éjjel de 4-1/4 5-ig semmi. Egyfolytában sírt, Úgy aludt el 5-ig, hogy a mellkasomra hajtotta a fejét.
Amikor 5-kor evett utána 3/4 9-ig aludt, de azóta csak, ha kiviszem a levegőre akkor alszik el, de csak, ha rázkódik a feneke.

Tegnap este a párommal is egy kicsit összekaptunk, ma reggeltől mosoly szünet van nálunk. :( ( bocsi a panaszkodásért, már megint)

manocskak

Hello LÁnyok!
Hogy a manóban van ennyi időtok írni???? 3 meg 2 gyerekkel főleg??? :shock:
Nálunk nyűgös napok voltak, most jöttem rá az okára. Szegény Ádim össze vissza evett-nem evett, nyammogott, majd rángatta a cicim hogy kevés... lényeg, hogy áttértünk a 4 órás etetésre. Én majom mindig óra szerint etettem szegénykémet, noha ő még nem volt elég éhes... :oops: Ennek az lett a következménye, hogy kevesebbet evett. Ez bezavarta az alvását is, mert éhesen nem aludt rendesen, hamarabb felébredt. :roll:

Mágnes! Sajnálom a tejlázat! Honnan tudod, hogy az az? Nem lehet más miatt lázad? Vagy ms érzés???

6 hetes kontrollra én is jövő héten jutok el, 8 hetesen. :oops: De mentségemre legyen szólva dokimnak nem volt nekem megfelelő időpontja. :roll:

Túl vagyunk a csípőszűrésen, minden ok, gyerekem majdnem lemászott már a vizsgáló asztalról és aznap a legnagyobb baba volt: 7 hetesen 6 kg. :oops: Nem is értem, mert tényleg nincs nagy ember a családban. :roll:

Csajok még egy gyors kérdés! Szerintetek ha éjjel csak arra ébredek, hogy kicsi fiam mocorog, nyöszörög, hortyog, de nem sír, akkor ÉHES???? Mert eddig automatikusan gyorsan megetettem (általában 8-kor eszik utoljára, aztán elalszik magától és kétszer szokott ébredni, 1 és 4 körül) nehogy felverje a házat. De mindig olyan keveseket eszik, és elalszik cicin. :? Lehet, hogy csak megszokásból ébred fel, mert szájába dugom a cicit???

Na megyek ledőlök én is...
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika:
Nálam Bencus bealudt a hiszti után, már 3 ó rája nyomja.. :) Annát is most tettem le, eddig olvastunk, már, amikor nem kóvályognak a betűk előttem.

Szerintem, ha csak forgolódik, nyöszörög, akkor hagyd egy kicsit, mert lehet, hogy visszaalszik. Tudom,nehéz, ahol másik gyerek is van, én is felkapom éjjel, nehogy ébressze Annát....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Sajnálom a nyűgösködéseket! Nálunk most csend van, lehet a vihar előtti?! :roll: Milán tegnap este bealudt háromnegyed 10-kor és már tudtam ennek böjtje lesz. Kelt éjjel egykor, aztán háromnegyed 4-kor, és végül fél 7-kor. Tiszta kóma vagyok, mert reggel magam mellé vettem, hogy így szopizzon, de persze bealudtunk, és ilyenkor fél óránként ébred, és keresi a cicit. Mondjuk legalább vigyorogva ébredt háromnegyed 10 körül, ezért kárpótolt mindenért :lol:

Ígértem képeket, mindjárt dobom őket. Van már mai termés is, egy nagyon boldogságosan vigyorgó :D

Enikő: köszi a márkát!

Katuska, Mágnes: sajnálom a napotokat :(

Mágnes: forró víz, tényleg jót tesz, nyugodtan masszírozd tusfürdővel, de a legjobb a mandulás olaj, fejés és szoptatás közben forró vizes borogatás. Ha lehet szopi előtt meleg vízzel zuhanyozd a cicit! Homeós bogyó is van, ami jót tesz, nézd meg a www.homeopathya.hu -t. Nekem anno adtak egy olyan népi gyógymódot, hogy nyers káposztát klopfolóval összetöröd, és a cici köré tekered.

Batkata: Imádom a humorodat, szóval ne fogd vissza magad!

Csöre: Milánnak én nagyon sokszor kis versikéket, mondókákat rögtönzök, legyen akár puki csalogatásról szó, vagy éppen megnyugtatásról, imádja! Már gondoltam rá, hogy rögzítenem kéne, mert persze másnap már nem tudom ugyanazt előadni... Bejön még neki a halandzsázás is, főleg ha abban umbalaum, bumbalabum, meg ilyesmi van :D Énekelni is szoktam neki, de már túl jól hall :roll: hamar megunja a hamiskázásom... :oops:

biga.csiga

bigacsiga:
Na hát akkor megéreztem valamit, mert éppen tegnap előtt vettem mandulás olajat a dm-ben, valami Isteni, 2 fürdésre elég, tegnap használtam el... Káposzta???? Elképzeltem a szagot... Szerintem Bence utána nem szopna....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Böfire várva:
Kép

vigyorex:
Kép

boldogságos:
Kép

biga.csiga

Na , mi itthon újra...

Borcsa helyes volt, babahordóval vittem, nagyon rendesen viselkedett a rendelőben, a patikában, a könyvtárban, most alszik.
Szerintem tegnap kifáradt a nagy ordításban, most jó gyerek, pedig a szél őt is zavarhatja.

Ma dőzsölni fogok, kaját rendeltem, pulykacsíkokat eszem hasábburgonyával, céklával (most éppen "efott"), na és egy kis gyümölcslevest...

Huh, délelőtt rendbetettem a fürdőt, most a konyhát próbálom egy kicsit szalonképesebb állapotba hozni - a sütőre majd egy külön napot szánok :oops: (ha Borcsa is úgy akarja)

Holnap ablakot szeretnék pucolni, míg Apa elviszi a siserehadat sétálni, s kitaláltam, mi legyen a második: sajtos-spenótos töltött burgonya (from Nők Lapja múlt heti száma...)
Hogy a leves mi lesz, az még nagy kérdés, de majdcsak kitalálok valamit. Vagy nem lesz. :)

Aztán majd holnap estére kiderül, be tudom-e mindenzt fejezni, de igyekszem. Az ablakokat több részletben pucolom, most a nagyszoba a soros, rettentően dzsuvás...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre: az a C betüs gyógyi (sose fogom megjegyezni :oops:), dokim nekem is ezt írta, azt mondta nem lesz rendes ciklus, mivel folyamatosan kell szedni, csak pecsételések várhatóak. Hogy az elsőt mikor, azt passzolom :roll:

biga.csiga

Sziasztok!

Hát csajok,mi is csatlakozunk a nyügis babókhoz :cry:
Igaz,Kitti már 3. napja az.
Gondolom az idő miatt,mert szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű.
Épp most jött akkora vihar,jégessővel.

Mágnes:SAJNÁLOM a tejlázat,azt mondják nagyon rossz... :cry:
Honnan lehet tudni,hogy tejláz???

Manocskák:Kívánom,hamar múljon a mosolyszünet!
Nálunk is szokott lenni,de csak öt percig tart :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Manocskak! :cry: remélem nemsokára ilyenke lesztek: :D

Bartika!
Úgy van időm, hogy a nagyok napközben nincsenek itthon. Ne félj a nyári szünetben én is fogok nyelvet lógatni. Főleg ha az egyik úszi akar, a másik múzeumba menni, a harmadik meg veszteg maradni, Apa meg nyugodtan aludni...

Biga.csiga!
Milán nagyon kis cuki! :lol:
Humorom: a gyerekeim néha ki vannak tőlem akadva (néha én is magamtól - a páromat inkább meg sem kérdem...) :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

ilyenke = ilyenek :oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Bartika: Ádám pont ezt csinálta! Evett mondjuk 60-at, aztán elég neki. Nyammog. 3 óra múlva megint ezt csinálta. Úgyhogy én is 4 óránként etetem. Persze nem mindig jön ez be. Éjjel 6 órát is kibír.
Mennyiségre nem eszik sokat, mégis hízik. 5 és fél kiló.
Én is megetetem éjjel, ha nyöszörög. Lehet, hogy nem kellene, csak, ha sír? :?

Látod Kata! Ha Ádám annyit enne, mint Martin, már targoncával kéne tologatni. :lol: Genetika.

krisz78

Mágnes: ha van gyártott babaolajotok, talán abban is van mandula! A káposzta, hát igen, nekem hála az égnek nem kellett bevetnem, időben elkaptam a gyulladást, bár a láz már nálam is megvolt, meg fájt, és nyilalt, és kemény volt. Aki a kápit tanácsolta tényleg azt mondta, hogy rosszul volt saját magától, igaz használt neki...

batkata: a tervedet elolvasva is elfáradtam... :roll:

biga.csiga

regina:
hát igazából másra nem tudok gondolni,csak a tejlázra... Ahogy olvastam a tüneteket, egy kivételével passzol, de kezdek azon gondolkozni, hogy mi van, ha szimplán kimerült vagyok, és így jö elő... :roll: Na sebaj, jön a hétvége, Apát befogom kicsit...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Barti, állítólag a csemetéknek miután elérték az 5 kg-s határt kell lennie anyi tartalékának, hogy átaludja az éjszakát. Próbáld ki, hogy éjszaka csak vizet adsz neki, lehet, hogy utána nem fog nyöszörögni többet éjjl, és hagy mindenkit aludni. :wink:

Mágnes, sajnálom lázat. Nem lehet, hogy inflúenza, és nem tejláz? Még járvány van sajnos. :( Ha nem érzel csomót a melledben, akkor szerintem mástól lehet.
Olvastam a blogod mai bejegyzését. Ne haragudj, de viccesen írtad a mai megpróbáltatásokat, szóval nem áltam meg nevetés nélkül. :oops:
Fő, hogy megőrizzük humorérzékünket :D

Nem is tudom ki írta, hogy még csak az 5 órás alvásig jutottak el éjjel. Csatlakozom ide én is. Kb egy hete esti fürdés és kaja után biztonsággal alszik már 5 órát. Sőt volt már 6 is. :lol:
Tegnapi mérés szerint 4300 gr-ok vagyunk. És elkezdtem a 62-es rucikat ráadni, kissé még nagyok -nem lógnak nagyon, csak zoknit kell húznom a lábára, hogy ne csússzon le- viszont az 56-os már nagyon kicsi.(60cm lett a lány)

Tegnap volt a védőnő, átbeszéltük a jövőheti oltás menetét. Hogy mit csináljak utána itthon.(lázcsillaptás, reakciók stb)
Úgy néz ki, hogy megyünk ingyenes babamasszézs tanfolyamra. :D Van egy ismerőse, aki most fog vizsázni, és oda kellett 5 ember.
Kérdeztem a babaúszásról is. Véleménye szerint várjuk meg z első 3 oltást, és utána. Szóval kb 5 hónaposan megyünk majd. Nem értem, hogy akkor miért 3 hónapos kortól hírdetik. Én ha nem mondja, akkor simán elvittem volna 1 hónap múlva.

Tegnap pedig megkínoztam kislányomat. Vagyis megkínzattam. :cry:
Elvittem fülbelövésre. Utána olyan keservesen sírt. Nagyon sajnáltam. Hiába tudom, hogy ez a leghumánusabb megoldása a dolognak. És valószínüleg nem is fájt neki, csak a füle mellett kattant hangosan, és megijedt. (ezt akarom magamnak bemagyarázni)
Szóval, majdnem ott sírtam én is. Nem tudom, hogy a jövőheti oltást hogyan fogom én elviselni. Majd meglátjuk.

Akciók: most néztem át az Interspar katalógusát. Jövőhét szerdáig érvényes még.
Budyk: rövidujjú, és ujjatlan: 400 Ft-(399)
Hosszú ujjú nem tudom teljesen biztosan, az 600Ft ha jól emlékszem. :?
Pampers giant pack 4300 + valamennyi Ft.
Pampers törlőkendő (4x72 db) is akciós, de ennek már meg nem mondom az akciós árát. A katalógusért meg nincs kedvem lemenni.

Kép
Kép
cs_erika

Enikő:Hogy van a fiacskád?????????????????????

Mágnes:Hát igen,a kimerűltség.........!
Én is sokszór kivagyok,pedig nekem Martin már 3 éves.
De nagyon sok figyelmet igényel(ne).
Neked Annával még nehezebb lehet!

Kép
Kép
Kép
regina74

Elegem van!!!!!!

Akarok gyártani én is egy blogot. És nem hiszem el, hogy az összes lehetséges blogcím foglalt. De komolyan mondom, hogy már ha nem próbáltam ki vagy 20-at akkor egyet sem!! :evil:

Kép
Kép
cs_erika

szerintem ennek valami baja van velem. Már a leg extrémebb címet is kipróbáltam, és semmi

Kép
Kép
cs_erika

Akkor azt hiszem meggondoltam magam
ezek szerint nem az én stílusom lesz a naplóírás

Kép
Kép
cs_erika

Erika: másik szolgáltató?

Batkata: na, az ablakmosás nálunk is befigyel :? kivéve, ha jó idő lesz, mert akkor irány a kert: metszés, a nád kivágása, száraz cuccok összetakarítása, fagyvédelem eltávolítása, stb...

Elmentünk Mesiért :D gyalog, 3-an :) Zaza, Saci (kendőben) és én :) Saci jól tűrte, bár marha erős volt a szél. De szerintem a babakocsiban jobban érte volna, mint kendőbe tekerve + a kabátommal betakargatva, hozzám simulva :) mindjárt dobok képet a kicsomagolt drágámról :D

Bartika: hát, én nem kelek éjszaka, ha csak nyöszörög Saci... tapasztalatom szerint akkor nem eszik rendesen, viszont felébred a mozgatásra, ha meg békén hagyom, akkor hamar megnyugszik, és alszik tovább.
Hogy honnan a tenger időm írni? Hát, nekem sincs itthon a két nagy napközben :) azaz délelőtt nincsenek :) és hacsak nincs idült anyahiányuk (mint pl. szerdán volt), akkor játszanak, tanulnak, olvasnak, stb... és hagyjam őket békén :wink: Saci meg ugye majdnem végigalussza a napot... amikor ébren van, akkor verselünk, mesélek, énekelek, leteszem a forgattyúja alá, stb... emelett még bőven van idő a házimunkára is, és ide írogatni is :wink:

Jaj, Lányok, sajnálom a nyűgösséget :( remélem, ahogy jön a tavasz, vidámabbak lesznek a babáink :)

Biga.csiga: cerazette :) ok, köszi az infót, akkor bátran belevágok (bár nem váltottam ki, mert itthon felejtettem a receptet, majd hétfőn... szita agyam van :oops:)

Móni: sajnálom a mosolyszünetet, remélem, hamar kibékültök

Luca: ráckevei vagy? kedves hely :) közel van ide, de annyira nem, hogy összefussunk :wink:

Csöre
csöre74

Erika! biztos van még szabad cím! Oylan nincs, hogy midn foglalt! Az is lehet, hogy valami hiba van az oldalon ahol létre akarod hozni ezért írja, hoy már foglalt! ÍRj be próbaképpen értelmetlen szót!

Mágnes! gyógyulj meg hamar!

Batkata! nekem a az "ilyenke" is tetszett:)

Most én voltam uncsi vagy az esti műsor?
Kép
katuska79

HELP!
Most mértem a lázam, 38.5.... :twisted: Mit lehet szedni lázcsillapítót, és egyáltalán van egy "hőhatár", hogy meddig szoptathatok? Bakker, mostmár tudom miért szédelgek annyira... :evil: ja! És mennyitől kell csillapítani a lázat??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép
Kép
Kép
mágnes

38 fölött, tehát kell
én Algopyrint vettem be, illetve, ha nem akarsz, akkor hűtőfürdő
én szoptattam
nem lett baja Sacinak sem láztól, sem a csillapítótól

Csöre
csöre74

Katuska értelmetlennel próbálkoztam, és az se ment, átmentem másik oldalra, és ott már megvagyok. :D

Kép
Kép
cs_erika

Az algopyrin nálam nem sokat ér... Valami más?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát, Mágnes, én csak a -pyrinekről tudom, hogy mehet :( sajnálom (Aspirin is)

Csöre
csöre74

Mágnes: Mid van otthon? Hátha kizárásos alapon...

Csöre
csöre74

az algoflexen kívül semmi..... Lehet, hogy megpróbálkozom vele, ennek ellenére várom a további gyógyszerlistát, ha nem hat, Apát zavarom a gyógyszertárba... Én forró fürdőt akarok venni!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! nekem azt mondta a védőnő, hogy 39 felett nem szabad szoptatni mert az már nagyon igénybe veszi a szervezetet. Szerintem nézd végig az összes vény nélkül kapható lázcsillapítót biztos van oylan amit lehet bevenni. Panadol? Nurofen? KAlmopyrin?

Nekem még most is nagyobb a pocakom, mint a képen...
katuska79

Mágnes: én is úgy tudom, csak az Algopyrin szedhető szoptatáskor.

Katuska: :lol: Totális beájulás :lol:

krisz78

Katuska és Kata: bejelöltelek az iwiwen. (másokat még nem találtam meg)

krisz78

Csöre, Hanna megtaláltalak, jelöltelek! (a fiam 3 órája alszik, ráérek :lol: )

krisz78

Krisz: ügyes vagy :D visszaigazoltalak :wink:

Katuska: nem is nagyobb a pocakod :wink: édesek a gyerekek :D

Saci is stabilan alszik :) Olyan másfél órája :) vagy 2...

Csöre
csöre74

Jajj annyira rossz, itt mosolyog, és hangosan nevet rám a fiam, és nem merek közelíteni felé.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes!
Én rubophent vettem be amikor lázas voltam, a doki javasolta, )38,5 volt nekem is a lázam amikor beteg voltam).
Annyit mondott még, hogy magasabb láznál 2 tablettát is bevehetek, de azt nem mondta, hogy nem szoptathatom a Joelt.

Amúgy köszi lányok a biztatást, de egyenlőre a mosoly szünet tart.
Nem is szólunk egymáshoz, jön.megy itthonról, nem is igen érdekel, hogy hová megy és mit csinál.
Tök fura azért azt mondja beteg és nem érzi jól magát ezért nem foglalkozik a Joellel, de ilyenkor nincs semmi baja? :evil:
Tudjátok most sírhatnékom van, hogy ilyenkor az jut eszembe, hogy hogy mondta mit fog csinálni a gyerekkel, ha megszületik, viszont ebből töredékét sem csinálja meg.
Másoknak meg jó pofizik, hogy mennyire oda van a gyerekért.
Ezt meg is mondtam ma neki reggel.
Bocsi, hogy így öntöm ki a szívemet nektek, de már most elegem van mindenből. :cry: :cry:

manocskak

Krisz!
keress rá a Januári babák 2009-re z iwiw-en ;)

Borcsa a pocakomon a mei tai-ban szopja az öklét és közben büfizik... :lol:

Katuska! De helyesek vagytok! sztem a tv-ben ment uncsi műsor... :)

Mágnes! Nincs a gyerekdokitoknak mobilszáma? A gyerekrendelőben ilyenkor még kell legyenek - vagy ügyelet...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

z=az

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: téged is megtaláltalak

krisz78

Felhívtam a védőnőt.
Azt mondta a pyrinek mehetnek, be is szedtem. na és azt is mondta, hogy 38 fölött ne szoptassak, jó lenne letornászni 38-ra akkor már mehet a szopi... hát mondom szuper, mert 38 fölött vagyok.. Aztán szerencsére szopira levitte az algofley 37.2-re, így mehetett a szoptatás. Remélem éjszaka nem megy feljebb... :roll: Akkor fejhetek, mint a güzü...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hm, Mágnes, jó tudni :roll: én szoptattam 38 fölött is :oops: :? :roll:

Csöre
csöre74

Mágnes: ez érdekes... nekem azt mondta a védőnő, hogyha tejláz, akkor szoptathatok (ürüljön csak a cici), pedig nekem 39,6 volt a lázam.
Ha nem tejláz, akkor abban az esetben nem lehet szoptatni, ha a láz 24 órája tart és 38,5 feletti. Legalábbis nekem ezt mondta a védőnő.

Bartika: én is meg szoktam etetni Biankát, amikor csak nyekereg éjszaka. Lehet, hogy nem kéne???? Irigyellek a 4 órás etetésekért!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

Mágnes: szerintem is kéne lázat csillapítani.......de az algopirinen kívül nekem nincsen ötletem.
Nekem is volt lázam 3 hete...mondjuk ilyen magas nem és nekem az algopirin bevállt.

AZ én gyerekem ma folyton bőg:-( úgy sajnálom szegényt és nem is tudom mi a baja.....tegnap kapott oltást, tegnap semmi baja nem volt, lehet hogy ma jön ki rajta??

Ti, hogy találjátok meg egymást az iwiwen? Bár lehet hogy vissza kéne olvasnom és rájönnék :wink: . Na de mégis??

Katuska: szuper az a kép amin alszanak a srácaid, írtó helyesek!!!!
ÚGy várom a tavaszt, nálunk ma 3-szor esett jég....állati ez így március közepén.
Tavaszi babatalit kéne szerveznünk.......na persze nem most....majd ha már nem esik jég :roll: !! Jó ötlet?:-)

KépKép
peni

Peni: batkata írta: januári babák 2009 (iwiwen keress rá) Én eddig beütögettem a neveket arról a listáról, amin az e-mail címeinket adtuk meg még a szülés előtt.

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: