A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zsu83: Nem szoktál napközben aludni a babáddal? Én szoktam vele aludni... :lol: egyébként 1 napja a kiságyában alszik és sokkal jobb éjszakám volt tudtam aludni mert nem voltam annyira éber az miatt, hogy vesz-e levegőt és hogy nehogy ráfeküdjek... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Magdi Drága, Nagyon gondolok Rád, írj majd, hogy mi a helyzet Marcikával! Szegénykém... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Áááá....
Ma válogatott gyerekkínzási módszereket alkalmaztam:
1.hagyom sírni 5 percig, hátha elalszik,
2.mellette símogatva énekelgetek, hátha elalszik,
3.aztán karban elalszik, majd kiságyba bedugom,
4.meg karban elalszik és nappaliba mellém lerakom stb.

Hát azt hiszitek bejött bármelyik is??? Csak és kizárólag a kezemben hajlandó aludni!! Mi lesz ebből??? :shock:

Millye: vicces a hasonlóság, mert nálunk is a Davidoff játszik "normál" kávéként. Mivel édesapjuk csak hétvégente iszik itthon kávét, így 2 hónapig is elég az aranyáron mért kávé!
De szerintem egy csomóan kávéznak szoptatás alatt, és ha nem viszed túlzásba , meg nem bántja a babát a koffein, akkor én nem fosztanám meg magam tőle.

ladmon

Én is kávézok, de csak keveset, hiányzik az íze! Meg jó sok tejjel, azt a fincsi 3 csíkosat :)

Ha ez bárkit is vígasztal, az én csemetém csak kézben hajlandó esténként elaludni, és ha már bealudt, és megpróbálom letenni, hát abban a pillanatban, hogy érzi a szándékot elkezd keservesen ordítani, mintha fájna valamilye...hát egy hónaposan ez hihetetlen számomra, de tuti nem véleltlen...a kis zsarnok.....:):)
Szóval Vincike igencsak tudja, hol jó neki :)
Napközben meg nemigen alszik, csak babakocsiban toligálva...így ma esőben is sétiztünk :) csakközben én nem tok aludni:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

babanyul! Nekünk is tönkrevágódott a vinyónk,. az összes kép amit 6 éven át készítettünk azon volt, meg sok film,mesék, zenék....apa munkái....fog sincs meg tudják e még menteni, ha igen drága lesz, de amilyen szerencsénk van.....azóta van gépen minden, amióta Ági lányom újszülött képeit elcsszték az előhívóban, és akkor még régi géppel filmre fényképeztünk, róla egy képem van csak pici korából, amit a kórházban csináltak.... :( Ezek után már bánom, miért nem mentettem le időnként Cd-re a képeket :(Remélem azért sikerül megmenteni...én is bőgtem...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszönöm szépen a nyugtató szavakat akkor csak én vagyok ilyen türelmetlen.De azért ma is játszó szönyegen nézelödtünk és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy a kezével meglökte a teknösbékát ... :lol: (persze véletlenül :wink: )de én annyira boldog lettem hogy sírva fakadtam.Most a hangjával játszik,nagyon édes...megtudnám zabálni :P

Én is kv függö voltam. terhesség alatt nem is kivántam,söt az illata is zavart.De ahogy megszültem mintha a testem tudta volna egyböl a kv után sopánkodtam...de az túl errös igy lett a kappuccinó...de már azt se ihatok mert manónak fáj töle a hasa...tejes kv-t sem akarok inni mert azt hallodtam a tejtöl is fájhat a pócó.

Zsu83:köszi a Petra dicséretet átadom neki
:P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

én is jártam már így vinyóval, elszállt minden ami rajta volt, képek képek és képek, teljesen kiakadtam miatta én is, na meg 1-2 hó könyvelés, ráadásul azzal dolgozhattam újra :oops: :cry: , azót ezerrel mentek le minden melót, havi rendszerességgel, a képeket meg szinte állandóan cd-re írom, remegve, nehogy.............. :o megint...... :o

iszonyatos napunk van, csatlakozom már megint kint alszik a teraszon a babakocsiban, máshol 1xszerűen nem hajlandó, tegnap is ott töltötte a fél napját!
este 11-*től meg mellettem, baromi jót aludtam :oops: :cry:
Mikor tér vissza a jó kis napirendünk, ami volt még néhány hete is!??Hiányzik nagggggyon!

már jöhetne a jó idő, biztos segítene a közérzeteken! vagy akkor meg a foga jön majd? :)
Használjuk az infacolt, nehezen csúszik le neki, üvölt közbe, de a lényeg, hogy szinte csak pukikat sikerült kicsalni vele, 2 nap hőmérővel kakiltattuk meg ,de ma végre magától:) kakilt egy akkorát, hogy na. Nálatok mi a helyzet? Kíváncsi leszek a következő napokra, hogy alakul a kaki helyzet. Mert nem tetszik neki, hogy megmarad a kaki a pociban, az tuti biztos. Mikor kikakilta magát azt hittem, na most akkor megoldódott a nyügi oka, de nem valami más volt megint! :cry:
Megnéztem még alszik.....szerintetek nem gáz, hogy ilyen trutyi időben olyan sokat kinn van? Fedett szélvédett a terasz, de azért mégis csak, nyirkos az idő egy kissé. Amúgy meg nem nagyon akar elaludni és tök álmos!!!!!

Kép
kaandi

Julcsi és mindenki!
Köszönöm az aggódást. Kicsit bukott, a büfi nem megy még mindig :( Most hányni, nem hány, a sírás maradt meg. A papi símogatja és próbálja altatni, vállon, mellkason, valahol, akárhol ahol lenyugodna és elaludna. Szörnyű ezt látni. Csodálkozom, h nem fárad el hamarabb?
Egyszerűen nem értem. Az én minta kisbabámmal mi történt? Ez a varázslatos két hét, amit betöltetnek a fiúk és utána jön a hasfájás? :( Nehezen fogom viselni.

KépKép
hugic

Kép Petra kimutata mennyire utál hason lenni:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Hát akkor tegnap tuti volt valami... :? szegény babák!
Ma Olivér is átöltözős-rottyal kezdte a napot, úgy zubogott ki hogy az utcai farmerján átütött a cucc :shock:
Voltunk reggel a karavánnal a tanácsadóban, 4400 g, 3 hete volt 3750g amikor hazaengedtek a kórházból. A védőnővel kapcsolatban üldözési mániám volt, nincs is semmi vele, nem utál, nagyon kedves volt. Azt hittem ő is bekeményít szülés után mint a másik de nem. :)
És képzeljétek, kitaláltam hogy fogunk közlekedni, Zéti imádja :) nos odafelé menet háztól tanácsadóig tolta az öccsét hűségesen, csak lestem hogy bírja, az én tempómban negyed órára van, nagyon ügyes volt, visszafelé pedig felállt a lábtartóra és kapaszkodott a karfába, nagyon tetszett neki! Meg az utcabeli mamáknak is a látványosság :D A babakocsinak nem tudom mennyire tetszett :? remélem bírni fogja :D Úgyhogy nagyon ügyes volt Zéti, azt leszámítva hogy megcsinálta amire csak rémálmaiban merek gondolni, hogy földre vetette magát a falu legforgalmasabb, legbénább, legnagyobb kereszteződésében :shock: nem tudom mi lelte, egyszer csak fogta magát és levetette a földre, gyorsan felkaptam egy kezénél fogva, másikban a babakocsi mert ugye azt sem hagyhatom a kereszteződés közepén, és úgy egy csuklónál fogva felemeltem Zétit és kihúztam a kereszteződésből ,szerencsére kocsi nem jött, csak egy csapat mama ácsingózott. Meg szerencsére nem buktam ki, ura voltam a helyzetnek és nem csináltam cirkuszt, egy darabig a levegőben tartottam a kezénél fogva mert felhúzta a lábait, nem akarta letenni őket a földre, aztán mikor meguntam elővettem az innivalóját, mikor azt meglátta lerakta a lábait :wink: hú senkinek nem kívánom.
Na megyek gyorsan fürdeni, alszik megint mind a kettő :D Anyós elnapolta magát holnapra... :evil: csak nem úszom meg. Az én anyám meg akit szívesen látnék neki esze ágában nincs megkérdezni eljöjjön-e segíteni... :roll: hogy van ez...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye: most aludtam Bencével egy órát! Az is valami! :)
Látod mondtam, hogy nem lesz nehéz beszoktatni az ágyba! Azóta én is sokkal nyugodtabban alszom, és szerintem Bencusnak is sokkal jobb a saját ágyában, mélyebben alszik!

Ladmon: Bence is csak kézbe hajlandó elaludni, na de utána irány a kiságy! Még nem esett le neki, hogy becsempésztem az ágyába! :lol:

Zsancy: Hát ez a kép: :lol: :lol: :lol:

Zétivera: Nem semmi Zéti! :D
zsu83

Á, látom, a tegnapi nap máshol is...
Besz@rás!!!Nekünk ilyen még nem volt! Annyit gondoltam közben rátok, hogy szóval akkor ilyen az, amikor semmivel, de semmivel nem lehet megvígasztalni! Az egész nap gáz volt, nyűglődés, alig alvás, sok sírás, de ami éjszaka jött, az a vég!Érthetelen sírás-őrjöngés, cici elutasítva, de hol a cici, ide vele, de utálom ezt a cicit, vegyenek fel, nem jó így!!! Ráadásul ezt még tetézte, hogy Édesapa megint "leeresztett", későn jött és büdös volt, pancsi után elaludt, és meg sírva küszködtem, szoptattam 25ödszörre is, ringattam, stb, végül mellé tettem a gyereket, legalább pisilni menjek el, fel se ébredt, ahogy üvöltött mellette. Szóval éjfél körülre kész lettem, és akkor jött a leeresztős mutatvány, csak semmi wc-ben dühöngés, á, az komolytalan. Rávágtam Édesapára a nappali ajtaját, rázártam kulccsal, és a nyomaték kedvéért a telefonját odavágva(ezt finoman írtam) 4 méterről betörtem az ajtó üvegét! De olyan jól esett!!!!!!!!!!!
Aztán, ahogy megnyugodtam Léna is, fél 1-től 6 ig alvás mellettem, aztán 9ig újra.

És jött Anyóska. Vagyis elé mentünk életünk első babakocsis kirándulásával. Simán ment minden, Léna végig pislogott, tűrte a vérlázító útviszonyokat, Anyós örvendezett, hogy tolhatta, hozott nekem gyöngytyúk levest, és madártejet. Nagyon kultúrált voltam, de nem is volt igazán nehéz, mert egész jól elvoltunk. Hihetetlen volt. Teszek képet. Édesapával még 1 hetesen. Kép Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

És nekünk ilyen az erszényünk, Kiskengurum meg vígan eddzi benne Édesanya hátizmait. Lehet benne szpoizni, ujjat, vagy cicit is. Kép [img][img]%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1236778909.9734.jpg[/img] Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nem semmi vagy Zsuzsi! Amúgy tök igazad volt. És legalább az üvegtörésre felébredt a párod?

Kép
cserkészkolbász

Jah, egyébként én főzött (bio)kávéból iszok tejeskávét reggel, meg előfordul, hogy kora délután is, eddig nem vettem észre, hogy baj lenne vele...Én is kávéimádó vagyok.

Kép
cserkészkolbász

Zsu83: Az 1 óra alvás is valami! Én ma még nem feküdtem le vele aludni mert jöttek névnapot köszönteni... :lol: viszont annak örülök, hogy a kiságy ennyire bejön a babámnak köszi! :lol:

Gerendai Zsuzsi: Szegény! Nem semmi éjszakátok lehetett... biztos csak az idegesség beszélt belőled és az, hogy a babád nyűgös volt te meg nagyon fáradt voltál... nagyon sajnálom, hogy így alakult az éjszakátok!azért ez az üvegtörés nem lehetett akármi... remélem azóta rendeződtek a problémáitok és nincs köztetek harag! :wink: Ezért megérdemelsz tőle minimum egy szál vörös rózsát vagy egy kis "ne haragudj" meglepit... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Gerendai Zsu: Sajnálom, hogy neked is rosszul telt a tegnapi nap és az éjszaka! :?
Nagyon édes Léna baba! :lol:
Remélem már szent a béke a pároddal!?

Millye, hú tényleg el is felejtettem! :oops:
Boldog Névnapot így utólag is! :lol:
zsu83

Sziasztok.

Bocsánat az eltűnésért, de most eléggé nehéz napokat élünk. Erik továbbra is feszeng éjjel, és úgy vettem észre, hogy nehezen jön ki a kaki és a szelek is bántják.
Most azt találtam ki, hogy homeós bogyót adok neki.
Tud valaki valamit a Schüssler sókról? A 7eset vettem neki, mert az hasfájásra, görcsökre és alvás zavarokra is jó.
Azt írja, hogy ugye vízben feloldom, és 3xra odaadom neki. Jó, de mennyi idő alatt.

Nem tud róla valaki valamit?

Előre is köszi, puszi

Kép

Kép
b79andi

Zsancy, Petra teljesen rendben van. Őt a függöny jobban érdekli. Marcibogyesz a falra bukik, Adri is néha jobban érdeklődik a lépcsőkorlát iránt. Mit nekik csilivili játékok :lol:

Hugic, ha már csak a sírás maradt meg, akkor lehet, hogy ő is csak érzékeny a frontra. Adri tegnap meg ma alig aludt egy szemhunyást nappal, és állandóan bőg, akármit csinálok vele. Kb tíz ember mondta rá, hogy a front miatt van, és legyek türelemmel.
Rajtam már a telefonálás is segített: hallottam végre bármi mást gyereksíráson kívül :)

Ladmon, dettó, összes módszer kipróbálva, csak kézben alszik. Ha egyáltalán kézben elalszik, mert tegnap meg ma úgy se.

Zsuzsi, sajnálom, hogy nálatok is ilyen vacak volt a helyzet, úgy néz ki, tényleg az időjárás csinálja ezt szegény kis angyalkáinkkal :( ha így tudtál megnyugodni, ezt kellett tenned, végülis mégse ordíthat az ember a kisbabával, vagy egy alvó pasival.
Léna máris megtalálta a hüvelykujját? Ügyes kislány! :)

KépKép

KépKép
stelly

Ja ugye barátnőm tegnap szült, a pasik ma tartják Fehérváron a tejfakasztó bulit. Két nap van mögöttem, mikor egész nap egy vigasztalhatatlan csecsemőt próbáltam boldoggá tenni, és ma fürdünk először kettesben, ma alszunk először kettesben :( kicsit tartok tőle, hogy mi lesz. És ez olyan helyzet, hogy nem kérhetem Tomit, hogy maradjon itthon, az egyik legjobb barátja apa lett...
Na holnap végre nem panasszal jövök majd, hanem csupa jóhírrel és vidámsággal, úgy döntöttem.

KépKép

KépKép
stelly

Látom mindenkinek nyűgis éjszakája volt...

Julcsi, ne haragudj, összekevertem a Marcikat. :oops:
Hugic, majd értesíts kérlek a kisfiad súlyáról. :D

Vera, látom Zéti csinál neked izgalmat. :lol:

Minden babóca annyira édi :!: Petra is, ahogy kimutatta nemtetszését... :lol:

Oli is nyűgösködik egy kicsit, bár most a fiúkkal játszik, és szerintem
jól elvan, nem hallom sírni. :D

Kép

Kép
gjéti

Zsuzsi a mi apukánk is nagy alvó, képes mindenféle lelkifurdi nélkül aludni miközben én szenvedek :? Ne hagyd szó nélkül a dolgot mert úgy jársz mint én, én sajnos még mindig csak gyűjtögetem a sértődésem, félek mi lesz ha egyszer kibukik belőlem. Tök hülye vagyok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly: Ez a beszéd, nehezek ezek a nyűgös napok, de az a jó, hogy a rosszakat mindig jobbak követik... :) Így lesz ez a Te esetedben is! (Én amúgy egyedül lehet, hogy kihagynám a fürdetés, de ez én vagyok... :oops: )

Gjéti: Másik Marci (és van egy harmadik is :wink: ) 2690 grammal született. Tegnap írta meg az Anyukája. :)

Huhh, Zsuzsi, sajnálom Apával az esetet... :oops: Ma tudtátok tisztázni? Viszont Anyós jobban szerepelt, mint gondoltad, nem?
Ez jóhír! :)

Apropó, merre jár Zsufi???

Erika: Neked továbbra is álomgyereked van? Hadd irigykedjünk!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

b79Andi: Én sajnos nem próbáltam, de jókat hallottam róla... Reméljük, használ, ártani biztos nem ártasz vele.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

5 órától fél 7-ig megint ide-oda cipeltem Bencust! Megint rájött a sírás roham! :cry: Most átadtam apának! Mindjárt fürdünk!

B79andi: Szegény Erik :cry: , remélem hamar túllesztek rajta!

Eszter: Ügyesek lesztek Adrival, nem lesz semmi gond!

Na, hallom Apa karjába se nyugszik a Manó! Hú, mi lesz itt megint éjszaka! :cry:
zsu83

Andi én is olvastam a sókról, nekem rokonszenvesnek tűnnek, szerintem kipróbálnám ha kellene. Ha van tapasztalatod írd meg, és jobbulást!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Eszembe jutott, hogy mikor Z fogzott éjjel egy számot hallgattunk, Ghymes Szép jel, nagyon kellemes, Zsu és éjszakázók, szerintem próbáljátok meg hátha! :wink: Kitartás, és nyugi!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok!

csak meg szeretném mutizni, hogy mit szereztem be:

Kép

és így aludt tenapelőtt:

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

jaj! van egy fejem!! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Julcsi, én is gondoltam rá, de mivel Apának a későbbiekben is "engedélyeztem" heti egy kimenő-napot, amikor akkor jön haza, amikor jónak látja, előbb-utóbb muszáj lenne belevágnom...

Nyugodalmas, hosszan alvós jó éjszakát nektek és a babáknak!!!

KépKép

KépKép
stelly

Neked is jobbakat, Zsu!

Mi nm fürdettünk ma először. Olyan iszonyú fáradt (2,5 órát aludt összesen ma, babakocsiban egy percet sem :? ), hogy már öltöztetésnél ordított. Úgy döntöttem, kibírjuk fürdés nélkül, nem szenvedtetjük a Gyereket.

Jó éjszakát mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, én már teljesen belekeveredtem a Marcikba. :D

Dina, én mindig elképedek, h Csenge mekkora nagy baba. :D

Nálunk apa mindig ugrik, ha Oli sír... Eleinte én is azt hittem,
h nem lesz elég türelme hozzá, azért mégis csak 19 éves...
De tévedtem. Dajkálja, pelenkázza, büfizteti, minden. :)
Csak azt nem szereti, h ha anyukája javasol vmit, és mégsem
úgy csinálom. :roll:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti - egyelőre nincs mérlegünk és nem tudom mikor megyünk majd mérni, mert egyelőre még nem is sétizhetünk. Csak itthon az ágyon fekszünk bundazsákban, sapkában 10 percecskét a nyitott ablak mellett. Ha lesz adatom, küldöm.

Jujj nekem a papi nagyon aranyos! Tegnap paprikás krumplit főzött, ma pörit nokedlivel. Isteni finom lett mind a kettő. Mikor rájöttünk fürcsi előtt h nincs vasalva kifogója, gyorsan vasalt egyet amíg kicsomagoltam a kismazsolát. És így tovább. Nagyon jó érzés. Emellett még pelenkázik, minden este készíti a fürdővizet, meg fűti a fürdőt, öltöztet, büfiztet, altat. Mindent. Nagyon ügyes és nagy türelemmel és szeretettel van Marci iránt. Nagyon boldog vagyok, h ilyen jól megy neki!!! :)

A délután egész nyugisan telt. Most még eddig az este is, most fektettem le. Elaludt a vállamon büfiztetés közben - de anélkül :cry: Nem megy nekünk vmiért ez a büfi dolog. A hányás pedig úgy tűnik teljesen megszűnt. Néhány kisebb bukás van. Kíváncsi vok meddig alszik.

Megyek le is tusolok és elteszem magam holnapra, hátha alszik ő is még egy darabig.

Jajjajjj még valami!
Iricc! Nagyon drukkolok h minden rendben legyen Milossal, sokx gondolok rátok!

Eliffel vajon mi lehet?
Andussal beszéltem tegnap, neki sem aludt Zétény :( Lehet tényleg a frontok teszik ezt a mi kis angyalkáinkkal? Fogjunk össze lányok és kergessük el a frontokat :)

Nagyon szép, nyugodt éjszakát kívánok Mindenkinek!

KépKép
hugic

Millye most jöttem rá hogy rendszeresen 3 l-betűvel írtam hogy Milllye :D pedig csak 2 kell :oops: hú de jó megfigyelő vagyok :shock: :D

Hogy alakul a ma este? Nálunk Olivér végülis megvan, volt egy kis sírás de egész nap csend volt, szinte csak evett meg aludt, Zéti viszont megint műsort csinált este...bár most megint nincs kaka két napja, valszeg a hasa fáj, nyomom bele a mira vizet, paraffin-olajat meg a laevolacot, őszibarackot, gyümölcslevet ... :roll: nem mehetünk vissza a kórházba :roll:

Többiek, akik esetleg csak olvasnak, írjatok egy sort hogy mi újság!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jó reggelt minden mamának és babának!!

Még mindig elég jól telnek a napjaink, tegnap is elaludt este nyolckor, felkelt fél négykor most meg még mindig alszik. Napközben is még mindig az alvás-evés-játék-kifáradás-alvás ciklusok vannak.
Hétvégén jönnek a rokonok látogatóba (kb. nyolcan), úgyhogy meglesz a nagy bemutatkozás...
Remélem ma már nem lesz olyan változékony-esős idő és mehetünk egy kicsit sétálni...
Minden betegeskedő babának sok gyógypuszit küldök, gyógyuljanak meg minél hamarabb!!

Kép
cserkészkolbász

Jó reggelt!

Az én babám tegnap napközben alig aludt, így ma csak egyszer ébredt kettő körül, aztán húzta a lóbőrt reggel hatig :D .
Tegnap voltunk 4 hetes kontrollon, hát semmi extrát nem csinált a dokinő, majdnem elfelejtette megírni a beutalót csípőszűrésre. Viszont mondta, hogy már egyáltalán nem sárga Attila, és bizony egy hét alatt 170 grammot hízott, így most 3820 g. Lassan kihízzunk az egyes méretű pelusokat. :D

Crocus
Kép

Kép
crocus

Érdekes, nekünk sem írnak soha be semmit a kiskönyvbe, csak az van benne amit a kórházban beleírtak...nem tudom akkor minek van egyáltalán...

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!

Hát ha még egyáltalán emlékszektek rám? :D

Ha az elmúlt 3 hétben volt 1 perc időm, ámulva olvastam, hogy mindenkinek már bejáratott dolgai vannak.

Hát ha van kedvetek olvasni, nálunk a következők történtek:
1, születéstörténetet nem írok, mert küzdelmes (2 és fél nap gyógyszeres és kézi tágítás) és hosszú volt (a császár után vért kellett kapnom és 1 napig örzőben voltam a 6 óra helyett) és ami azóta is fáj, hogy a kis prücsök élete első napját teljesen egyedül töltötte egy nem épp bababarát helyen

2, tejci nem volt az elején, de azt senki nem mondta, hogy akkor mégis, hogy etessem a kicsit. Szóval ketten a férjemmel néztünk ki tápszert és kezdtük el tömni szegényt, de úgy ahogy a dobozon olvastuk, mert ebben sem volt segítség. Ja és meggyőztek, hogy Petra nem fog tudni szopni, mert a mellbimbóm nem jó, ő meg nem tudja nyitni a száját.

DE: a 3. itthon töltött nap után megérkezett az anyukám, találkoztunk egy szoptatási tanácsadóval és megkezdtük a küzdelmet, aminek hatására:2 héttel később már csak anyatejet iszunk, nem fogadunk el cumit és cumisüveget :D (De nagyon nehéz küzdelem volt, ami megérte)

Viszont még csak most kezdünk összeszokni..... a fentiek miatt.
Ráadásul 2 napja nap közben egyszerűen nem alszunk csak ordítunk, de olyan szívettépően, nagy könnyekkel, hogy már nem tudom mit tehetnék érte... :oops:

Amúgy Petra tündér picilány, akit csak szeretni lehet!! Elfogultság nélkül.

Ha lesz nekünk is alvási ritmusunk, akkor igyekszek majd többet jönni!

Puszi minden babának és mamának! aki nincs jól, annak jobbulást!!!

Orsi

Kép
bjuti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:36-kor.
Vendég

Julcsi, Vera, köszi a hsz-t. Kipróbálom ma. Meglátjuk. Majd beszámolok az eredményről.

Puszi!

Kép

Kép
b79andi

Orsi jó hogy jöttél! Gratulálok a tejcsihez!!! :D

Vettem egy három darabos rugiszettet, 50-es méret és nem megy rá az 57 cm-s gyerekre!!! Alig volt rajta! :D Mikor azt hittem hamarabb jön jól bevásároltam 50-es cuccokból :oops:

Milyen volt az éjszaka? Nálunk végülis elment, volt egy kis ölben tánci három órakor, de visszaaludt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:37-kor.
Vendég

Én sem tudom megkötni, az enyém már másfél éve pihen a szekrényben, kitaláltam hogy hintaágy lesz belőle a gyerekeknek :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:02-kor.
Vendég

Gabi honnan nézted hogy kell megkötni? Nekünk az jó lenne amiben nagy terpeszt kell csinálnia mert terpeszpelust kell hordanunk. Ha papíron van nagy kérés lenne ha befotóznád vagy beszkennelnéd nekem? :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Az idő szép, a gyerek alszik!
Minő tökéletes nap!! :D

Stelly: Örülök, hogy másnál is sztori a kézbenalvás (tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is... :lol: )
Fürdetést bevállaltad?

Nálunk már kétszer is volt egyedülfürdi és bevallom, rém büszke voltam magamra.
Nálunk is apjuk biliárdnapos hetente egyszer, én meg nem akarom, hogy a gyerek mellett kelljen böjtölnie minden este, hadd menjen. Én meg tök ügyes vagyok (najó, Esztibaba fürdéspárti és ahogy lekerül róla a ruha, felveszi a boldogbaba arckifejezését és úgy is marad az öltöztetésig!).

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:03-kor.
Vendég

Lányok, ezt a naponta fürdés-dolgot nemkell ám annyira véresen szigorúan venni :)
Íme egy cikk a lelkiismeret megnyugtatására:
http://www.babazo.hu/bebi/20080108-csec ... tasok.html

Kép
kangu

Jó reggelt!

Jelentem, Zetibebi, nekünk jó napunk van! :) Csak így is maradjon. :wink: A Gyermek kétszer kelt, szépen szopizott, aludt rögtön vissza (első esetben, abban a pozícióban, ahogy leraktam, feje lefele, kicsit aggódtam, hogy kap-e levegőt, de nem fordította el, szóval nyilván kapott :)). Reggel nyögdécslésre ébredtünk, a Bogyó tornagyakorlatokat végzett: fejét és lábát egyszerre emelte. :)
Hihehetlen, olyan büszke vagyok rá, minden nap újabb attrakciókkal áll elő, mosolyog sokat, nézeget, tagjait emelgeti, olyan büszke vagyok Rá! Majd szépen le is fényképezem. Most pedig mindjárt alszik. :)
És igen, süt a nap!
Biztos ez így megy, rosszabb napokra jönnek a jobbak, hogy az Anya erős merítsen... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

A mai éjszakánk nagyon jól telt, pedig az esti kezdet után, azt hittem megint nyügi lesz Bencus! Fürdés után szopizott, majd 9-kor felébredt, a pocakja fájt, 5 perc nyugtató cici, utána megint alvás 10-ig, ekkor megint felébredt a pocakjára, de ekkor már nem raktam cicire, hanem szépen elringattam! Fél 11-kor leraktam, és csak 2-kor ébredt újra, gyors szopi utána alvás reggel 8-ig! :lol:
Szóval most kipihentem magam! És most is szundizik a Manó! :)

Dina, nagyon édes Csenge! :lol:

Eszter, nálatok hogy telt az éjszaka?

Gjéti: Nagyon rendes Apa, hogy így segít! :D

Hugic, remélem hogy jó éjszakátok volt! Örülök, hogy Marci jobban van! :D

Crocus: Szépen gyarapszik Attila is! Örülök, hogy minden ok! :D

Orsi:Örülök, hogy írtál! :lol:
Sajnálom, hogy a szülés nem volt szép élmény! :cry:
Nagyon jó, hogy beindult a tejci, ügyesek vagytok! :lol:

Gabi: Szoni baba is szépen gyarapszik! :D
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: