Csak pár dologra reagálnék - pedig annyira akarok. Na de majd a talin.
Sense! Egyszer voltunk a Cili-féle zenebölcsiben, és nem tetszett. Különböző korú gyerekek, zeneszerszámok középre hányva, szájhúzó anyukák....
És a másik, ki KELL kapcsolódni! Balázs meg hát istenem, tűr egy kicsit. Végül is kivel kajabáljál?
Nekem már az kikapcsolódás, ha egyszerre alszanak, és én le tudok ülni kicsit.
Vindolanda! Na hát ezért van az embernek két füle. Egyiken be, a másikon ki.
De persze hihetetlen jó szellemi csatákat lehet vívni ilyen esetekben, és a végén az a bizonyos babér úgy is a tiéd. Csak ebben az a baj, hogy ezt csak te tudod, a másik nem (anyósék), mert meggyőződésük, hogy nekik van igazuk.
Inkább egyiken be, a másikon ki, és hamarabb szabadulsz.
Tali: Kiskolbival beszéltem, aznap reggel dolgozik, de remélem jönnek. Lehet, hogy az indulásig háromgyerekes leszek, mert mondtam, nyugodtan hagyja itt Mátét, míg "gyártja a babákat".
Majd még visszajelez ez ügyben.
Dmaggie! Szegény kicsi Bercó, hogy már megint elkapta ez a köhögés.... Drukkolok, hogy gyógyuljon!
Aki meg kövérnek titulált, az mit nézett? A cseh kettőt?
Nálunk Zsozsi elkezdte a "zsozsié"-t.
Pl. ha Gegit bele akarom tenni a pihiszékbe, akkor odapattan (persze addig a közelében sem volt), és sűrű "zsozsié zsozsié" közepette beleül. Ugyan ez a szopipárnával...
Most légy okos domonkos!
Persze ma nyügi napja volt, ki sem tudtunk menni....
Remélem ezt hamar levetkőzi. Én meg mondom neki, hogy ez Zsozsié, meg Gegié, csak most Gegi ül benne.
Nagyon kell figyelni, hogy egyformán legyenek szeretve, szerencsére ezzel nincs gond, ha az egyiket puszilom, rögtön megyek a másikhoz is.
Éééééééés Gegi este f9-től reggel f7-ig aludt.
Zsozsi 2,5 hónaposan aludta át az éjszakát, most nálunk ez a harmadik ilyen éjjel. Remélem így is marad.
Sense, kitartás! Nálunk a reggel néz ki úgy, hogy ha mellettem marad szopi után Gegi, és Zsozsi így kel, akkor már két napja ráfekszik a hasamra teljes súlyával, és simogatom, miközben a másik kezemmel Gegit ölelem.
Heni! Én sem akartam augusztusban szülni.
Az jó, hogy összepakoltál. Gegivel most úgy volt, hogy egyik este jött az isteni szikra, a maradékokat összepakoltam, és másnap reggel irány a kórház.
Regi! De, Zsozsi egyedül eszik, csak a szopi a szobában, és én tartom neki a joghurtos poharat (vagy bármit), és a végét én kanalazom ki, mert azt ő nem tudja.
Viszont valamelyik nap fogta a tányérját, megdöntötte, és az utolsó cseppig kikanalazta a sárgaborsófőzit. Csak lestem, mint pocok a lisztben.
Szuper ügyes vagy, gratulálok a -10 kilóhoz.
Én még csak -3-nál járok, de ennek én nagyon örülök.
És most lehet szörnyülködni: Gegivel pocakosan vertem a 100 kilót! (Zsozsival a 89-et)

Most vagyok 84,5. Cél: 68 (ez a "versenysúlyom).
Irina! Tényleg ne foglalkozz azzal, mi lesz ha.... Hidd el, így neked is könnyebb lesz.
Zsozsival: mértem, mennyit eszik, néztem az órát, mikor kell ennie, előre számoltam, mikor kell indulni, esetleg felébreszteni, aggodalmaskodtam, paráztam a tej miatt (mindemellett persze sok mindent lazán csináltam).
Most: Fogalmam sincs Gegi mennyit eszik, és hány óránként, a tejcsire nem is gondolok - és hál' istennek egy csomó van úgy is, hogy néha elfelejtek inni -, ha megyünk valahova, gond nélkül ébresztem (és nem haragszik érte

).
Beleőszülnék, ha mindig azzal foglalkoznék, mi lesz ha...
Pedig én is ilyen voltam (és vagyok is még most is sok dologban), de Apa szerencsére észhez térít, és emiatt sokat köszönhetek neki.
Szóval nyugi, hidd el, el fog aludni Ádi cici nélkül is.
Egyébként a cumiról jut eszembe, Geginek nem kell. Kiköpi.
ÉS annyit mosolyog, meg gügyög. Öröm vele beszélgetni!