A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Azt hiszem még nem linkeltem be pedig már páran kérdeztétek.
Itt lenne a tali:
http://www.zsebibolcsi.hu/mosolyvarjatektar.html

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, csak gyors bejelentkezés. Haza jöttünk végre tegnap, a végére kicsit elszakadt már nálam a cérna, de azt leszámitva jó volt:-)

Péterke nagyon el lett kényeztetve, minden úgy volt ahogyan ő szerette volna :evil: Az első itthon töltött nap szerencsére pont úgy telt ahogyan szokott, pedig féltem hogy kis hisztizsák lesz.

Az éjszaka azt hiszem jólsófájásaim voltak, hát nagyon megilyedtem, én még nem akarok szülni, csak majd ha kitavaszadik :roll:
Gyorsan ki mostam az összes babacuccot, összeszedtem a kórházi csomagot. Hát nem szeretnék éjszaka menni szülni, az borzasztó volna. Szerdán labor, aztán meg kezdődik az Nstzés is, heti szintem, hát...

Egyébként Péterke már szinte mindent 100 % megért, próbálja is magát megértetni, de nem egy szófosó sajnos :cry:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Nem tudom mennyi időm van, fürdetés folyik éppen. Én meg most értem vissza a teregetésből. :twisted:

Regi! Írószer boltban lehetett ilyet kapni. Kérdezd meg nyugodtan, legfeljebb még nem hallottak róla, de én itt egy ilyen boltban vettem. Véletlenül akadtam rá, én sem tudtam, hogy van ilyen, csak a barátnőm lányainak akartam valamilyen rajzeszközt vinni és akkor csodálkoztam rá. Áldottak érte. :wink: :lol: Mondjuk aranyárban van. Két éve is 1400 körül volt.
Mennem kell.
dmaggie

Móni: már nagyon várom a talit, csak addig ne legyen semmi gikszer nálunk! A szervezést mindegyőnk nevében előre is nagyon köszönöm!!!

Regi: tudod, igazi barátnőkből azért sosincs rengeteg... itt a legrégibb és érzelmileg hozzám a legközelebb álló bnőmről van szó, szóval nagyon nehéz a dolog... de úgy érzem, hogy fénysebességgel távolodom tőle, és a legfurább az, hogy ő ezt egyáltalán nem veszi észre.
Szóval amúgy is lenne barátnő, de:
-- a legtöbb még nem családos, így amikor én ráérek, ők nem (ők este érnek rá, én meg este nem)
-- akinek van gyereke már, azzal kevésbé szeretek beszélgetni, mert sajnos (ez egy másik bnőm) ő is az észosztó fajtába lépett át
-- mindegyik messze él tőlem (talán ha beljebb költözünk, javul ez a helyzet)
-- van még, aki külföldre ment, mást a családi gikszerei szippantanak be
nem könnyű. Olyan igazi lelki társam sajnos már egy jó ideje nincs (a férjemet leszámítva, de kéne legalább egy nőben is).... kivéve Titeket :-)
Vindo: rögvest :arrow: [/i]

Kép
Kép
irina

Ezt még okvetlenül akartam: Heni, óvatosan, nagyon vigyázva csinálj mindent!!! Mert most már aztán mindjárt itt az IDŐ!!!

Kép
Kép
irina

hello lányok!
nagyon nem pörögtök, h amég én is tudlak benneteket követni. :wink:

vindo!
ezeketől az okoskodástól én is ki voltam (vagyok) akadva. a most megint mindenki azzal jön, hogy lottit is el fogjuk kényeztetni, mint botondot, hogy állandóan ölben van. :evil: elkényeztetni! egy egy hónapos gyereket!!! :shock: :shock:
heni!
húúú! már nagyon a végén jársz te is! szerintem nem is tippeltem: ápr. 12 :wink:
móni!
én a talit nem merem megigérni. még nem vagyok benne biztos, hogy el merek indulni 2 gyerekkel. légyszi inkább csak kérdőjelesn számolj velem!

:arrow: ébredés ?

Ildikó
KépKépKép
sense4

vaklárma volt.

ma voltunk botonddal zenebölcsiben. ma egy hete voltunk először, ma másodszor. rá kellett jönnöm, hogy botond az utóbbi időben fél az idegenektől :roll: , így valami helyet kellett találnom, ahol újraszocializálódhat. a múlt hét katasztrófa volt. sírt, ki sem mozdult az ölemből, többször ki kellett vele menni. csak akkor oldódott fel, amikor rájött, hogy oda tud az ajtó elé tolni egy széket, és tudja dugdosni a kulcsot a zárba. :lol: kulcsbuzi. :lol:
ma már jobb volt. már odament a gyerekekhez és a bőröndhöz is. de a körbejátékok még mindig nem tetszettek neki. de nem adom fel. itt legalább vele egykorú gyerekek között van egy kicsit.
addig lotti anyummal volt. nagyon jól viselkedett . :D

egyébként a cili féle zenebölcsiben voltunk. talán már valaki beszélt róla a topikban. talán emese??? nekem nem nagyon szimpi, de nincs más. :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bejelentkezem: vagyunk, csak kicsit náthásan. Zsuzska kezdte pénteken, de vasárnap már Gergő is prüszkölt. Lázuk szerencsére nincs, és az éjszakák sem túlzottan vészesek, csak a szokásos ébredések vannak, de nappal elég nyűgösek.
A mai nap pedig extra hisztikkel telt. Tegnap vettünk nekik 1 db hintát, amit az ajtófélfába szereltünkbe. Persze mindegyik egyszerre akar beleülni. Gergő viszonylag hamar megunja, de Zsuzska majd 3/4 órát is benne tud ücsörögni. És ha Gergő be szeretne menni, oylan ordítást csap, hogy na. Apjuk este azt találta ki, hogy 10 lengetést lehet mindenki benne, aztán csere. Kb 10 csere után kezdtek ráébredni, mi a helyzet. Aztán este a hinta aludni tért, nagy-nagy sírások közepette.
Na, jó kis litániát írtam, bocsánat. :oops:

Vindolanda!
Jó a nyalogatós kép. :)
Okoskodók. :evil:

Irina!
Hát igen, a barátnőktől mostanság én is kicsit eltávolodtam. Az egyik részének már nagy gyerekei vannak, a másiknak meg még nincs.

Sense!
Nagyon ügyesen csinálod! Egy kis feltöltődés és újra minden rendben! :)
Botond is hamar beleszokik majd a társaságba! Nálunk Zsuzsu a férfirokonokkal nem volt kibékülve. Most kezd nyitni feléjük.

Heni!
Hű, már nagyon az utolsó hetek! Izgi!

Na, megyek aludni!
Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Csak pár dologra reagálnék - pedig annyira akarok. Na de majd a talin. :wink:

Sense! Egyszer voltunk a Cili-féle zenebölcsiben, és nem tetszett. Különböző korú gyerekek, zeneszerszámok középre hányva, szájhúzó anyukák.... :evil:

És a másik, ki KELL kapcsolódni! Balázs meg hát istenem, tűr egy kicsit. Végül is kivel kajabáljál? :wink:
Nekem már az kikapcsolódás, ha egyszerre alszanak, és én le tudok ülni kicsit. :)

Vindolanda! Na hát ezért van az embernek két füle. Egyiken be, a másikon ki.
De persze hihetetlen jó szellemi csatákat lehet vívni ilyen esetekben, és a végén az a bizonyos babér úgy is a tiéd. Csak ebben az a baj, hogy ezt csak te tudod, a másik nem (anyósék), mert meggyőződésük, hogy nekik van igazuk.
Inkább egyiken be, a másikon ki, és hamarabb szabadulsz.

Tali: Kiskolbival beszéltem, aznap reggel dolgozik, de remélem jönnek. Lehet, hogy az indulásig háromgyerekes leszek, mert mondtam, nyugodtan hagyja itt Mátét, míg "gyártja a babákat". :D
Majd még visszajelez ez ügyben.

Dmaggie! Szegény kicsi Bercó, hogy már megint elkapta ez a köhögés.... Drukkolok, hogy gyógyuljon!
Aki meg kövérnek titulált, az mit nézett? A cseh kettőt? :shock:

Nálunk Zsozsi elkezdte a "zsozsié"-t.
Pl. ha Gegit bele akarom tenni a pihiszékbe, akkor odapattan (persze addig a közelében sem volt), és sűrű "zsozsié zsozsié" közepette beleül. Ugyan ez a szopipárnával...
Most légy okos domonkos!
Persze ma nyügi napja volt, ki sem tudtunk menni....
Remélem ezt hamar levetkőzi. Én meg mondom neki, hogy ez Zsozsié, meg Gegié, csak most Gegi ül benne.
Nagyon kell figyelni, hogy egyformán legyenek szeretve, szerencsére ezzel nincs gond, ha az egyiket puszilom, rögtön megyek a másikhoz is.

Éééééééés Gegi este f9-től reggel f7-ig aludt. 8) 8) 8)
Zsozsi 2,5 hónaposan aludta át az éjszakát, most nálunk ez a harmadik ilyen éjjel. Remélem így is marad.
Sense, kitartás! Nálunk a reggel néz ki úgy, hogy ha mellettem marad szopi után Gegi, és Zsozsi így kel, akkor már két napja ráfekszik a hasamra teljes súlyával, és simogatom, miközben a másik kezemmel Gegit ölelem. :D

Heni! Én sem akartam augusztusban szülni. :wink:
Az jó, hogy összepakoltál. Gegivel most úgy volt, hogy egyik este jött az isteni szikra, a maradékokat összepakoltam, és másnap reggel irány a kórház.

Regi! De, Zsozsi egyedül eszik, csak a szopi a szobában, és én tartom neki a joghurtos poharat (vagy bármit), és a végét én kanalazom ki, mert azt ő nem tudja.

Viszont valamelyik nap fogta a tányérját, megdöntötte, és az utolsó cseppig kikanalazta a sárgaborsófőzit. Csak lestem, mint pocok a lisztben. :shock: :lol:

Szuper ügyes vagy, gratulálok a -10 kilóhoz.
Én még csak -3-nál járok, de ennek én nagyon örülök.
És most lehet szörnyülködni: Gegivel pocakosan vertem a 100 kilót! (Zsozsival a 89-et) :oops: :lol: Most vagyok 84,5. Cél: 68 (ez a "versenysúlyom).

Irina! Tényleg ne foglalkozz azzal, mi lesz ha.... Hidd el, így neked is könnyebb lesz.
Zsozsival: mértem, mennyit eszik, néztem az órát, mikor kell ennie, előre számoltam, mikor kell indulni, esetleg felébreszteni, aggodalmaskodtam, paráztam a tej miatt (mindemellett persze sok mindent lazán csináltam).

Most: Fogalmam sincs Gegi mennyit eszik, és hány óránként, a tejcsire nem is gondolok - és hál' istennek egy csomó van úgy is, hogy néha elfelejtek inni -, ha megyünk valahova, gond nélkül ébresztem (és nem haragszik érte :) ).
Beleőszülnék, ha mindig azzal foglalkoznék, mi lesz ha...
Pedig én is ilyen voltam (és vagyok is még most is sok dologban), de Apa szerencsére észhez térít, és emiatt sokat köszönhetek neki.

Szóval nyugi, hidd el, el fog aludni Ádi cici nélkül is.

Egyébként a cumiról jut eszembe, Geginek nem kell. Kiköpi. :D
ÉS annyit mosolyog, meg gügyög. Öröm vele beszélgetni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok elutaztunk pár napra és előtte is volt bőven min pörögni, most csak átfutottam a dolgokat és nem is reagálnék így.

Tali 28-a nekünk is ok (legalábbis semmiről nem tudok, ami akadály lenne)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Meg vagyok :D

Sense,Dotildi és persze Bongyi Boldog Névnapot!
Kép

Köszönöm a szülinapi rám gondolást.

Úgy néz ki megyünk a talira mi is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Mesi Gegi jó kisfiú, hamar megtanulta, hogy éjszaka aludni kell :)

Heni kiírás szerint pont 1 hónapod van.
Tippem április 4.-e

Viranka Báló esetleg rászokott már az alvásra?

Sense, Dotildi, Bongyi sok boldog névnapot

Gica jobbulást a gyerkőcöknek.
Cicusom is hasonlóval küzd.

[b]Tali
Akik eddig jeleztek:
Sense?
Emese
Viranka
Ágica
Meryke
Marica
Irina
Regi
Miléna?
Gica
Kaqk
Nektarin
Én
Fleur
Hörcsög[/b]

Timi26, Dettyk, K.Timi ti nem akartok jönni?

K.Timi te különösen eltűntél.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Móni hát valóban jól eltüntem de olvasó módban itt vagyok.
Nekem 3 hete elindult a tanfolyamom amire járok és nagyon de nagyon tetszik főleg úgy, hogy van már sikerélményem is.
Tanulok ezerrel ha Ádi alszik ha meg nem akkor vele foglalkozom.
Vagy megyünk valahova vagy csak szimplán együtt játszunk.

Nálunk Ádi még mindig nem igazán beszél aminek az okát meg is fejtettük a doki nénivel.
Mi két nyelven beszélünk a gyerekkel. Apája beszél neki nem magyarul.
Doki nénivel való konzultáción arra jöttünk rá, hogy ő tudja , hogy mit akar mondani de a kicsi fejébe még nem tudja összerakni.
Próbára is tettük mert mindent ért. Először az apja kért tőle olyat amit eddig nem mondott neki és megértette.
Utána meg én kértem és azt is értette szóval még tanulgat a drágám és majd amikor biztos magába akkor majd beszél is.
Nem erőltetem neki majd a maga tempójába.

Egyébként hála az utóbbi oltásoknak semmi mellékhatása nem volt.
Nekünk még hátra van a 18 hónapos és a bárányhimlőnek egy emlékeztetője és be is fejeztük.

Sajan a tali időpontja nekünk nem jó mert szombaton 9-15ig tanfolyamon vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni de remélem a következőn ott leszünk.

Na megyek is mert lassan ébred Ádi én meg még semmit nem csináltam mert csak tv-t néztem.

Puszi mindenkinek és ígérme sűrűbben fogok jönni főleg, hogy van egy csomó jó képem meg lenne kérdésem is hozzátok.
Ha semmi nem jön közbe akkor holnap este írok és dobok képet.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Sziasztok, mi is élünk. Rugó épp virslit eszik.

Sense - hát igen, egy egy hónapos gyereket masszívan el lehet kényeztetni :evil: Megáll az eszem...

Emese - igen, anyóséknál ez a technika, a leírt kis mondatok fele azonban a saját családomból érkezett, ott próbálok javítani a helyzeten. Néha sikerül, néha nem. Gábor családjában meg bólogatok serényen :roll:

Most mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

L.Móni, írtátok, hogy 28-a munkanap...meg kell kérdeznem, lesz e aznap suli, mert ha lesz, akkor nem tudunk menni, pedig nagyon szeretnék :cry: . De Bence nélkül nem megyek :wink: .

Jövök majd, csak nagyon el vagyok... :evil: ...
dettyk

Ezt most le kell írnom, hogy visszaálljon a helyzet, ugyanis Gegi a 3 átaludt éjszaka után felkelt éjjel f3-kor szopizni.
:twisted:

Vindolanda: Értem. Nem egyszerű. :?

Zsozsi egyébként már több tagú mondatokat ismétel a maga nyelvén. Én meg csak lesek. Állandóan dumál. És nem csak tárgyak nevét tudja, hanem cselekvésekét is pl. fődle (tegyem le a földre), ki (nyissuk ki), jöjjö (jöjjek? Azaz azt akarja mondani, menjek utána), tötté (töltsem tele az iszijét). Na meg az a millió állathang. :lol:

KTimi!
Ne aggódj, Ádi rögtön mondatokban fog majd beszélni, és lehet, hogy akkor inkább annak örülnél, ha meg sem szólalt volna. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Jaj, nagyon nyüszizik Hétördi, mert jön a felső szemfoga :cry: . Épp csak életjel erejéig jövök...
Heni!Pihizz, még bent a helye Áronnak! :wink:
Sense!Felbosszant engem is ez az "elkényezteted a gyereket" baromság! Én mindig azt hallom: na, majd a másodikat nem tudod úgy elkényeztetni, mint Botondot, mert arra nem jut majd annyi időd...(f@..fej dédi :twisted: :D )
Minden kis betegecskének villámgyors gyógyulást!+++++

Botival délelőtt másfél órát voltunk kint, most picit letettem aludni. Csak odakint lenne :D . Sajnos nagyon fáj a fogacskája, rengeteget sír, és mindig kérlel, hogy vegyem fel. De nem bírom el, így leülök a földre. És így is megcélozza az ölemet, de a hasamtól nem fér oda, ahogyan szeretne. Tegnap idegességébe ráütött a pocimra, szegény kis Bulcsi mindjárt jelzett is vissza neki :D
megyek hamar dolgomra, puszi Mindenkinek!
kispocc

Mesi!Gegi megneszelte, hogy ez egy boszitopik! :lol: :lol: Na, majd ma éjszaka... :wink:
kispocc

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

jelentkezem :lol: :lol: :lol:

Elképzelésem sincs, h hogyan (nagyon elmaradtam) és mikor fogok újra becsatlakozni, eléggé sűrűek a napjaink. Mondjuk cseppet sem bánom.

Miután kislányom 3 hete kitalálta, h fél (konkrétan MINDENTŐL) azóta próbálom trenírozni. Hetente 2x viszem közösségbe, + kisbarátnőjéhez meg persze játszótérre. Talán alakul. Fingom sincs, h mitől alakulhatott ki, de az esetek 80 %-ban nincs is alapja (pl asztaltól, papitól, párnától) de a gyerekektől halál be van sz.rva. Úgyhogy módszeresen tolom a hangosabb gyerekek felé. :)

Egyébként címszavakban rólunk:

- túlvagyunk a 18 hós oltáson és életében először belázasodott tőle (jól meg is lepődtem)

- továbbra sem lehet vele elmenni SEHOVA. Szüleimnél újra bepróbálkoztunk 1 hétvégére. Fél 12-kor elaludt, 4-kor kelt, közölte h "ennyi, vége, haza". És 1 órán keresztül zokogott. Mikor hazaértünk, egész délután bújt hozzánk és becézett minket, h "apici, anyici" mintha csak azt mondta volna, h köszönöm, h hazahoztatok. Azt hiszem idénre sem tervezünk nyaralást...

- figurákat festettem Lizi szobájának a falára. Életemben először szabad kézzel alkottam. Halál fostam, h tönkre teszem a szép festését, de egész szép lett :)

- TV elvonón van 2 hete. Nem ismeri a mértéket (akár csak az apja cigi/kv ügyileg :lol: ) Nem ment a reggel és du 1-1 óra tv, ezért most semennyit nem nézünk. Cserébe egyetlen mp-re sem tudok elmozdulni mellőle, mert rögtön unatkozik. Hát ezért sem jöttem. Ha ez az áldozat kell, akkor ám legyen.

Fogyókúra: kb 2 hete abbahagytam, mert hetekig meg sem mozdult a mérleg, sőt HÍZTAM másfél kilót. Na ekkor berágtam. Pont mint eddig minden alkalommal. Vmi bennem végérvényesen elromlott...

Azt hiszem most gyorsan ennyi, ismét rohanok főzni, mert ma anyósom alszik itt, holnap öcsém barátnője. Aztán délután meg szétszabdalják a hátam (mostanra gyűjtöttem össze a bátorságomat) este meg közgyűlés...

És ha már belejöttem a dokizásba, akkor megyek szombaton fogorvoshoz is. Istenem, a teljes gyedet a dokiknak adom márciusban. :twisted:

Azért este még igyekszem egy táblát dobni, mert múlt héten még eddig sem jutottam.

silka
silka

Jaj, még egy gyors körkérdés:

akinek van tolókaros triciklije, milyenek a tapasztalatok, hasznos tanácsok, h milyet válasszunk? Vmi ilyesmin gondolkodunk húsvétra.

És most látom az esti tábla lesz az 1000. hozzászólásom. :)

silka
silka

Édesek ezek a gyerekek, ahogy beszélnek :lol:

Nekem a kedvencem Zsófitól az, ahogy énekel: "Boci, boci, taaakaaaa" :D

Meg a másik, hogy ha kérdezem, melyik állat adja a tejet, hozza a tehenét, és mondja, hogy boci, megmutatja a tőgyét, aztán mondja, hogy tej, aztán mondja, hogy kakaó :lol:
Vendég

hello!
lány jobb karban, fiúk el nekem névnapi ajiért. :lol: balázs ma tudta csak intézni. mit mondjak nem siette el. 8)
köszönöm a köszöntéseket!

silka!
jó, h írtál, gondoltam már rád, h nagyon eltűntél.
tv:
botond is nézné ám, ha hagynám. illetve nem is igazán nézi, csak háttérnek kellene neki. mi is korlátoztunk. reggel nézhet max fél órát, aztán ennyi. esetleg még délután is ennyit, de ezt csak akkor ha már nagyon nem tudom elterelni róla a figyelmét. apja engedékenyebb ebben a kérdésben, úgyhogy én vagyok a mumus. :evil: ez egyébként amúgy is igaz. balázs (csöppet következetlenül) de több dolgot megenged. én napokig küzdök, pl , h nincs asztalra mászkálás. apa megjön és máris ott látom a gyereket az asztalon. :evil: ez a halálom. hiába mondom neki, h ne engedje mert nem érti a gyerek,h miért nem szabad ma, amikor tegnap még lehetett. :evil: :evil: :evil: bezzeg, ami neki fontos (tv, hangfal stb) arra oda tud figyelni...
:evil:

fogyókúra:
hát igen. a súlyom szinte ua. mint emesénél. mindkét terhességnél.
botonddal 92-vel zártam, 70-ről indultam. most 80-ról indultam és 96-tal zártam. most 85 vagyok. rettenetes. :cry: :cry: :cry: borzasztóan rosszul érzem magam. nincs ruhám, amit felvegyek. de ez a legkevesebb. ha belenézek a tükörbe sírni tudnék. minden nap megfogadom, h nincs több édesség, de sajna függő vagyok. nem tudom mi lesz . a cél: 69 kg. erre adtam magamnak határidőt 1 évet a szoptatás alatt. persze nem fogok drasztikus fogyókúrába, csak odafigyelek a szénhidrátra és bicajozni fogok minden nap! ez lesz az én kikapcsolódásom.
elküldöm

Ildikó
KépKépKép
sense4

beszéd:
mint tudjuk botond sem szószátyár. :roll: de teganapelőtt végre kimondta hogy anya, és tegbap h apa. cuki volt. :lol: talán kezdődik valami!?

emese:
gegi puszi nagyon édes!

teszek fel még mai lotti képet.
ma éjjel lotti aludt 1/2 8-tól 1/2 2-ig. szopi után kicsivel visszaaludt és fél 7-ig nyomta. hurrá! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép mosoly
Kép gondolkodós :)
Kép erőművész :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

még vmi:
még Vindo-nak akartam reagálni a kólás képekre: nagyon jók. :lol:
nálunk balázs (mértéktelen) kólaivó. így nyilván botond fantáziáját is izgatja... naponta kap 1 korty kólát. :oops: de már mutatja a mutató ujjával, hogy csak 1 kortyot ihat. meg kell zabálni. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Hörcsög! Ildike! Dotildi! Bongyi!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
:D

Most csak ennyi, zajlik az élet, nem mindig jó értelemben... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese: testvéri csók - tüneményes! :lol:

Sense: Boti is iszonyú cukor, de Lotti... megzabálom, főleg az utolsó képen :lol:

Silka: a műtéthez sok erőt! Minden rendben lesz!
Lizkó: nem kis kihívások elé állít Titeket, de olyan jól csináljátok. Nekem az ad erőt, hogy látom, másoknak sem sétagalopp a gyereknevelés, de megbirkóznak vele.

Minden ILDIKÓNKNAK nagyon boldog névnapot (így a nap vége felé... ) :oops:

Kép
Kép
irina

Halihó,

hoztam végre a táblát.

Niki, visszakerestelek, látom csak összejött a fiúcska. :D Gratulálok!

Kép

Minden Ildikónak boldog névnapot! És persze minden többi szüli- és névnapost is isten éltessen.

Basszus, túlvagyok ezen a sz.ron is, nagyon gáz volt. Nem is a fájdalom (mondjuk minden öltést éreztem :twisted: ), hanem a doki lekezelő bunkó stílusa. Mikor szólni mertem, h fáj, még nagyobb fájdalmat okozott. Poénból. Vicces fiú. Potom 25 ezerért. Most meg olyan, mintha forró tűkkel szúrkodnák a sebemet. Pedig már beszedtem egy donalgint. :? Hát, ez van...
Ja, és a végén odabökte, h 2 napig ne emeljem és ne öleljem a gyerekemet...Köszi szépen. 3 hét múlva újra látom, mert megyek varratszedésre...

Megyek, nézem a feleségeket.

silka
silka

Silka - doki :evil: :evil: :evil: Remélem, hamar javulni fog.

Minden Ildikónak boldog névnapot kívánunk!

Csapok egy görbe estét, megyek aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó, lányok, hol vagytok?

Az éjszakánk elég jó volt, én is aludtam olyan 11-től fél kilencig, Rugó meg most is alszik még. Igaz, kelt közben olyan négy alkalommal, de nem volt vészes a dolog.

Este elmegyünk vásárolni, mert időközben úgy döntöttünk, hogy mégis ma ünnepeljük Rugó névnapját. Választhattunk a májusi meg a márciusi dátum közül, de mivel otthon mindenki felköszöntötte már, és pénzt is adtak nekünk, hogy vegyünk valamit, így a dolog eldőlni látszik.

Szerintem megnézzük majd, hogy van-e a Kikába olyan kisgyerek ülő-alkalmatosság, annak biztos örülne. Akár a Spongyabobot is nézhetné belőle 8)

Meg már tényleg kellene neki a tavaszi cipő is, de persze ez nem ajándék :wink:

Holnap el kell mennem az orvoshoz, a jogosítvány egészségügyi része miatt, pénteken egy egy évig eltűnt, majd most előkerült szakdolgozóval kell találkoznom. A találkozó helye a Pláza, mi is lehetne más :roll: Gábor addig vásárolgat, van pelenkázó és meki 8) Valahogy minden napra van valami teendő.

KÖzben kiforrt a meggyborunk, hát, Gábor szerint jó lett, de én annyira nem vagyok elragadtatva tőle :roll: De még van egy demizson ananász-bor is, az még nincs kész, kincsként őrizzük a spájzban, még hőmérő is van mellette, hogy jó legyen a klíma neki :D

Maggie - a Te kocsidnak van parkolóhelye? Mekkora a garázsotok a társasházba? Elfér benne két autó?
Ez csak úgy eszembe jutott.
HOgy vagytok?

Silka - azon gondolkoztam, hogy nem lenne-e jó megkérdezni egy gyermekpszichológust, mi ajánlott ilyenkor. Mármint nem a tévével kapcsolatban, hanem a félelemekkel. Hátha mond valami okosat :roll:

Asztalra ülés: mi nem tiltottuk, ha kérte, feltettük... Bár bevallom, engem idegesített néha, de Gábor gondolkodás nélkül felpakolta. Tartott egy-két hónapot, hogy mindig ott akart lenni, aztán elfelejtette, és most már fel sem kéredzkedik. Bár most az ablakpárkány a sláger, onnan kell kopogni az ablakon, ha jön Gábor. Bár a székeket jelenleg a földön fektetve tároljuk, így fel sem tud menni. De korábban is így voltak, csak jelezte, hogy itt az ideje az asztalon ücsörgésnek.

Lotti nagyon kis szép!

Gegi és Zsófi is!

Itt nagyon erős szél fúj, nem tudom, hogy jutunk ma ki kettesben. Mert este autóval, az biztos 8)

Szép napot, V.

Fel is ébredt a csodálatos baba :arrow:

Kép
vindolanda

http://www.babanet.hu/faq/pszicho/felelem06.php

Ezt az idegenektől való félelemről találtam, itt a babaneten. Bár ez nem pont olyan, mint ami Lizivel van :roll:

Van egy olyan csokor kérdés, ami a félelmekről szól :roll:

Kép
vindolanda

Bár véletlenül sem akarok belekontárkodni semmibe :roll:

Kép
vindolanda

Ötösre bírálta az egyik bíráló a szakdogámat :lol:
Vendég

Ügyes vagy, Panndi! :D :D :D :D

Kép
vindolanda

Panndi! :D Hurrá!!!!
kispocc

Halihó :D !
Nem tudok visszaolvasni :cry: ...
Ha nem fúj a szél, azonnal megyek ki az udvarra pakolászni, metszeni, készülni a tavaszra :D: Pankától SEMMIT nem tudok csinálni, mert mindenben segít :wink: :lol: , így mindent akkor próbálok gyorsan összecsapni, amikor alszik délben, és ez az idő semmire nem elég :roll: .

Maggie
, neked már ezer év óta akarom írni, hogy nagyon ügyes vagy, merj vezetni, és hamar meglesz a rutin :D . Nekem áprilisban lesz 3 éves a jogsim, és júniusban lesz 3 éve, hogy vezetek, két nagy utam volt tavaly: Debrecenbe és Balcsira, és tök jó volt :D . Arról nem beszélve, hogy gyere(ke)kkel mekkora szabadságot ad az autó, és mennyire megkönnyíti az életet. Nem megyek a sarki boltba is kocsival :wink: , de reggelente esőben, hóban, szélben nem kell bicajjal hurcolnom Pankát is az iskolába :D . Egyébként egy 13,5 éves Nissan Sunnym van, a világ 8. csodája, imádom, szuper autó. Szegénykém az udvaron áll, - tizenfokokban is pöccre indult :D .

Úgyhogy Vindo, hajrá KRESZ! És gratula az értékeléshez :D.

Most megyek főzni, és amiért ideültem, azt felejtem el :oops: :

Tali: L.Móni, úgy néz ki, Bence már "ledolgozta" a 28-át, így tudnánk menni :D . A pénz /gyerek, vagy /család? Mert sajnos jelen anyagi helyzetünkben ez sem mindegy :cry: . Utalni mikor és hová? Köszi :D !
dettyk

Panndi :oops: , Neked szerettem volna gratulálni a szakdolihoz :oops: , bár Vindo, még Neked is tartozom ezzel a summa cum laude-ért (ha jól írom) :oops: . Szóval HIPP-HURRÁ Nektek, csajok :D !
dettyk

[b]Tali!!!

Most beszéltem a hölggyel. 28.-a náluk is munkanap viszont 29.-én miénk a terem 10-13-ig. Megfelelő így mindenkinek aki jelezte, hogy jön? Kérlek ma/holnap jelezzetek és utána megbeszéljük mennyit kell utalni mert jövőhéten ki kell fizetnem a termet.
[/b]

Dettyk természetesen/család. Miért fizetnél te többet mint más?

Panndi gratulálok

Vindo Boldog névnapot Rugónak :lol:

Sense nagyon szépek a gyerekek

Mesi ez a kép szuper

:arrow: cica a konyhában matat

KépKép
Kép Kép
l.móni

És ha már idetévedtem, képek:
Kép Piroska sétálni indul :D
Kép Dehogy szállok le :twisted: !
Kép Tegnap esti telihold :oops:
dettyk

Vindo én itt csak be vagyok havazva, vasalás, főzés. Szokásos.
Rádásul este jön a HP :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk Piroska csudaszép :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elállt a szél, megyünk a fornettishez meg egy ruházati boltba. Majd reagálok később... :arrow:

Kép
vindolanda

L.Móni, köszi :D , az infót is :D . Akkor tuti jó nekünk a 29.-e is. Mi mennénk :D !

Basszus, küldjetek már főzni, mindjárt kel a gyerök, kaja sehol :oops: ...

Vindo, akkor boldog névnapot Rugónak!!
dettyk

Halihó!

Megvagyok én is, csak Gergő tegnap riadalmat okozott. Reggel már panaszkodott, hogy fáj a feje meg a hasa. Aztán de. hívott, hogy hányt és inkább jönne haza. Naná, hogy elmentem érte, majd du-n vittem orvoshoz, aztán meg bandázódtunk a kertben. Apa az egyik lakóval a kapu zárát javította, a gyerekek meg lent őrjöngtek. Itt van most a kedvenc szomszédunk unokája is, jó kis csapat gyűlt össze. Aztán meg ugye a szokásos rutin. Bercó továbbra sem alszik jól, így megint nagyon fáradt voltam, bele is aludtam az esti szopiba. Szerencsére Bercó is. :wink: :lol: De f1-től már megint műsorozott, nagyon sokszor ébredt, próbáltuk rábeszélni, hogy aludjon, sikerült is, de nem is tudom, hogy hányszor ébredt. Jó sokszor.
Ma de. meg csavarogtunk. Muszáj volt, mert a hajamat már nagyon be kellene festeni, így igyekeztem megkeresni a legolcsóbb hajfestéket. Meg Gergő közölte, hogy a tornacipője lassan kicsi lesz, így megnéztünk néhány c.üzletet is. Aztán kifordultunk. Pedig biztosan nem lesz olcsó mulatság, mert ezen nem akarunk spórolni, muszáj, hogy jó cipő legyen a lábán. Tavaszi cipőt is néztünk neki, de még tervezzük, hogy kiugrunk a Csórába is. Tényleg, Vindo a Deichmannban olyan aranyos kiscipőket láttam, nem volt háromezer valami Bob v. Bobo a márkája. Könnyű, hajlékony. Majd nézem a nyáriakat is ebben a márkában, hátha ilyen árfekvésben találunk majd olyat is. Bercó egyébként örökölt egy Elephantent, így most azt nem kell vennünk. Szerintem még használva sem volt.
Na, és ha már nálad tartok. A kocsi a garázs előtt áll. Szegény apa, mire eláll a kocsival, kipakolja a bicikliket, a babakocsit, már jöhet is ki a Vectrával. :lol: Ha meg megyek valahova, akkor az utcán állok meg, így könnyebb neki, aztán a nap végén beáll nekem. A manőverek nem nagyon mennek nekem. No, ennyit a profiságomról. :cry: :oops:

Dettyk! Így nem ugrik be a kocsi formája, de majd mindjárt rákeresek. Az enyém kicsikét öregebb, most lesz 15 éves (Dávid-korú :lol: )Mondjuk nem látszik rajta, ja és Mazda 121-es. Majd lefényképezem, aztán megmutatom.

Silka! Jaj, Drágám! Szerintem is, ez egy átmeneti állapot lesz, de sok erőt kívánok Nektek! Orvos: :twisted: :twisted:

Lotti baba olyan édes, szépséges az édes kis pisze orrocskájával. :lol: Gegi meg milyen ügyesen ad már puszit!!!! :lol: :lol: Őrületesek.

Panndi! Nagy-nagy gratula! Szuper ügyes vagy!!!

Ildikókat Isten éltesse! Bongyi!!!!!!!!!!!!!! Gyere mááááár!!!!!! Mondjuk Hörcsög is régen volt már! A kicsi Ildikének nagy pusszancs!!!!

Na, megyek dolgomra, addig, amíg nyugalom van. :lol: [/b]
dmaggie

Ja, igen még valami! Ez a 29-ei tali elgondolkodtatott. Majd átgondolom gyorsan, egyeztetek még. :wink: :lol: 28-án nekem óráim vannak Bp-n......
dmaggie

Maggie, ma megyünk majd a Deichmann-ba éppen :wink:

Panka a piros ruciban szívdöglesztő :D

Talin mi is gndolkodunk :roll:

Kép
vindolanda

Ó, jaj, de bimbó vagyok! Hát persze, Pankát meg majdnem kihagytam. Pedig odáig vagyok a gyönyörű mosolyától. A szerelése meg.... Már csak a kis kosárka hiányzik. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Amilyen jó idő volt tegnap, olyan pocsék van ma :evil:

Reggelről voltam a 3. terhesszűrésen, majd kell menni Uh ra is valamikor mostanság. Hát én is elérkeztem a finisbe, most már heti CTg, meg UH következik, jaj a hátam közepére nem kivánom a sok várakozást.

Vindo mekkor faluban laktok, hogy mégruha üzlet meg fornettis is van??? Itt semmi nincs basszus :evil: :evil: :evil:

Panka csuda édes!

Csajok hát én nem vállalom be most a talit :cry: :cry: :cry: már nem merem.

Deichmanos cipőnk van/ volt télire, fú nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel és árral is. Érdemes ott körülnézni!

Ildikóknak utólag is boldog névnapot!

Képzeljétek nálunk egész héten 7-3ig nincs áram, hát ez valami kiboritó, szinte mindehez kell. Ja és megmagyarázni az 1.5 éves gyereknek, hogy nem megy a thomas, mert nincs áram.

Vindo még mindig jó kis alvókája van Rugónak, igy ne csodálkozz ha napközben nem alszik.

Nálunk már beállt a 8-7 ig alvás éjszaka +- fél óra, de az éjszak első felét az ágyában, a másikat nálunk tölti, mint a menetrend szerinti járat úgy jön, cumit is hoz :shock:

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Életjel!

Ildikóknak nagy puszi névnpajuk alkalmából.

A képek szenzációsak..mint mindig..Testvéri pusza, Lotti, Panka...édes gyerkőcök..mindegyik micsoda egyéniség!

Panndi: Grtaula a szakdolihoz!

Heni: kitartás. Áram :evil: ..Nállunk most csak fél órára ment el..de persze pont akkor mikor Emmánbak melegítettem volna az ebédet! :evil:

Maggie: ügyes vagy! megy ez a vezetés..a manőverek is mennek nekmsoká....egyébként nekem 14 éve van jogsim.azóta folyamatosan vezetek..és imádok vezetni.. használt autót nézünk...most vájuk hogy visszaigazolják a hitelte.......
na mire ezt leírtam hívtak is...nem adnak annyit adni amennyi kéne ..90.000-el kevesebbet adnának. Most beszélni kell a kereskedővel hogy engedjenek annyit..mert többet nem tudunk fizetni.. KÉRNÉK EGY KIS WOODOO-T hogy összejöjjön ez az autó..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: