Na, visszaolvastam. Kicsit eltartott, mert közben pörögtök.
Igen, holnap van szülinapom. Pont ezért bánt, ha a F. elfelejti, mert nekem csak egyszer kellene gratulálni egy évben és ezt is elfelejti. Most talán, de csak talán eszébe jutott, mikor haza jött és vendégek voltak, aztán elrohant a Tescoba. De már mindegy, mert ha veszn is valamit, akkor is csak most jutott az eszébeés még nem is biztos, hogy eszébe jutott. De ha igen,akkor sem tudja már eltörölni a morgását, amit reggel óta csinál.

Hajnalban felkelt háromnegyed ötkor. Megmosdott, aztán visszafeküdt. Odabújtam hozzá, de semmi. Fél hatkor csörgött az ébresztője. Akkor kérdeztem tőle, hogy miért kelt fel olyan hamar, aztán visszafeküdt? Morgott, hogy mert valami papirokat akart rendezgetni, de hogy én nem szeretem, ha reggel fent van, pedig soha nem szóltam neki miatta.
Mikor délután megjött vendégeim voltak, de hallottam, hogy itt szöszmötöl az előszobában. Kijöttem hozzá, adtam neki puszit,láttam, hogy készül valahová. Mondom be sem jössz? Erre rámmosrdul, hogy na,beengedsz,kirakodhatok? Mondom, jó, csak kérdeztem valamit, vártam a választ. Na ennyi volt a névnapi köszöntőm.