A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tényleg!!!! Benó még látott engem lányként! :D :D :lol: :lol: Akkor még tudtam mosolyogni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én örülök a képeknek Márti,mindig. :D

Szilvi,azokat a gyógyszereket azonnal dobd ki! Bár biztosan meg is tetted. Az már csak méreg. :? Istenem, egy lázcsillapító pár forint,mi a fenéneköreget tartogatni!? :evil:

Kép
flóra 11

Azért raktuk oda a babágyat mert így az ajtóból nem rögtön az tűnik az ember szeme elé,hanem csak már ha bejött a szobába.

Sírtatok??Még jó,hogy mi nem mikor voltatok.Mert ha én egyszer elkezdem..... :D

Kép
martik77

Milyen sütit rittyentettél a vendégeknek? Mi jót kaptál? Virágot, csokit? :D Rendesek a fiaid, hogy hoztak neked csokit. A F.-nal meg ne foglalkozz, Gy. üzeni neked (mindig üzenget, mi?), hogy ő se tudja az én napjaimat, a sajátjait se. :roll: Ez tényleg így van. Mondtam neki, hogy március 15-én lesz Kristófkánk névnapja, erre azt mondja, ajaj, ezeket nem ártana majd megjegyeznem, ugye? Mondtam, ááá, nem várom el tőled. Van egy papír szépen bugyiba rakva, felragasztva a bejárati ajtóra (belülről), amin rajta vannak hónapokra lebontva a név- és szülinapok a családból. Nekem se mindig jut eszembe minden. :roll: Ez jó szolgálatot tesz. :D Mellette meg persze a képek a babokról, amiket az internetről nyomtatok ki, nem minden héten, hanem 3-4 hetente, hogy nagyobb élmény legyen felragasztani az újabbat. :D

KépKép
benó

Mert most már csak röhögsz mindenen! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen Benó, akkor nekem nagyon jó volt nálad, veled... :wink:

ldikó, nem normális, komolyan és már megsemmisítettem ezeket a gyógyszereket! De ezt nem is lehet kommentálni! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.03.10 18:22-kor.

Kép
szilzi

Ja, nem csak úgy poénból, hanem a bababánatunkon, meg hát, ugye, a Szilziék pont akkor tudták meg a rossz hírt a spermákról. :( :( :( Főleg azon sírtunk. :(

KépKép
benó

Na, ja, én már csak a komoly asszonyt ismertem meg benned. :lol:

KépKép
benó

:lol:

Kép
szilzi

Te Benó, és mikor költözöl be a kórházba? És melyikbe?

Kép
szilzi

Hogy mikor költözöm? :lol: Szerintem a 35. héten, de pontosabbat majd mond a Bácsi a 30. héten, meg közben ugyebár alakulhat.... Az Uzsoki úti kórházba költözöm :lol: , az valahol Pesten van....., haha, jó, mi?, kb. ennyit tudok róla, letöltöttem mondjuk az útvonaltervet, kinyomtattam stb., de afranc se foglalkozott még vele. :D

KépKép
benó

Még ne is foglalkozz vele,csak legyen meg rá a terv.Annyi elég. :D

Kép
martik77

Ok, Benó! :D

Megyek vásárolni! :D

Kép
szilzi

Egy hülyeség jutott eszembe: mi van akkor, ha valaki február 29-én születik és csak 4 évente vagy mikor van február 29? Na? Annak hogy van a szülinapja? :roll:

KépKép
benó

Menj csak. :D
Így van, a terv elég szerintem is. :D

KépKép
benó

Megnéztem, tényleg holnap lesz az Ildó szülinapja. Azért ez nem semmi. A szülinap mellett a névnap, ritkaság, nem? :D

KépKép
benó

Sajna az csak 4 évente tudja tartani pont azon a napon.
Talán ezért találták ki azt,hogy egy héttel előtte és egy hétig utána lehet ünnepelni. :D :D :D

Kép
martik77

Az elég furi lehet azért. :wink:

KépKép
benó

Na, visszaolvastam. Kicsit eltartott, mert közben pörögtök. :D :wink:

Igen, holnap van szülinapom. Pont ezért bánt, ha a F. elfelejti, mert nekem csak egyszer kellene gratulálni egy évben és ezt is elfelejti. Most talán, de csak talán eszébe jutott, mikor haza jött és vendégek voltak, aztán elrohant a Tescoba. De már mindegy, mert ha veszn is valamit, akkor is csak most jutott az eszébeés még nem is biztos, hogy eszébe jutott. De ha igen,akkor sem tudja már eltörölni a morgását, amit reggel óta csinál. :evil: Hajnalban felkelt háromnegyed ötkor. Megmosdott, aztán visszafeküdt. Odabújtam hozzá, de semmi. Fél hatkor csörgött az ébresztője. Akkor kérdeztem tőle, hogy miért kelt fel olyan hamar, aztán visszafeküdt? Morgott, hogy mert valami papirokat akart rendezgetni, de hogy én nem szeretem, ha reggel fent van, pedig soha nem szóltam neki miatta.
Mikor délután megjött vendégeim voltak, de hallottam, hogy itt szöszmötöl az előszobában. Kijöttem hozzá, adtam neki puszit,láttam, hogy készül valahová. Mondom be sem jössz? Erre rámmosrdul, hogy na,beengedsz,kirakodhatok? Mondom, jó, csak kérdeztem valamit, vártam a választ. Na ennyi volt a névnapi köszöntőm.

Kép
flóra 11

Ma nincs CSI, ugye? Ja, vagy az hétfőn van? Látod, milyen hülye vagyok? Azt hittem valamiért, hogy hétfő van. Tudod, miért. Mert a Gy. ma ment először dolgozni. És azért hittem, hogy hétfő van. :D

KépKép
benó

Ma kedd van és van CSI 9-től.De hétfőn is van a TV2-n egyszer azért nézz meg abból is egyet.Tuti tetszeni fog.Ezeket is hogy megszoktad :)

És akkor már CSIzelhetsz minden nap!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Képzeljétek, nekünk is jött 40 ezer forintos számla, ami eddig 25 szokott lenni. Téma lezárva. :?

Jaj, ez a F. :(

KépKép
benó

Akkor már ti is érzitek. :(

Téma lezárva!! :?

Kép
martik77

Most elcsíptem, hogy valamit nagyon csomagol, tehát biztos most vett valamit a Tescoban, gondolom kozmetikát, azt szokott venni. Mindegy, nem is érdekel,ha látnátok milyen unalmas, fájdalmas képet vág hozzá és nem szól, csak kerülget engem. Valamiért nagyon dühös. Lehet, hogy magára,amiért elfelejtette, meg rám,amiért most van ünnepem,amikor kevés a pénzünk. :evil: Pedig nem az a lényeg, hogy legyen ajándék. Sokkal többet jelentett volna, ha nem morog ma velem,hanem kedvesen hozzám bújt volna reggel. :evil:

Kép
flóra 11

Az én témám is lezárva. :? :lol: Csak elmondtam.

Kép
flóra 11

Hát, azt el is hiszem. :?

KépKép
benó

Rendben. De azért jó elmondani. :? :D

KépKép
benó

Akkor ha minden témát lezárunk miről beszéljünk???? :lol: :lol: :lol: :?

Kép
martik77

Hát, ne a csekkekről és a pasikról. :lol: :lol: :lol:
Pl. szerintetek a tépőzárat lehet ragasztani? Mármint pl. a játszószőnyegre rá lehet ragasztani a tépőzár egyik részét, hogy ne kelljen varrni? Olyan gáz varrni a tépőzárat. :?

KépKép
benó

Gy.-t most ráveszem, hogy nézzen rá a játszőszőnyegre, mert szerinte (ebédnél mondta) elszúrtam, mert az anyag mögé simán beraktam a fóliát, és ha kimosom a szőnyeget, akkor majd jól berohad a fólia. Na, és majd most ezt megvitatjuk. :D De közben vagyok. :D

KépKép
benó

Ez a téma nem jön be nektek? :lol:
Gy. most tojik rám, valami alagútfúrást néz a tv-ben. :? 8)

KépKép
benó

Képzeljétek olyan mintha bepisiltem volna. :shock:

Felhívtam az ismerősöm azt mondta várjak egy órát és majd kiderül.De amúgy nem fáj semmim.Csak furi,hogy nem érezném,hogy kell pisilnem??

És felálltam a wc-ről és újra csurgott(bocsi a megfogalmazásért)

Kép
martik77

Húúú Márti, akkor ez lehet, hogy magzatvíz? :shock: :shock: :shock:

Kép
szilzi

Hahóóóóó Márti!!!!!!!

Kép
szilzi

Ó, jaj. :? :shock: Márti????????

KépKép
benó

Anyám. :shock:

KépKép
benó

????? :shock: :shock:

Kép
szilzi

Nem tom.Azt mondja a csajszi lehet csak nem éreztem,hogy pisilnem kell.Most már én se tudom.Felhívta a dokimat(mert ők jóba vannak)és azt mondta a doki ha úgy látom,hogy nagyon folyik menjek be.De ha elmúlna akkor holnap menjek és megvizsgál.Nincs semmi bajom egyébként.Tehát ameddig én nyugodt vagyok addig no para. :)

Kép
martik77

Ildó, mondjál valamit, te már szültél 3x. :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Na végre, itt vagy! :? Megijesztettél, hogy talán megijedtél!

Nekem az unokatesóm és a barátnőm is így szült, hogy nem fájt az elején semmi, csak a víz folyt el! :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.03.10 19:20-kor.

Kép
szilzi

Na, ja, te is szültél már. Ezt el is felejtettem. :lol:
Gondolom, valami mást is kéne érezni egyébként, vagy nem? :roll:

KépKép
benó

Na, igen, én is azt hittem, hogy te megijedtél, attól ijedtem meg. :lol: Tök értelmesek vagyunk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tényleg, én is elfelejtettem, hogy a Márti is szült már! :lol: :lol: :lol:

Tényleg Márti és mi lenne ha este szülnél?Döme otthon maradna egyedül? Várja már a kistesót?

Kép
szilzi

Érzem,hogy mocorog,de ez nem baj.Viszont folyamatosan bepisilek?? :shock:

Nyugi csajok én tőlem jobban nem pánikol senki amíg én nyugodt vagyok addig minden oké. :?

Kép
martik77

Igen, én is értelmesnek éreztem az ijedős mondatom! :lol: :lol: De ha egyszer nem lehet jobba leírni! :lol:

Kép
szilzi

Nem maradna egyedül.Akkor vagy a szomszédba menne vagy L.szüleihez.
Most úgy döntöttem ülök itt jó sokáig,hogy ha utána felállok történik e valami.Erre vagyok kíváncsi.

Kép
martik77

Rendben. Mi meg itt ülünk veled. Én legalábbis. Szilzi 8-ig, ugye? :lol:

KépKép
benó

És mi van ha inkontinens(bepisilős)lettem örökre???? :D

Kép
martik77

Nem hiszem. :lol: :lol:

KépKép
benó

Még megy vásárolni a Tesco-ba! :D