A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

na hát akkor nem is kérdés!
jártál már a bmcben? vizsgálnak már?

agybajosak vagyunk itt mind :twisted:
kpn

Milyen "klassz" egy ilyen feleség!
sajt@

Igen, már volt 4 inszemem
sajt@

vígasztaljon a tudat, hogy a hormonokat mindenféle bogyóval kordában lehet tartani :lol:

mit is csinálnának ezek nélkülünk? minden háztartásba kell egy agy-és hormonbajos nő 8) :twisted:
kpn

Rosszab pillanatomban elgondolkodok, hogy kell ez ilyen áron? megéri? HÁT IGEN! KELL! Na akkor szedjed össze magadot, mer ezt ke' csinyányi e! :)
sajt@

Engem már a stimulációk is megviselnek, gondolom nem kell bemutatni a tüneteket (rosszullét, banyaláz)... Kicsit fázom a hormonbogyóktól. Ha belegondolok, hogy fiatalon mennyit védekeztünk - feleslegesen, szerintem már akkor sem volt értelme.
sajt@

és ezt a 4 inszemet hol csinálták? csak megnézték előtte a hormonjaid...
na megyek mielőtt a többiek holnap agybajt kapnak és olvasatlanul átlapozzák az éjszakai humorunkat!!! :P

lányok vigyázzatok magatokra!puszi!

sajt, te meg szivasd a véred, hogy kiderüljön mi az ábra :D
kpn

Köszi!
Jóccakát mindenkinek! :)
sajt@

jó éjt csajok én is mentem csicsikálni!!!!!!
puszika....

Kép
sting1982

jó reggelt!nálunk tök szépen süt a napocska!!!!!!!!
aki megy bmcbe várom a beszámolót kivel mi volt!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szia Böbe!

Nálunk ma reggel járt a mikulás! :)
Ennek örülök, mert azért legalább azzal majdnem minden rendben. :)
kakti

én is a nagy ŐT várom(mikulást) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

aszem az elözö oldalon leirtam az eredményeimet 2008 nézz már rá légy szi KAKTI:hátha mondasz vmi okosat !

Kép
sting1982

ÉÉÉÉN???
Hát nem vagyok endokir(mi)nológus! :lol:
Nekem semmi adatom nincs! Minden leletem a BMC-s dossziémban van!
kakti

Rozus!
Igen, ez elég gáz, amikor "érdeklődnek" a dolog iránt amikor nega az eredmény. (Ha pozitív, akkor meg még kérdeznie sem kell, nemde?
:D :D ) Szóval én ezt próbálom úgy felfogni, hogy milyen rendes Tőle, hogy így észben tartja a dolgokat és gondol rám. Egyébként ha nega az eredmény és kérdezik, akkor mindig azt mondom hogy nem sikerült, de már bele is kezdtünk a kövibe úgyhogy csak izguljon továbbb + meggyőző mosoly. És akkor nem kell mondania semmit, mert ezzel leszereltem a dolgot. (ez inszemnél még jó szöveg, de lombiknál mit fogok mondani???)

Edinka Drága, nagyon sajnálom. Nagyon idegtépő tud lenni, amikor feleslegesen telnek el a napok/hónapok :twisted: Ebben az egészben nekem az volt a nagy lecke az élettől, hogy itt baromire nem az van amit az ember eltervez vagy akar, hanem ahogy a szervezet gondolja, úgy lesz. Nagyon nehéz ezt megérteni, talán még most sem jutottam el odáig. Azért ne add fel az első akadálynál :cry:

Szöszi!
Megyek én is csütörtökön. TALIZZUNK!!! :D Mikor jössz? Jön Trix is, a nagyon terhes kismami :D :D

Akire!
Picit irigyellek, hogy te most éppen a "reménykedős" időszakodban vagy, de sebaj nemsokára nekem is az jön :wink:

Sajt@!
Üdv itt a fórumon, mielőbbi babásodást kívánok!!
Nagyon jó nevet választottál, tetszik! :D
Ez tényleg kétségbeejtő, ha belegondolok, hogy mennyit költöttem és szedtem az antibébi gogyót feleslegesen. Ha ezt előbb tudom....

Dita!
Csak pihengess, semmi feszkó, nagyon kivi vagyok már jaaaaaj..

Kpn!
De rég jelentkeztél már! Látom nálad is húzódozik a dolog. És ha ez a szint ok lesz, akkor folytathatjátok? Ez mennyi időt vehet igénybe? Az tudom, hogy ez nagyon sokmindenbe bekavarhat és kihat több dologra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.10 11:35-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vicky!
Nekem is egyre nehezebben megy be már a szuri, nemegyszer van, hogy másik helyet kell választanom, mert valami nem okés az elsővel. Néha van amikor a gyógyszertárban olyan feleakkora tűt adnak, az tényleg jobb. De azzal meg az a bajom, hogy nem-e túl rövid és nem megy be az anyag ááááá :twisted: mindig van valami agyalnivaló

(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!remélem még emlékeztek rám már voltam itt párszor csak nincs annyi időm sajna hogy mindig itt legyek.
Tegnap volt meg a 20.napi vérvételem ir-rel együtt azt hittem kihányom azt a löttyöt nagyon rossz volt :?
Aztán a páromnak is megcsinálták a vérvételt+a katonákat is megnézték és majd csütörtökön megyünk vissza a 24. napi vérvételre.Megnézett tegnap a Szűcs doki uh-val és tele van a jobb petefészkem cisztával PCO állapított meg + azt mondta hogy endometriózis gyanú is fennáll nah itt betett ezzel a mondattal :cry:
Most nagyon elvagyok keseredvel!!!!!!!!!Annyira félek hogy soha nem lehet majd babám:(
Mondjuk semmi konkrétat nem mondott mert mondta ha minden eredmény kész van tehát csütörtökön akkor minden részletet elmond és megbeszéljük.Szerencsére a Hsg-t nem kell megcsinálni mert már tavaly májusban megvolt és minden okés volt,ugyhogy most teljesen megvagyok lepődve :cry:
Van itt valakinek ilyen betegsége???

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok, bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök...Mi is babát szeretnék, csak mi egy másik intézetben próbálkozunk.
Jucus,
mintha az én "bajaimat" írtad volna le. Ne idegeskedj, lesz majd babád! Nálunk még a férjemnél is rengeteg baj van és ismerek hasonló problémával küszködőket , akiknek már van 3 babájuk. :D Mi egyébként most kezdjük az 1. lombikot!
Biztos, hogy jó kezekben vagy, ha meg van minden eredmény, akkor már a doki is okosabb lesz, hogy merre kell indulnotok!
üdv:
Rencsi
rencsi79

JUCUS
PCO-val megfelelő gyógyszeres kezeléssel akár spontán is babás lehetsz.
Van pár példám erre.
Kukkants bele a pco-sok topikjába a fogamzás alatt találhatod. Sok hasnos dolgot tudhatsz meg tőlük diéta és egyebek.

dita75

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap már túl sokára érkeztünk haza (4-en) :)
Volt egy kis probléma, és elhúzódott bébik beültetése.

Reggel 8-ra mentünk, és már fura volt, hogy a rendelőbe kellett mennem Szűcs dokihoz, hogy megvizsgáljon. legutóbb nem volt ilyen. Aztán elküldött vérvételre, és kapnom kellett 2 liter infúziót.
Azt mondtál, hogy hyperstimu gyanús a dolog.
Kicsit ki is borultam, mert még a vénám sem találták. De volt egy másik lány, aki szintén ilyen sorsra jutott.

Úgyhogy 1 óráig infúzión voltam, aztán megnézhettük a babákokat.
Kettőt mutattak, akik alkalmasak beültetésre. Az egyikük már meg is repedt, és beágyazódásra kész volt. A másik kisebb volt, de egészséges.
Sajnos a maradék 6-ot nem tudják lefagyasztani, mert megálltak a fejlődésben.
De meg is nyugtattak, hogy akiknek 3 napra ültetnek vissza, azoknál gyakrabban fagyasztanak, de az esély is kisebb.
Mert az embrióknak 2 osztódási fázist kellene túlélnie, de a 3. napig csak az egyikig jutnak el, így nem biztos, hogy még ha le is fagyasztják őket megmaradnak és egészségesek lesznek.
Úgyhogy ez sokkal biztosabb módszer. A mi embrióink is a 3. napon még tök egyformák voltak. Azt mondta a biológus, hogy akkor még ő is csak találomra tudott volna választani.

Úgyhogy 2 babát kaptam és most nagyon vigyázok rájuk. :)

Megyek is feküdni vissza!

Mindenkinek drukk!!!
vevikk

Ja! És még annyi, hogy úgy tűnik nincs baj a vérvétel alapján, úgyhogy azért is kaptam meg a babákat.
De felírt a doki egy véralvadásgátlót, gondolom megelőzésképp.

Kedden megyünk a jóhírért :)
vevikk

Szia Vevikk kismami!

Örülök, hogy jelentkeztél! :)

Sajnálom, azt ami Veletek történt tegnap :( , de a fő, hogy végül is minden rendben van és megkaptátok a két fejlett Picúrt :lol: :lol: !
Most aztán tényleg pihi és meglátod annyira gyorsan letelik ez az egy hét, hogy csak na!!!

Babaragacsok mennek! +++++++++++++++++++++++ :D :D

puszika
trix78

Sziasztok Lányok!
Köszönöm az infot tegnap!
Ma voltunk a BMCbe.Meg volt a cukros meg vérvétel de az utolsó nagyon fájt,még a karom elégé sajog.Kébzeljétek ma ketten tudták meg hogy kismama.Az egyik ment volna hsgre de nem kellet neki mert kismama,ha jól értetük.A másik sikerült az inszem.Egy leendö Anyuka meg most volt bent hogy megköszönje a munkáukat ugyan is lombik volt és ikrei lesznek!A cukros viz eredménye 5,8nap mire kész lesz majd telózunk mikor lehet menni konzira.Beszélgetünk egy hölgyel lent a központi laborba és azt mondta hogy gondoljunk arra hogy 2,3évesen hogy szeretnénk hogy milyen legyen a kicsi és jönni fog!!Pusza mindenkinek megyek mert nagyon fárat vagyok!
rózsa11

Sziasztok!

Trix!
Hogy vagytok mindhárman, ti nagyon terhesek?? :lol:
Jól érzed magad, illetve érzel valamit? Most mennyi idős kismami is vagy?

Vevikk!

Fő, hogy minden rendben ment, nagyon sokat pihenjél, folyadék, fehérje ezerrel!!!

Dita!

Veled mi zújs, hogy vagytok?

Edinka,
Nagyon sajnálom, ne akadj ki nagyon, túl kell élni, de aztán egyszer teljesen bizti, hogy sikerülni fog. Puszi neked.

Vigyázzatok magatokra!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

VEKIKK
MINDEN RENDBEN LESZ.
Ma pont ilyen előtörténettel mint a tiéd tesztelt egy lány POZIT :lol:
Veled is ez lesz, tuti.

jó tapasztást +++++++++++++++++++++++++++

HENI
Köszi jól. remélem a neved napján nagyon boldog leszek :wink: :wink: :wink:
még 6 nap. olomlabakon jár az idő :roll:

dita75

Heni: köszi az érdeklődést! Nagyon ari vagy!
Nagyon jól érzem magam! A tüneteim továbbra is megvannak. Az utóbbi egy-két napban ég a gyomrom is, úgyhogy szerintem minden ok odabent! Dolgoznak a Picúrok!!!! :lol: :lol:

Mivel a petesejtleszívás febr. 17-én volt, abból vontam le 14 napot!
Elvileg ma vagyok 5 hetes terhes, nagyon komoly, mi??? :D :D :D
trix78

Helló!

Dita,
én is remélem, hogy nagyon boldog névnapom lesz, és azt kérem rá, hogy +++++ legyen a teszted, oké? :lol:

Trix!
Ha ez kell hozzá, hogy rosszul legyél akkor megéri, nemde?
Te csütin mész UH ra, igaz? Nagyon várom már....
Ég a gyomrod? Ezt akkor szokták érezni a kismamák, ha a babának nagy a haja ( legalábbis úgy hallottam )
Csaknem kis Sandokan ok vannak odabent? :lol: :lol: :lol:
Hogy 5 hetes vagy azt nem értem.....leszívás----14 nap???? Bizti én vagyok gyogyka, de ez hogy jön ki??? :roll:

Vigyázzatok magatokra!
Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni:
nekem a korábbi terhességemnél is állandóan gyomorégésem volt, ezért tudom, hogy ez is egy jel nálam. Ezek után jönnek majd a hányingeres időszakok és igen, legyek csak rosszul, ha ez a Kicsik ára!!! :D :D :D
Igen, csüti UHU, már én is be vagyok sózva :)

Ez jó :lol: :lol: , kis Sandokanok! :lol:. Ha a férjemre ill. rám ütnek max. kopaszok vagy 3 szál hajuk lesz, ha megszületnek!!!!

A terhességet az utolsó mensi első napjától kell számolni, tehát peteéréskor már elvileg 2 hetes vagy! Tudom, hogy hülyén hangzik, de így számolják!!!

Veled mizu? Hogy van mostanában?

puszi Trixi
trix78

javítok: hogy Vagy mostanában? :lol:
trix78

Sziasztok

Köszönöm a vigasztaló szavakat, nagyon jó esik :)
Egy kicsit már jobb, remélem napról napra jobban leszek lelkileg.
Eléggé görcsöl a pocim, és nagyon megvan, így remélem távozik az a fránya ciszta.

Szöszi: Nem is tudtam, hogy neked is van egy gyereked!
Ő, hány éves??
Milyen érdekes én sem gondoltam volna, hogy a tesó nehezebben fog össze jönni. De, hát el kell fogadni. De az biztos én sem adom fel.
Mi egyenlőre az inszemeket "használjuk" ki. A lombikon még nem gondolkoztunk. Az inszem is megterhelő anyagilag, a lombik meg pláne az lenne. Tényleg lombikos lányok, mennyibe jön ki egy lombik??

Ditta: Vigyázz magatokra, 6 nap és nagyon örülni fogsz :wink:

Trix: A gyomorégés az jó jel, nekem is volt a lányommal :wink: , na meg a sok pisilés éjszaka.

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Megjöttem a BMC-ből, és nagyon elkeseredtem. Nem lehet a spontán ciklusomban visszatenni a fagyikat, mert nagyon vékony a nyálkahártyám, és egyetlen tüszőm sincs a 10. napon. Pedig három éve még minden rendben volt, és nem értették, mért nincs spontán babánk. Most meg minden rossz. Várnom kell még egy hónapot, aztán meglátjuk, és akkor is kell majd merionál a fagyikhoz is. Fél órát bőgtem a kórház udvarán, mire össze tudtam magam szedni annyira, hogy haza induljak.
Hazafelé vettem egy lottót, hogy ha ebben ilyen szerencsétlen vagyok, legalább az árát nyerjem meg! Na kíváncsi leszek.

Edinka!
A lombik gyógyszere kb. 130-150 ezer, ha long protokollal mész és mindenre jól reagálsz és minimális adagok kellenek. Az antagonista protokoll drágább. Sajnos, a gyógyszerárakat nem tudhatod előre, mert mindig az aktuális vérvétel után módosítják az adagot. Nekem pl. 1/3 vagy fél merional kellett, de találkoztam olyannal, akinek napi 3. Vagy a legdurvább, ha decapeptilből kell napi 3. Abból a minimum adaggal is 42ezer, ha 3 kell, akkor háromszorosa. :( Ha sikerül a lombik, akkor persze plusz utrogestan a 12. hétig, ha az nem elég, akkor progiszuri, stb. Mi kb. kiszámoltuk a kislányom után, és minimum adagokkal a 12. hét végére minden vitamint (pl. magneB6, elevit) is beleszámolva 300ezer volt.

Rony!
Ma találkoztam azokkal, akikkel Te voltál együtt (Judit, Bea) és nekik sikerült! Nagyon boldogok voltak. Mondtam nekik, hogy mi még jövünk egy kört...:wink:

rozus
rozus

Long protokollos voltam, a lombik nekünk 90.000 Ft-ba került.
A doki már a konzi alkalmával elmondta, hogy mire számíthatunk, akkor 80.000 Ft-ot mondott. Mivel meg kellett emelni a merional adagomat, ezért lett végül 10.000-rel több a végére.
A hála pénzt persze nem számoltam bele + még az elkövetkező utrogestan adagjaimat se, ezekkel nekünk is 100.000 felett lesz.
trix78

ja, én azt beleszámoltam, meg a magzatvédőt, amit kellett a stimu alatt szedni. az is jó drága volt...
De ha mindent, utazást is beleszámolunk, akkor rosszul leszünk a végén :?
rozus

Rozus!

Nem lehetett semmi a mai napod, akkor. Elhiszem, hogy ki vagy akadva azért ez mégiscsak nagyon elkeserítő. Remény, meg remény aztán paff........
Egyszer olvastam valahol (nem tudom mi az igaz ebből) hogy a nőknek évente van 2 olyan ciklusuk, hogy nincs tüsző(érés). Lehet most pont kifogtad ezt? Párod ott volt Veled? Hogy bírta?
Valahogy a szerencse ilyen téren elkerülget minket mostanában... :cry: :cry: hátha a lottó ötös..... (habár babásodásra nagyobb esélyt látok még így is)
Nem akarsz Verusról feltenni képet vagy vonalzót? Kíváncsi lennék rá, ha már a druszám :wink:

(Rodin)
rony77

Rony!
Olyan 8 körül szeretnék odaérni, de persze a forgalomtól is függ. Persze, hogy talizunk! A nagyon terhes kismaminak is szeretnék személyesen is gratulálni.

Edinka! Igen, vagy egy lányom Ő már 10 éves, előző házasságból született. Elhiszem, hogy padlón vagy, de tovább kell menni.

Akire!
Még nem is teszteltem, de mivel a mellfeszülésem elmúlt és már pár napja barnázok kizártnak tartom, hogy sikerült volna hiszen a múlt hónapban is így volt. De mostmár nem tesztelek. Úgy vagyok vele, hogy nem, aztán ha mégis akkor én leszek a világ legboldogabb embere. Neked mikor derül ki+++++++++++++

Trix! Én is megyek csütörtökön és jó lenne talizni. Bár nem tudom, hogy nézel ki azért remélem találkozunk és tudok személyesen is gratulálni a kis "Sandokan-oknak"

Ditta! Csak semmi ugra-bugra! Most apát fogd be, hogy kényeztessen!És itt az idő, hogy Ő ugráljon körbe! Vigyázz magatokra most az a legfontosabb!!!!!!!!!

Rozus!

Próbálj meg megnyugodni! A doki tudja mit csinál. Azt se fogd fel tragédiának ha csak merionallal lesz tüszőérés, nem baj, az a lényeg, hogy lesz és sikerülni fog!!!!!! Fel a fejjel! Itt csak így megy hol mi öntjük beléd a lelket, hol pedig Te belénk. A remény hal meg utoljára!!!!!!

Vevikk! Pihenj sokat, örülj annak, hogy túl vagy rajta és veled vannak a pirúrok.

Rencsi! Sajt@ !
Üdv közöttünk! bár jobb lett volna, ha már a babás topikban talizunk! De majd eljön a mi időnk is.
szöszi1977

Vevikk!
Gratulálok kismami! Meglátod hamar eltelik az a hét nap....
Addig is nagyon sokat pihenj és beszélgess a picurokkal, hogy szépen ágyazzanak meg maguknak és maradjanak ott!
Dita!
Már csak 6 nap? Hidd el nagyon hamar elszalad az az pár nap..
Hogy érzed magad? Párod hogyan viseli a helyzetet?
Rony!
Hogy döntöttetek donor ügyben? Lehet hogy már írtad, de nem emlékszem..
Én megfogadtam, hogy nem reménykedek, csak úgy elvagyok. Ma vagyok a 8. napon szóval már úgyis eldőlt minden odabenn.
Rozus!
Nagyon sajnálom. Próbáld meg úgy felfogni, hogy van még 1 hónapod, amíg festheted a hajad, szolizhatsz, szaunázhatsz stb. Utána kismamaként ezeket úgysem teheted.... :lol:
Szöszi!
Szerintem a barnázás önmagában még nem jelent rosszat. Azért én még nagyon drukkolok, ha nem baj+++++++++++++++++
Jucus!
Engem 2001-ben műtöttek PCO-val és rá egy évre spontán terhes lettem, úgy hogy azt mondták ez szinte csoda. Azóta nagyjából rendben vagyok, csak néha jelennek meg cysták, de azok is kiürülnek. AZ egyik barátnőm nagyon súlyos PCO mellett babát vár, 2 hónap múlva szül. Ja és Vicky is PCOS-s, szerintem ő is tud pozitív történeteket mondani neked!

Nekem drukkolhattok, ha van időtök és energiátok, 19-én megyek BMC-be tesztelni (itthon nem fogok) és szeretném megmutatni a következő fórumos generációnak, hogy az első inszem is lehet sikeres.
Gondolom ilyenkor nem lehet még semmit érezni, én nem is érzek semmit, a mellfeszülésen kívül. Sajnos és amúgy is naygon sokat pisilek, tehát erre nem gyanakodhatok :lol:

Kép
akire79

Jaaaj Akire, hát hogyne lenne időnk és energiánk drukkolni :D Nagyon is!! :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Donor marad még egy uccsó inszemre hátha szerencsét hoz. :D

Szöszi!
Hú, jó korán mész...mikor kell felkelned hogy 8-ra beérj? Azért remélem talizunk (hú de gonosz vagyok, mi?. :D :D )

(Rodin)
rony77

Köszönöm Rony, nagyon kedves vagy! Már nagyon szeretnélek személyesen is megismerni.
Ha mindketten pozitívat tesztelünk (mert így LESZ) akkor talizzunk, jó?

Tényleg lányok!
Már kérdeztem, de senki nem reagált. :cry:
Tavasszal összehozunk egy fórumos talit, hogy mindenki megismerje a másikat?

Kép
akire79

Akire!

Ez jó ötlet! Támogatom! :)
kakti

kakti: Azt nekem is leírhatnád, hogy honnan töltötted le a filmeket. Örülünk a mensidnek, ha te is örülsz.

akire: Te most akkor otthon vagy, vagy dolgozol? Én most nem tudom, hogy itthon maradjak-e vagy menjek dolgozni. Jó lenne pihizni és nem idegeskedni, de nagyon sok pénztől esek el. Eddig úgy gondolom, hogy marad a középút és még a jövő héten is itthon maradok.

sajt: Nem a tű méretével van a baj. Én a kicsit nem szeretem, mert nehezen megy át rajta az anyag. A másik tű meg ugyanakkora, ugyanaz a gyártó és mégsem ugyanolyan éles. Nem tudom jobban megmagyarázni, de nem jó. Mindegy, több szurit már nem kell beadnom, szóval ez már nem kell, hogy foglalkoztasson. :) Én magamnak szerettem beadni, elképzelni nem tudtam volna, hogy a párom adja be. De hát nem vagyunk egyformák.

sting: Hát szerintem az FSH/LH arány nem igazán jó. 1:1-nek kéne lennie. De nekem sem egészen 1 volt. A többihez nem nagyon értek.

rony: Szerintem a hosszával nincs baj a tűnek, mert van aki ezzel adja, csak nekem feszít, mert kicsi az átmérője.

jucus: Nekem pcos-em van, de emellett a peték érnek rendesen, néha még túl sok is. Azt nem tudom, hogy a beágyazódásnál okoz-e gondot. A pcos fórumon tényleg sok csajszi van, aki terhes lett. Mondjuk én elég lusta vagyok. Diéta és mozgás terén. Pedig ez segítene. Majd meglátjuk.

vevikk: Mennek a babaragacsok! Már kedden? De jó, hogy nem kell olyan sokat várni.

rozus: Sajnálom, hogy nem lehet visszatenni őket most. :(

Tali jöhet, pláne ha babás leszek. Akkor bármikor ráérek. :)

Sógornőmnek sajnos nem sikerült. Nem tudom, mennyi lett a hcg-je, de nem valami sok.

Holnap inszem, már annyira izgulok.
vicky79
Budapest III. kerület

http://www.rdi-board.com/showpost.php?p=649280&postcount=6756

Innen töltöttem le. De miután ki van írva DVD-re, tudok másolni belőle! :wink:
kakti

Sziasztok csajok, sajna ritkán tudok befutni mert sokat dolgozom, és amikor meg nem dolgozom, akkor rohangálok a 4 éves kisfiam után. :lol:

DITA!

Nagyon izgulok érted!

Vasikáé!

Minden rendben nálad???

Sting tündér!

Veled mizu?

Edinka!

Nem elkeseredni, bízni bízni!!!! Gondolj arra hogy egyszer már sikerült /mint nekem/ ezért most is fog, csak egy kis rásegítés kell!!!!

Csajok!
Ma volt férjem a BMC-ben és mondták neki hogy kitűnő a spermalelete, vagyis a párocskám ALFAHÍM!!! :lol: :lol: :lol:
Így nálam lesznek a gondok, de mivel mindkét petevezetékem átjárható a hsg szerint, szerintem peteérés gondok lesznek, erre utal a szarakodó menstruációm is minden hónapban. :cry:
Nekünk a csibe is úgy jött össze hogy 10 év után abbahagytam a gracialt és nem hagytam ki 1 hónap szünetet sem utána, és hopp, abban a hónapban már terhes is lettem, és erre mondta az akkori orvosom hogy ezt így kell csinálni, mert nem szabad kihagyni hónapokat, és így sokkal nagyobb esélye van a terhességnek. Hát bele is vágtunk egyből, és meg is fogant azonnal valóban. Viszont amióta megszületett össze vissza jön meg. :( Asszem itt lesznek a gondok. :(

Ja és hülye fejjel amikor abbahagytam másfél éve a gracialt hogy jöhet a kistesó, már kihagytam pár hónapot, ami pont elég volt arra hogy teljesen összezavarodjon a ciklusom, azóta sem jó, kb: 10 napig szórakozik, 6-7 nap barna cucc és 2 nap rendes vérzés, na király mi???
Jövő pénteken megyek 20. napira, már felkészülök hogy hosszú napom lesz...
csézjang

Jó reggelt Lányok!

Szép napot kívánok mindenkinek!
A kiskmamiknak meg jó egészséget! :D
kakti

kakti: Hogy lehet ezeket a fájlokat letölteni?
vicky79
Budapest III. kerület

Átírjam? :D Úgy egyszerűbb.
kakti

kakti: Nem, csak amikor rákattintottam az egyikre, akkor hibát írt ki, de még megpróbálom valahogy.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

HENI
Hát ez igazán kedves tőled, és cserébe megígérem, hogy ha lányom lesz akkor a második neve Heni lesz márcsak azért is mert azon a napon lettem hihetetlen boldog. És amúgy is aranyos név :wink: Van egy barátnőm ő is Heni, de Honey-nak hívjuk. Hát így még jobban tetszik: Méz! 8)

TRIX
5 hetes de nagyon terhes kismami! :wink: :lol:

AKIRE
REmélem a leszbi kapcsolatunkból születnek meg a gyermekeink! :wink:
Pont egyidősek lesznek, nagyon király.

EDINKA
Ez a beszéd, örülök, hogy magadhoz tértél. A következő már sikeres lesz.

VICKY
+++++++++++++++++++++++++++++

Nekem több mint 150 volt csak a stimus gyogyik, ebben nincs benne vitamin meg semmi más.

ROZUS
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább a köv. alkalomra jobban fel tudod készíteni a szervezetedet, jön a tavasz feltöltödsz, stb. Még élvezd ki a babátlan időszakot tornázz, szépítkezz, hogy üde és friss anyukát kapjon a bébi.

SZÖSZI
Nehéz lenne apának körbeugrálni, nem az a fajta, meg nincs is itthon egész nap, de nem is baj, most jobb talán az egyedüllét mert a babákokra koncentrálhatok. A pesszimizmusa azért már kezd alábbhagyni, most már mindig pöcsösöknek hívja Bogyókat. Mindig megkérdezi, hogy mi van a kis Nudlisokkal. :lol: A fiával is beszélt, mert kérdezte a gyerek, hogy mi van velem és elmondta neki az apja hogy mi a stájsz, erre ő: De jó lesz két öcsém! Hát nem is gondoltam volna, hogy örül a tesóknak, kellemes meglepetés volt.

KAKTI
Én kérhetlek, hogy átmásold nekem? NEm sürgős! Küldjek majd dvd-t?

CSÉZJANG
Gratulálok az alfahímedhez! :)

Hát én nem tudom mi van velem, nem vagyok egy tünetkeresgélős fajta, de tény hogy érzek egy-két dolgot és a Titkot alkalmazva én már elkönyveltem, hogy ezt Bogyók csinálják. Hétfőn este olyan forróságot éreztem a pocakban, mintha tüzet raktak volna benne, tegnap óta pedig tompán fáj az alhasam kicsit feszit és aprókat szúrkál ami egy nagyon enyhe hányingerrel társul.
Sztem még korai bármit is érezni, de ha tényleg ők akkor nagyon örülök neki, tegnap már annyira boldog érzés fogott el mint aki már megkapta amire vágyott. Amikor néztem a titok filmet nem tudtam elképzelni hogy lehet örömöt érezni egy olyan dolog felett ami még nem a tiéd, hát jelentem lehet. Azt hittem hogy soha nem tudom ezt a részét elsajátítani a titoknak, de el tudtam és nagyon büszke voltam miatta magamra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

sziasztok!megint jó sokat irtatok jót és rosszat egyaránt!!!!

Vevikk::szuper!!!!!gratulálok neked!!!!!!!csak pihizzél te kismami!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csézjang:hello drágám!nem túl jó hogy ilyen szarakodós a mensid!!!nálam ma jött meg és hivom is őket hsgre!!!!! :( :( mert muszáj!

én is láttam AZ Élet az anyaméhbent.én mindig bögök ilyenkor kicsikét ha ilyen csodád dolgot látok !!!persze mert még nem élhettem át !!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

csajok!ennek a pconak milyen tünete van??????ha van érés ha jó a hsg akkor ezt honnan veszik észre a dokik???????

Kakti:szűcs dokit nem értem!!!!!!!nagyon ---------------volt zsuzsival!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky: FSH/LH :ez miért felelös ez a hormon????????nekem ez jócskán nem 1:1!!!!!!!!!!!!!!!

Akire:ez a fórumos tali nagyon jó ötlet!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐN VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lo

Kép
sting1982

Akinek kellene egy példány, lécci dobjon egy privit, mert már nem tudom kimazsolázni, hogy kik jelezték! :)

Böbe! Tied lett a laptető! :wink:
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: