Sziasztok!
HENI
Hát ez igazán kedves tőled, és cserébe megígérem, hogy ha lányom lesz akkor a második neve Heni lesz márcsak azért is mert azon a napon lettem hihetetlen boldog. És amúgy is aranyos név

Van egy barátnőm ő is Heni, de Honey-nak hívjuk. Hát így még jobban tetszik: Méz!
TRIX
5 hetes de nagyon terhes kismami!
AKIRE
REmélem a leszbi kapcsolatunkból születnek meg a gyermekeink!
Pont egyidősek lesznek, nagyon király.
EDINKA
Ez a beszéd, örülök, hogy magadhoz tértél. A következő már sikeres lesz.
VICKY
+++++++++++++++++++++++++++++
Nekem több mint 150 volt csak a stimus gyogyik, ebben nincs benne vitamin meg semmi más.
ROZUS
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább a köv. alkalomra jobban fel tudod készíteni a szervezetedet, jön a tavasz feltöltödsz, stb. Még élvezd ki a babátlan időszakot tornázz, szépítkezz, hogy üde és friss anyukát kapjon a bébi.
SZÖSZI
Nehéz lenne apának körbeugrálni, nem az a fajta, meg nincs is itthon egész nap, de nem is baj, most jobb talán az egyedüllét mert a babákokra koncentrálhatok. A pesszimizmusa azért már kezd alábbhagyni, most már mindig pöcsösöknek hívja Bogyókat. Mindig megkérdezi, hogy mi van a kis Nudlisokkal.

A fiával is beszélt, mert kérdezte a gyerek, hogy mi van velem és elmondta neki az apja hogy mi a stájsz, erre ő: De jó lesz két öcsém! Hát nem is gondoltam volna, hogy örül a tesóknak, kellemes meglepetés volt.
KAKTI
Én kérhetlek, hogy átmásold nekem? NEm sürgős! Küldjek majd dvd-t?
CSÉZJANG
Gratulálok az alfahímedhez!
Hát én nem tudom mi van velem, nem vagyok egy tünetkeresgélős fajta, de tény hogy érzek egy-két dolgot és a Titkot alkalmazva én már elkönyveltem, hogy ezt Bogyók csinálják. Hétfőn este olyan forróságot éreztem a pocakban, mintha tüzet raktak volna benne, tegnap óta pedig tompán fáj az alhasam kicsit feszit és aprókat szúrkál ami egy nagyon enyhe hányingerrel társul.
Sztem még korai bármit is érezni, de ha tényleg ők akkor nagyon örülök neki, tegnap már annyira boldog érzés fogott el mint aki már megkapta amire vágyott. Amikor néztem a titok filmet nem tudtam elképzelni hogy lehet örömöt érezni egy olyan dolog felett ami még nem a tiéd, hát jelentem lehet. Azt hittem hogy soha nem tudom ezt a részét elsajátítani a titoknak, de el tudtam és nagyon büszke voltam miatta magamra.