Jó reggelt!
Csajok szunyálnak, én meg jöttem
Szamy: köszi a tippet, már használatban, ezek szerint jegyzetelést 1 napig bírtam
Alvás: mi minden kaja után alszunk, 1 órás eltolással esznek, kaja után büfi-játékanyával-tesó felkel-tesó eszik közben másik egyedül elvan hippóval-csörgővel-tesóbüfizik-közösen játszunk csörgőkkel kulcsocskákkal-tesó elfárad anya lerakja-másik még marad vele is játék anyával és utána szunya, na ha ezt megérted

Így hármasban is vagyunk meg kettesben is

Délután szoktak kevesebbet aludni, de akkor már jön Apa és övé a terep

Este 9-re már mindketten alszanak általában (10-11 körül még etetek, akkor alszanak vagy csak kicsit ébrednek fel) és reggel 6-6.30 körül kel Laúr majd 7-7.30-kor Tami, kajcsi majd 9-9.30-tól szunya 10.30-11-ig, utána játék kaja, esetleg séta, 14.30-15 körül ua., 18.30-19körül ua., de előtte fürcsi. Jó esteben amíg az egyik eszik másik alszik vagy játszik, szerencsére egyre ritkábban éhesek egyszerre, olyankor sírás...na azt nehezen viselem...van, hogy elalszanak a mi ágyunkon (mert többnyire itt vagyunk még napközben), de ha látom, hogy nyügik vagy ásítoznak, akkor kiságyba be, picit nyüsziznek, de hamar elalszanak, persze ha mégsem és nagy ordítás lesz, akkor vissza azs egész

nem hagyom fél óráig ordítani

:)
Még egy gondolat rajzfilm 12-es karika: bezzeg az én időmben

és
Binyek, de jó, hogy írtad, milyen jó kis rajzfilmek voltak azok
Szanet, akkor Te már hivatalosan is nézheted
Szandra: látom szépségek meglettek
Dragonfly, Demoniq, Szamy: köszi hozzászólásokat kaja ügyben, nálunk most az van, hogy 5x esznek, ebből kb. 2-3x fogadnak el hozzá tápit, ha éppen utána még éhesek fél óra múlva akkor többet, szopi így 100-150 között, de volt már 80-90is de az átlagot 120/130-ra mondanám, ezért kérdeztem, hogy nem kevés mert 5x130 az nem olyan sok...4 hónaposan...azért annyira nem aggódok, híznak rendesen, már 6100-6200nál vagyunk, és pelus is pisis-kakis rendesen, doki is azt mondja, hogy okés, meg igyanak vizet-teát, na ez nem nagyon megy, nem nagyon akarnak inni két kajcsi között. Tejcsim kb. 1 hónapja több, számomra érthetetlen, hogy miért pont most, azóta tudnak ilyen jókat szopizni, gondolom rákaptak végre és ezért már nem is ízlik a tápszer

okoskák, tudják mi a jó

és anya örül ennek

Remélem akkor tényleg tápláló a tejci és elég nekik ennyi is

2-3 hónaposan mi is ettünk 140-t, de akkor kevesebb volt a tej és szívesebben ették a tápit, na csak maradjon a több tejci
Rebe: én már nem iszom kólát 16után, annyiszor meg...tam én is

meg mióta vannak babusok, azóta csak nagy ritkán

de azóta nem is alszom olyan sokat
Lőjetek le ha sok vagyok
Tontica: hűha, jótanáccsal sajnos nem szolgálhatok, mi még friss (ha az 1 év frissnek számít:)) házasok vagyunk, bár már 9 éve együtt

de drukkolok ezerrel, ha mind2en akarjátok biztos nem lesz baj

Idővel meg úgyis dolgozni fogsz és akkor elmúlik ez az érzés is. Bocsi, hogy beleszólok, engem ismersz a legrövidebb ideje...de drukk ezerrel