A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szandra! sztem semmi okod aggódalomra!!! hidd el!! belejön az a bébi, pár hónap és menni fog. tudom most nehezen tudod elképzelni, én is így voltam. Elvittem a gyerekorvoshoz, belenézett Fanni szemébe, aztán mondta mindent lát a szembében (értelmet, nem csippát :):):))amit egy ennyi évesnek kell, szóval nyugodjak meg. persze én nem nyugodtam vittem a korai fejlesztőbe.mikor ezt elmondtam a gyerekorvosnak azt mondta túl sok időm van, hogy hülyeségekkel foglakozok :) :roll: 3-szor voltunk többet nem.

Kaja: babapiskótátmeg ami tényleg puha simán eszik. de én most akartam hogy egyenek, cak úgy párolva. Gergőnek egybe jött ki az egész... de nem adom fel!! azért nem akarom hogy 3 évesen is pépesen egyenek :) de sok foguk sincs....

zsuzska80
Szombathely

Helló!

Myra!
Amikor megszülettek a babók, volt gond Kira szobatisztaságával??? Baluval lassan megőrülök, az oviból meg kiutálnak minket. Bekakil, újabban utólag sem szól, sőt letagadja, ha én kiszúrom, akkor meg nagyon sajnálja.
vovanda

Zsuzska :P
Köszi!!!
Fanninak boldog névnapot! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

benszi Én is borzaszó érzékeny lettem. Először azt hittem, csak a hormonok miatt, de úgy tűnik így maradtam. :lol: Tegnap délután próbáltam Kingát elaltatni, de annyira behergelte magát, hogy muszáj volt kivenni, hogy megnyugodjon. Ráfektettem a karomra, abbahagyta a sírást, és csak nézett rám mosolyogva és finoman tapogatta az arcom a kis kezével. Nekem meg potyogtak a könnyeim :D

Melcsi Mi is megszenvedtük ezt a hülye időt :? Ti normális esetben mikor és mennyit alszotok? Gondolkodtam, hogy esetleg kellene-e rendszert vinni az alvásba, mert most akkor tesszük le őket, ha álmosnak látszanak, és egyelőre nem fedeztem fel semmi rendszert abban, hogy mikor és mennyit alszanak.
Evés: 5*180 ml tápszert esznek. Talán a jövő héttől emelünk 200-ra. Nekem sajnos nem jött össze a szoptatás, úgyhogy kezdettől tápszer van. Lehet, hogy táplálóbb a tejed, és így elég nekik. Nekem tegnap játszotta el Kinga, hogy adom neki a kaját, és töfködi ki a nyelvével, de aztán meg sír. Aztán rájöttem, hogy elfelejtettük bekapcsolni a kaja melegítőt, és hidegen kapta. Úgy tűnik, az nem tetszett neki. Megmelegítettem és szó nélkül megette az egészet.

Dóri Én is így vagyok az ünnepekkel. Alig vártam, hogy gyerekeim legyenek, hogy újra legyen miért készülődni :D (a férjemet nemigazán kötik le az ilyen dolgok, a családom meg messze lakik. Egyedül meg azért nem az igazi :?)

binyek Engem is érdekelne a Hévízi szállásmegoldás. Apa azt mondta, hogy mehetünk, csak mire végignéztem a lemaradásomat, betelt a szállás. :cry:

demoniq Nézegettem korábban, hogy ti csak négyszer ettetek, már én is gondolkodtam rajta, mert nem lenne rossz, ha nem egész nap etetnék :) De nem tudnak egyszerre annyit megenni, úgyhogy marad az 5.

Jegyzetelés: én úgy csinálom, hogy kinyitom a fórumot még egy ablakba, és az egyikben olvasok, a másikba meg egyből írom 8)
szamy

Fanni
Nekem már Fanni maradsz :lol:
Szerintem se aggódj,de ha megnyugtat,akkor inkább vidd el szakemberhez.
Ahogy én a környezetemben látom,a nagyobb súlyú babák alapban nehezebben kezdik a mozgást.Nálatok a fiúk nem olyan törpék mint az én kölkeim.De ha egyszer rájönnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na majd jövök még

Eddig nem kellettem nekik,most itt csüng mindkettő
Vendég

anny Nekem akkor írta ki, hogy hackelési kísérlet, ha nagy méretű képet próbáltam feltölteni. Ha lekicsinítettem, simán felment.
szamy

Zsuzska
Higanykák nyomják a darabos kaját amióta vannak fogaik.Nálunk a híg nem megy,folyik ki a szájukból.

Nőnap
Én kaptam virágot,de szoktam nőnap nélkül is :lol:

Szamy
A fiaim most 5x esznek(néha 6x) :lol: :lol: :lol:

Zugolvasók elő a rejtekből :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szandra! köszi! félig Neked is :)

Banika! mit értesz darabos kaján? amit Ti esztek, és azzal semmit nem csinálsz? sztem a hús a legnehezebb adni, mert ahhoz rágók is kellnek, ami nekünk ugye nincs. annak meg semmi értelme ha egészben nyelik le... krumpli, répa megy. de hát azt adnám nekik amit mi :) pörköltet nokedlival :)

zsuzska80
Szombathely

Itt csámcsogják a biokölest levezetésként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rágóik a fiúknak sincsenek,de simán elnyammogják a húst is.
Sült csirkét,pörköltet apróra összevagdosom,széttrancsírozom villával és úgy eszik.
Nokedlit még nem esznek a tojás miatt,de a tésztát is szétnyomirgálják :lol: :lol: :lol:
Próbáld meg,aztán kiderül.
Darálthúsos kaják?Én sokszor csinálok olyan tésztás kaját amihez pörköltszerűen csinálom meg a darált húst :wink:
Vendég

Ja ilyen kölesgolyó buláta nálunk is megy, de én normális kajákra gondoltam :) na most majd kikisérletezem :)

Ja súgolvasók előőőőőő :) Odett Te is :):) tessék írni!!!! :):):) egyre több előkerül :)

zsuzska80
Szombathely

Darabos kaja: aki parázik, próbálkozzon a Nestlé nagyobbaknak való kajáival, azok enyhén darabosak.

Fanni!
Asszem nekem is így maradsz.
vovanda

Vanda
Az öcséméknél a szobatiszta gyerek ugyanígy el kezdett bepisilni,bakakilni amikor megszületett a kistesó.Aztán feldolgozta a helyzetet és abbamaradt.
Vendég

Hello!

Lepasszoltam a gyerekeket :lol: most van egy kis idom bar mar fel oraja olvasok ugyhogy irni nem sok maradt. :roll: :)

Szanet: nyugodtam vidd el Te Dori 19-es kisszandaljait, cipocskeit ha kell mert jobban belegondolok ha Annamnak most 19-es a laba nyarra mar nem igazan lenne az jo. :wink:

Lanyok, megint olyan nem jol erzem magam, szorongok, mintha allandoan csomo lenne a torkomban, azt hiszem krizisben vagyunk Apaval pedig nagyon igyekszik. Velem van a gond, olyan hulyesegeken folhuzom magam, idegbajt kapok par dolgatol, beszeltunk es valtoztatni akar, remelem sikerul bar elvallni nem akarok nem is tudnak hogy elnek meg egyedul a 3 gyerekkel?! :? Ah, bocsi hogy megint panaszkodom, adjatok tanacsot, volt mar kozuletek valaki ilyen krizishelyzetben es utana helyrejott minden? Nem konnyu! :cry: :oops:
Az a bajom hogy ugy erzem fuggok Tole (es ez igaz is) mondtam is Neki hogy amint tudok elmegyek dolgozni mert utalom ezt az erzest, olyan kiszolgaltatottnak erzem magam. Talan ha nekem is lenne "sajat eletem" munkam, barataim, hobbim, stb. javulna a helyzet. Jaj, ertitek mire gondolok, tudom hogy ezt nem egy nyilvanos forumon kellene megbeszelnem de nincs senkim, csalad messze, baratnom tojik ram mostanaban csak Ti vagytok nekem virtualis baratnoim! :D :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Vovada: Rate kb. a babak 3 honapos koraig kakilt, pisilt be aztan fokozatosan javult a helyzet.

KépKép
KépKép
tontica

Nőnapra visszatérve
Higanyapu Zoltán,szóval nálunk nemzetközi Zoltán nap van március 8-án :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
A munka nem rossz ötlet,a lelkednek tuti jót tenne egy kis önállóság.
Az tényleg szar érzés amikor eltartottnak érzi magát az ember.
Én is fölhúzom magam olyan dolgokon,ami 5 évvel ezelőtt is így volt,ma meg halálra idegesít :oops: :oops: :oops:
De emiatt nem válok el
Vendég

Jó reggelt!
Csajok szunyálnak, én meg jöttem :)
Szamy: köszi a tippet, már használatban, ezek szerint jegyzetelést 1 napig bírtam :)
Alvás: mi minden kaja után alszunk, 1 órás eltolással esznek, kaja után büfi-játékanyával-tesó felkel-tesó eszik közben másik egyedül elvan hippóval-csörgővel-tesóbüfizik-közösen játszunk csörgőkkel kulcsocskákkal-tesó elfárad anya lerakja-másik még marad vele is játék anyával és utána szunya, na ha ezt megérted :) :) Így hármasban is vagyunk meg kettesben is :) Délután szoktak kevesebbet aludni, de akkor már jön Apa és övé a terep :) Este 9-re már mindketten alszanak általában (10-11 körül még etetek, akkor alszanak vagy csak kicsit ébrednek fel) és reggel 6-6.30 körül kel Laúr majd 7-7.30-kor Tami, kajcsi majd 9-9.30-tól szunya 10.30-11-ig, utána játék kaja, esetleg séta, 14.30-15 körül ua., 18.30-19körül ua., de előtte fürcsi. Jó esteben amíg az egyik eszik másik alszik vagy játszik, szerencsére egyre ritkábban éhesek egyszerre, olyankor sírás...na azt nehezen viselem...van, hogy elalszanak a mi ágyunkon (mert többnyire itt vagyunk még napközben), de ha látom, hogy nyügik vagy ásítoznak, akkor kiságyba be, picit nyüsziznek, de hamar elalszanak, persze ha mégsem és nagy ordítás lesz, akkor vissza azs egész :) nem hagyom fél óráig ordítani :):)

Még egy gondolat rajzfilm 12-es karika: bezzeg az én időmben :lol: :lol: és Binyek, de jó, hogy írtad, milyen jó kis rajzfilmek voltak azok :) Szanet, akkor Te már hivatalosan is nézheted :lol:

Szandra: látom szépségek meglettek :)
Dragonfly, Demoniq, Szamy: köszi hozzászólásokat kaja ügyben, nálunk most az van, hogy 5x esznek, ebből kb. 2-3x fogadnak el hozzá tápit, ha éppen utána még éhesek fél óra múlva akkor többet, szopi így 100-150 között, de volt már 80-90is de az átlagot 120/130-ra mondanám, ezért kérdeztem, hogy nem kevés mert 5x130 az nem olyan sok...4 hónaposan...azért annyira nem aggódok, híznak rendesen, már 6100-6200nál vagyunk, és pelus is pisis-kakis rendesen, doki is azt mondja, hogy okés, meg igyanak vizet-teát, na ez nem nagyon megy, nem nagyon akarnak inni két kajcsi között. Tejcsim kb. 1 hónapja több, számomra érthetetlen, hogy miért pont most, azóta tudnak ilyen jókat szopizni, gondolom rákaptak végre és ezért már nem is ízlik a tápszer :) okoskák, tudják mi a jó :) és anya örül ennek :) Remélem akkor tényleg tápláló a tejci és elég nekik ennyi is :) 2-3 hónaposan mi is ettünk 140-t, de akkor kevesebb volt a tej és szívesebben ették a tápit, na csak maradjon a több tejci :)
Rebe: én már nem iszom kólát 16után, annyiszor meg...tam én is :lol: meg mióta vannak babusok, azóta csak nagy ritkán :) de azóta nem is alszom olyan sokat :lol:
Lőjetek le ha sok vagyok :wink:
Tontica: hűha, jótanáccsal sajnos nem szolgálhatok, mi még friss (ha az 1 év frissnek számít:)) házasok vagyunk, bár már 9 éve együtt :) de drukkolok ezerrel, ha mind2en akarjátok biztos nem lesz baj :D Idővel meg úgyis dolgozni fogsz és akkor elmúlik ez az érzés is. Bocsi, hogy beleszólok, engem ismersz a legrövidebb ideje...de drukk ezerrel :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Banika: 7 eve vagyunk egyutt es 6 eve elunk egyutt, szinte allandoan Vele vagyok ugye a csaladom nincs itt sem senki, csak O. A legrosszabb az hogy latom ugy igyekszik en meg legszivesebben elmennek kicsit egyedul lenni ha tehetnem. :cry: Remelem helyrejonnek a dolgok mert szetmeni nem akarok Tole. :?
Nem tudom ki birna ki hogy tobb mint 6 evig csak es kizarolag a ferjee es a gyerekeie legyen, semmi sem szol rolam, biztos onzonek tunok de ugy vagyom valamire ami csak az enyem, ami nekem tetszik, amirol en dontok egyedul stb. Ah, mar bogok is! Jo kiiirni magambol.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Magamra ismertem... Balu születése után kb. így voltam én is... Az én házasságom tönkre is ment, nem csak emiatt, de nyilván ez is közrejátszott. Egyet ne tegyél semmiképp: ne vállald magadra mindenért a felelősséget. Lehet, hogy tekapod fel hamarabb a vizet, de páros tánchoz ketten kellenek. Én is így voltam: felhúztam magam mindenen és közben nem jöttem rá, hogy ez azért van, mert van egy alap feszültség, egy komoly probléma, amit nem volt kivel átbeszélnem, megoldanom. Gondold át (akár írj listát) hogy mi az, ami zavar. Hátha kisül belőle valami. Talán tényleg az kellene, hogy saját munkád legyen és ne "csak" anya és feleség legyél. Én pl. tuti, hogy nem bírnám így tartósan. Törpök max. 2 évesen mennekbölcsibe, én meg vissza dolgozni.
Hú, jó hosszú lettem, ha gondolod, folytassuk priviben.

Balu: az a gond, hogy nála a kaki-téma csak pár hétig működött jól. Az oviban akkor sem, de itthon igen. És ez pont akkor volt, amikor kórházban voltam. Hazajöttünk, két hétig semmi gond, egy hétig az oviban sem volt baj, aztán összedőlt az egész.
vovanda

Tontica!
Ha mást nem,kezdj el edzeni járni, vagy sétálni, vagy shoppingolni EGYEDÜL. Legyen hetente pár óra, ami csak a tiéd.
vovanda

Tonti privit kapott :wink:
Vendég

na, a csajok megint termeltek:-)
de visszaolvastam:-)

petricsek: nagyon szívesen.....kb fél napja gondolkodom azon, hogy mit köszöntél meg nekem...elárulod?

újak és régi-új fannixandramimáanya vagy most már nemtudomkicsoda üdv köztünk:-)
1szálpasi

Még van egy kis időm ébredésig :)
Eszembe jutott a horoszkóp, mostanság volt téma, skorpióról vegyes volt a vélemény, kicsit meg is ijedtem :roll: bár mi eredetileg nyilasok lettünk volna...valakitől azt hallottam az is számít, hogy mi lett volna eredetileg a baba...
Valaki elküldené nekem a skorpiót és a nyilast is? köszi
Ja, tudom már még mit szerettem volna Nektek mesélni, tegnap találkoztunk sétánál az alattunk lakó ikrekkel, ők fiú-lány páros és pár nap múlva lesznek 1 évesek, nagyon cukik :) Nyár óta ismerem őket jobban, mióta itthon vagyok, így már pocakosan belepillanthattam az ikrek világába, sokat voltam náluk-velük gyakoroltam :) már várom a jó időt, hogy többet mehessünk együtt sétálni, mert így többnyire telefonon értekezünk vagy együtt megyünk védőnénihez :)

babusok
Budapest

Binyek
Nem a babavilágnak írtál?

Tonti
Nem tudnád megoldani,hogy monduk 2 napra elvonulj?Lehet hogy hülyén hangzik,de szerintem kicsit jólesne.
Amúgy meg a barátnődnek toll a fülébe,ha pont most rád se bagózik.
Nálunk apának kb 3 havonta van céges 2 napos tréningje.Alapban utálom ezeket,mert egyedül nyomom a fiúkkal,de amikor hazaér,akkor sokkal jobban örülök neki. :wink:
Csinálj a mosás,főzés,takarításon kívül vmi programot ami CSAK A TIÉD.
Ja! És ez nem nyavalygás és nem önzőség.Te is telje sértékű ember vagy.Nő is vagy nem "csak" anya.
Vendég

kérdezhetek még? :oops:
Valaki csinált kéz/lábnyomatot bébikről? Mivel-hogyan??
Szeretnék én is, de néztem ilyen cuccost, brendon lapján, csak annyira de annyira drága...eszembe jutott, kiskoromban csináltam kiégethetős gyurmából mindenfélét, de az lehet, hogy nem elég puha...vagy valami festékkel bekenni és papírra? de milyen festékkel? mégsem kenhetek temperát a gyerekre...gyerekekre... :P :lol:

babusok
Budapest

szerintetek hányan zugolvasnak még minket?:-)
1szálpasi

Melcsi
A legegyszerűbb és olcsó is,ha gyurmába nyomod a kezét/lábát,majd ezt kiöntöd gipszből :wink:
Vendég

babusok: miért ne kenhetnél rájuk? ha kicsit nagyobbak lesznek, még élvezni is fogják, ha meg még nagyobbak, akkor majd ők kennek be téged :-)
1szálpasi

Melcsi
Én festékkel is csináltam,papírra apa szülinapjára,de ez a gipszes-gyurmás tartósabb.
Vendég

Sotske köszi a tippet, közben eszembe jutott, hogy van itt a lakótelepen hobbibolt, ott biztos tudnak valamit...ha hazajött Apa leszaladok délután
Pasi :lol:

babusok
Budapest

Sotske: milyen festékkel? Lophatok szülinapra ötletet? :oops: MÁjusban aktuális nálunk

babusok
Budapest

Sziasztok!

Tonti!
Sajna érdemben nem tudok segiteni,mert nálunk ugyan voltak összeveszések és napokig nem beszélgetések,mert elég hamar felhúzom magam ,de apa már igy szokott meg .
Csatlakozom az elöttem irokhoz .Talán még annyi ,hogy ha tudsz menj el pihizni ,biztos jól esne egy jó masszás vagy egy wellnes hétvége ,jót tesz szerintem nekünk a lelkünknek egy kis kényesztetés .Újra feltölt.

[Kép
amonré

Zsuzska Fannijának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Melcsi
Sima temperával festettem be a talpukat,majd rányomtam egy papírra.Középen van egy közös kép a csajokról és egyik oldalon az egyik,másikon a másik tappancska.És ezt az egészet bekereteztem.
Vendég

Csajok
A Bercus szétrágja a kiságyat :evil: Állítólag van az ikeában vmi műanyag rácsvédő,de nem találom a neten.Ha tudja vki a nevét megírná nekem?
Köszi
Vendég

Eszti: Cuki, köszi az ötletet, na majd igyekszem valamit összehozni, még van 2 hónapom :)

babusok
Budapest

Banika az ikeás védő tudtommal a tetejére való és nem a rácsokra mi is néztük mikor nagybevásároltunk babusoknak, de azt mondtk az még odébb van...:)
Bercus mit rág pontosan? :) :lol:

babusok
Budapest

Tonti
Én is egy ilyen wellness pihire gondoltam neked. :lol: :lol:

Melcsi
Le akalappal előtted a széthúzott napirend miatt.Én megőrültem volna tőle,vért izzadtunk,de összehoztuk hogy egyszerre egyenek.........

Esik az eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

babusok
Budapest

Nekem pont az kellene.A tetejét rágja(pont szájmagasságban van neki,a törpének :lol: :lol: )Láttam vmelyik újságban(kismama talán?)De 6000ft :shock: Az ágy meg volt 12000FT
Akkor rágja inkább
Vendég

Sziasztok!
Újabb zugolvasó csatlakozik. Van még hely köztetek? Befogadtok?
Bevallom, a másik ikres topikot is zugolvastam, de ti vagytok a szimpatikusabbak. És persze itt van néhány ismerős név (külön szia Vovandának és 1szálpasinak).
Magamról: 36 éves vagyok, 2 "nagy" (7 és 4 évesek) mellé jöttek az ikrek. A párom házassága (az előző) azon ment tönkre, hogy neki csak lombik útján lehetnek gyerekei, a volt felesége pedig nem volt hajlandó vállalni ezt a procedúrát. A párom egyébként nagyon jó fej, imádja a gyerekeket, tipikusan az a férfi, akinek muszáj, hogy legyen gyereke. Mások és az én véleményem szerint is tipikusan lányos apuka (ezt még a babák születése előtt is így gondolták-gondoltam).
Végigcsináltuk a lombikbébi programot, szerencsére minden elsőre, simán, zökkenőmentesen sikerült, a terhességem is problémamentesnek volt nevezhető, és január 17-én megszületett Sára és Barnabás. A lombik és az ikrek miatt automatikusan veszélyeztetett terhesnek vettek, így itthon töltöttem a terhesség majdnem egészét. Amikor nekikezdtünk a lombiknak, akkor már írogattam egy másik itteni topikba, aztán amikor itthon kellett maradnom, ez elmaradt, ugyanis akkor még nem volt itthon internet hozzáférésünk.
Mostanra viszont már van, és sokáig csak zugolvastam, mert a babák elég sok törődést igényelnek, és nincs túl sok időm a gép előtt ülni, főleg nem írni is. Viszont nekem nagyon fontos, hogy "élő", felnőtt emberekkel tartsak kapcsolatot, mert hogy bevalljam nektek így ismeretlenül is az igazat, kicsit kezdtem kikészülni egyedül (illetve csak gyerekek között) itthon. A párom sajnos külföldön dolgozik, két havonta jár haza 1-1 hétre, és kezdtem nagyon magamba fordulni. Már ott tartottam, hogy pszichológushoz kellene mennem, amikor a párom hazajött és kicsit kirángatott ebből az állapotomból, és ekkor jöttem rá, hogy az hiányzik de kegyetlenül, hogy valakivel BESZÉLGETNI tudjak. Most ott tartunk, hogy szervezi, hogy itthon tudjon dolgozni, talán lesz lehetősége a cégen belül átkérni magát, de ez egy hosszabb folyamat. Viszont most már van itthon internetünk, és ezért úgy döntöttem, kicsit felelevenítem a régi Babanetes szálakat, és ismét visszatérek hozzátok. Persze csak ha ti is úgy gondoljátok.
jennyke35

Ilyen fejvédőnk van,de nekem fogak ellen kell :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika egyszerre szopit mi is próbáltuk, nekem csak segítséggel és akkor is nehezen, vészhelyzetben alkalmazzuk, pl. ha későn jövünk vásárlásból és egyszerre éhesek, de én így megszoktam és azért marad időm is pl. enni meg fórumozni :lol: :lol: meg így kettesben is vagyok velük úgymond :) és hármasban is :)

babusok
Budapest

Bocsánat, ha kicsit hosszú voltam, most olvasom, hogy mennyit írtam.
jennyke35

na, jön a tavasz, én is megújultam :lol:

Tonti Akkor te nem vagy egy "kitartott nő" típus :) Szerintem az nagyon fontos, hogy felismerted, hogy mi a gond! Ha meg tudod oldani, hogy elmenj dolgozni, biztosan rendeződni fog a helyzet. Végülis sok éve otthon vagy, teljesen normális, hogy mostmár vágysz a "felnőtt életre". A függéssel kapcsolatban pedig szerintem gondolj arra, hogy a férjed is függ tőled, hiszen ő azért tud pénzt keresni, mert te gondoskodsz a gyerekeitekről.

banika Tegnap a társaságban ment a poénkodás a nőnappal és a Zoltánokkal kapcsolatban. A férjem így oldotta meg, hogy mindenki fel legyen köszöntve: Boldog nőnapot minden Zoltánnak! :lol:

Melcsi Nálunk is kb ez a helyzet annyi különbséggel, hogy amikor apa itthonról dolgozik, akkor besegít az etetésbe, és akkor többé-kevésbé egyszerre esznek. Köszi :) Mi ma méreckedtünk: Dóra 6580, Kinga 6260. Úgy emlékszem, amikor születtek, Lanyané lányai akkor jártak ilyen súly körül. Én meg néztem, hogy mi sose leszünk ekkorák :D
szamy

jennyke: szia köztünk és gratulálok nektek:-)
én még emlékszem rád :-)
és az alfahím kiadja az ukázt a topiklakóknak, hogy fogadjanak be:-)
1szálpasi

Banika, bocsi :oops: rosszat találtam...van valami műanyag izé ami a tetején van
Jenny üdv. én is friss zug vagyok, de már nem zug :)

babusok
Budapest

Jennyke
Üdv.
Miért ne fogadnánk be?Ne viccelj már.Nem hiszem hogy emberevők lennénk.
Semmi segítséged nincs?
Vendég

de egyébként itt mindenki olyan kedves, hogy szerintem ezt maguktól ismegtennék:-)
1szálpasi

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: