A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tünci :P
Én nem kaptam semmi nőnapra. Sosem ünnepeltük a férjemmel. Egyedül Apukámtól kaptam mindig egy kis cserepest, amíg élt :(
De amúgy nekem eszembe sem jutott, hogy nőnap van, amíg nem olvastam itt reggel :oops: 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Tündi!
Hála isten,hogy van még valaki itt,aki így van az ünnepekkel,ahogy én...Brrrrr! :wink:

Móni!
Én írtam privit még délelött!Nem kaptad meg??Akkor mindjárt újraküldöm e-mailben.

Andi!
Én meg azt hittem,hogy hülyéskedsz,hogy nem ismered meg Szandrát!Akkor most én is égek? :lol: :lol:

binyek

Binyek :lol: :lol: :lol:

xandra_73

Elballagok aludni 8)
Reggel jövök a kávémmal visszaolvasni!
Jó éjt Csajok+Pasi és Kispasik :D
Egészen odavagyok az új vonalzómért :oops: De jó, hogy felfedezted, Binyek ezt a ticker oldalt :wink:

xandra_73

Figyeljetek, ez a mamanet, nekem mindig kiírja, hogy heckelési kísérlet. Mi a fenét jelent ez? Hogy leheckelem a vonalzót???
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat, meg az imageváltókat 8)

Mailekre reagálok, még az este folyamán.

Nőnap én egy gentleman-el élek együtt, mert mindenki kapott cserepes virágot, még anyukám is tegnap.:lol: Ilyen tekintetben mindig nagyon figyelmes volt :lol:
Szeretem az ünnepeket, fontosak a hagyományok, mi már húsvét előtt 1 hónappal dekorálunk a csajokkal stb...ez a legjobb az egészben az együtt készülődés, akkora élmény nekik

Dóri
Vendég

Xandra!

A fej elforgatásával kiküszöbölheted, hogy belelógjon a szöveg, elvágod és forgatod ennyi az egész :wink:
bár szerintem így sem rossz
Vendég

Csajok!
Feltettem a nagylányom vonalzóját is,hogy lássa,hogy ő is a gyerekem és büszke vagyok rá! :roll: Hátha segít ez is egy kicsit...
De kicsit széles így egymás mellett,de máshogy meg nem teszi fel.Ha valakinek gondot okozna a képernyőjén(mert kettétöri az oldalt pl.),akkor szóljon nyugodtan,mert megoldom máshogy.Ha már ennyi kölköm van! :lol: :lol:

Anny!
Majd rád törik az ajtót a szoftverrendőrség tagjai,mert egy hacker vagy! :shock: :shock: :shock:
Amúgy nem tudom,hogy miért... :oops:

binyek

binyek! meg kaptam es valaszoltam :D ha sikerul le lopom a vonalzo otleted :oops: :wink: ja es koszi, olyan jo lenne meg ismerkedni es nyuzni egymas gyerekeit :lol: :lol: :lol:

ezen a talin ha mindenki+a sok gyerek vegig setal Hevizen, csak amulni meg bamulni fognak :lol: :lol: :lol:

most probalgatom a gepem, nagyon furi mouse nelkul :roll: :roll:

szoval jo ejt mindenkinek

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Bogi
Majd mindenki Titeket fog körbeugrálni a repcsin. :wink: … KALÓZOK? :shock: Akkor izgulok a tesódért. Nyár végén haza? És végleg?!

Melcsi
Jegyzetelsz? :lol: :lol:

Móni
Ti már rutinos utazók vagytok! Mit Nektek 650km?! :wink: … Kijárt Neked ez a szép nap és bizti lesz még sok ilyen! :P

Davandi
Most látom csak a Boti-Satelit-vonalzód! Marha jóóó! 8)

Bogár
Baromira meg vagy kövezve, meg ki vagy úúúútálva! :lol: :lol:

Anny
Azt a hecker mindenségedet hej! :mrgreen:

Dóri
Nálunk detto! Kaptam hóvirágot a makiktól, nagy tavaszi csokrot apától, orchideát apóstól, rúzsát apukámtól, szóval nem panaszkodhatom. Ja, és én tavaszi virágimádó vagyok amúgy is, úgyhogy jöhet mindenféle „virágos” ünnep! :lol: :lol:

rebe
izgulok érted holnapra, hogy minden rendben legyen a dokinál. Majd írj, ha már tudsz valamit! :roll:

Petra
Kép
petricsek

vonalzópróba

jucicuki

Binyek
reméljük Csucsu is zugolvas! :wink:

Jóéjt! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

binyek! jo hogy fel tetted a masik vonalzot is, nalam nincs problem vele, hatha jol esik a lanyodnak is es persze hogy buszke vagy ra, akkor is ha vannak komunikalo gondjaitok is, de ez mar igy van kamaszkorban

Kép

demoniq13

Juci
jó ez a katicaorr! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: köszi :lol: :lol: :lol:

Binyek: majd én elviszem egyedül a balhét :oops: :oops:

Vonalzónál nekem is kiírta ezt a hacker valamit azt hiszem akkor amikor a ticker tallózás helyett véletlenül a egyből a feltöltést nyomtam
Csináktam kb fél óráig olyan vonalzót ami húsvétig visszaszámol, erre ez a ........net azt írta hogy már túl sok az aláírásom :twisted: :twisted: Kivettem a nevem, meg besűrítettem mindent aztán mégis azt írta ki :cry: :cry:
davandi

juci! szep a te vonalzod is :D

petricsek! bizti meg erdemeltred a sok szep viragot

Kép

demoniq13

Juci, Binyek: nektek is tök jók lettek az új vonalzók

Nőnapot én se szeretem, mert tényleg hülyeség egy napot kijelölni rá. Nekem az a baj ha nem veszik észre a lányaimat, pedig szerintem elég feltűnő jelenségek és ráadásul családtagok is. Szóval ennyi.
Egyébként nálunk is tavaszi virág illat árad :lol: :lol:
davandi

ja en ugy akartam irni hogy olyan jo lesz talizni mindenkivel es hogy nagyon fogom birni a sok torpet meg persze a nyuzasokat is :lol:

na most megint olyan erzelgosnek erzem magam :oops: :D

Kép

demoniq13

Demoniq: akkor sírjál egyet örömödben. Én is nagyon várom már a Hévízes talit. Főleg most hogy a pólók is megvannak.
davandi

móni, Te sem mész még aludni? :lol: :lol: :lol:
csak a nagy dögönyözésben nehogy összecseréljük a gyerekeket! 8)

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Te most formázod a szakdolidat és csak közben nézegetsz be ide? :roll: :roll: :roll:
davandi

csajok
hévizes pólónak világos színűt kell venni? nyomat fekete, ugye?

Petra
Kép
petricsek

én narancssárgát vettem, remélem látszik rajta a nyomat :roll: :roll:
davandi

Kép
davandi

andi
psssssszzzzzzt! aha :roll: :oops: elvileg azért ülök a gép előtt. egész hétvégén szültem, gondoltam még egy órát ráhúzok, de íííígy! :lol:

Petra
Kép
petricsek

annyira éreztem :lol: :lol: :lol: :lol:

berakta a nyuszimat, pedig csak meg akartam nézni, na mindegy akkor lehet gyönyörködni benne :oops: :oops:
davandi

ÉÉÉÉÉÉS sikerült a húsvéti vonalzó! :lol:

Petra
Kép
petricsek

tényleg léptem! jóéjt még1x :arrow:

Petra
Kép
petricsek

de nem az aláírásba teszi be :twisted: :twisted: :twisted: oda nem engedi. MAjd minden nap felteszem nektek :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

jó éjt!!! megyek én is nem üzengetek magamnak :roll: :roll:
davandi

Sziasztok ismét!
Csajok tisztán megetetve aluciznak :) Etetéssel kapcsolatban kérdés: Nektek mennyit ettek ilyen korban? Szamy, ti mennyit esztek most??? Azért kérdezem, mert nálunk kb. 3 hete nemhogy többet, de kevesebbet esznek és nem tudom miért...hízni híznak...régebben 140-et simán betoltak, manapság 100-130 körül bírják, reggel picit több. Mondjuk lehet, hogy ebben az is benne van, hogy többet szopiznak és nem kell már nekik a tápszer utána csak ritkán...ha 80-90et esznek, akkor nehezen lemegy egy kis tápi, de van sírás is közben, pedig éhesek, mert sírnak...néha már nem értem :shock:
Reggel véletlenül bekapcsoltam a TV-t, hát nem kellett volna, én nem is tudtam micsoda rajzfilmek mennek vasárnap reggel...12-es karikával...mi van??? aki elmúlt 12, az már egyértelmű nem néz rajzfilmet...nagyon szomorú...
És akkor jövök személyhez szólóan :)
Petricsek: naná, hogy jegyzetelek, ha már elkezdtem a bulit, csináljam jól :) lehet tippelni mikor fogom megunni :) :lol: Titeket soha, max a jegyzetelést :lol:
fotó cukika, mármint gyerek a fotón cukika :)
Amonré: gratu Reginek, jó kis rafkós a csaj, kihasználja az előtte heverő lehetőséget :)
Binyek: Apával jót nevettünk habcsókon :) arit találtál ki nagyon :)
Benszi: virágos sztori édes
Tünci: majd írj, hogy mi volt lencsével, milyet kapott, nekem is van lencsém, én imádom, én 14 éves koromban kaptam, azt kértem ballagásra, annyira utáltam a szemüveget, mostis csak itthon hordom
Csilla: jobbulást, mit is szoktatok küldeni? gyógypuszikat tuti :)
Gabi: Üdv itt, de jó, hogy előkerült még1 zug :) Elindult a lavina hi-hi, szuper :) Jó nagyok voltak gyerkőcök, én meglestem az oldalt, amit profilodban írtál, nagyon édik, nem néznek ki kamunak egyáltalán :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

petricsek! jo szakdolizast majd holnap

andi! nagyon vagi a nyuszis vonalzo, de akinek 3 gyereke van, az em teheti fel az oszes vonalzot???

melcsi! nalunk ilyen korban kb 4x200-220 tap ment le, de mostanaban kene tobb mert eleg sokat sirtak ejjel, 2 napja tettem este 2 kiskanal grizt a tapba es jobban aludtak, nem is emlekszem mikor volt a 140 idoszak, talam 2 hosak lehetek

Kép

demoniq13

Babusok

én szoktam rajzfilmet nézni, és már elmúltam 12 :oops: :oops: :oops: 8)
Született kémeket néztem volna ma is, de hát nem hagytak a csajok :lol:
ahelyett, hogy nézték volna ők is :roll: :lol:

Demoniq

mi van??? te is jössz Hévízre? jól vettem kia sorok közül? :shock:
ha igen, örülök nagyon

szanet

Xandra!

Mozgásfejlődést kérdezted még régebben.
Előkerestem az ideggyógyászati szakrendelés által készített zárójelentéseinket, ilyen korban nálunk már mindkettő kúszott, igaz Réka fókázva :?
A lényeg, hogy önmagukhoz képest fejlődnek e, mármint hónapról hónapra. Gyermekdokitok vagy a védőnő mit mondott?

Dóri
Vendég

Lili!

Túl sokat néztem ikerterhesen a National Geographic-ot :lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok csajszik,
Este megittam 2 pohár kólát, basszus most meg nem tudok aludni. :shock: Így jöttem, és gyorsan elolvastam mit írtatok. Mondjuk sok nem maradt meg. :lol: Apával ma shoppingoltunk kicsit. Én nem virágot, hanem csokit kaptam tőle nőnapra, mintha nem lennék így is elég nagydarab. :oops: :roll: :lol:

Jók az új vonalzók csajok!
Ja, BINYEK én még nem kaptam mailt! :(

Xandra, Jó a fiaidról a kép és hát az új imaged is!
Ezt ismered? http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... asfejlodes
Itt pl. az van, hogy 8-11 hónapos kor között kezdenek mászni. Szerintem amúgy nem gond, hogy még nem csinálják, minden gyereknek más a mozgásfejlődése, majd meglátod egyik nap elkezdik, aztán csak kapkodod a fejed, milyen gyorsan elsajátítanak új dolgokat.

Lili, Önálló evészetes videó nagyon jó, édesek! :D Én már most kész vagyok mi lesz, én ezt annyira nem fogom bírni. Már attól rosszul vagyok, amikor véletlenül belenyúlnak a kajájukba. :oops: Azt hiszem majd kicsit lazábban kell vennem.

Melcsi, Nagyon édesek a manóid! :wink: Kezes-lábas sztorin olyan jót nevettem!

Tonti, De jók a képek! Hű mennyire jó lenne ott lakni! :wink:

Gabi, Üdv itt! Jó, hogy jöttél! :D

Petricsek, Holnap csak vérvételre megyek, annak majd csak kb. 1 hét múlva lesz eredménye!

Na lefekszem, remélem sikerül elaludni! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

szép jóóóó reggelt! hol a reggeli szekció? :) én mr fél 5 óta fenn vagyok...ugye aki sok kólát iszik....Rebe kezetfoghatunk :)

annyit írtatok.
Melcsi! üdv itt!
Fannixandra :) jó a vonalzód :)

Lili! tök jó a video :) nem voltunk moziban tesom le van robbanva ( fáj a dereka) de tervezzük nagyon!

engem felköszöntöttek nőnap alkalmából :) :oops:

Aki darabosat ad a babáknak az hogy kezdi???????? mi hétvégén megpróbáltuk...hát alig ettek valamit...

Tonti!! iszonyat jó a játszótér!!

Bogi! tesod nem volt mostanában a TV-ben? vagy ő más ?? :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
ha a főzeléket eddig turmixoltad, most csak törd össze villával, krumplinyomóval. A rizst, húsdarabkákat keverd össze tejföllel vagy valami trutyival, hogy jól csússzon. A tisztán darabosat meg máshogy meg nem nagyon lehet kezdeni, mint adod a kezükbe a darabka főtt répát, sajtot, kenyeret, banánt, de nagyon hamar belejönnek. Nem baj, ha kicsit kevesebbet esznek így, pótold valami mással, ha éhesek maradnak. Én először banánt és a mannernak a babapiskótáját adtam egy az egyben a kezükbe, és nagyon ügyesen harapdálták.

Szandra,
mondanám, hogy, vidd el őket a korai fejlesztőbe (XI. ker.) egy felmérésre, ha meg akarod nyugtatni a lelkedet, hogy megmondják, szükséges-e nekik valami plusz fejlesztés vagy minden rendben. csak az a baj, hogy hónapokkal későbbre kap az ember időpontot...

Dóri,
úgy látom, egyikre sem lehet ráfogni, hogy uniszex, ugye? Aliz talphosszát megmértem az imént, 12,5 cm, az hányas cipőnek felel meg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.09 07:36-kor.

KépKép
lili73

Lili! köszi!
banánt babapiskótát, kukit ügyesen eszik régóta. a Főkaját akartam egy kicsit megújítani! főztem krumpli, halat, húst, répát, karfiolt és összetörtem villával. ami nem olyan száraz az ment, de a többi...kipróbálom a tejfölt...remélem bejön nekik :)

Szandra! én is elvittem Fannit a kori fejlesztőbe 7 hósan, mert nem forgott...mondták semmi baj, tornázni kell vele. és most látnád...lassan szalad....azt mondták ő lassan érik, és a súlya is több volt mint az "átlagé"....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.09 07:46-kor.

zsuzska80
Szombathely

Tombol a vonalzó őrület!Gyerünk!Mindenkinek legyen szép vonalzója!Aki "béna",az szóljon és segítünk! :lol: :lol: :lol:

Jó a narancssárga póló is,mert fekete lesz a szöveg!

Zsuzska!
Te csak most kezded a darabost?Én meg már parázok,hogy pár hónap múlva azt kell enni,de az enyémek össze-vissza öklendeznek,ha egy pici darab is bekerül a szájukba. :roll:

Rebe!
Ment a mail!Gyere majd,hogy mi volt a dokinál!

Szanet!
Mi meg Mikivel tegnap rákattantunk a youtube-ra és néztük a Futrinka utcát,A Mazsola és Tádét,a Kétbalkezeseket, Runcájszékat, stb...Visítva röhögtünk!Nagyon jók!Főleg Tádé meg Mazsola! :lol: :lol: :lol:

binyek

Zsuzska,
pl. ha krumplipürét csinálsz, és abba kevered a cuccost, máris könnyebben csúszik, az enyémek imádják. De pl. a múltkor a steakburgonyát törtem össze és kevertem tejföllel, még én is megettem volna, olyan fincsi lett. Karfiolból tejfölös levest szoktam, abba akár répa is mehet, és akkor a levével törve az is tök jó. Most ás nem jut eszembe.

KépKép
lili73

Én már azt hittem hogy én zárom a tegnapi napot, de aztán jöttek a kólások :lol: :lol: :lol:

Szandra: vannak gyógytornászok szerintem akik házhoz is járnak (legalábbis itt van) egy olyat kihivhatnál hogy nézze meg őket, csak akkor lehet hogy rádtukmálná magát akkor is ha nem muszáj, szóval valami megbízható kéne és akkor megnyugodnál. :roll: :roll: :roll:
Ma megyünk megint majd mindjárt visszaolvasok hogy pontosan mi a gond és rákérdezek, csak nálunk is személyesen nézte meg őket, hogy mennyire vannak letapadva az izmok és főleg azokat masszírozza, meg tanítgatja a mozgásokat. Kinga már elkezdett ügyesen felülni, meg hintáztatja magát. A mi tornászunk Dévényes módszerrel dolgozik, van akinek tetszik, van akinek nem, nekünk bejött.

Demoniq: nekem is 3 gyerekem van :lol: :lol: :lol: egyébként tényleg nem tudom hogy kell csinálni, de van aki 4 vonalzót is felpakol.
davandi

Binyek: én nem tudok 3 vonalzót feltenni :roll: :roll: :roll:
davandi

Jó reggelt!

Zsuzska, főtt répa (nálunk imádják), sajt, fél kifli, banán, babakeksz. Biztos, hogy az elején kevesebbet fognak enni, mint amitől jól laknának, adj még nekik pépeset, amit eddig ettek, aztán majd egyre többet esznek.
Dorka és Lili tegnap ettek először annyit a felnőtt kajából, hogy nem kellett pótolnom semmivel, jóllaktak. Tadam :lol:

Szandra!

Ha van lehetőséged, szerintem is nézesd meg őket és megnyugszol. Gézengúznál szerintem egy hónapon belül kapsz időpontot és beutalóval "csak" 4000 ft/gyerek.

Tonti, kicsit irigy vagyok, hogy ilyen szép helyen éltek :wink:

Nőnap:
Én Atinak mondtam, hogy nekünk ne vegyen semmit, elég az ha együtt vagyunk, úgyis mindenkitől kapunk virágot, kész virágbolt lesz.

Melcsi, ezzel a kezes-lábas sztorival azt hiszem viszed a pálmát a hülye beszólások versenyében :shock: :lol: :lol: :lol:

ElveszettAndi! Voltatok már pchiszoizén, mi volt????

Judit

jucicuki

Szandrának eltüntek a fiai a vonalzóról :shock: :shock: lehet hogy ő is most csinálja újra :lol: :lol: :lol:

Juci, Binyek: olyan aranyos ahogy ráteszitek a babókat a vonalzóra is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.09 07:57-kor.
davandi

Köszi Lányok!
Épp eszembe jutott tegnap, hogy "csak" Tonti reagált a mozgás-fejlődéses kérdésemre és ráadásul neki sem köszöntem meg :oops: :oops:

Rebe :P
Köszönöm a linket, ez azért megnyugtatott!

Lili :P Zsuzska :P Dóri :P Rebe :P
Köszönöm a hozzászólást a fejlődésünkhöz!
A helyzet az, hogy most, hogy végre van szőnyegük, napról napra jobban próbálkoznak. Eleve sokat ültek a pihiszékben :oops: Csak 4 hósan kezdtem őket szőnyegre tenni :oops: Szóval arra nem is számíthattam, hogy nagyon hamar fognak kúszni-mászni... Viszont a fejlődédük folyamatos és az utóbbi 2-3 hétben elég intenzív. Csak mostanában kezdtek "görögni", vagyis most már hasról-hátra és hátról-hasra is simán fordulnak. Milcsi Rebe-féle leírás szerint már "kúszik", mert körbe forog. Márkómnak sokkal nehezebb a helyzete, mert nagyon nehéz a feje és iszonyú szélesek a vállai, viszont hosszú vékony kezei vannak... De azért ő is szépen görög és tartja magát. Szerdán megyünk a gyerekorvoshoz, kikérem a véleményét!

xandra_73

Hová tűnhettek a gyerekeim a vonalzómról? :shock: :shock:

xandra_73

Nórykám, add már vissza a gyerekeimet :twisted:
Na de tényleg, hol vannak???

xandra_73

Judit :P
Köszi! Valószínűleg mire bejutunk, már mászni fognak :lol:
De szerdán megmondja a dokinéni. Kérek egy beutalót, biztos, ami biztos!

xandra_73

Haho, joreggelt!

Moni, nem kezdtel meg el hozzataplalni? Lehet, hogy azert ehesebbek v ebrednek ejjel ujra, mert ehesebbek......... nemtom nalatok mi az ajanlott kor, itt 4 honaposan lehet lajtosan kezdeni. Mi mar napi 2x eszunk is a tapi melle es nagyon elvezik/szeretik a sracok.

Babusok: nalunk is visszafele ment a tejfogyasztas, SOT mostanaban is kb 120-150 csuszik le egyben, de az tobbszor. Szerintem, ha hiznak akkor ne aggodj, nekem is ezt modtak a csajok itt :)

Binyek, Zsuzska en is azt hittem, hogy par honap mulva 7-8 kezdodik a darabos(abb) kaja adasa. Itt 7 honaposan mar falatkaznak a babak. Pont tegnap voltunk egy 1 eves szulinapi buliban, ott csinaltak kulon bababufet is :) nagyon edi volt, babakajaval, fott repa, banan, rizskeksz :)

Andi, nagyon jooooooooo a vonalzod :D

dragonfly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: