Sziasztok ismét!
Csajok tisztán megetetve aluciznak

Etetéssel kapcsolatban kérdés: Nektek mennyit ettek ilyen korban?
Szamy, ti mennyit esztek most??? Azért kérdezem, mert nálunk kb. 3 hete nemhogy többet, de kevesebbet esznek és nem tudom miért...hízni híznak...régebben 140-et simán betoltak, manapság 100-130 körül bírják, reggel picit több. Mondjuk lehet, hogy ebben az is benne van, hogy többet szopiznak és nem kell már nekik a tápszer utána csak ritkán...ha 80-90et esznek, akkor nehezen lemegy egy kis tápi, de van sírás is közben, pedig éhesek, mert sírnak...néha már nem értem
Reggel véletlenül bekapcsoltam a TV-t, hát nem kellett volna, én nem is tudtam micsoda rajzfilmek mennek vasárnap reggel...12-es karikával...mi van??? aki elmúlt 12, az már egyértelmű nem néz rajzfilmet...nagyon szomorú...
És akkor jövök személyhez szólóan
Petricsek: naná, hogy jegyzetelek, ha már elkezdtem a bulit, csináljam jól

lehet tippelni mikor fogom megunni

Titeket soha, max a jegyzetelést
fotó cukika, mármint gyerek a fotón cukika
Amonré: gratu Reginek, jó kis rafkós a csaj, kihasználja az előtte heverő lehetőséget
Binyek: Apával jót nevettünk habcsókon

arit találtál ki nagyon
Benszi: virágos sztori édes
Tünci: majd írj, hogy mi volt lencsével, milyet kapott, nekem is van lencsém, én imádom, én 14 éves koromban kaptam, azt kértem ballagásra, annyira utáltam a szemüveget, mostis csak itthon hordom
Csilla: jobbulást, mit is szoktatok küldeni? gyógypuszikat tuti
Gabi: Üdv itt, de jó, hogy előkerült még1 zug

Elindult a lavina hi-hi, szuper

Jó nagyok voltak gyerkőcök, én meglestem az oldalt, amit profilodban írtál, nagyon édik, nem néznek ki kamunak egyáltalán