Sziasztok!
Köszönjük Milán baba dícséretét, és köszönöm a bíztató szavakat a gyógyulásra, máris jobban érzem magam
Vicky: a Weledát kipróbálom, nekem krémből a Mastu jött be (de ezt csinján szabad használnom a nődoki azt mondta), a másik kence, pedig az Aranyér elleni kenőcs, ezt az ügyeletes nődoki ajánlotta, és hibátlan!
Katuska: nem tudom, hogy merjem-e a kúpot, doki nem írt fel semmit

Mert ő sem tudja még biztosra, hogy mi lehet. Remélem a rákszűréses kenet után okosabbak leszünk. Addig is kamillás ülőfürdőzöm, nagyon bejön.
Csöre: Köszi az infót, mienk is marad állambácsinál! Megyünk udvarolni hozzátok is, naná
Ezzel az OTP-s dologgal most jól gondolkodóba estem, csak az a bajom, hogy igazából az összes banknak megvan a maga keresztje számlavezetés szempontjából. Nem hiába nem csődöl be egy bank sem, vagy ha igen azt hülyék irányították...
Kedden megyünk csípőszűrésre, kíváncsi vagyok én kis rugóláb királyom mit alakít, remélem nem lesz gond, bár Apa és én is terpesz pelusosok voltunk...
Oltást 24-én kapunk, és koponya-hasi uh 25-én lesz.
Képzeljétek kisfiam 0 pozitív lett, így kaptam anti d-t a szülés utáni napon. Egyetlen előnye van, hogy negatív a vércsoportom, legalább kötelező megnézniük az újszülött vércsoportját!
Szopi téma: Megalusta Manó Milán maximum rekordja 70 gramm volt (ez is csak egyszer), általában 40 után beájul, és fél óra múlva éhesen tátog, vagy ordít. Ennek örömére elektronyos mellszívóra rácuppanok naponta többször, és fejek, a hütőben meg sorakozik a pótlás, amit a kellő időben pöttömöm szájába nyomunk. Cumisüvegből benyomja a százakat, akár 140-et is, attól függően mennyire kajás, és így megalussza a 3-4 órákat. Éjjel 2-3 körül kel, akkor csak üvegből kap, aztán következő ébredés 5-6 között van, akkor vagy üveg, vagy cici, napközben cici, és kb. 2 pótlás, amin szintén ráérősen nyammog, és bealszik, hisz az üvegből sem jön könnyen, azért is dolgozni kell. Máshogy egyszerűen nem működik a dolog. Az első hetekben 10-eket, 20-akat evett, folyton cicin volt, de én nem bírtam már, és a cici sem... Az üveg nem zavarja meg, ugyanúgy kéri a cicit, és szívja is a maga lusta módján.
A napi 3-4-szer mellszívózom, és egyszerre olyan 200-250-eket fejek, úgy hogy napközben Milán igény szerint cicizik. Jók vagyunk, mi?