Jól eldugták a topicokat ezzel a nagy átrendezéssel!
Azt sajnálom a legjobban, hogy a ..."ma megint megjött"... és a "..."ma megint megjött"... babásai" nemcsak hogy nem egymás alatt van, hanem még nem is egy csoportba tartozik!

Pedig annak azért adtam azt a nevet, hogy egymás alatt legyenek, hiszen kapcsolódnak egymáshoz, könnyebben figyelemmel lehet kísérni az ismerősöket és talán kis optimizmust ad az ebben levőknek, hogy innen tovább lehet lépni.
Ráadásul haogy az miért került a "Gyermekek kor szerint" csoportba nem értem, egyáltalán nem egykorú gyermekekről van benne szó! Sőt, várandósok és már anyukák vannak ott vegyesen!
Sziszus!
Dehogynem, itt mindenkit érdekel a te igyekezeted! Nem görcsös igyekezetre gondoltam, a te esetedben kifejezetten az ellenkezőjére van szükség: hogy megtégy mindent a cél érdekében (ezt tudom, hogy megvan), ugyanakkor el tudj lazulni! Talán már csak ez utóbbi hiányzik és ez a legnehezebb...
Virág!
Gyorsan telik az idő itthon. A másik topicban olvashatsz rólunk időnként. Ott most szerveződik egy tali is, ha olyan időpontban lesz hogy egyben leszek még és el tudok menni, akkor szívesen találkoznék veled is, mert utánna jó ideig nem fogok tudni így utazgatni majd...
Lujza!
Megy a drukk továbbra is!!!
Zsuzsa!
Kellene még a táblázathoz, hogy hanyadik ciklusnapon jársz!
Leone