Hali!
Kukli már talán a kezedben a baba:) Vagy legalábbis egy- két órán belül biztos:)
Na csajok! Ez a fájások jönnek- mennek nekem tök idegen. Fú, nem is tudom, nem lehet túl jó, mikor beleéled magad, hogy akkor most szülünk, aztán mégse. Kitartás és minden tiszteletem Nektek!
Nálunk Zazával magzatvíz fojt el, így nem volt ilyen kérdéses, hogy jön vagy sem. Remélem, most se lesz.
Erpé! Isten éltesse nagyfiadat:)
Aziz már be van sózva:) Már az oviban is egész héten azt mondogatta mindenkinek, hogy most már bármikor kibújhat a kistesó. No meg persze várja, hogy végre párnacsatázhassunk meg jó szorosan megölelhessem, meg hasonlók

Amint kibújik a pici, jól meg is dögönyözöm majd
Most már tényleg az egész napot végigfekszem, mert ha sétálok, 10 méter után bekeményedik a pocakom és alig tudok menni. Szerintetek mi a jobb? Mozogjak, hátha beindul a szülés, merthát most mér nem baj, ha kibújik? Vagy pihizzek, hátha kivárom a dokim, míg hazajön. Mertmár sehogy se kényelmes. Most már laptopot használok, mert a számítógép előtt kényelmetlen, no de ez is, mert mire elhelyezkedtem, magam elé raktam gépet és bekapcsoltam, addigra már el is gémberedett a lábam
Unokahúgom átjött hozzám a hétvégére, hogy kitakarítson alaposan, merthogy én már nem akarok, meg nem is bírok
Anyukám meg tegnap elvitte Azizt Kaposvárra magával.
Úgyhogy most abszolút a pihenésé lehet a hétvége:)
Amúgy Erpé, azt hiszem Te kérdezted, hogy bírom a nagyfiú mellett. És jelentem, könnyen. Oviba is meg úszni is én hordtam még a héten. Igazából tudja, mit bírok és nem kér olyat, amit nem tudok megtenni. Sőt, segít felkelni, cipőt húzni, de még az etetésénél is. Ez már odáig fajult például, hogy már magának akar mindent megcsinálni. Tegnapelőtt ő főzött pudingot (mikróban), ő terít, pakolja ki a mosogatógépet, kiteregeti és leszedi a ruhákat stb. Szóval egy tünemény
Na, most betoppant unokaöcsém is, és mivel megvagyunk négyen, társasjátékozunk egyet:)
Szép szombatot mindenkinek!
Aztán jöjjenek a babahírek