A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szóval igen, 3 perces fájásoknál, bő 3 ujnyinál leállt a szülés. Ma már azt mondták Kuklinak a dokik, h akár 2 hét is lehet, tegnap biztosra mondták az éjszakai szülést :shock: (kisértetiesen hasonlít az én storymhoz :? ) Ma meg többször megjelent nála a dokija, tuti, h izgul!

Elolvastam Adrynt, most jön Nemlajos 8) Köszönöm, h leírtátok, nagyon jó olvasni

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Adryn, köszi a történetet!!! Már nagyon kíváncsi voltam a végére!!! ÉN is meghatódtam.... :cry: Tényleg nagyon jó, h ennyi "szenvedés" után is szép emlékként éled meg!!!

Azt hittem 3 babára jövök, és nincs egy sem?????????? :shock: :lol:

Mi ma esküvőre megyünk. Ha addig nem szülök meg..... :shock: :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Erpé Megköszönném, ha meg tudnád kérdezni :) Máté 10.50-kor született. Kíváncsi lennék, mit jósolnak neki a csillagok az életre :)

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Urticás hszket köszi, M. More Milk a közelben férjem nem kapott, így jobb híján urticát vetem be.
Fejek amennyiszer csak tudok, még mindig tiszta seb vagyok, ez a mellpumpálás azért szépen késlelteti a gyógyulást. Luca mindenesetre élvezi, hogy időnként ő is nyomkodhatja a kart. :wink: :oops:

Erpé
örülök, hogy ok vagy! Kíváncsi vagyok, Samud hogyan fogadja majd Katát, egy három évesnek is már eléggé kialakult élete van, meg elképzelései :shock:

Csibb, Wicca, kukli
drukkolok nektek, hogy mielőbb kint legyen a kis pakk. :)

Hanna eszik, alszik, nézelődik a kincsem, nagyon jó baba, egyenlőre észre sem vesszük, Lucát annál inkább. :shock:
Féltékenyebb, mint vártuk, hiába minden előzetes felkészítés, csak kicsi még ő is. Próbáljuk mindenbe bevonni, persze ő mindig többet akar, mint amire képes, ilyenkor áll a bál.

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok,

Adryn: Szép és nehéz a szüléstörténedet. Örülök, hogy pozitívan jöttél ki belőle.... És persze mindent megérnek ezek a kis manók! :) Majd emlékezz erre 14 év múlva is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pappilon: Hogy vagy? Nagy a csend körülötted.... Babód megvárja az antibiotikum kúrát? Egyébként én is kaptam gyógyszert kókuszra, bár a magyar protokolnak nem felel meg, de nekem azt mondta a dokim, hogy ártani nem árt, viszont, ha nagyon gyorsan szülönék és nincs idő 2 adag antibiotikumra (4 óra különbséggel), akkor is kiírtottuk a kókusz nagy részét, tehát viszonylag védve van a baba.... biztos te is ilyen meggondolásból kapod. Mivel már nyitott vagy és biztos gyorsan fogsz szülni....

Tehuti: Hogy vagy a finishben? Bírod meg?

Erpé: Samunak nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! Még legyen neki 100 ilyen... ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Marq: Kitartás! Ez ilyenkor tök normális. Tudom, hogy nagyon nehéz, de hát idáig Luca egyeduralkodó volt és betörtek a területére. A legjobb, hogy bevonjátok mindenbe illetve, ha tudsz minél rendszeresebben (idális naponta) szakíts rá egy órát.
tudom, hogy nem hanzik szépen, de Hannának tökmindegy, hogy ki őrzi az álmát. Lucának viszont te kellesz....
Nálunk ez a helyzet Ágica érkezésekor olyan 6 hét alatt rendeződött. Főként azért, mert jött a tavasz és rengeteget voltunk játszótéren és Ági aludt a babakocsiba... Persze időnként voltak még fellángolások, de azok már kezelhetőbbek... :roll: :roll: :roll:

Katka

katka22

Sziasztok!
Itt vagyok én is, bár az idő miatt elég nyűgösen :( Tegnap olyan gyönyörű idő volt, voltunk a nagylánnyal játszótéren, aztán még 4 óra tájt elkezdtünk rétest meg kókuszgolyót csinálni a férjemmel(a rétest szinte tök egyedül csinálta! :D )Ma meg nappalos, itt ülök egyedül, esik az eső, mit lehet ilyenkor csinálni?Egyre kevesebbet tudok a gép előtt ülni, kényelmetlen, Larának se tetszik meg a fenekemnek sem.

Szóba került ez a penicilin, tőlem is kérdezte a doki, rávágtam, hogy nem vagyok érzékeny, de igazából nem is tudom.Honnan kéne ezt tudni???Gyógyszerrel sosem volt bajom, bár nem is voltam valami nagy beteges soha(kopp-kopp).

Szüléstörténeteket én is köszi, nagyon jó volt olvasni őket.Nemlajos te lehengerlő stílusban írsz!(mint mindig! :wink: )

Szülés előtt állóknak drukk továbbra is!

Erpé!
Isten éltesse Samut! :D

Kép
Kép
zazzy

Erpé
Samunak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Rszg
mi is jártunk Dévény féle tornára, nálunk Fanni lábfejét kellett masszírozni, mert kicsit befelé döntötte. tényleg nagyon jó!

Marq
kitartás a fejéshez, meg a sebesedéshez! ha tudsz, te is dobj pár képet a csajokról!!!

most de. is volt egy kis nyákos folt a betéten... de fájások nincsenek, csak olyan gyengének érzem magam... meg álmosnak...

Wicca???

Kukli
ha hazaengedtek, jelentkezz!!!

egyébként olyan jó lenne nem éjszaka szülni... kicsit gondban voltam, hogy fél 1-kor telefonáljak a szülésznőnek... pedig fizetek érte... de mégis... végül nem is telefonáltam, utólag jobb is. gondoltam azért legalább egy pár erős görcsöt megvárok... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka, én jól vagyok és bírom is még. Még nem vagyok abban a stádiumban, hogy "jaj, jöjjön már ki...." :lol: Nincs semmi bajom, leszámítva a szeméremcsontomat. Az fáj éjjelente, meg mikor kikelek az ágyból. Azért remélem Szonja vmikor kibújik magától!!!!

Marq, nem semmi ez a testvérféltékenység. Emlékszem kiskoromban én is féltékeny voltam az öcsémre.

Csibb, akkor gyorsan porszívózzál, lépcsőzzél stb stb....Hátha megindul!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

no megjártam a dokit, hirtelen csak annyit olvastam visza, h leállt a szülés Kuklinál :shock: ??? én még ilyet nem is hallottam,!!!!!!!!!!!! remélem majd jön a hírekkel!!
nst-n minden rendben volt, bár nem volt túl mozgékony a kicsikénk ... aztán amnio és megint fájt! persze, mert az én dokim csinálta és Ő használja hozzá a kacsát! meg is melítettem neki, h a másik doki nem vetette be ezt a kínzóeszközt! de mondta, h úgy nem lehet rendesen megnézni és ő bár nagyon sajnálja hogy fáj, de így tud biztosra menni ... :(. mondtam neki a nyákdúgót és annak azért örült, mert mondta, h nagy valószínűséggel akkor nem kell indítani mert magától be fog indulni :D!!! a méhszájam ettől függetlenül nem sokat nyílt, igaz a papíromra már 2222-t írt, szval lassan, de haladok!!
majd visszaolvasok miket írtatok amíg nem voltam!!! csak mennem kell főzni! amit reggel elfelejtettem:
Adryn. kemény menet volt nagyon, le a kalappal előttetek!! én is meghatódtam :oops: :lol:
Tehuti. ha az esküvőig nem is, utána biztos meg fogsz szülni :D, neked is már itt az ideje :wink: :lol: !!! táncikálj sokat és akkor sztem holnap Szonjababára ébredünk :lol: !!!
na megyek mert sosem lesz kész az ebéd!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Katka: jól esik, h érdeklődsz. Minden a régi, fáj itt, fáj ott, sztem folyamatosan tágulok. 1 hete volt majdnem 2 ujjnyi. MOst nem vizsgált a doki, csak aszonta a kókusz miatt lehetőleg még 5 napig ne szüljek.
Amúgy lehet, h nem vol penicillin érzékeny, mert utoljára anyatejes koromban, pár naposan lett tőle kiütésem, de anyu és apu érzékeny rá. Jobb a békesség 8) Ma rossz álmom volt, mindent rendben találtak nálam, aztán jött a magaztavízvizsgálat, és megállapították, h ZÖLD, erre mindenki bepánikolt, a mindig laza dokim is feszült lett és mondta, h azonnal császár! Készüljek! És akkor mindent rámpakoltak és toltak a műtőbe, úgy könyörögtem, h szólhatok-e még a férjemnek. AMikor ezt anyunak elmondtam, aszondja, h igen, nem szabadna túlhordanom... Jó fej, mi? :? És, h beszáljek majd a dokival, h indítson. Na midegy, azért álmodtam, mert nem nézték meg tegnap se a vizemet, se a méhszájamat... :cry:

És fáradt vok, mint mindenki!!! Végig olvaslak mindig titeket, és velet érzek, fájok :P bocsi, ha nem tok mindenre reagálni... Nyákdugósoknak drukk!!!! És kuklinak is. Jah, nem engedik, haza :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép Hanna öt naposan

marq
Kép
Kép
marqueza

Kép a nagyobbik pici babánk

marq
Kép
Kép
marqueza

mamacsibe
grat. a szép pici lányhoz!

nemlajos, adryn:

szüléstörténeteket férjem olvassa 8) , tőle tudom, sajna nekem egyenlőre nincs hosszassabban időm olvasni. :? De nem maradok le semmiről, férjem lassan regisztrálhatná magát... 8)

katka
én is bízom, hogy minden nappal csökken a féltékenység, meg hogy minden csoda három napig tart alapon hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok. próbálom rengeteget dédelgetni Lucát, tudom, Hannának még tényleg mindegy, ki babusgatja. csak az a szívfájdalmam, hogy Luca műosrozása a tej rovására megy (belőlem soha nem dőlt a lé, mindig küzdeni kellet) Hát ez van, de ennél nagyobb bajunk soha ne legyen.
Neked sem lehet könnyű ennyi gyerekkel :D , gondolom a csajok már elvannak egymással s nem féltékenyek.???

marq
Kép
Kép
marqueza

sziasztok

azt hittem babaesőre jövök, de hogy legalább Kuklika... de hogy leállt a szülés... :? és lehet hogy 2 hét? :shock: nagyon szorítok hogy hazaengedjék őket, vagy hogy beinduljon a szülés...

aki meg szülni akar az igyon tonicot, egyen fahéjas ételeket és szexeljen. tuti recept.. én már csak tudom :lol: :lol:

Csibb, Wicca: felszólítalak Titeket: HÚZÁS SZÜLNI!!!!!!! :lol: :lol:

Mi egyre jobban összeszokunk, bár első pillanattól kezdve Nico nagyon nyugodt baba, csak a kaja meglegyen.. :lol: ha az nincs azonnal akkor nagyon lilulunk a dühtől, és szomszéd legyen a talpán aki nem ugrik fel álmából hajnal 3-kor olyan hangunk van.. :lol: :lol:

a szopit mindkettőnknek tanulnunk kellett, de a kórházban nagyon aranyos volt mindenki és segítettek. hajnalban is hívhattam őket bármikor és segítettek helyesen a pici szájába adni a cicit. mert ha nem kap azonnal enni mikor éhes akkor nagyon begurul, és csak fordítgatja össze vissza a fejecskéjét tátogva, és kalimpál a kezeivel.. szóval néha 3 emberes művelet volt a szájába dugni a cicit. :lol: apa fogta egyik kezét én a másikat próbáltam a hónom alatt tartani, plusz tartottam a fejét, szülésznő meg a mellbimbómat dugdosta a szájába. :lol: most már jobban összeszoktunk, ő sem gurul be olyan hamar, én meg etetem olyan gyorsan ahogy csak tudom. (tegnap pl a kocsiban, barátnőméktől hazafelé jövet, hátsó ülés, apa lassan vezetett, kellemes zene, jó hogy a hátsó ablakok le vannak sötétítve :D) tejem az van bőven szerencsére, Pamela húzhat a p..-ba :lol: az a homeobogyó arra jó hogy ne apadjon el? mert még nem kezdtem el enni... viszont nagyon szeretném hogy sokáig sok tejcsim legyen fiatalúrnak.
általában 3 óránként ébred a drága, olyankor eszik, pihi, eszik megint aztán peluscsere, aztán alvás, vagy nézelődés. éjszaka jobban szeret nézelődni.. olyankor megy a reklamálás ha leoltom a lámpát.. remélem megfordul ez a dolog és nappal lesz jobban aktív.

szép napot, majd jövök még, jah.. és egy apás kép

Kép apuval

KépKép
KépKép
adryn

Nagyon jó fej ez a Nico :P

Katka: Peti apuval most mi a szitu? :wink: ha szabad ilyet kérdezni? :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Marqueza!
Hanna hatalmas baba!És persze gyönyörű!!! :D

Kép
Kép
zazzy

hú, Adryn, ezt az etetési módszert én is kipróbálom, nálunk most a peluscsere-eszik-alszik? megy, de ugye szopi alatt is van, hogy jön a rötyi...
nemlajos

hja, és jó volt olvasni a történeteteket!!!

rszg: febr. 19 TUTI VÍZÖNTŐ (én is az vagyok) 8) 8) :twisted: :twisted:
nemlajos

Marqueza, husi Hanna, hú tesó tényleg nagyon féltékeny :wink:
Próbáltál cici- krémeket? Ismerősőm használt, szopi előtt lemosta, és nem nagyon volt sebesedés, de párszor neki is begyulladt, főleg a fejéstől :x
ettől félek én is, remélem nekem nem lesz gond, fejőm sincs még

Nico is édes, apu milyen büszke :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli üzent: "Talán újra kezdjük, jönnek a fájások, rendszeresednek. Mindenkit üdvözlünk! Nincs kedvem Kata nélkül hazamenni :P "

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hajrá Kukli++++++++ :P :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Mellszívód legyen! Tessék venni vagy kérni! ;) Az első 6 hétben a maradékot le tudod fejni vele, de más is lehet hirtelen, hogy fejni kell. Akár csak alszik a picur és Neked meg kell egy picict fejni, hogy könnyebb legyen a cicid.... És ezek a helyzetek általában úgy jönnek, hogy azonnal kell. Vidd a kórházba is... Ha aluszékonyabb a baba, akkor Neked kell segítened a tejcinek indulni....

Katka

katka22

Kukli, szorítok nagyon, h tényleg újra induljon a szülés és minden rendben menjen!

Marq, Hanna nagyon édes kislány! Luca fotó nem semmi! lehet, hogy ránk is ez vár? Hú, én is parázok, hogy vajon Samu miképp fog reagálni a tesóra. Anyuék szerint én nagyon rosszul fogadtam annak idején a tesómat, és köztünk is kb 3 év van... Konkrétan vissza akartam küldeni a kórházba, mivel én nagyon hugit vártam, erre kaptam egy öcsit :) (hiába, akkor még nem volt ilyen UH technológia, meglepi volt a neme)

Csibb, Wicca, ti mindenképp jelentkezzetek, h mi van veletek!

És köszönöm a Samu köszöntéseket! Ma anyuéknál van (imád ott lenni), én is csak telefonon köszöntöm :)
Megyek ebédelni, meg pihizni. Apát elengedtem modellrepülni, este meg éttermezünk és mozizunk. Már várom :)

erpé

Adryn: Jól olvastam, hogy nem eszel, de barátnőzől??? :shock: Ez így nem jó, légyszíves egyél, mert nem fogod bírni....

Kukli: Haaaajráááá!!!!

Katka

katka22

Adryn, ismerem én is az éhségtől türelmetlen újszülött szindrómát... Samu is csinált ilyet...

Bea, igen, igaza van Katkának, próbálj szerezni egy mellszívót. Érdemes már valóban a kh-ba is vinni. Samunál én sem vittem, küzdöttem is a mellbelövelléssel és a fejéssel rendesen... És lehet ám, hogy a kh-ban is van, hallottam már olyan intézményról, ahol adnak helyben. Érdemes rákérdezni.

Most már tényleg lépek.

erpé

Erpé, ezek jó programok, étterem, mozi, jó hogy Samut le tudjátok kicsit passzolni, feltölt majd szülés előtt egy kis kikapcsolódás.

Nemevés nem jó tényleg, mert legyengülsz Adryn, kell az energia, nem kívánsz enni?

Katka, neked milyen mellszívód van kézi vagy gépi? Jó lenne kapni egyet :lol: :lol: ajiba

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, én véletlenül vittem be a mellszívót (a dokim szerint nem kell, de bent maradt a táskába), és nagyon jól jártam, mert megmutatták a használatát, meg az összeszerelését, meg nagyon feszült is a mellem a 2-3. nap.
Úgyhogy vigyél!
Nekem vateráról van egy avent kézi mellszívóm, és nagyon bejött!!!

KUKLI, HAJRÁÁÁÁ!!!
nemlajos

na még a cicim is fájni fog? :lol: :lol: :lol:
kell egy mellszívó, kész :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea,

Az Avent Isis kézi szerintem a legnépszerűbb, de a Medelának is jók vannak....
Szerintem elég sokan adnak el használtan. Az enyémet (Avent) 7 éve vettem és Peti a 4. gyerek, akit kiszolgál.
Én kórházamban adnak mellszívót (gépit), de ott kell fejni a csecsemős osztályon és sorba kell állni. Szerintem saját jobb. Akkor fejsz, amikor csak akarsz és tényleg be tud durrani a cici....

Katka

katka22

Köszi Katka, megnézem .

Bea, Maja

Kép
bea1978

csajok nem azt írtam hogy kaját nem eszem hanem a szoptatós homeobogyót. :D kajálni kajálok rendesen, meg iszom is sokat, de ezt a homeobogyót most kell szedni hogyha van tejcsi akkor is, ezt nem értem.

Kukli: millió ++++++++++++++++++++++

Marqueza: Hanna baba nagyon szép, ajánlanám a fiamat vőlegénynek, de akkor tényleg félő hogy lecsuknak a bigámia támogatása miatt.. :lol: :lol: testvérféltékenységet sajnálom, talán próbálj meg találni kisebb feladatokat Hannababa körül amit Luca is megtud csinálni és szívesen teszi...

Nekem nincs mellszívóm, viszont kórházban adtak, amíg babó aludt első nap én azzal segítettem hogy minél előbb beinduljon a tejcsi. most viszont már nincs rá szükségem.

Nemlajos: nagyon szép a születéstörténet, örülök hogy Neked nem fájt annyira :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, a golyókat akkor kell legelni, ha nem elég a tejcsi. feleslegesen ne nassolj! :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli, ++++++++++++++++++++
gabka77

Látod Adryn, hogy féltünk :wink: már azt hittük nem eszel :lol: nekem amúgy egyik kismama ismerősöm mondott ilyet, amikor megszületett a baba, úgy elment mindig az ideje, hogy elfelejtett enni, utána vette észre, amikor szédült , meg gyenge volt, lehet innen gondoltam rögtön nálad is ezt :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csajok! Kukli 4 ujjnyi!

Katka

katka22

Bea, bizony, hogy fájni fog, nekem nagyon feszült a tej miatt, de szerencsére hamar elmúlt a fejéstől. :roll:
nemlajos

Adryn: örülök, hogy csak félreértettem... :oops: :oops: :oops:

Katka

katka22

Hali!

Kukli már talán a kezedben a baba:) Vagy legalábbis egy- két órán belül biztos:)

Na csajok! Ez a fájások jönnek- mennek nekem tök idegen. Fú, nem is tudom, nem lehet túl jó, mikor beleéled magad, hogy akkor most szülünk, aztán mégse. Kitartás és minden tiszteletem Nektek!
Nálunk Zazával magzatvíz fojt el, így nem volt ilyen kérdéses, hogy jön vagy sem. Remélem, most se lesz.

Erpé! Isten éltesse nagyfiadat:)
Aziz már be van sózva:) Már az oviban is egész héten azt mondogatta mindenkinek, hogy most már bármikor kibújhat a kistesó. No meg persze várja, hogy végre párnacsatázhassunk meg jó szorosan megölelhessem, meg hasonlók :P Amint kibújik a pici, jól meg is dögönyözöm majd :twisted:

Most már tényleg az egész napot végigfekszem, mert ha sétálok, 10 méter után bekeményedik a pocakom és alig tudok menni. Szerintetek mi a jobb? Mozogjak, hátha beindul a szülés, merthát most mér nem baj, ha kibújik? Vagy pihizzek, hátha kivárom a dokim, míg hazajön. Mertmár sehogy se kényelmes. Most már laptopot használok, mert a számítógép előtt kényelmetlen, no de ez is, mert mire elhelyezkedtem, magam elé raktam gépet és bekapcsoltam, addigra már el is gémberedett a lábam :shock:

Unokahúgom átjött hozzám a hétvégére, hogy kitakarítson alaposan, merthogy én már nem akarok, meg nem is bírok :D
Anyukám meg tegnap elvitte Azizt Kaposvárra magával.
Úgyhogy most abszolút a pihenésé lehet a hétvége:)

Amúgy Erpé, azt hiszem Te kérdezted, hogy bírom a nagyfiú mellett. És jelentem, könnyen. Oviba is meg úszni is én hordtam még a héten. Igazából tudja, mit bírok és nem kér olyat, amit nem tudok megtenni. Sőt, segít felkelni, cipőt húzni, de még az etetésénél is. Ez már odáig fajult például, hogy már magának akar mindent megcsinálni. Tegnapelőtt ő főzött pudingot (mikróban), ő terít, pakolja ki a mosogatógépet, kiteregeti és leszedi a ruhákat stb. Szóval egy tünemény :lol:

Na, most betoppant unokaöcsém is, és mivel megvagyunk négyen, társasjátékozunk egyet:)

Szép szombatot mindenkinek!

Aztán jöjjenek a babahírek :P
orsi0509

sziasztok

Kukli: ügyes vagy

Én meg jól elkendődtem. Kerek perec közölte a doki, hogy 2 választásom van ha nem indul meg napra pontosan a szülés. 1 vagy befekszem és lesz ami lesz, vagy megindítja nekem :shock: Most tök kivagyok bukva, ugyanis és mind két verzió ellen vagyok teljesen. Itt bőgtem már anyunak, a férjemnek. De mi a túrót csináljak 2 héttel a szülés előtt :(

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé: bocsi, teljesen magammal vagyok most elfoglalva. Samunak boldog szülinapot kívánok

Kép

Kép
pgyöngyi

Pgyöngyi: vesd be a házi praktikákat mint ahogy én is tettem :D : lépcső, padlósúrolás, Lili emelgetés, tonic, fahéj, szex.

Kukli: de jóóóóó, lassan Katázik :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

PGyöngyi: Ne keserdj el. Meg fogsz szülni időben. Beszélj Hugival, hogy most már készülődjön és ahogy Adryn is írta vess be házi praktikákat.... ;)
Szülésindítás: Tudom, hogy rémisztően hangzik. Én mindegyiket indításra szültem és a Peti volt az első, akit első indításra megszültem. Zsófit 3 napon keresztül indították és az volt, ha most nem indul, akkor délben császár.... Szóval vacakul hangzik és jobb lenne magától, de nekem soha nem megy magamtól....
Lilit, hogy szülted? Hogy indult a szülés? Túlhortad?

Katka

katka22

Kuklikának se rövid menet úgy látom +++++++++drukk

Gyöngyi, dehát miért ne indulna meg magától? mit mond?

És mi köze a fahéjnak meg a tonicnak a szüléshez? a többit azt értem..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: a fahéj erős fűszer. nem is ajánlják kora terhesség alatt a fogyasztását, beindíthatja a szülést. A tonic pedig kinint tartalmaz ami köztudottan méhösszehúzódásokat okoz.

KépKép
KépKép
adryn

hol van Csibb és Wicca? csak nemm sunyiban szülnek? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
dehogy!!! :roll: itt vagyok!!!
megint rózsaszín a betétem, beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, hogy ez semmi, 5 perceseknél hívjam, akár éjszaka is, de ha holnap úgy érzem, hogy bizonytalan vagyok, akkor ő 8-tól benn van a kórházban, menjek be, és megnéz!

Marq
kösz a képeket! :wink: nagyon édes Hanna, és az óriásbébid is!
én is félek kicsit Fanni reakciójától, de most így előtte olyan lelkes, remélem, nem lesz gond! Luca előtte milyen volt?

Adryn
nagyon megható volt a szüléstörténeted!

Erpé
asszem te kérdezted, hogy Fanni hogy érezte magát! hát nagyon jól! 8) büszke volt magára, hogy egyedül aludt máshol, és képzeljétek, egyedül aludt el, kiküldte a tesóm férjét, hogy nem kell ott maradnia vele, míg elalszik! :shock: itthon bezzeg nem megy!!! :twisted:

Kukli
nagyon drukkolok itt is!!! :wink: várjuk a híreket!!!

Gyöngyi
drukkolok, hogy beindulj időben! mondjuk vicces, hogy pont én... :oops: :lol:

mellszívó tényleg életet menthet! 8)

Orsi
te tudod, hogy mi a fontosabb. a szabadulás édes terhünktől, vagy a dokid jelenléte... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kukli üzenete: 16 :43 kor kicsi kata hosszas meditálás után, de rendkívül gyengéden 55 sm el és 3300 g al beköltözött életünkbe :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

lemaradtam... :D
én is most kaptam meg az sms-t!!!

Kukli
nagyon nagy gratula, és minden jót kívánunk Nektek!!! várjuk a képeket!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ehh, én is :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos