A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Gyors állapotjelentés kuklitól: "Már 2 ujjnyi vagyok, még felraktak ctg-re. 8-ig hazamehetek Botit altatni, aztán go vissza. Egyenlőre alig fáj." "Víz van, megnézték, tuti szülök"

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kukli írta: Már 2 ujjnyi vagyok, még felraktak ctg-re. 8-ig hazamehetek Botit altatni, aztán go vissza. egyenlőre alig fáj.

Adryn Szupik a képek! Nagyon jól nézel ki!

Kép

Kép
rszg

nah, akkor együtt jelentettünk :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Adryn bakker, szebb vagy, mint szülés előtt :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

adryn: ezt a képet összevágtad!!! nem hiszem el!!! :lol: :lol: :lol: milyen csinos vagy bakker!! és milyen kis helyes Nicobaba, énis akarom már !!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli. azt mondtad nem előzől be!!!!!! :D:D:D hajrááááááá!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli, szorítok nektek nagyon! Biztos ügyes leszel. Húha, nemsokára Katázhatsz! :)
És az nem semmi, hogy még hazamész Botit altatni :)

Adryn, nem ér... Hogy lehet így kinézni néhány nappal a szülés után? :) Ilyen nincs is.
erpé

Micsoda hírek már megint!!!!!!!!!!!!! Lehet, h éjjel 3 babánk is lesz???????????? Huuuuuuuu, de izgiiiii!!! Drukkok mennek mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Papillon, most pimafucin volt, 6 db-os kúra, egy ideig el is múlt, de mintha jönne vissza. Amúgy már vagy 5 féle kúpot próbáltam, de nem nagyon írták ki a genya gombákat! :(

Bea, a tornát egy gyógytornász tartja, direkt kismamás gyakorlatokkal. Szinte végig a földön vagyunk, ülünk, oldalt fekszünk, hátunkon. Nem megerőltető, de nagyon jól megmozgat.

Adryn, te tényleg szültél???????????????????? :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Kukli: Nem vagy semmi! Főként, hogy még Botit altatsz.... Csak érjél vissza szülni.... :roll: :lol: Megy a drukk! ++++

Wicca: Örülök a nyákdugesznek, ezzel is beljebb vagy. Aztán éjszaka egy kispapás szülésindítás.... ;) Reggelre már babázol.... :)

Adryn: Erre szokták mondani, hogy az ilyen nőknek kell 3-at szülni legalább! :lol: :lol: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Helló Csajok!
Bocsi, hogy 3 embernek is írtam, de igyekeztem biztosra menni, Ha vki megszül lécci üzenjetek.
3 ujjnyi vagyok most kb. :roll: , anyu átveszi Botit és megyünk vissza.
Bakker alig vannak fájásaim, a derekam fáj egyedül. Na meg amikor megvizsgáltak tyűűűűűűű.... sznőm nyitott pont ajtót, már nem megy haza. :lol:
Remélem nem baj, ha még ma üzenek éjjel. :oops: Halkítsátok le a telót!
A vérképemtől el van mindenki szörnyülve és be vanank c@rva, de tényleg. Drukkoljatok, ha már ilyen lazán szülök ne legyen csaszi!!!!!
Pusza mindenkinek, kitartás a várakozóknak!
Jövő héten jövünk! :):):)
(nem ellenőriztem helyesírást! :oops: )
Megyek megszeretgetem az egyszememet. :):)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika!
+++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukkolok!Remélem, minden simán megy majd, és főleg, hogy nem lesz császár!Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Lányok!
Aki hozzá tud szólni a fájdalomcsillapítós kérdésemhez, lécci-lécci!!! :D

Adryn!
Nem is mondok inkább semmit! :twisted: Nem semmi vagy tényleg! :D

Kép
Kép
zazzy

Erpé: Hogy hogy vagyok? Most volt pár pihis napom a lányok nélkül. Ma kapom őket vissza. Meg ma jött a Dani is 4 napra. Szóval nagyüzem jön már megint. Ráadásul Daninak kötőhártya gyulladása van csoda, ha nem fertőz meg senkit. Holnap van Daninak a születésnapja és Petiapu rossz néven vette, hogy nem gondolom, hogy a teljes családját vendégül kéne látnom.... Valahogy ők nem érzékelik, hogy újszülettet, meg az anyukáját békén kellene hagyni pár hétig. Hét elején, amikor jött a nagyi Danira vigyázni mellesleg hozta magával 3 éves Dani unokatesót is.... :shock: Én meg csak kamilláztam. Peti akkor volt 5 napos, hogy mit keres itt ennyi idegen, amikor pihenni szeretnék és fejni és otthon érezni magam a házamban.... Petiapunak meg mindenre az a megoldás, hogy hívja a nagyit. Most próbálom erről leszoktatni....

Katka

katka22

KUKLIKA: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok: köszi :oops: :D

KépKép
KépKép
adryn

Kukli szurkolok Neked, ha mégis hétfőn szülnék, akkor talán még találkozhatunk! :)
Csúnya dolog így beelőzni :)

Adryn, Te felülmúlod Rszg pociját, pontosabban alul :)

Papillon, nekem is +a kenetem és én is penicilin érzékeny vagyok.
Épp ma érdeklődtem utána és azt mondták, hogy semmi gond, akkor másfajta atibiót adnak szülés közben vénásan. (Asszem doxiciklint)

erpé, köszönöm a linket, meg fogom érdeklődni az ovit.

Kép

Kép
gabka77

Hú, látom, itt zajlanak az események, megy a drukk kuklinak!!! :lol: :lol: :lol:

Mi túl vagyunk az első nyűgös éjszakán, fél egytől 5-ig semmi alvás... :shock:
Mindent próbáltam, de sose lett a végeredmény alvás, úgyhogy eléggé kivagyok :?
Most próbáltam többet ébren tartani nappal, hátha éjjel alszik.
És akkor születéstörténet:
http://tokmag.blog.hu/
nemlajos

erpé, most néztem meg alaposabban az ovit.
én oda jártam bölcsibe és 2 évig oviba is :)
Apa is nagyon lelkes, szóval megpróbáljuk Levit mi is oda beiratni majd.

Kép

Kép
gabka77

gabka: akkor nekem mért szájon át kell kapnom???? :roll: és nem szülhetek 5 napig, pedig ma hancurt terveztünk :oops: de nem merek...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, ez igen!!! drukkk+++++++++++++++++++++++ ügyes leszel!!

Adryn, nagyon csinos vagy!!!!! Nico baba is édes :D :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon, ezt ne tőlem kérdezd :)

Nemlajos elolvastam a szüléstörténetedet. Jót bögtem rajta, miközben kacagtam. Apa is azt mondta, nagyon szépen írtad le!
köszönöm!
gabka77

Nemlajos, nagyon jó a szüléstörténet!!!!! ÉS tanulságos is!!! Sztem még elolvasom párszor!!!!! Tök jó, h mindent leírtál, köszi!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos most fejeztem be a szüléstörténeted, biztos még én is átolvasom párszor, ez úgy jó, ahogy van. Kerek, kedves, őszinte és szép!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti, és ez apás torna nektek vagy van, aki egyedül megy?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: Jó a sztorid! Igazi Nemlajosos stílusban! :)

Kukli: Hajrá! Lesz ma vajon baba? Vagy holnap? Izgulunk és szorítunk! :P :P :P

Katka

katka22

Sziasztok!

Kukli, továbbra is megy a drukk!!!

Nemlajos, én is elolvastam a szüléstörténetedet, elérzékenyültem, köszönöm! Nagyon jól írsz! És tetszik az oldal mottója! Dömefotók szuperek!
Nyűgös éjszakát sajnálom, nem akarlak feleslegesen azzal bíztatni, hogy nem lesz több ilyen, inkább csak annyit mondok, hogy remélhetőleg nem rendszerszerűen :) Pihizz napközben, amikor Döme is.

Gabka, tényleg ebbe az oviba jártál te is? Tök jó! Azért van Csepelen (is) szerencsére néhány jó ovi. Majd mondd el, hogy mit is mondanak nektek a jelentkezésről (mivel nem kerületiek vagytok). És érdekel, melyik csoportot néztétek ki, meg akár összefuthatunk a jelentkezési héten - bár hol van az még... :)

Katka, húh, ez szép hétvége lesz. De a lányok gondolom, hogy nagyon hiányoznak. És igen, tényleg fura, hogy rokonok jönnek / jönnének (nem csak segíteni) ennyire újszülött babához, ráadásul nem is ismered őket igazán... :shock: Közhely, de igaz az ahány ház, annnyi szokás mondás... Ez a bejelentés nélküli unokatesó sem épp pozitív, én sem örülnék egy hasonló szituációnak :? De remélem, hogy sikerül ezeket a pároddal tisztázni. Pl. lehet tartani szülinapi összejövetelt rokonokkal étteremben, játszóházban, és egy csomó olyan helyen, ahol nincs egy hetes újszülött.
Kötőhártyagyulladás: kézmosás-kézmosás-kézmosás. Nekünk ez a dokinéni tanácsa a továbbfertőződés elkerüléséhez, mert tényleg nagyon fertőz. És különböző lefolyású betegség. Egyszer Samunak 39 fokos láza volt tőle hosszú napokig, egy másik alkalommal pedig "csak" nagyon piros szeme, de semmi egyéb betegségtünet.
Remélhetőleg Dani csak a piros szemű kategória, és nem nyűgős a betegségtől.
Kitartás!

Gyöngyi, mi előrehoztuk Samu szülinapját. Két hete anyuéknál volt a nagy buli, azóta két kisebb itthon barátokkal, meg a párom hugával (mivel neki is most van), ja és ma köszöntötték a kiscsávót a bölcsiben. Kapott ajándékot ott is :)

Mai lánybulit a barátnőim lemondták, mivel egyikőjük most nyelte be az influenzát... Átraktuk hétfőre.
Jó éjt, megyek fürcsizni, lazulni. Samu anyuéknál, de a párom és én itthon vagyunk (buli helyett), holnapra tervezünk mozizást, éttermezést.

erpé

HELP!!!!!

Urtica Urens CH5, hogyan kell szedni???

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq, 3*5 golyót.
lehetőleg 20-30 percel evés/ivás elött vagy után vedd be.
Ha nem elég veheted gyakrabban is!

Kép

Kép
gabka77

Erpé, most tudtam csak meg, hogy amikor odajártam csak páréves volt maga az épület.
Sajnos anyáméknál van az összes ilyenkori képem :( (ha még ki nem dobták)
Lehet jövő héten fel is hívom őket, mert érdekel, hogy van-e egyáltalán esélyünk.
Mi a kétnyelvü csoportban gondolkoznánk.
Jó lenne összefutni ott. Samu mikor kezdene ott, csak szeptemberben?

Ha Kukliról van hír, osszátok meg! :)

JA még az jutott eszembe (újabb "babona"), aki szülni akar, (mondjuk holnap) az nézze meg hogyan köszönt el Adryn és Kukli is a szülést megelőző este :) (magzatvizet emlegettek benne). :) :lol: :wink: :roll:

Mi holnapra mozit terveztünk, mert anyós bevállalta Levit, szóval én nem merem megismételni a lányok köszönését :)
gabka77

Bea, ez a torna csak nekünk, kismamáknak van. Apák nincsenek. De tök szeretem, kár, h nem kezdtem el hamarabb.

Én ma tök elfáradtam, voltunk anyuéknál, kozmetikában is gyantán, nem ám szőrösen szülök..... :lol: , meg bnőztem is.
Úgyh megyek is lassan aludni!
Remélem reggel babákra jövök!!!!!!! :)
Jóéjt!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nahát, KUkli, nagyon drukkolok!!!! :D

Wicca
legalább te mentsd meg a becsületünket!!! :lol: nálam nagyon lájtos kis fájdogálások vannak... :roll:
Veled mi újság????

Adryn
ez tényleg pofátlanság!!! :twisted: :twisted: :twisted:
nagyon csinos vagy!!! apának mutattam, mondta, hogy majd én is rakjak fel magamról 16 éves kori fotót! :lol: :lol: :lol:
Nico meg gyönyörű!!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én is megyek aludni.

Szép babás éjszakát, csajok :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

most voltam wc-n, és a betétemen nyákdugó darab volt!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hajrá Csibb++++++++drukk a többihez is, lehet ma éjjel :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca, Csibb: Szurkolunk, hogy a hétvégén még babázhassatok! +++++++++++++++ :P :P :P

Csibb: Tök jó, hogy nálad is megy el a nyákdugó. Ha este kicsit fájdogálsz, akkor lehet, hogy hajnalban már hajrázol. Menj pihizni! ;)

Katka

katka22

Sziasztok!

Látom zajlanak az események :D
Kukli, Wicca, Csibb hajrá!!!!! Hamarosan babázhattok :wink: Kezdek irigykedni :)

Nemlajos elolvastam a szüléstörténetedet, nagyon jópofán írtad le, de ugyanakkor nagyon szép történet! :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

most elrohantam zuhanyozni, meg hajat mosni, aztán irány az ágy!!! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és a darabka Nemlajos szüléstörténetének olvasása közben jött ki! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

szüléstörténet folytatása:

szóval morfein után ébredés, fájásokat újra egyre erősebben érzem, de apu hozza a vacsit, én csak minestrone levest rendeltem, nem voltam éhes pedig egész nap nem ettem semmit. 5-6 kanál leves, kicsit még mindig szédülök a morfeintől, visszadőlök.. nem telik bele 5 perc leves visszaköszön a mellettem elkészített tálban. (morfein egyik nemkívánt mellékhatása). most van kb 20.30. hívjuk szülésznőt hogy felébredtünk, visszakísér minket a szülőszobába, ott megvizsgál, még mindig csak 4-5 centire vagyok nyitva, szóval oxitocinra van szükség. mondja az epidurált, de először én tiltakozom ezellen, valahogy mindig is tartottam attól hogy tűt nyomjanak a gerincembe. de mikor mondja a szülésznő hogy ő adhat gázt is fájdalomcsillapításnak, de higyjem el hogy az oxitocinnál szinte semmit sem ér, kezdek hajlani az epi-re. kifaggatom a mellékhatásokról, aztán rábólintok. (megjegyzem nem bántam meg egyáltalán) szülésznő el, hívja aneszteziológust bekötni az edát. mikor visszaért bekötötte a kanült a kezembe, amibe először fél liter sós vizet vezetett. újra rámtör a reszketés, beszélni alig tudok, fogaim összeverődnek (soha nem éreztem még ehhez hasonlót, remélem nem is fogok). aneszteziológus megjön, én még jobban félek az edától a kontrollálhatatlan remegésem miatt (mi van ha félreszúr emiatt? :shock: ), de szerencsére nem volt baj. most van kb 21.30. miután epi bent, hoztak nekem felmelegített takarót, pedig nem éreztem hogy fáztam volna. jobban lettem tőle. doki ellenőrizte az eda hatását, működött, és jött is az oxitocin. szerencsére nem éreztem semmit innentől kezdve a fájásokból, viszont folyamatosan szomjas voltam. kórházban lehetőség van mindenféle szörp és víz ivására, de én narancslevet kívántam de nagyon, szóval apu el, benzinkútra narancsléért. úgy vártam vissza mint a messiást :)innentől kezdve vedeltem a narancslét jeges vízzel hígítva. (összesen 4x hánytam innentől kezdve) mégsem mondták egy szóval sem hogy ne igyak. csak annyit hogy próbáljak meg lassabban, és kevesebbet egyszerre. Folyamatos vérnyomásmérés, pulzusom elég magas. Szülésznő próbálkozik akupunktúrával a remegés ellen, úgy néztem ki mint egy sündisznó gondolom én.. fejemben van kb 5 tű, lábfejemen 2-2, és a hasamon 1. de a remegés csak nem múlik. ahogy telik az idő apu kezdi érezni hogy mintha melegebb lenne a kezem. lázmérő popsiba be, először 38.3 lesz az eredmény. hoz a szülésznő lázcsillapítót aminek a hatása az lesz hogy félóra múlva már 39.1 a lázam. akkor kapok antibiotikumot, és jön a szülészorvos, mert Nico pulzusa is egyre magasabb. a normális max 140, de neki már 180 volt :(.szóval eddig a fájdalom és a hosszú eltelt idő miatt simán tartottam magam, de most hogy Nico-nak baja is lehet akár emiatt nagyon féltem, és állandóan csak azt kérdezgettem hogy ugye jól van, ugye Ő jól van? még most is könnyek jönnek a szemembe ha visszagondolok, annyira féltettem. szerencsére a válasz mindig igen volt, tehát jól bírta a kicsifiam a megerőltetést. most van kb éjfél. olyan mintha álmodnám az egészet, mintha kívülről látnám a dolgokat.. gondolom kezdtem kimerülni... szülészorvos innentől kezdve vért vesz Nico fejéből félóránként, amivel azt ellenőrzi hogy elég oxigént kap e. eredmény mindig 1 percen belül megvolt, ha egy picit is rosszabbodott volna azonnal vágtak volna. folyamatos vizsgálatok tágulásügyileg, kezdem újra érezni a fájásokat, bár közel sem olyan erősen mint eda nélkül. kb hajnal 1-re tágultam ki a várvavárt 10 centire, ekkor mondta a szülésznő hogy szóljak ha nyomási ingert éreznék. meg kell mondjam olyan igazi erős ingert erre én nem éreztem amit sokan elmondanak, na de mind1 végül a szülésznőnek kell mondania hogy igen ezek a tolófájások. mondja valahogy meg kéne oldani hogy felállok az ágyról hogy a gravitáció segítségével tudjak nyomni (persze ha szeretnék.. ez a kérdés minden vizsgálatnál és fájdalomcsillapításnál elhangzott kivéve amikor vészhelyzet volt akkor nincs választási lehetőség természetesen)nem volt egyszerű felállnom mert tele voltam kanülökkel, kezemből, hátamból és onnan lentről is kanülök álltak ki belőlem (onnan lentről azért mert rátettek a babó fejére egy érzékelő valamit ami tisztább hangot adott a szívveréséről mint a ctg). sikerült felállnom, és jöttek a bíztatások a nyomásra, így próbálkoztam kb 20 percig (most van kb háromnegyed 2) de nagyon gyenge voltam már. visszafeküdtem az ágyra oldalt, és úgy folytatódott a kitolás. végig az egész szülés alatt nagyon csendben vajúdtam, egy kiabálás sem hagyta el a szám, viszont ezt a végén bepótoltam. úgy éreztem ezt egyszerűen már nem bírom, de amikor jöttek újra meg újra a fájások apu tartotta a lábam (később elmondta majdnem kicsúszott jónéhányszor a kezéből.. vicces lett volna ha orrbarugom a szülésznőt...)én meg nyomtam.. 3x egy fájás alatt.. és egyszercsak odanéztem, és megláttam a pici feje tetejét, és akkor jött az extraenergia, és egy nagyon erős nyomásra a feje, egy újabbra a kicsi teste is kicsúszott. és akkor rámtették, és rámnézett és én nem mondom azt hogy az összes fájdalom köddé vált mert nem így van, de amit végig éreztem hogy megéri bebizonyosodott, és csak nevettem, és Mic is, Nico meg csak nézelődött, sírni akkor kezdett el amikor szülésznő megpiszkálta hogy hallja minden ok, azt mondta nem elég erősen panaszkodik szóval hívták a gyerekdokit aki adott neki pici extraoxigént, megvizsgálta de minden ok volt így 5 perc után visszakaptam, és volt első szopi is, és én azóta duplán szerelmes vagyok :D

szóval csak annyit tudok mondani Tehuti, Bea, és aki még fél a szüléstől hogy túlélhető, és így hogy ilyen hosszú, komplikációkkal tarkított és fájdalmas volt is szép emlék és mindent de tényleg MINDENT megér ez az icipici, édes csomag (a volt vonalzómat idézve)

szép álmokat

KépKép
KépKép
adryn

jah.. még annyit hogy gátvédelem volt, nem szakadtam, csak a szeméremajkaim picit, meg a klitorisz. magától is begyógyult volna, de azt mondta szülésznő inkább varrjuk össze szépre.. szóval még viccelődtem is vele hogy esetleg van e még egyéb 5lete fájdalomra.. szóval 5 öltést kaptam.. ezt is túléltem :D és nincs varratszedés, mert felszívódós varrat. úgyhogy nincs több fájdalom csak a boldogság :D :D :D

Csibb: hajrááááááááááááá.. miért nem köszöntél el magzatvizes jóéjszakáttal? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hello Csajok!

Megint jó rég nem voltam.

Mennek a drukkok, látom, szép lassan elér mindenkit:))))

Mi jövő vasárnapra vagyun kiírva, aztán ki tudja, hogy dönt a babócánk.
Múlt héten csütörtökön voltma UH- on, 3066 gr volt a becsült súlya a picinek

Nst- re járok most már hetente, 3x voltam eddig, szépen mocorogott is a babó, minden tök rendben van

Zárva vagyok még, bár tegnap a vizsgálaton azt mondta a doki, nagyon a helyére rakta a már a pici a fejét, ami ugye azt eredményezi, hogy már naponta többszőr keményedik a pocim, ezért azt mondta, hogy szigorúan feküdjek, hogy kivárjam, míg hazaér a síelésből (jövő szombaton). No majd meglátjuk...

Amúgy jó hír, hogy már nem vagyok annyira falánk, aminek örülök, így az elmúlt 3 hétben nem is híztam, ellentétben a picivel.

Most már tényleg csak pár nap, és meg tudjuk, mit is rejteget a pocakom. Lehet fogadni!
Ha fiú lesz, bajban vagyunk, mert még mindig nem döntöttünk biztosan a neve mellett.

Próbálok még jönni addig is, bár sokat alszom, nem igen ülök gép elé.

Puszik

Orsi

Kép

Kép
orsi0509

Jó reggelt,

no mi még egyben, de assziszem én este bevetem ezt a magzatvizes jóéjszakát dolgot, hááááááthaa :D! tegnap miután elhagytam a nyákdugóm, szép kis keményedéseim és derékfájásaim voltak, de el tudtam aludni és nem is lett belőle reggelre gyerek :(, no sebaj :D:D:D (eccer csak ki jön!!!)

Csibb
. hajráááá!!! ha már nekem nem, legalább Neked összejöhetne!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Bíztam benne, hogy Kukli hírre jövök, de :(:(:(. na majd ha visszajöttem a dokitól!

Orsi: sztem nem fogja megvárni a dokid :D. kislányra tippelnék :D:D! pihenj sokat, de azért néha nézz be hozzánk és várjuk majd a babahírt is (képekkel természetesen!)!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

most visszafekszem, hátha sikerül még pihizni egy kicsit!

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt,

Üdv Orsi

Wicca, én azt hittem, 3 baba hírre is jövünk :wink:

Adryn, nagyon szép történet, a végén meg is hatódtam :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na jó, Wicca fejezzük be az udvariaskodást!!! valamelyikőnk nyugodtan előzze be a másikat!!! :lol:
este azt hittem, hogy jön Máté, fájdogáltam, görcsölgettem, nagyon mozgolódott is, aztán férjem lerohant anyukámért, hogy ha menni kell, vigyázzon Fannira, de aztán simán elaludtam, és reggelre semmi... :roll:

Kukli írt sms-t hajnalban, hogy 11-kor leállt minden, reméli, hazaengedik, mert nem nagyon tud ott pihenni sem...
úgyhogy ez ma nem az a babaesős éjszaka volt, úgy néz ki... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Csibb: Azért készülődik már kifele Máté.... Biztos nem kell sok már. Kitartás!

Wicca: Legalább tudtok pihenni éjszaka. Én mindig 2-6-ig fájtam és 5-6 között volt a legerősebb, aztán mintha elfújták volna....

Kukli: Ó, te szegény! Tényleg jó lenne, ha hazaengednék, de szerintem 3 ujjnyival nem fogják.... Vajon miért állt le a szülés? :roll: Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Katka

katka22

Csibb és Kukli, Ti együtt akartok csak szülni? :)
Egyszerre jönnek-mennek a fájásaitok?

Alig aludtam éjjel, sokat gondoltam Kuklire, olyannyira, hogy volt is pár szimpátiafájásom.
aztán elaludtam 4 kor, Levi kezdte a rendalírozást 5 kor, szóval nem vagyok túl pihent és ma nem szülhetek :)

Hajrá csajok! :)

Kép

Kép
gabka77

Zazzy Én sajnos fájdalomcsillapítás terén nem tudok hozzászólni, az én dokim ellenzi, ezért nem is merült fel :)

Katka Szegény! Petiapuval mindig vannak összetűzéseid! De teljess mértékben igazad van! Mi sem látunk még szívesen senkit! Persze a tesóimnak tegnap nagyon örültünk, meg a szüleim is jöhetnek, de a barátok, stb majd húsvét után.

Gabka, Papillon Sajnálom a kókuszokat, és az érzékenységet. Remélem tényleg kaphattok másik antibiotikumot, és akkor minél elöbbi szülést kívánok Nektek!!!

Marq Én is 3X5-öt szedek, meg mellé még egy fajtából 3X5-öt és iszom tejserkentő teát.

Nemlajos Én is csatlakozom a többiekhez, elolvastam a szüléstörténeted :) Naggyon jóó!

Adryn A te történeted sem semmi! És igazad van, tényleg mindent, de mindent megérnek!!!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Úgy tünik, h mégsem volt szimpi a babóknak a tegnap éjszaka.

Kukli, azért remélem, hogy hamarosan kibújik a kicsilány, és nem kell sokat várni rá innentől. 3 ujjnyi már majdnem kész.

Csibb, Wicca, szorítok nektek, hogy a hétvégén kiköltözzenek a babók a pocitokból. Mindkettőtöknél eléggé jelzik már, hogy jönnének...

Adryn, ez tényleg elég nehéz lehetett, és örülök, hogy a hosszú idő és a sok fájdalom ellenére ilyen szép emlékként éled meg a szülést. Samuval én is kiabáltam a kitolási szaknál (én úgy éreztem összeszorított szájjal nem tudom kitolni a gyereket, valahogy akkor őt is bezárom...), pedig előtte töredékét sem éltem át annak, amit leírtál. Szerintem ez nem számít - persze a szülésre várakozóknak nem lehet jó élmény, ha hallják, de ez engem ott nem annyira érdekelt :)
Örülök, h a gátvédelem jól sikerült, és az is szimpi volt, hogy mindent megkérdeztek tőled, nem felszólítottak, hanem javasoltak, és engedtek a kéréseidnek (pl. narancslé :) ). Milyenek a napjaitok Nicoval? Kicsit mesélj majd erről is - ha lesz időd!

Gabka, próbálj pihizni! Ja és igen, Samu szeptemberben kezdené az ovit, most még marad bölcsiben.

Orsi, a te dokid is jókor megy síelni. És Zazi mellett tudsz pihenni?

erpé

Megjöttem a zöldségpiacról és semmi :lol: :lol: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Valaki segítsen! Most Máté vízöntő vagy halak jegyében született? Nem tudom eldönteni, mert vízöntőt írják, hogy jan.21-től febr. 19-ig, a halakat meg febr. 19-től márc. 20-ig. Aki kiigazodik ezen, vagy nagy horoszkópos, segítsen!
Köszi!

Kép

Kép
rszg

Rszg, nekem van egy horszkóp guru ismerősöm, készít is horoszkópokat, megkérdezem, ha gondolod. Hány órakor is született Máté?

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: