Csajok jól nyomjátok, reggel óta 4 oldal!

Nem gyenge!
Nekem alapvetően mindegy a zárt topic kérdés, engem nem zavarnak a zugolvasók! Csak ne hagyjatok itt, légyszi!
Binyek, Jobbulást nektek! Jó az új avatarod is!
Eszti, Megkaptam, nem semmi…
Paris, Ez a beszéd, nem ér eltűnni. Minket érdekel mi van veled, veled együtt izgulunk!
Abban egyébként egyetértek veled, hogy egy telefon, egy pár szó igenis fontos, szerintem ez a minimum. Az én szüleim előtt le a kalappal, semmi rosszat nem tudok rájuk mondani, sőt… Remélem nekem is ilyen jó kapcsolatom lesz majd a gyerekeimmel.
Banika, Boldog hófordulót a higanykáknak!
Nekünk vékony overálunk van, csak pamutbéléses, alá vékony naci, zokni, rövid ujjú body, vékony felső, kardigán, sapi.
Tonti, Hát az az igazság jól hangzik ez amit a csaj ír, de én akkor sem vágnék bele, nem tudom, idegenekben nem bíznék.
Petricsek, Bandita igazi kis rosszcsont!

Szakdoli ügyben nagyon együttérzek. Én amikor a kiegészítő képzésre jártam, az utolsó pillanatban lettem vele kész, a leadási nap kötötték be extra pénzért, és apukám vitte le személyesen Pécsre.

Szóval átérzem a helyzeted, kitartás!
Gica, Jó, hogy jöttél ide is! Képet kérünk!
Szofi, Nekem is alulműködik a pajzsmirigyem, lombik előtt derült ki 2007-ben. PCO-m azt hiszem nekem is van, legalábbis a BMC-s doki szerint. Amióta gyógyszert szedsz az IR-re, jobban vagy?
Csilla, Miért kéne humorosnak lenned, ahhoz hogy írj? Na ne viccelj már! Gyere csak gyakrabban! A sapis képen annyira drágák! De én már ezeket meglestem iwiwen!
Juci, Hú, ez a hajkitépősdi!

Nálunk még csak a játékelvétel megy. Zsani olyan durván szokta kitépni Blanka kezéből a játékot, vagy a szájából a cumit, hogy csak lesek. Remélem ez később nem lesz rosszabb.
Anny, Én is kivinném őket a levegőre, az tuti nem árthat. Kell nekik a kimozdulás. Van hogy nálunk is megy az ordítás mostanában, semmi nem jó nekik, egyébként nincs bajuk, és mégis. Néha én sem bírom ordítás nélkül.

Nem vagyok rá büszke, de elfogy a türelmem sajna. Na olyankor irány ki a levegőre, mindenkinek jobb.
Riddencs, Cukik! Levinek az a nézése!
Melcsi, Jó, hogy jöttél! És nagyon édesek a csajaid!
Na megyek aludni, mert nagyon késő van.

Jóccakát!