A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

kénytelen vagyok nemkamunak elfogadni, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik....
1szálpasi

na kicsit visszaolvastam, Apa bealudt a tv elott....... :roll: :D

szoval, zart topicban benne vagyok, vagy amit a tobbseg szavaz, nem ismerem egyiket sem..... Bar abban is van vmi, hogy sok mindenkinek segitunk azzal, hogy vagyunk, igy mg mi lesz veluk? A sok elveszett ikerbabassal?????? :shock: :wink:

Neeeeeeeeeeeeem, nem ujabb baba jon! Jesszum :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Bubakok edesek minden kepen! Banditaval en sem mernek ujjat huzni :wink:

Moni, az en bubaim ujabb evest adtak a meglevokhoz ejszaka, szerintem ez novekedesi ugras??? Lehet, hogy nalatok is az van?

Kepzeljetek, ma voltunk setalgatni a 'nagy'varosban mellettunk, es beultunk ebedelni a kedvenc helynkre, eeeeees eloszor megetettuk a sracokat zoldsegpurevel nyilvanosan!!!!!!!!! nagyszeru volt!!!!!! Minden brokkoliban uszott, de nem igazan szamitott, es elbuvoltek mindenkit :) nem is olyan nehez am :wink: 8)

dragonfly

Pasi: de nagyon jó pótpapa vagy! Tényleg, hogy szólít téged Balu?

Petra: akkor még mindig nem azt tanulod ami igazán érdekel. De ezt már fejezd be, aztán hajrá a gyógymasszőrködés! :D Mivel ez a mostani hozzám sem állt közel, meg most nehéz lett volna megszervezni a bejárást,feladtam. Csak ez nekem még ingyen volt, mert gyed alatt kezdtem. Az elsőnél meg csak egy évet kellett fizetni a Bokros csomag idején.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Melcsi De jó, hogy jöttél :) Jó, hogy lettek itt olyan idős babák, mint az enéymek :) Egy nap van a lányaink között, az enyémek nov. 3-án születtek :) Nekünk is van olyan piros játékunk :) Szerinted az micsoda? Nem tudunk megegyezni a férjemmel, hogy tehén vagy viziló :D

Nálunk csomót figyelik egymást a csajok. Van, hogy percekig szemeznek meg vigyorognak egymásra.

Még régebben olvasgattam dr. Benjamin Spock Csecsemőgondozás, gyermeknevelés könyvét, és volt benne egy rész, ami nagyon megfogott, és most eszembe jutott, gondoltam megosztom veletek is :)
[quote]G írta:yereket nevelni, látni hogyan nő és válik ember belőle, a sok-sok munka ellenére is a legtöbb szülőnek élete legszebb beteljesülését jelenti. És ez - alkotás. Olyan alkotás, amely életünk folytatását, a halhatatlanság érzését kelti bennünk. Nincs alkotás a világon, amelynek öröme ehhez hasonlítható.

Ma csak ennyire futotta tőlem, jóccakát! :arrow:
szamy

myra: czapca vagyok neki...a vezetéknevemből jön, meg abból, hogy vanda czapinak szólít....ezt balu rakta össze, azóta tett tulajdonképpen helyére....pontosan tudja, hogy nem én vagyok az apja....először voltam anya, vanda pedig anyaanya...aztán lettem apa, az igazi apja pedig apaapa...és ezután jött a czapca....én jól megvagyok vele, nem fogom kikövetelni, hogy demárpedigigenis hívjál engem apának....ha ő magától úgy gondolja, hogy megtisztel zzel, akkor elfogadom....ha nem, akkor czapca maradok neki:-)
1szálpasi

Mit akartam meg?.........

Lilli nalunk is detto! Most kezdik igazan felfedezni egymast olyan edin egymas fele fordulnak es rohogcselnek, dumalnak egymasnak :D ilyenkor teljesen elolvad az anyai szivem :oops: :D

Melcsi, udv! Edesek a lanykak! Egypetejuek?

Szamy :D hazakoltoztetek mar?

dragonfly

szamy
bár nem nekem írtad, de
Spock-könyv nálunk is "biblia"! :lol: állat pedig sztem vízilóóó!

JÓÉJT! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Még jó, hogy néha benézek, mert a végén még itthagytok :roll:

Zárt topikot én is preferálom!

Eszti
mit kérnek tőled? én is! szendreianett@yahoo.com

nekem még mindig ettek eddig a lányok este/vagy hajnalban. ostanában már kezdenek leszokni róla. miért? nem lenne szabad adni éjszaka enni? nekem a vizet kiköpik, már próbáltam egyszer.ha felkelnek, akkor csak a kaja kell :lol:

Babusok

szia! üdv itt !!!cukik a csajok!

szanet

Pasi, szerintem a czapca nagyon edes :)

dragonfly

Szamy
Mi vizilónak hívjuk
De ezt is megszavazhatjuk ha gondolod :lol:

Lili
Passz
Enyémek is röhögve örülnek egymásnak.Ez olyan szivet melengető nekem,hogy így szeretik egymást
Vendég

Szamy, szia, köszi :) hát én már kiszúrtam, hogy 1 nap van a csajaink között, reméltem is, hogy majd írsz és Te is észreveszed :) láttam a lapotokat is, nagyon szuper, de honnan van ennyi energiád? én képtelen lennék...
szerintünk viziló, mi ezért is hívjuk hippónak (ööö...az angolos anyuka), imádják :)
az idézet naggyon jó
nálunk is szoktak figyelni egymásra, még mosolyok is vannak, az nagyon cuki :)
jó éjt Neked is, na de hol van az még??? Mi még eszünk egyet :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Pasi: nagyon édes ez a czapca! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szanett, dejo! A sracok kb 3x kelnek fejenkent enni ejjel, es mindenki azzal nyuz hogy nem kene......... szerintem meg normalis, hiszen meg kicsik, egyszerre nem esznek sokat... majd leszoknak rola maguktol...

Hogy tetszik tied Apanak Nemeto.?

dragonfly

Szép jo estét!

Petricsek,Banika olyan jot nevettem a humortalan csillán,hogy még most vigyorgok mint egy tejbetök :lol: :lol:

megigérem gyakrabban fogok jönni.

egyébként én kamuzugolvaso vagyok,mert azér néha bejelentkeztem egy két képpel is. Kép Kép Kép
s.csilla

Csilla nagyon jok a kepek! Kis Levis reklam :D :D :D

dragonfly

Dragonfly

nem tudja, h tetszik -e neki, mert szinet egész nap dolgozikl, és csak hétfő pihinap.így még nem látott belőle semmit :lol: :lol: :lol:

szanet

Szanet: köszi :)
Dragonfly: köszi :) kétpetéjűek, de nagyon hasonlítanak, az elején azt mondtuk, hogy teljesen egyformák, aztán elkezdtek nőni és egyértelművé vált, hogy mégsem azok :) bár néha van, hogy a fotón pl. egyirányba néznek és akkor azt mondom, hogy mégis :)

babusok
Budapest

Csilla
Nagyon jófejek
itt vigyorgok a képeken
Vendég

na megyek alikálni .puszi mindenkienk

ja, Anny
tudom, milyen rossz, mikor nem lehet velük bírni, és csak én vagyok itt :evil: :twisted:
én is kiabálok, ha ideges vagyok, de tudom, hogy ez nem jó, mert ők is csak ingerültek lesznek.és próbálok róla leszokni, de néha elborul az agyam :oops: :oops: :oops:
szerintem is hiányzik nkik vmi inger.jön már atavasz, aztán lehet menni játszótérre!!! sztem azért az jó lesz

szanet

Jó éjt Nektek is, mentem etetni :D

babusok
Budapest

Na nekem fellottek a pizsit csajok!

Szanett, sajnos kemeny a vendeglatas (ugye szakacs Szanettapa?), de remelem megeri nektek hosszutavon, es legalabb most azert megis kozelebb van hozzatok! :wink:

Egypeteju-ketpeteju: talalkoztam egy csajjal, 2 kisfiuval, egyformak mint a tojasok! KIderult, 2 petejueknek vartak oket, 2 zsak, 2 placenta. Megszulettek, nagyon NAGYON egyformak, ugyhogy csinaltattak dna vizsgalatot, es kiderult, hogy egypetejuek............ :shock: :shock:
nahat mi?!

dragonfly

nekem is tetszik.... :oops:
1szálpasi

(hehe most nezem, hogy egy eve csatlakoztam..........)

dragonfly

Joccakát
Vendég

Sziasztok!

En egyedul vagyok, Apa elment meheket szalitani, kicsik 8 ota alszanak, Rateval 10-ig susmorogtunk az agyaban (szuper volt, imadom :D ) aztan elaludt! En meg aaaaaaaaaaaalmos vaaaaaaaaagyok! :lol:

Zart, nem zart topik: nem csak a zugovasok miatt hanem mert vannak akik azert nem mernek leirni bizonyos dolgokat (pl. a szexualis szokasaikat :lol: ) mert felnek hogy esetleg valaki ismeros bekukkant ide. Nem?

Megjott Apa! :D Szoval gyorsan!

Riddencs: nagyon szepek a gyerkocok es Lenike nagyon ugyes! Kerdezhetek valamit? Legszi, legyszi! :D Rate most HCG-lepori 1000 injekciot kap ket naponta hogy leszalljon hereje. Ez a hormon okozhatja azt hogy hat..... szegenykemnek egesz nap all a futyije? :roll: :lol: De komolyan, akkora lett Neki hogy csak nezek! :D

Petricsek: ismeretlen a csaj, jelentkezett baby-sitternek de felvilagositottam hogy nekunk arra nincs penzunk (pedig milyen jo vola! :lol: ).

Melcsi, Babusok! Isten hozott, nagyon orulok Nektek! :D Nagyon szepek a Lanyok! Meselj, spontan, lombik? Hany hetre szulettek? Stb.stb.stb.
Adok egy nagyon megszivlelendo tanacsot:Ne akarj mindig mindenkinek irni mert a hozzaszolasok szama miatt lehetetlen! :wink: :lol:

Lili: Barnus lefejeli Alizt! Bocs, de ezen tok jot rohogtem! :lol: Enyemek lokdosodnek meg utogetik egymast de folyamatban a nevelesuk! :wink: Mit akarsz kitorolni, hadd olvassam el elobb gyorsan! :lol:

Dragonfly: azt irod ujjabb baba neeeeeeeeeem! Akkor ujjabb babak? :lol: Nyilvanosan megetettetek Oket brokkolival azt en meg nem nyilvanosan sem eszem meg! :lol:

Myra: Te mit szeretnel tanulni, mi erdekel?

Szamy: nagyon szep az idezet!!! :D

Kamuzugolvaso Csilla! Nagyon jo a kepek, a sapis cuki!!! Gyonyoruek!!!

Na, joccccakat!

KépKép
KépKép
tontica

Csajok jól nyomjátok, reggel óta 4 oldal! :lol: :lol: :lol: Nem gyenge! :lol: :lol: :lol:
Nekem alapvetően mindegy a zárt topic kérdés, engem nem zavarnak a zugolvasók! Csak ne hagyjatok itt, légyszi! :wink:

Binyek, Jobbulást nektek! Jó az új avatarod is! :wink:

Eszti, Megkaptam, nem semmi… :roll:

Paris, Ez a beszéd, nem ér eltűnni. Minket érdekel mi van veled, veled együtt izgulunk!
Abban egyébként egyetértek veled, hogy egy telefon, egy pár szó igenis fontos, szerintem ez a minimum. Az én szüleim előtt le a kalappal, semmi rosszat nem tudok rájuk mondani, sőt… Remélem nekem is ilyen jó kapcsolatom lesz majd a gyerekeimmel.

Banika, Boldog hófordulót a higanykáknak!
Nekünk vékony overálunk van, csak pamutbéléses, alá vékony naci, zokni, rövid ujjú body, vékony felső, kardigán, sapi.

Tonti, Hát az az igazság jól hangzik ez amit a csaj ír, de én akkor sem vágnék bele, nem tudom, idegenekben nem bíznék. :oops:

Petricsek, Bandita igazi kis rosszcsont! :wink: Szakdoli ügyben nagyon együttérzek. Én amikor a kiegészítő képzésre jártam, az utolsó pillanatban lettem vele kész, a leadási nap kötötték be extra pénzért, és apukám vitte le személyesen Pécsre. :lol: Szóval átérzem a helyzeted, kitartás!

Gica, Jó, hogy jöttél ide is! Képet kérünk!

Szofi, Nekem is alulműködik a pajzsmirigyem, lombik előtt derült ki 2007-ben. PCO-m azt hiszem nekem is van, legalábbis a BMC-s doki szerint. Amióta gyógyszert szedsz az IR-re, jobban vagy?

Csilla, Miért kéne humorosnak lenned, ahhoz hogy írj? Na ne viccelj már! Gyere csak gyakrabban! A sapis képen annyira drágák! De én már ezeket meglestem iwiwen! :wink:

Juci, Hú, ez a hajkitépősdi! :shock: Nálunk még csak a játékelvétel megy. Zsani olyan durván szokta kitépni Blanka kezéből a játékot, vagy a szájából a cumit, hogy csak lesek. Remélem ez később nem lesz rosszabb. :oops:

Anny, Én is kivinném őket a levegőre, az tuti nem árthat. Kell nekik a kimozdulás. Van hogy nálunk is megy az ordítás mostanában, semmi nem jó nekik, egyébként nincs bajuk, és mégis. Néha én sem bírom ordítás nélkül. :oops: Nem vagyok rá büszke, de elfogy a türelmem sajna. Na olyankor irány ki a levegőre, mindenkinek jobb. :wink:

Riddencs, Cukik! Levinek az a nézése! :D

Melcsi, Jó, hogy jöttél! És nagyon édesek a csajaid! :D

Na megyek aludni, mert nagyon késő van. :D Jóccakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Helló reggeli népek!
Vissza nem olvastam, viszont fontos eseményekről kell beszámolnom.
Először is: Dani baba tegnap teli szájjal rám vigyorgott. Majd amikor megkérdeztem tőle, hogy hát te ilyet is tudsz, rámnézett, és a következő volt a pofiján: na jól van vazze, ha ez neked ennyire tetszik, akkor nesze még egy. :lol:
És egy TÁBLÁBA illő esemény: Dani ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!!!
Réka is nyomott egy 5 órás szundit, Szóval kicsit pihentebbek vagyunk... :lol:
vovanda

Na gyorsan visszaolvastam.
És egyvalami azért hozzátartozik ehhez a Czapcás-történethez. Ha Balumtól megkérdezik, ki az apukája, a világ legtermészetesebb dolgaként közli: Czapca...

Szóval szívem, ha nem te vagy az apja, akkor ki? Az az ember, akinek ugyan viseli a nevét, de aki lassan két éve azt sem kérdezte meg, hogy van????
vovanda

jó reggelt kamukák :D
képek gyönyörűek csilla-milyen sokat nőttek :D
babák üdv szépek a lányok :D én is a 3kerületben lakok kaszáson :Dómeg anny is erre felé :D

lanyané

vanda daninak gratula :D nálunk ez csak álom még :oops: asszem 8hónap alatt kétszer volt :oops: de komoly nyolc hónaposak a lányaim oszt most születtek :lol:

lanyané

Vanda,
szuper hírek!! Én viszont elkiabáltam a dolgot, mert nálunk volt hajnali sírás ma. Csak azt nem tudom, miért.

Tonti,
én olvastam erről, és lehet ez a mellékhatása a hormonnak, úgyhogy ne izgulj! Amúgy meg a másik topikon írtam egy hsz-t ugyanazzal a kérdéssel, amit neked is feltettem priviben hereügyben, de fél napig senki nem írt, és az egészet ki akartam törölni, mert hülyen éreztem magam miatta, de végül csak azt a részt töröltem ki. Majd a doki megmondja...

Csilla,
édesek a skacok, én is meglestem már az iwiwen. Mér, én tán humorosnak tűnök??? Én csak itthon vagyok az az urammal :wink:

Ha már könyvtéma, én két könyvben is nagyot csalódtam, a Suttogó 2. részében, meg az Anya, taníts engem-ben. Az előbbi nekem olyan evidenciákat mond, amit józan ember alapból úgy csinál, az utóbbi dettó, bár lehet, hogy a nagyobb gyerekeknek való játékötletek már használhatóbbak lesznek. De a Métneki féle Ikrek könyve is csak addig volt érdekes, míg terhes voltam.

KépKép
lili73

Kép
jázminkám a játszószönyegről egy perc alatt betolat az ágy alá :D :shock: :oops:

lanyané

Jó reggelt!

Lanyané: jaj, de drága a nagyhajú szépséged :D ! Boldog hófordúlót a csajoknak!

Vanda: gartula a Balunak az alváshoz! :D Akkor tudtaok most pihenni egy kicsit. A mosolytól elérzékenyültél, gondolom.

Pasi: akkor ezek szerint mégicsak Te vagy Balu apukája. Az, hogy nem a vérszerinti, ebben a helyzetben mindegy. Te neveled már régóta, te voltál ott egy-egy fontos "lépénél" az életében.
Szerencse, hogy így egymásra találtatok Vandával!

Csilla: ó, de drágák a gyerkőceid! Sapkás kép annyira édes!

Tonti: nagyon érdekel a pszichológia, de oda nagyon sokat kellene bejárni és sokáig. Így a 3 csajszi mellett már csak álom marad. Másik álmom a szülésnőség, de ez sem bíztos, hogy megoldható. Meg minden ami egészségüggyel, gyerekekkel kapcsolatos. De az azért is lehet, mert csak 8 évet tanultam az egészségügyben.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Maryska :P
Megzabálom Jázmint! Amykáról is tegyél egyet lécci!

Lili :P
Miért, miért? Mert a Te gyerekeid is zugolvassák a topikot :lol:

Melcsi :P
Szia! Én elhiszem, hogy nem vagy kamu :lol:
Én óbudán nőttem fel, Anyum még mindig ott lakik.

Petra :P
Hangosan nevettem! Legközelebb már önéletrajzot és leinformálhatóságot várunk el a csatlakozóktól?! :lol: :lol:
Remélem, hogy jöttök, 3-an vagyunk csak "csak" fiús szülők. Tessék jönni!!!

Ki is írta az idézetet? Bocsánat, nem jut eszembe :oops: de nagyon tetszett!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
:lol: :lol: :lol:
egyszerűen idegesített, hogy senki nem ír egész nap. Hirtelen felindulásból cselekedtem :D

KépKép
lili73

Lanyané!
Nincsenek illúzióim alvás-ügyben, Balu majdnem 3 éves volt, amikor elkezdett normálisan aludni.
Csajszid zaba. Előre is kúszik? Csak mert Balu ugyanezt csinálta anno, de a kúszást a tolatásnál abba is hagyta, egyből négykézlábazott.

Lili!
Suttogó... hát izé. Én azok közé tartozom, akik nem szeretik és nem értenek vele egyet. De van, akinek bejön.
vovanda

Csajok!
Kaptam egy e-mail egy zugolvasónktól,továbbítottam majdnem mindenkinek.Aki nem kapta meg,az szóljon!

binyek

Jó reggelt!

Apa rajzol a lányokkal, barna stangli sül, anya gépezik :lol:

Babuska/Melcsi!

Gyere gyakran! Szépek a bébik! Hogy bírtál ennyi ideig csöndben olvasni :?: Nem vagy semmi :lol: :lol: :lol:

Csilla!

Tessék gyakrabban jönni, ez nem a mennyi harminc, nem kell mindig vicceskedni :wink:

Szofi!

GYere nyugodtan és mesélj, mindenkit érdekel, hogy vagy és szorítunk, hogy hamar meggyógyulj! Az meg természetes, hogy most erről beszélsz, hisz ez a gondod, ez foglalkoztat. Tessék nyugodtan nyafogni is, ha az esik jól. Ezért vagyunk egymásnak!

Vanda!

Ügyi Dani!

Lanyané!

Édes a leányzó!

Pasi!

Czapca szerintem is aranyos, az apaság meg szerintem nem vérségi dolog!

Hajtépés most kezdődött, de eddig nem volt ilyen durva :roll:
Mivel megütni nem akarom őket, kézrácsapást sem forszírozom, próbálom mondani, hogy nem szabad, fáj neki :?

Judit

jucicuki

Lanyané: Nem kamuztad el a Jázmin fótót Sotskétől? Szerintem ezen a képen nagyonhasonlít az Ő kamulányira... :wink:

Babusok: Én is III. kerület, és én is Sote II. :D

Igazatok van a kimenetellel, de Jázminnak még mindig egész nap folyik az orra :roll: Szó szerint :?

Elaludtam a nyakam, fáj a fejem, éjjel olyan hasgörcsöm volt, hogy azt hittem megszülök, ebből kifolyólag állati fáradt is vagyok, és ma jön az apuci...Csodás egy napnak nézek elébe :roll:

Hajtépés nálunk is van.
Vendég

Anny
Pont emiatt vidd ki.Hidd el a levegőn sokkal jobb.Kint nem folyika fiúké sem,csak ha hazaérünk :lol:
Mi ebből a tanulság?Nem kell annyit itthon lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyané,Eszti
Mit csináltok a csajok hajával?Varga cseppel kenegetitek?Az én kölkeimnek alig van szőr a fejükön.

Vanda
Gratulálunk a mosolyhoz,és az alváshoz
Használjátok ki az ilyen iccakákat,ki tudja meddig tart

Nálunk mindkettő aludt reggel 6-ig :shock: És most is alszanak :shock:
Vendég

Binyek :P
Egy próbát megér :wink: (ez a privire a válaszom)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

én nem kaptam semmit
Vendég

dragonfly Igen, hazaköltöztünk, egy hóhapja itthon vagyunk. Azért nem semmi, hogy ennyiszer kelsz éjjel. :shock: Szerinten én már idegroncs lennék. Ha van valami előnye a tápszernek, akkor ez, hogy simán végigalusszák az éjszakát. De ha te birod, szerintem is jól van így. Majd maguktól változtaznak, ha másra lesz igényük.

perticsek Köszi a szavazatot. :) Nálunk azért nem biblia, mert 1975-ös kiadásúm van :lol:

banika ááá, nem kell megszavazni, én eddig is tudtam, hogy nekem van igazam, és viziló, csak az uram nem hitte el :lol:

Melcsi Amíg Szegeden voltunk, a férjem nem dolgozott, most meg nagyrészt itthonról dolgozik, úgyhogy nekem lényegesen könnyebb dolgom van, mint itt a többségnek. Azért ahogy nőnek, egyre kevesebb energiám jut a blogolásra. De igyekszem hetente legalább egy postot írni, jó lesz majd később visszaolvasgatni :)

Vanda Nagy gratula az átalváshoz. Nekünk is pont ennyi idősen aludták át az éjszakát.

lanyané Akkor úgy tűnik, rossz helyen van a játszószőnyeg :wink: Nagyon kis cuki a Jázmin. Eddig nem is vettem észre, hogy mekkora haja van már :)

binyek Én nem kaptam: eldra@freemail.hu

anny Te szegény, jól összejött minden :?

Dóra ma felébredt hajnalban, mert teljesen kimászott az ágy szélére, a rácsra. Visszaraktam középre, elmentem wc-re, mire kijöttem megint a rácson volt. Megint visszatettem középre, aztán néztem, mit csinál: helyben futott hason fekve :shock:
szamy

binyeszfőfelügyelő megjött a mail a válaszom azt csinálom amit mondtok csak ne hagyjatok el :D :cry: :lol:
vanda előre nem megy és már négykézláb térden rugózik :lol: :oops:
a haját az annnyátú örökölte én is igy néztem ki :oops:
amikának is nőtt már fölül 3cm minjá fotózom.
vivi ne buktass le :oops: mert kamu vagyok :oops: vagyis trükkfelvételként voltam doriéknál is :oops:
myra köszi :D

lanyané

Vanda, Grat az átalváshoz, és persze a mosolyhoz is! :wink:

Lanyané, Hogy mennyire cuki! :D Meg tudnám zabálni!

Binyek, Én nem kaptam semmit! :(

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Juci!
Szokás szerint ügyi vagy!!Én ma gesztenyés lúdlábat csinálok.
Binyek!
Én sem kaptam :(
bognartundi0727@freemail.hu
Lanyané!
Nagyon husi a huncutod :wink:
Vanda!
Gratula a mosolyhoz!Úgy látszik Danid is edz,hogy minél előbb le tudjon venni a lábadról :wink: :wink:
Pasi!
Szerintem biológiai apának lenni nem nagy cucc,még az anyaságban van némi meló(9 hónap),de szerintem még az is csak bemelegítés :wink: Müller Pétertől hallottam egyszer,hogy nem attól lesz anya valaki ha megszül egy gyereket!Van pár ismerőröm ahol ugyanez a helyzet mint nálatok és a "nem vér szerinti" gyereknek eszébe sem jut,hogy nem az "édes apja" neveli.Pedig már túl vannak a kamaszkoron ami biztos nem egyszerű!
Lili!
Az "Anya taníts engem" nekem is nagy csalódás volt.A védőnő akkora dicshimnuszt zengett róla,hogy rohantam a könyvesboltba és amikor bele olvastam nem értettem miért kellett ezt leírni,valaki nem ezt csinálja??Meg sem vettem :?
Banika!
Úgy tűnik holnap nem megyünk inkább rápihenünk a hétfőre :roll: Majd legközelebb.... elmentettem a számod,aztán ha megyünk akkor majd zaklatlak!
Melcsi!
Üdv itt!Nagyon husik a csajok!

bognartundi0727

Tünci
én letöltöttem és kinyomtattam :wink:
Vendég

S.Csilla!
Már vártam hogy jelentkezz!Mi van a kis tündéred szemével?Mi hétfőn megyünk Nórival megbeszélni a kontakt lencsét.
Rebe!
Ne aggódj lesz még különb pankráció is,de majd elnövik :wink:

Zárt topikról:nekem mindegy,engem is a "csorda szellem" hajt :lol: :lol: :lol: Legyen amit akartok,ahol akarjátok csak ne hagyjatok ki!!!!! :oops: :oops:

bognartundi0727

Banika!
A kis cseles... :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Hát csajok! Nem semmi az a mennyiség, amit írtatok, mióta tegnap újra bejelentkeztem. Nem bírtam visszaolvasni, csak ezt az oldalt még :oops:

A zárt topikhoz kapcsolódóan jelzem, hogy lehet egy olyan megoldás is, amit az a topik alkalmaz, ahova még szoktam írogatni. Létrehoztak egy gmailcímet, amit csak azok olvasnak, akik tudják a címét, jelszavát. Így azokat a dolgokat, amiket nem kívánnak nyilvánosságra hozni a gmailen közlik egymással, a többit nyilvánosan beszélik meg. Mit szóltok? Így azok a zugolvasók is jól járnak, akik nem rosszindulatuak, hiszem mégsem tűnik el teljesen a topik.
Kérlek, mielőtt eltűntök/tűnünk ezt a megoldást is fontoljuk meg.

Gica

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: