Sziasztok ismét
Megjött a bagoly
Huhúúú de egyedül vagyok :S Mostanra sikerült végigolvasnom mindent

Persze egyéb teendőim mellett....
Nohát, szép sorban...
Moncsy - írtál a belsőcomb-fájdalomról,
Boo - te pedig kérdezted, nem szoktunk-e olyat érezni, mintha a vesénk fájna... Hát jelentem, nálam mindkettő megvan

Már a Miminél is fájt a belsőcombom, ha mondjuk huzamosabb ideig (1 órán át) hanyatt feküdtem, (pl. tévézés) a vesetáji fájdalom meg (legalábbis nálam) úgy fokozódik, ahogy nő a baba. Főleg sok séta után; Mimivel már 20 perc séta is sok volt a végefelé, mintha kést szurkáltak volna belém.... tényleg olyan mint az a fájdalom, amikor nagyon sokáig visszatartja az ember a pisit, reméltem most megúszom ...
Kérdésem lenne, mert sokan írtatok a terheléses cukorról: Én nem emléxem h nálam anno csináltak volna ilyet, nálatok miért kellett

lehet hogy nálam is fognak?
Lányok, gratulálok a Jó amnio - eredményeitekhez, jó érzés lehet túllenni rajta... Engem el sem küldtek, mondván 30 alatti vagyok, de azért a bogarat belerakták a fülembe azzal a hülye alacsony AFP-vel! Mind1, meggyőztem magam, hogy nem lesz semmi gond és kész....
Ancsurti, nagyon jók a képek amiket felraktál!( Helyesek vagytok, szép a környezet, a Piercingjeid is tök vagányak

D)
Gabi a tieid is!

Hihetetlen hogy egy újszülöttnek ennyi haja lehet!
Tényleg, ezt is meg akartam kérdezni tőletek: Csak én vagyok ilyen aluszékony? Éjjel ugyan gyakran nehezen alszom el, viszont sokáig alszom, és sziesztázom is.. Ez napi Minimum 10 óra alvást jelent, van hogy 14-et..
A mosogatnivaló meg halmokban áll... hehe
Szonibaba - köszönöm, igyexem nem az "indul a bakterházzal" foglalkozni, és eltekinteni tőle, mert a férjemnek tényleg nagyon tetszik a Bendegúz név, és most már én is hajlok rá
Nem tudom ki írta, a Bende tényleg a Benedek becéző formája volt eredetileg, de szerintem már ugyanolyan gyakran használják Bendegúzra is. A "Bende bácsi" akiről meséltem, történetesen Bendegúz volt
Pagika - kérdeztél az Oxitocinról; tényleg adnak császárnál, szülés után is, nekem asszem 4 napig adták még szép szuri formájában a popsiba, egyrészt hogy gyorsabban induljon meg a tejem, (2 nap kellett) másrészt hogy normális ütemben húzódjon össze a méh.
Húzódott is, mint állat, görcsölt rendesen, de lehet hogy ez nálam egyéni sajátosság, mert a szoptatás alatt is marhára fájt a méhem, kb. a hatodik-hetedik hétig.. utána már csak kicsit
Timi - te vagy az anya, a családanya onnantól, hogy megvan a bébi

A családot rázd le ha terhesek számodra, vagy ha bizonytalan vagy, köss velük kompromisszumot
Pl. ha van a babának éber időszaka, (első héten kialakul) jöjjenek át, nézzék meg, aztán a szoptatásnál szépen tessékeld ki őket....
Nekem sem volt egyszerű anyósom a Miminél, imádom, de nagyon lecsesztem mikor szoptatás után felébresztette a babát; ezzel 2 napra felborította a napi ritmusunkat, aznap a gyerek egyhuzamban 6 órát fenn volt, aztán álomba sírta magát.
Amúgy pedig egy igazi átjáróház voltunk; miután letelt a 2 hét (addig csak rövid időre látták, csak a nagyszülők)
Szóval miután letelt, az összes barátunk meglátogatott minket, (mi voltunk az első babások a társaságban) sőt, gyakran fejtem le előre tejet, hogy megetethessék a babát, nagyon élvezték
(Mindez egyébként a férjem által indított és favorizált "baba-Project" - része volt, mert játszópajtást szeretett volna a Miminek, és sajna akkoriban még egyik ismerősünk sem tervezte a babagyártást... ismerős körökben nem sok vele egykorú gyerek van....
Persze nem egyszerre jöttek, a náthásak otthon maradtak, és mindig megmondtuk, mettől meddig vagyunk készek ilyesmire; van, aki már a kéthetente egy látogatást is tehernek érzi, és tökéletesen meg is értem
Úgyhogy ossz le mindenkit, mondd el a szabályokat, aztán csak következetesen, negyogy az egyik nagyi belázadjon! ;D (amúgy meg kit érdekel, Te vagy a fontos és a Babi

)
No, ez megint jó sok lett